- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه شرکت پرتو آزمون جوانه خراسان
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه شرکت پرتو آزمون جوانه خراسان
سال تاسیس : ۱۳۹۴
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی مشهد ,
- مدیر آزمایشگاه : شهناز عدالت جمیلی
- رابط آزمایشگاه : شهناز عدالت جمیلی
- تلفن : ۰۵۱۳۵۴۱۱۹۵۵
- نمابر : ۰۵۱۳۵۴۱۰۹۲۰
- www.partoazmoonlab.com
- info@partoazmoonlab.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت پرتو آزمون جوانه خراسان
زمینه های تخصصی :
صنایع غذایی کشاورزی موادمعدنی آبنشانی آزمایشگاه :
مشهد - شهرک صنعتی توس - فاز 1 - بلوار تلاش شمالی - بین تلاش شمالی 5 و 7 - قطعه 274 - طبقه فوقانی شرکت جوانه خراسان
نشانی دفتر :
مشهد - شهرک صنعتی توس - فاز 1 - بلوار تلاش شمالی - بین تلاش شمالی 5 و 7 - قطعه 274 - طبقه فوقانی شرکت جوانه خراسان
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه همکار
-
آون
-
آون
-
اتوکلاو
-
اتوکلاو
-
دستگاه آب مقطرگیر
-
دستگاه آسیاب
-
دستگاه آسیاب
-
دستگاه استخراج گر سوکسله
-
دستگاه اندازه گیر پی اچ
-
دستگاه اندازه گیر هدایت الکتریکی/کل جامدات محلول/دما
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ و یون
-
دستگاه اندازه گیری چند پارامتر
-
دستگاه انکوباتور یخچالدار
-
دستگاه انکوباتور
-
دستگاه پلاسمای جفت شده القائی-طیف سنج نشر نوری
(ICP-OES) -
دستگاه ترازوی حساس
-
دستگاه ترازوی دیجیتال
-
دستگاه ترازوی دیجیتال
-
دستگاه حمام آب
-
دستگاه حمام فراصوت
-
دستگاه خوانشگر الایزا
-
دستگاه دسیکاتور
-
دستگاه سانتریفیوژ
-
دستگاه سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
-
دستگاه سنجشگر شیر
-
دستگاه شمارنده سلولی سوماتیک
(SCC) -
دستگاه طیف سنج نوری
-
دستگاه کدورت سنج
-
دستگاه کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
دستگاه گرم کن
-
دستگاه میکروسکوپ نوری
(OM) -
دستگاه هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
دستگاه هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
دستگاه هضم کجلدال
-
مجموعه فیلتراسیون
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری آمونیوم (یون آمونیوم) موجود در آب و پساب
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
اندازه گیری میزان فلزات در نمونه های بهداشت حرفه ای به روش ICP-OES
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز شیمیایی COD موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلورید و یون فلوراید موجود در خوراک و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین میزان دما آب
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب و محلول ها به روش وزن سنجی Total Suspended Solid (TSS)
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب کلسیم کربنات در آب و پساب
-
آنالیز قلیاییت کل در آب و پساب به روش تیتراسیون Total Alkalinity
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
آنالیز تعیین چگالی واقعی ذرات خاک
-
اندازه گیری pH خاک
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
آنالیز تعیین ناخالصی های عنصری در نمونه های نانو لوله های کربنی با روش طیف سنجی جرمی پلاسمای جفت شده القایی ICP-MS
-
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
-
آنالیر تعیین مقدار مواد آلی در خاک به روش افت حرارتی LOI
-
آزمون تعیین غلظت روی (Zinc)
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری اورتو فسفات و فسفات کل موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری یون کلر در آب های لب شور و دریا
-
آزمون تعیین رطوبت کل در زغال سنگ
-
آنالیز اندازه گیری مواد فرار در زغال سنگ و کک
-
آنالیز تعیین میزان خاکستر کل در زغال سنگ و کک
-
آنالیر تعیین افت گرمایی در خاک به روش شیمیایی (روش والکلی بلاک)
-
اندازه گیری میزان فلزات در آب های سطحی، زیر زمینی، شرب، کشاورزی و صنعتی
-
اندازه گیری میزان کلراید موجود در آب و پساب با تیتراتور
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات (کل) موجود در آب، خاک و پساب
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی خاک و عصاره خاک
-
اندازه گیری میزان فلزات در نمونه های جامد به روش ICP
-
شناسایی و تعیین میزان عناصر به روش طیف سنجی نشری پلاسما کوپل شده القایی ICP
-
اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان کلر آزاد موجود در آب و پساب به روش رنگ سنجی و اسپکترومتری
-
آزمون اندازه گیری سیانید در آب و پساب یا خاک
-
