- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بم
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بم
سال تاسیس : ۱۳۹۰
- وضعیت عضویت : فعال
- کرمان بم ,
- مدیر آزمایشگاه : منصور کدوری
- رابط آزمایشگاه : منصور کدوری
- تلفن : ۰۹۳۸۹۴۸۴۰۲۳
- نمابر : ۰۹۳۸۹۴۸۴۰۲۳
- Webmail.mubam.ac.ir
- Centrallab@mubam.ac.ir
سازمان مرتبط :
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بم
زمینه های تخصصی :
ازمایشگاه جامع تحقیقاتنشانی آزمایشگاه :
کرمان، بم، بزرگراه خلیج فارس، پردیس دانشگاه، معاونت تحقیقات و فن آوری، ازمایشگاه جامع تحقیقات.
نشانی دفتر :
کرمان ،بم،«میدان سرداران ،بلوار شهید رجائی سایت اداری دانشگاه علوم پزشکی واحد معاونت تحقیقات و فن آوری»
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
خوانش گر میکروپلیت
-
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
(RT-PCR) -
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
(RT-PCR) -
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
مولد ازون
-
آزمون تعيين درصد خلوص تركيبات آروماتيكي با کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری بنزین Gasoline
-
آزمون اندازه گیری اورتو کرزول و فنل در ادرار
-
آزمون اندازه گیری فنل نمونه با روش کروماتوگرافی
-
آزمون اندازه گیری نفتا با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری استایرن
-
آزمون اندازه گیری اتیل استات
-
آزمون اندازه گیری بوتیل استات
-
اندازه گیری اتانول و 2 پروپانول (ایزو پروپیل الکل)
-
آزمون اندازه گیری استون
-
آزمون اندازه گیری دی کلرومتان (متیلن کلراید)
-
اندازه گیری کلروفرم
-
آنالیز تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن در دانه فندق
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن در دانه های روغنی آفتابگردان
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون
-
آنالیز شناسایی و تعیین ترکیبات بیوفنلی در روغن زیتون با HPLC
-
آزمون اثر مواد آلی بر روی آب، تعیین اجزاء اثر گذار بر آب
-
آزمون تعیین متیلن بلو در کربن فعال
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آنالیز شناسایی حلال های آتشگیر توسط کروماتوگرافی گازی (کلیه حلال های آلی و ترکیبات مایع فرار و نیمه فرار)
-
آنالیز پارا-زایلن p-Xylene با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ارتو-زایلن o-Xylene با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز الکل های فرار در آب با روش کروماتوگرافی گازی تزریق مستقیم محلول آبی
-
آنالیز محتویات الکل و تعیین خلوص استات استر با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز تعیین خلوص متیل ایزو بوتیل کتن با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز سیکلوهگزان با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز توزیع دامنه جوش در فراکسیون های نفتی به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز تعیین توزیع نقاط جوش برش های نفتی با روش کروماتوگرافی گازی
-
آناليز تعيين خلوص متيل اتيل كتن با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ناخالصی های هیدروکربنی در پروپیلن با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز اندازه گیری مواد آلی فرار در آب با روش کروماتوگرافی گازی تزریق مستقیم محلول آبی
-
آنالیز تعیین خلوص بوتادین و ناخالصی های هیدروکربنی با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز C2 و C5 موجود در بنزین با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز BTEX, Styrene, Dichloromethane, Cloroform Tetrachloroethylene lacetate, Styrene, Ethyl acetate, Trichloroethylene, C-5 to C-15 ,C5-C8,C8-C10,C7-C11,C7-C12,C7-C15, Butylacetat
-
آنالیز BTEX, Styrene, Buthyl acetate, Aceton, n-Pentane, n-Hexane, n-Heptane, n-Octane, n-Nonane, n-Decane
-
آنالیز گازهای حاصل از پالایش با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
اندازه گیری اسید آسکوربیک در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با استفاده از HPLC
-
اندازه گیری روغن فرار در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری روغن معدنی در انواع روغن به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز سموم قارچی اکراتوکسین A به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین B،G به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین M1 به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی پاتولین به روش HPLC
-
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی زیرالنون به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی فومونیسین به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری شیرین کننده های مصنوعی در مواد خوراکی و فرآورده های مختلف
-
اندازه گیری قندها، قند محلول در مواد خوراکی، محلول ها و فرآورده های مختلف
-
