- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاهها شرکت تولیدی و تحقیقاتی صنعتی آبسار کویر
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاهها شرکت تولیدی و تحقیقاتی صنعتی آبسار کویر

- وضعیت عضویت : توانمند
- یزد یزد ,
- مدیر آزمایشگاه : سیدحسین میرجلیلی
- رابط آزمایشگاه : سمیرا میرجلیلی
- تلفن : ۰۳۵۳۸۲۵۱۳۵۸
- نمابر : +۹۸-۳۵-۳۸۲۵۱۳۵۹
- www.absarkavir.com
- absarkavir@ystp.ac.ir
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت تولیدی و تحقیقاتی صنعتی آبسار کویر
زمینه های تخصصی :
آب - خشکسالی - محیط زیست - فناوری نانو - بیوتکنولوژی - کشاورزی - کود - صنایع غذایی - معدننشانی آزمایشگاه :
یزد، بلوار دانشجو،مجتمع اداری استان،پارک علم و فناوری،طبقه اول،شرکت آبسار کویر
نشانی دفتر :
یزد، بلوار دانشجو،مجتمع اداری استان،پارک علم و فناوری،طبقه اول،شرکت آبسار کویر
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
الک
-
دستگاه آب مقطرگیر
-
دستگاه آزمون انعقاد
-
دستگاه آنالیز خوراک دام و طیور
-
دستگاه آنالیز خوراک دام و طیور
-
دستگاه آنالیز خوراک دام و طیور
-
دستگاه آنالیز مواد غذایی
-
دستگاه آنالیز مواد غذایی
-
دستگاه آنالیز مواد غذایی
-
دستگاه آون
-
دستگاه آون
-
دستگاه اتوکلاو
-
دستگاه اندازه گیر پی اچ
-
دستگاه اندازه گیر پی اچ
-
دستگاه اندازه گیر سطح صدا
-
دستگاه اندازه گیر سطح صدا
-
دستگاه اندازه گیر سطح صدا
-
دستگاه اندازه گیر هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه اندازه گیر هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه انکوباتور
-
دستگاه پتانسیواستات و گالوانواستات
-
دستگاه پلاریمتر
-
دستگاه پلاریمتر
-
دستگاه پلاسمای جفت شده القایی
(ICP) -
دستگاه پمپ نمونه برداری گاز
-
دستگاه پمپ هوادهی آبزیان
-
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه ترازوی دیجیتال
-
دستگاه حمام روغن
-
دستگاه رسوب دهی شیمیایی از فاز بخار
(CVD) -
دستگاه سانتریفیوژ
-
دستگاه سانتریفیوژ
-
دستگاه سانتریفیوژ
-
دستگاه سنجشگر اندازه ذرات دودکش
-
دستگاه سنجشگر گاز دودکش
-
دستگاه سنجشگر گاز دودکش
-
دستگاه سیستم مکان یاب جهانی
(GPS) -
دستگاه شیکر
-
دستگاه شیکر
-
دستگاه طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
دستگاه طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
دستگاه طیف سنج نوری دو پرتویی مرئی-فرابنفش
-
دستگاه طیف سنج نوری مرئی-فرابنفش
-
دستگاه عصاره گیر
-
دستگاه عصاره گیر
-
دستگاه کروماتوگراف گازی
(GC) -
دستگاه کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
(GC-MS ) -
دستگاه کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
دستگاه کلنی شمار
-
دستگاه میکروسکوپ تونل زنی روبشی
(STM ) -
دستگاه میکروسکوپ نیروی اتمی
(AFM ) -
دستگاه نمایشگر ذرات گرد و غبار محیطی
-
دستگاه نورسنج شعلهای
-
دستگاه هاتپلیت
-
دستگاه هاتپلیت
-
دستگاه هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
آزمون اندازه گیری یون نیتروژن آمونیاکی در آب به روش رنگ سنجی (نسلر)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری آمونیوم (یون آمونیوم) موجود در آب و پساب
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
اندازه گیری بنزین Gasoline
-
آزمون اندازه گیری نیتریت در آب به روش رنگ سنجی
-
اندازه گیری میزان فلزات در نمونه های بهداشت حرفه ای به روش ICP-OES
-
اندازه گیری ترکیبات PCBs در نمونه های محیطی (Poly Chloro Biphenyl)
-
اندازه گیری آمونیاک (NH3)
-
آزمون اندازه گیری سولفید هیدروژن H2S
-
آزمون اندازه گیری کلر با روش های کروماتوگرافی
-
اندازه گیری دی اکسید سولفور SO2
-
آزمون اندازه گیری فنل نمونه
-
اندازه گیری نفتا
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری BTEX (بنزن، تولوئن، اتیل بنزن، زایلن) در هوا
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات C5-C11 (هگزان، هپتان، اوکتان، نونان، دکان، ان دکان)
-
آزمون اندازه گیری سیکلو هگزان
-
آزمون اندازه گیری استایرن
-
آزمون اندازه گیری اتیل استات
-
آزمون اندازه گیری بوتیل استات
-
اندازه گیری اتانول و 2 پروپانول (ایزو پروپیل الکل)
-
اندازه گیری استون
-
اندازه گیری دی کلرو متان (متیلن کلراید)