آنالیز قلیاییت در آب و پساب Alkalinity to P.P به روش تیتراسیون
-
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
-
انجام آزمونهای فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی، انواع فرآورده های لبنی، نوشیدنی ها، گوشت و مواد خوراکی
-
اندازه گیری اسید آسکوربیک در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با استفاده از HPLC
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
اندازه گیری انواع نیتروژن (ازت) در خاک یا کود (ازت نیتراته، ازت آمونیاکی، ازت کل)
-
اندازه گیری بیومس جمعیت میکروبی خاک
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال )
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
-
اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری درصد رطوبت اشباع خاک
-
اندازه گیری درصد رطوبت با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری دما و رطوبت محیطی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری رطوبت گیاهان و علوفه
-
آزمون اندازه گیری رنگ افزودنی در زعفران
-
آزمون اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد (درصد جرمی) بر اساس ماده خشک در زعفران
-
اندازه گیری فروسیانید سدیم و پتاسیم در نمک
-
آزمون اندازه گیری فسفر؛ پتاسیم قابل جذب در خاک یا کود
-
اندازه گیری فسفر و فسفات در انواع فراورده های گوشتی
-
اندازه گیری فیبر، فیبر خام، فیبر تام و فیبر بر اساس ماده خشک در محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
اندازه گیری کلسیم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک و مواد معدنی با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری پتاسیم، کلسیم و منیزیم تبادلی در خاک با طیف سنج جذب اتمی
-
اندازه گیری مقدار کمی ویتامین ها با HPLC
-
آزمون اندازه گیری میزان سولفات در آب، خاک و سنگدانه
-
اندازه گیری میزان فلزات سنگین (سرب و قلع ...) در ظروف مورد مصرف در پزشکی و تعیین حد مجاز آن
-
اندازه گیری میزان قلیاییت آب و خاک
-
اندازه گیری میزان کلراید خاک
-
اندازه گیری میزان کلسیم خاک
-
اندازه گیری میزان منیزیم خاک
-
اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش اسپکتروفوتومتری
-
اندازه گیری و تعیین خلوص سنگ نمونه های معدنی
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A و استرهای آن (بر حسب رتینول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D (بر حسب کوله کلسیفرول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D - کوله کلسیفرول (D3) یا ارگو کلیسفرول (D2) به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E و استرهای آن در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
اندازه گیری ویتامین های محلول در آب در مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان دام و طیور
-
اندازه گیری ویتامین های محلول در چربی در مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان و دام وطیور
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
اندازه گیری ید در انواع نمک ید دار و سایر فراورده های خوراکی
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته
-
آزمون اسيديته کل اشباع
-
آزمون اندازه گیری درصد نمک در دارو و مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری رسانایی الکتریکی آب
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ها در دارو، مواد خوراکی، گیاهان و مواد خام
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی و کل مواد جامد محلول با هدایت سنج الکتریکی
-
آزمون بازدارنده میکروبی در شیر استرلیزه و پاستوریزه
-
آزمون تعیین انواع میزان قارچ های آب
-
آزمون تعیین حدود مجاز میکروبی
-
آزمون تعیین میزان (درصد) رطوبت چوب
-
آزمون تعیین قابليت هدايت الكتريكي خاک
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون چگالی حقیقی خاک
-
آزمون چگالی ظاهری خاک
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون شناسایی کمپیلو باکتر
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری (ذرات) کربن آلی خاک یا کود
-
آزمون شناسایی باکتری ویبریو کلرا
-
آزمون های تشخیص آلودگی های میکروبی مواد خوراکی انسان و دام
-
آزمون های تعیین مشخصات فیزیکی و شیمیایی آب و پساب (TH, EC, TDS, Cl, Alc, pH, salt DO ,فسفات)
-
آزمون های شیمیایی الزامات سازمان حفاظت محیط زیست و فیزیک بهداشت برای نمونه های آب، پساب فاضلاب صنعتی، بهداشتی، آب دریا و...
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی الزامات سازمان حفاظت محیط زیست و بهداشت حرفه ای برای نمونه های کود، گیاه، لجن، رسوب، خاک و...
