کارگاه آموزشی ویژه تحلیل طیف NMR با استفاده از نرم‌افزار Mnova، با هدف ارتقای مهارت پژوهشگران در شناسایی و تحلیل ساختار ترکیبات آلی و زیستی، هفته سوم آذرماه ۱۴۰۴ در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی کشور، کارگاه تخصصی تحلیل طیف NMR با نرم‌افزار Mnova، با هدف آموزش مبانی تئوری طیف‌سنجی NMR و ارائه مهارت‌های عملی برای تحلیل داده‌های آزمایشگاهی، به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.

 

این دوره برای پژوهشگران، اعضای هیات علمی و دانشجویانی طراحی شده است که در حوزه‌های شیمی آلی، شیمی دارویی، داروسازی و سنتز ترکیبات فعالیت می‌کنند و قصد دارند توانمندی خود را در تحلیل دقیق طیف‌های NMR افزایش دهند.

 

در این کارگاه، مبانی اولیه طیف‌سنجی NMR و کاربردهای گسترده آن در پژوهش‌های آلی و زیستی به‌صورت جامع تشریح می‌شود. همچنین شرکت‌کنندگان با فرآیند وارد کردن داده‌های خام به نرم‌افزار Mnova و تبدیل آن‌ها به طیف قابل تحلیل آشنا خواهند شد. در ادامه، روش‌های عملی تفسیر پیک‌های NMR و تعیین ساختار ترکیبات با استفاده از نمونه‌های واقعی مورد آموزش قرار می‌گیرد تا فراگیران بتوانند به صورت حرفه‌ای داده‌های طیفی را تحلیل و ساختار ترکیبات را شناسایی کنند.

 

 

این کارگاه روز به همت آزمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود و به دلیل محدود بودن ظرفیت، اولویت با ثبت‌نام‌کنندگان زودتر خواهد بود. دوره به‌صورت هم‌زمان در قالب حضوری و مجازی قابل‌دسترس است تا امکان مشارکت برای افراد بیش‌تری فراهم شود.

 

مدرس این دوره ستار صابری، دارای مدرک دکتری تخصصی شیمی آلی و عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان است که مسئولیت دستگاه NMR را نیز بر عهده دارد و تجربه قابل توجهی در آموزش تحلیل طیف دارد.

 

علاقه‌مندان می‌توانند برای آشنایی با سایر دوره‌های آموزشی در حوزه علوم پزشکی و پیراپزشکی، به لینک https://B2n.ir/we7808 مراجعه کنند.

 

فهرست تازه‌ترین رویدادها، تجهیزات و خدمات این مجموعه آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی کشور قابل مشاهده است.

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی,کارگاه آموزشی

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code