اندازه گیری مقدار کمی رنگدانه های گیاهی (فلاونوییدها) با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی نگهدارنده در مواد خوراکی (بنزوات، سوربات، ناتامایسین) فلاونوییدها، ویتامینها با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی ویتامین ها با HPLC
-
اندازه گیری نیترات در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری و جداسازی آلکالین بنزن سولفات های خطی در نمونه های زیستی
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A و استرهای آن (بر حسب رتینول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D (بر حسب کوله کلسیفرول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D - کوله کلسیفرول (D3) یا ارگو کلیسفرول (D2) به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E و استرهای آن در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین های محلول در آب، مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان دام و طیور
-
اندازه گیری ویتامین های محلول در چربی در مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان و دام وطیور
-
آزمون اندازه گیری انواع شیرین کننده ها شامل: آسه سولفام، قنداپلورت، آسپارتام و شکر در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ها در دارو، مواد خوراکی، گیاهان و مواد خام
-
آزمون تعیین سطح ويژه كاتاليست با روش كروماتوگرافي گازی
-
آزمون تعیین درصد اجزا C1 تا + O2,N2, H2,CO2,CO, C5 درنمونه های گازی با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز اسانس گیاهی با روش کروماتوگرافی گازی دو بعدی GC*GC
-
آنالیز اسید آمینه ها شامل استخراج، خالص سازی و تفکیک با روش HPLC
-
آنالیز اسیدیته کاتالیست به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز اندازه گیری مقدار مواد آلی در مایع به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
-
آنالیز تعیین ساختار (نقشه برداری) پپتیدها (peptide mapping) با استفاده از آنزیم تریپسین با دستگاه HPLC
-
آنالیز تعیین ساختار (نقشه برداری) پپتیدها (peptide mapping) با دستگاه HPLC
-
آنالیز تعیین شارژ واریانت ها با IEX- HPLC
-
آنالیز تعیین غلظت پروتئین به روش SE-HPLC
-
آنالیز تعیین فرم اگریگه با SE- HPLC
-
آنالیز تعیین محتوای اسید آمینه پپتیدها و پروتئین ها
-
آنالیز شناسایی انواع ایزومرها با HPLC
-
آنالیز شناسایی انواع حلال ها با HPLC
-
آنالیز شناسایی ترکیبات و مواد موثر دارویی و گیاهان دارویی با HPLC
-
آنالیز شناسایی زیرالنون، داکسی نیوالنول و فومانایزین (مایکوتوکسین ها) با HPLC
-
آنالیز شناسایی مواد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در مواد خوراکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری انواع رنگدانه ها
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری تاکسول (TAXOL) با HPLC
-
آنالیز کمی و کیفی مواد به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز مواد با روش کروماتوگرافی گازی دو بعدی GC*GC
-
آنالیز میزان اتانول در خون
-
آنالیز تعیین میزان آلودگی آسکارل
-
آناليز تعيين ميزان تركيبات فوران در روغن ترانس
-
آنالیز اندازه گیری گازهای محلول در روغن یا روغن ترانسفورماتور
-
آنالیز نمونه های مایع هیدروکربنی (از C4 تا C20) با کروماتوگراف گازی GC
-
آنالیز PCR با استخراج DNA و مواد
-
آنالیز PCR بدون استخراج DNA و مواد
-
خدمات Q PCR بدون سنتز cDNA و مواد
-
خدمات Q PCR / PCR به همراه سنتز cDNA و مواد
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مقدار اسیدهای آمینه (مانند ویتامین های محلول در آب)
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مقدار پلاستی سایزرها در اسباب بازی ها
-
اندازه گیری اسیدهای چرب ترانس در انواع مواد خوراکی و روغن به روش کروماتوگرافی گازی
-
جداسازی، اندازه گیری، تعیین نوع ترکیبات در عصاره ها و محلول های پروتئینی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون تعیین ترکیب و محتوای استرول ها در دانه های روغنی با کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز اسیدهای چرب اشباع نشده با کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
اندازه گیری اکراتوکسین A به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی در غلات
-
آنالیز اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
آنالیز انواع کودهای شیمیایی و کمپوست ها و اندازه گیری عناصر نیتروژن،فسفر ، پتاسیم و فلزات
-
آنالیز فیتوشیمیایی با استفاده از دستگاه HPLC به روش reverse phase
-
آنالیز بررسی و تعیین اندازه و غلظت تاکسول Taxol
-
آزمون مانیتورینگ داروی وریکونازول در نمونه بالینی با HPLC
-
آنالیز کمی دارو در نانوذرات مغناطیسی آهن با HPLC
-
انالیز کیفی عصاره گیاهی با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز شناسایی آمین های موجود در رنگ و پیگمنت های نساجی
-
اندازگیری نیتروز آمین در فراورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری پارابن ها در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
-
اندازگیری ملامین در فرآورده های لبنی، شیرخشک و .... به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