-
آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
-
آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات شناسایی مواد و ویژگی های خاک
-
آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات و ویژگی های کود
-
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنترل و کیفیت ادویه یا چاشنی ها
-
آزمون های عمومی کنترل و کیفیت روغن های خوراکی (اندیس صابونی، اندیس استری، آزمون ذوب و انجماد روغن ..)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت سرکه
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت محصولات و فراورده های لبنی (چربی، اسیدیته، نمک، پروتئین ... )
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی فرآورده های قندی و شکر (شامل شکر و قند، شربت، مربا، نبات، پولکی،گز و ...)
-
آنالیر تعیین مقدار مواد آلی در خاک به روش شیمیایی (روش والکلی بلاک)
-
آنالیز اندازه گیری جذب و درصد عبور نور در ناحیه مرئی با روش طیفسنجی نوری
-
آنالیز اندازه گیری مقدار کلسیم و ید در خوراک دام و طیور
-
آنالیز اندازه گیری میزان جذب UV محلول ها در طول موج مختلف با روش طیفسنجی نوری
-
آنالیز تعیین اجزای شیر (چربی- لاکتوز-پروتئین و ماده خشک شیر) با دستگاه سنجش گر شیر
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین الیاف نامحلول در شوینده های خنثی و اسیدی به روش آنکوم
-
آنالیز تعیین پراکسید مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین بافت، درصد رس، سیلت و ماسه خاک
-
آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آنالیز تعیین میزان چربی در نمونه های خوراکی و محیطی
-
آنالیز تعیین میزان چربی ها (لیپیدها) از مواد جامد با روش سوکسوله
-
آنالیز تعیین میزان رطوبت خاکستر مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز تعیین پارامترهای میکروبی و شاخص های بیولوژیک Biological Index آب و پساب
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز میکروبی شناسایی اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز شناسایی مخمر اسموفیل
-
آنالیز شناسایی مخمر در فراورده ها
-
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی مواد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری T- Coliform, F- Coliform موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سولفید و سولفیت موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری مواد و عناصر در خاک (سیلیس کل، سیلیس قابل جذب، آهن، منگنز، روی و مس ......)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری مواد و عناصر عصاره اشباع (منیزیم، سدیم، پتاسیوم، کربنات، بی کربنات، سولفات، کلر محلول)
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاکننده آهن در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های اکسید کننده آهن در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های تولید کننده اسید در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های هتروتروف هوازی در آب، پساب، خاک
-
آنالیز ناخالصی نامحلول در انواع روغن ها به روش پترولیوم اتر
-
آنالیز های تعیین کیفیت میکروبی کودهای بیولوژی
-
آنالیزهای شیمیایی پساب خروجی صنایع، کشاورزی، شیمی، زمین شناسی، محیط زیست و ....
-
آنالیزهای شیمیایی خوراک دام و طیور
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
آزمون تعیین میزان آب اضافه شده به شیر
-
آزمون اندازه گیری فسفر در در کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیریADF, NDF,ADL در خوراک دام
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین قابل هضم در خوراک دام
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در اسید سیتریک در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون کامل شیر
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کولای در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در پلیت در مواد خوراکی
-
اندازه گیری مخمر در مواد غذایی
-
اندازه گیری شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
اندازه گیری کلی فرم در مواد غذایی
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آنالیز، شناسایی و شمارش انواع انتروکوک های روده ای
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون های میکروبی آب
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای میکروبی خوشاب (کمپوت )گیلاس
-
آزمونهای میکروبی کمپوت آناناس
-
آزمونهای میکروبی خوشاب گریپ فروت
-
اندازه گیری اکسیدهای اصلی(major elements) و عناصر ناچیز (Trace elements) در خاک، سنگ و فراورده های معدنی
-
آنالیز نمونه های آب، پساب و محلول با ICP-OES
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K1 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K3 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پنتوتنیک اسید (B5) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پیریدوکسین (B6) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین (B1) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ث (آسکوربیک اسید) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ریبوفلاوین (B2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین سیانوکوبالامین (B12) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین فولیک اسید (B9) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین نیاسین (B3) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون شناسایی باکتری مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون تشخیص جوش شیرین
-
اندازه گیری پری
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آنالیز تعیین کشش بین سطحی به روش دونوی برای محصولات آرایشی بهداشتی
-
آنالیز تعیین کشش بین سطحی به روش ویلهلم
-
آنالیز تعیین کشش بین سطحی به روش دونوی
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز شیمیایی COD موجود در آب و پساب
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب