به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، نجمه عیسیآبادی مدیر آزمایشگاه قطب آزمای جهان ضمن معرفی این در زمینه مواد غذایی و بستهبندی عنوان کرد: این آزمایشگاه دارای بخشهای شیمی، میکروبی، بستهبندی و سلولزی است.
این فعال حوزه فناوری با بیان اینکه زمینه اشتغال و توسعه پژوهشها در این مرکز فراهم شده است گفت: قطب آزمای جهان برای 15 نیروی انسانی به صوررت مستقیم و 40 نیروی انسانی بهطور غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
وی در خصوص تجهیزات این مجتمع آزمایشگاهی بیان کرد: تجهیزات بستهبندی و سلولزی، میکروبی و شیمی تنها بخشی از تجهیزات این پژوهشکده است و همچنین اندازهگیری فلزات ، مایکوتوکسینها و اندازهگیری سموم قارچی نیز در این پژوهشکده انجام میشود.
عیسیآبادی درباره نحوه دریافت نمونه توضیح داد: ابتدا نمونه پذیرش و به آن کد اختصاص مییابد و به قسمت مربوطه ارجاع داده شده وآزمون صورت میگیرد و سپس نتیجه در سیستم آزمایشگاه ثبت و گزارش آن چاپ میشود.
مدیر آزمایشگاه قطب آزمای جهان با اشاره به برگزاری دوره برای مسئولان فنی و مدیران کنترل کیفیت گفت: کلیه استانداردهای ملی توسط کارشناسان متخصص در این مجتمع آزمایشگاهی آموزش داده میشود.
وی تولید در مقیاس کوچک و به صورت نمونه آزمایشگاهی را لازمه تولید محصول ایدهآل از لحاظ کیفیت و قیمت دانست و افزود: در این مسیر آزمایشگاه به کمک میآید تا نتیجه این تغییرات و نزدیک شدن به حالت مطلوب و ایدهآل را گزارش کند و در نتیجه محصول مناسب در مقیاس تولید انبوه به اجرا برسد و همچنین بعد از این پروسه نیز در تمامی مراحل آزمایشگاه تلاش میکند تا کیفیت ثابت باشد.
این فعال حوزه پژوهش نقش شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی را در حمایت از آزمایشگاهها و شناخت آنها و خدماتشان بسیار موثر دانست و افزود: شبکه آزمایشگاهی دارای بانک اطلاتی جامع در رابطه با آزمایشگاه و خدمات آزمایشگاهی است که این موضوع کمک شایانی به شناخت، ارتباط و تعامل آزمایشگاهها با یکدیگر دارد.
آزمایشگاه قطب آزمای جهان که از سال 1402 به عضویت شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی درآمده است در استان مرکزی استقرار دارد و خدمات خود را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، به مخاطبان سراسر کشور ارائه میکند.
فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمونهای این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی قابل مشاهده است.