اندازگیری توکوفرول ها و توکوتری انول ها در روغن ها به روش HPLC
-
اندازه گیری آنتی اکسیدان های مصنوعی در روغن به روش HPLC
-
اندازه گیری میزان اکریل آمید در نان، بیسکوییت و چیپس به روش GC
-
اندازه گیری نیتروز آمین در فرآورده های گوشتی به روش GC
-
اندازه گیری فلاونوئید ها در آبلیمو به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری انواع آنتی بیوتیک به روش HPLC
-
اندازه گیری کلرامفنیکل در فرآورده های شیری و گوشتی به روش HPLC
-
اندازه گیری سوکرالوز به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتوز به روش HPLC
-
آزمون تعیین درصد خلوص مواد شیمیایی یا حلال های آلی به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
-
اندازه گیری میزان اسید گلیسیریزیک در عصاره شیرین بیان توسط HPLC
-
آزمون اندازه گیری فرمالین با روش کروماتوگرافی گازی در نمونه هوای جذب شده
-
شناسایی آلدئیدها و کتن ها در مخلوط نمونه دی نیترو فنیل هیدرازین
-
آنالیز سدیم بنزوات و پتاسیم سوربات در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی با HPLC
-
آنالیز نیتروز آمین های غیر فرار در شوینده ها با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
-
آنالیز اسیدهای آلی در ادرار و قطره خون خشک شده با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی گازی
-
آزمون تعیین ترکیبات اشباع مواد هیدروکربنی به روش کروماتوگرافی گازی
-
جداسازی اجزای یک مخلوط غیر اسید آمینه با آشکارساز فلورسانت با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
جداسازی اجزای یک مخلوط غیر اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
جداسازی اجزای یک مخلوط اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
آنالیز انواع آمین ها توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری غلظت محصولات عمده فساد محلول های آمین توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری غلظت آمین ها و مونو اتیلن گلیکول در محلول ها توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن (BTX) توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری سولفید هیدروژن در محلول های آمین توسط تیتراتور
-
اندازه گیری آنالیت ها با دستگاه HPLC
-
آنالیز مایعات گازی(LPG) تا C20
-
آزمون تعیین اجزای میعانات گازی تا C20 به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمونهای مایکوتوکسین نخود شامل : آفلاتوکسین، اکراتوکسین
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تون با قارچ شامل: جیوه، سرب، مس، روی، آهن، آرسنیک، قلع، کادم
-
آزمونهای فلزات سنگین گندم پوست کنده شامل : سرب، کادمیوم
-
آزمونهای مایکوتوکسین گندم پوست کنده شامل : آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالنول
-
آزمون های مایکوتوکسین (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالنول) گندم پوست کنده
-
آزمونهای فلزات سنگین جو پوست کنده شامل : سرب،کادمیوم
-
آزمون های استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالن) جو پوست کنده
-
آزمون استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین) خوراک دام و طیور، آبزیان یا سبوس گندم
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی ( استاندارد INSO 7133)
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 14770)
-
آزمون مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی مطابق استاندارد INSO 9238
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل : اندازه گیری زیرالنون به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل : اندازه گیری زیرالنون به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 9239)
-
آزمون تعیین درصد نمونه های گازی با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
آنالیز اپیوم ها در نمونه های بیولوژیکی با دستگاه HPLC
-
آنالیز آلاینده ها در نمونه های آبی با دستگاه HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با HPLC
-
آزمایش اندازه گیری نمونه مایعات هیدروکربوری C6-C15 با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون Isotpe of Kerogen
-
خدمات خالص سازی نمونه های پپتیدی با HPLC
-
آنالیز تعیین نقشه گلیکوزیدی گلیکوپروتئین ها (Glycan mapping)
-
آزمون اندازه گیری اسید بنزوئیک و اسید سوربیک در محصولات کشاورزی و خوراکی با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ناتامایسین در پنیر و مواد خوراکی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K1 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K3 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین بیوتین (B7, H2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پنتوتنیک اسید (B5) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پیریدوکسین (B6) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین (B1) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ث (آسکوربیک اسید) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ریبوفلاوین (B2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین سیانوکوبالامین (B12) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین فولیک اسید (B9) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین نیاسین (B3) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
