صفحه اصلی

دبیر ستاد توسعه فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی گفت: تدوین پیوست فناوری، ایجاد بازار برای محصولات حوزه تجدیدپذیر، برگزاری برنامه‌های استانی و استفاده حداکثری از پلتفرم‌های موجود در کشور از رویکردهای جاری این ستاد است.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ بیست و چهارمین جلسه شورای عالی همفکری ستاد توسعه فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر با هدف "ارائه برنامه عملیاتی یک ساله ستاد" برگزار شد. در این جلسه ستاد برنامه خود جهت اجرایی سازی ماموریت های واگذارشده از سوی معاونت علمی و فناوری و در قالب اقدامات سند توسعه ملی دانش بنیان انرژی های تجدیدپذیر را ارائه کرد.
در ابتدای این جلسه حسین امیری خامکانی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بر لزوم مدیریت متقاضیان قانون خرید تضمینی برق و بومی سازی تجهیزات بکاررفته در این نیروگاه ها تاکید کرد. همچنین وی بیان کرد شفاف سازی روند حضور سرمایه گذاران خارجی در این حوزه نیز باید مورد توجه قرار گیرد و در صورت لزوم اصلاحاتی در روال کنونی انجام شود.
همچنین برات قبادیان معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر لزوم اولویت بندی برنامه ارائه شده اشاره کرد و گفت: در این زمینه باید از پتانسیل پژوهشگاه ها و دانشگاه های فعال در حوزه انرژی های تجدید پذیر بهره گیری کنیم.
در ادامه علی وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری نیز ضمن تاکید بر نقش ستاد بعنوان مجری سند ملی توسعه دانش بنیان انرژی های تجدیدپذیر، بر اهمیت تدوین سندهای استانی برای پیاده سازی این سند اشاره کرد.
در پایان این نشست نیز سیروس وطنخواه دبیر ستاد توسعه فناوری انرژی های تجدیدپذیر معاونت علمی با اشاره به نقش شتاب دهنده و تسهیل گر ستاد، تدوین پیوست فناوری، ایجاد بازار، اولویت بندی، برنامه های استانی و استفاده حداکثری از پلتفرم های موجود در کشور را رویکرد جاری این ستاد دانست.
همچنین با توجه به مشکلات موجود در صنعت انرژی های تجدیدپذیر که در حال حاضر حل چند معضل دارای اولویت حوزه انرژی های تجدیدپذیر کشور در دستور کار ستاد است.