به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، محمدعقیل عامری سیاهویی مدیر آزمایشگاه کیمیا سنجش خلیج فارس با رویکرد بررسی کیفیت مواد غذایی و تشخیص مواد باقیمانده سمی و فلزات سنگین اشاره کرد و گفت: این آزمایشگاه در بخش اندازهگیری سموم قارچی آفلاتکسین در مواد غذایی و سپس سنجش مواد سرطانزا در رنگ نساجی و تعیین ماهیت و سپس کود و سموم کشاورزی فعالیت خود را گسترش داده است.
وی، با بیان اینکه زمینه اشتغال برای دانش آموختگان و پژوهشگران در این مجموعه فراهم شده است ادامه داد: این آزمایشگاه در ابتدا با 3 کارشناس و کارشناس ارشد، کار خود را شروع کرده و در حال حاضر با 19 نفر پرسنل در زمینه کیفیت سنجی و ارزیابی مواد آلاینده و سموم فعالیت میکند.
این فعال حوزه فناور با اشاره به قابلیت ارائه طیف خدمات آزمایشگاهی با تکیه بر تجهیزات تخصصی این حوزه عنوان کرد: این آزمایشگاه دارای بخشهای سم شناسی، اندازه گیری فلزات سنگین، اندازه گیری سموم قارچی، نساجی، تعیین ماهیت، کود و مواد شیمیایی است.
عامری ادامه داد: مجموعه ما از تجهیزات مختلفی همچون دستگاه جذب اتمی، دستگاه مادون قرمز تبدیل فوریه، کروماتوگرافی گازی با دتکتور جرمی، کروماتوگرافی مایع با فشار بالا، اسپکتروفتومتر، دستگاههای نساجی و... بهرهمند است.
مدیر آزمایشگاه کیمیا سنجش خلیج فارس، در خصوص نحوه دریافت نمونه گفت: نمونه ها از شرکتهای بازرسی، مراکز تحقیقاتی، مراکز علمی، آزمایشگاههای همکار، اداره استاندارد و کارخانجات دریافت میشود و ارسال نمونهها بنابر درخواست مشتری به صورت حضوری یا پستی است.
این فعال حوزه پژوهش، با اشاره به نقش شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی در توسعه خدمات آزمایشگاهها و افزایش دامنه فعالیت آنها عنوان کرد: این مجموعه آزمایشگاهی با ارائه خدمات خود بر بستر این شبکه آزمایشگاهی، توانسته است محدودیتها را تا حد قابل توجهی از میان برداشته و خدمات و توانمندیهایش را به طیف گستردهای از مخاطبان در سراسر کشور ارائه دهد. لازم است تا برای توسعه فعالیتهای شبکه آزمایشگاهی و استفاده هرچه بهتر از ظرفیتهای آزمایشگاهی و پژوهشگاهی موجود در سراسر کشور، حمایتهای گستردهای صورت بگیرد.