اندازه گیری اسید آمینه والین
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه آرژنین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه گلوتامین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه سرین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه لوسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه ایزولوسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تیروزین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تائورین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه متیونین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه گلایسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه فنیل آلانین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه پرولین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه لیزین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه هیستیدین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تریپتوفان با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه آسپارژیم با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه سیستئین با HPLC
-
آنالیز ویژگی های بهداشتی و میکروبیولوژیکی مواد اولیه خوراک دام و طیور آماده با HPLC
-
آزمون اندازه گیری پروفایل اسید آمینه با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه آلانین با HPLC
-
آزمون اندازه گیی گاز های محلول در روغن های عایقی با GC
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات فرار در روغن (روغن های عایقی) با HPLC
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری افزودنی ها (دی ترشل پارا کرزول DBPC) در روغن ها و روغن های عایقی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مواد غیر فعال کننده فلزات (TTAA, BTA) در روغن و روغن های عایقی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) در چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی (poly aromatic hydrocarbons) با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری سوربیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مانیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اینوزیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری زایلیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ایزومالت با HPLC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری گلوکز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری TBHQ با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHA با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHT با HPLC
-
آزمون اندازه گیری آکریل آمید با HPLC
-
آزمون اندازه گیری کاتچین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ملاتونین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ال کارنیتین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اتانول در مواد خوراکی مانند کفیر و گلاب با GC
-
آزمون اندازه گیری متانول در گلاب با GC
-
آزمون اندازه گیری خلوص اتانول با GC
-
آزمون اندازه گیری میزان و خلوص متانول با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری پلی گلیسرول با GC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری و چربی شیر بدون آب با GC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC
-
آزمون اندازه گیری پروفایل اسید چرب با GC یا GC-MS
-
آزمون اندازه گیری Omega-3 Fatty acids با GC
-
آزمون اندازه گیری میزان ایزوپروپیل الکل در زانتان گام با GC
-
آزمون اندازه گیری لاکتوز در شیر و شیر خشک با GC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز، مالتوز، ساکارز، گلوکز با GC
-
آزمون اندازه گیری متیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری اسیدهای چرب و استر در گلیسیرین با کروماتوگراف گازی GC
-
آزمون اندازه گیری اتیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری پروپیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری ملانین با HPLC
-
آزمون C13 isotpe of Kerogen
-
آزمون S34 isotpe of Kerogen
-
آنالیز اندازه گیری اجزا گاز طبیعی شیرین و گاز سنتز شده با کروماتوگرافی گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری کلرهگزیدین با HPLC
-
آزمون میزان یکنواختی در دارو
-
آزمون تعیین میزان ناخالصی ها در دارو
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری گلوتارآلدهید
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ایزوپروپانول یا ایزوپروپیل الکل با GC
-
آزمون سنجش یون کلرور در آب پساب و نمونه های محلول به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین درصد آب گلایز در آبزیان
-
آزمون اندازه گیری pH در رسوبات (رسوب دریا، رسوبات آلی ...)