-
اندازه گیری کلروفرم
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آزمون شمارش کل باکتری های هتروترف هوازی
-
خدمات شمارش کل باکتری با روش H.P.C
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد نفتی و روغنی به روش تبخیری در آب و پساب
-
اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز شیمیایی COD موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب
-
شناسایی و اندازه گیری آمونیاک در آب، خاک و پساب
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان اکسیژن محلول در آب، پساب و فاضلاب DO
-
آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) در آب، پساب و فاضلاب به روش رنگ سنجی (اسپکتروفوتومتری)
-
آزمون اندازه گیری دترجنت موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلورید و یون فلوراید موجود در خوراک و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری یون های لیتیم، پتاسیم و سدیم در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری جیوه در آب با روش طیف سنجی جذب اتمی با و بدون غنی سازی AAS
-
آزمون تعیین میزان دما آب
-
آنالیز تعیین ذرات معلق کل در آب و پساب Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز تعیین ذرات معلق کل در آب و پساب و محلول ها به روش وزن سنجی Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز تعیین ذرات معلق کل در آب و پساب و محلول ها Total Dissolved Solids (TDS)
-
آزمون اندازه گیری شوری آب دریا و آب های لب شور به روش هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب کلسیم کربنات در آب و پساب
-
آنالیز قلیاییت کل در آب و پساب به روش تیتراسیون Total Alkalinity
-
آزمون شمارش فیتوپلانکتون با میکروسکوپ
-
آزمون بررسی و شناسایی توده های پلانکتون گیاهی در محیط های آبی
-
اندازه گیری میزان فلزات در آب و پساب یا خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
آنالیز شناسایی آنیون سورفاکتانت ها Anionic surfactants در آب و پساب
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون الکترومتریک
-
آنالیز تعیین چگالی واقعی ذرات خاک
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری BTEX (بنزن، تولوئن، اتیل بنزن، زایلن) در آب و پساب
-
اندازه گیری ترکیبات THM تری هالومتان در آب و پساب و خاک یا هوا (trihalomethanes)
-
آنالیز شناسایی آلودگی میکروبی در نمونه سوخت هوایی با روش کشت مستقیم
-
آنالیز شناسایی و شمارش تعداد میکروارگانیسم ها در سوخت هوایی با روش فیلتراسیون
-
اندازه گیری چربی و ترکیب اسید های چرب در شیر و فرآورده های آن با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری pH خاک
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
اندازه گیری سرب، کادمیم، روی، مس و آهن پس از هضم با ریزموج به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اثر بخشی ضد میکروبی مواد گندزدا برای مصارف دامپزشکی و کشاورزی
-
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گند زداهای شیمیایی مورد استفاده در محیط های دامداری
-
آزمون اندازه گیری کادمیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون های بررسی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی
-
آنالیز تعیین مقدار آرسنیک و آنتیموآن با روش طیف سنجی جذب اتمی همراه با تولید هیدرید
-
آزمون های کنترل میکروبی انواع چای
-
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت پایه قارچ کشی یا مخمر کشی ضد عفونی کننده ها یا گند زداهای شیمیایی
-
آنالیز تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز تعیین کارآیی قارچ کشی مواد ضد عفونی کننده و گندزداهای شیمیایی
-
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
-
اندازه گیری مقادیر آرسنیک در اسید سیتریک خوراکی با استفاده از دستگاه جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آنالیر تعیین مقدار مواد آلی در خاک به روش افت حرارتی LOI
-
اندازه گیری فعالیت ضد باکتریی بر روی سطوح پلاستیکی و سایر سطوح نامتخلخل
-
آزمون تعیین غلظت روی (Zinc)
-
آنالیز اندازه گیری ترکیبات هیدروکربن های آروماتیک حلقوی PAHs در آب و خاک (poly aromatic hydrocarbons)
-