-
آنالیز اسانس ها (شناسایی و تعیین درصد اجز) با کروماتوگراف گازی GC
-
چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
-
اندازه گیری ساخارین به روش HPLC
-
اندازه گیری آسه سولفام به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری آسپارتام به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری شیرین کننده ها (آسپارتام ، آسه سولفام و ساخارین) به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری مایکوتوکسین ها در خوراک دام و طیور به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری متابولیت های زعفران (کروسین، پیکروکروسین، سافرانال)
-
آزمون اندازه گیری بوسولیک اسید
-
آزمون اندازه گیری کاپتوپریل
-
اندازه گیری شیکوریک اسید به روش HPLC
-
اندازه گیری آلیسین به روش HPLC
-
اندازه گیری گلیسیریزین به روش HPLC
-
اندازه گیری آموکسی سیلین به روش HPLC
-
اندازه گیری آتروستاتین به روش HPLC
-
اندازه گیری نیترات و نیتریت در سبزی و میوه ها به روش HPLC
-
اندازه گیری اوراپتن به روش HPLC
-
اندازه گیری بربرین به روش HPLC
-
اندازه گیری سیترینین به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری رنگ های مصنوعی (متیل رد و سان ست یلو) به روش HPLC
-
اندازه گیری کروسین به روش HPLC
-
اندازه گیری سافرانال به روش HPLC
-
اندازه گیری پیکروکروسین به روش HPLC
-
آزمون تعیین باقیمانده اکسید اتیلن در محصولات پزشکی سترون شده با گاز اتیلن اکساید
-
آنالیز مقدار داروها در پلاسما انسانی با استفاده از HPLC
-
آزمون تعیین رطوبت کاغذ و مقوا
-
آزمون اندازه گیری عدد کاپا Kappa
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص ظاهری خاک
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص حقیقی خاک با استوانه مدرج
-
آزمون اندازه گیری میزان/درصد رطوبت آزاد
-
آزمون های از هم پاشیدگی کود (یک یا چند روزه)
-
آزمون خاک باقیماده روی الک (سایزهای مختلف)
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته کل در گیاهان با روش تیتراسیون
-
آزمون اسیدیته قابل تیتر در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری سفتی یا نرمی میوه و گیاهان
-
آزمون درصد شن در خاک بر اساس اندازه با انواع الک
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، پتاسیم محلول در خاک یا کود با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته و آمونیاکی همزمان در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته و آمونیاکی) به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن آمونیاکی در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت آمونیاکی) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربنات کلسیم فعال در خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری میزان سولفات در کود
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفریک آزاد P2O5 به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری آمینو اسید آزاد در خاک یا کود با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کربن کل در خاک یا کود به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب کلسیم و منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون پایداری خاک (خاکدانه) به روش الک تر
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
-
آزمون اندازه گیری تنفس میکروبی برانگیخته با سوبسترا (اندرسون و دومسچ) در خاک
-
خدمات کنترل چشمی نشانه گذاری و بسته بندی پروفایل، رنگ و پوشش ها