اندازه گیری سموم فسفره در آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری سموم فسفره در خاک به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون تعیین غلظت ارتوفسفات
-
آزمون اندازه گیری و سنجش غلظت یون فسفات در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری C10-C35 در محلول استخراج شده در نمونه های آب و خاک
-
آزمون اندازه گیری TPHs در آب و پساب، خاک و رسوب (total petroleum hydrocarbons)
-
آزمون اندازه گیری سموم کلره در آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری سموم کلره در خاک به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز الکتروفورز ژل آگارز
-
اندازه گیری میزان اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی در آب، پساب و فاضلاب
-
آزمون اندازه گیری سیلیس در آب به روش رنگ سنجی
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات PCBs در آب (Poly Chloro Biphenyl)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری اورتو فسفات و فسفات کل موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری ارتوفسفات در آب به روش رنگ سنجی اسید اسکوربیک
-
آنالیز شناسایی عناصر در آب به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری یون کلر در آب های لب شور و دریا
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های SRB در آب، پساب، خاک
-
اندازه گیری میزان فلزات در نمونه های بهداشت حرفه ای به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری اکسیدهای آهن FeO
-
آنالیز پارا-زایلن p-Xylene با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ارتو-زایلن o-Xylene با روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری میزان فلزات به روش جذب اتمی کوره گرافیتی GF-AAS
-
آنالیز شناسایی عناصر کمیاب در آب با دستگاه AAS
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات آلی (بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن) در هوا توسط روش جذب لوله های کربن فعال
-
آزمون تعیین میزان سرب موجود در ذرات معلق در هوا
-
آنالیر تعیین افت گرمایی در خاک به روش شیمیایی (روش والکلی بلاک)
-
آزمون تعیین غلظت انیدرید سولفورو در هوا به روش پارازانیلین
-
آنالیز تعیین میزان کدورت در آب و پساب به روش نفلومتری
-
اندازه گیری میزان فلزات در آب های سطحی، زیر زمینی، شرب، کشاورزی و صنعتی
-
اندازه گیری میزان کلراید موجود در آب و پساب با تیتراتور
-
آزمون اندازه گیری نیترات در آب و پساب با نیترات سنج
-
آزمون اندازه گیری نیترات در خاک با نیترات سنج
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات (کل) موجود در آب، خاک و پساب
-
آنالیز میکروبی نمونه های میکروبیولوژی ( لام مرطوب )
-
آنالیز کلی فرم a با روش اسپکتروفوتومتری
-
آنالیز BTEX, Styrene, Buthyl acetate, Aceton, n-Pentane, n-Hexane, n-Heptane, n-Octane, n-Nonane, n-Decane
-
اندازه گیری میزان فلزات در خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی خاک و عصاره خاک
-
اندازه گیری ترکیبات هالواستیک اسید (HAA) در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی ترکیبات نفتی آلی (TCLP) شامل هیدروکربن های آروماتیک و حلقوی در آب و پساب، خاک و رسوب TPH-TOG-MTBE-BTEX-PAH-THC
-
تعیین تاثیر انواع منعقد کننده بر آب و پساب
-
شناسایی و تعیین میزان عناصر به روش طیف سنجی نشری پلاسما کوپل شده القایی ICP
-
اندازه گیری مقدار قلع در مواد خوراکی کنسرو شده به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان کلر آزاد موجود در آب و پساب به روش رنگ سنجی و اسپکترومتری
-
آنالیز کیفیت آب با اندازه گیری آرسنیک، آلومینیوم، سلنیم، کروم به روش طیف سنجی جذب اتمی با تکنیک تولید هیدرید
-
آنالیز میزان و نوع رسوبات جامد در آب و پساب Settleable Solid
-
آزمون اندازه گیری سیانید در آب و پساب یا خاک
-
آنالیز فنل کل در آب و پساب
-
آنالیز قلیاییت در آب و پساب Alkalinity to P.P به روش تیتراسیون
-
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
-
انجام آزمونهای فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی، انواع فرآورده های لبنی، نوشیدنی ها، گوشت و مواد خوراکی
-
اندازه گیری اسانس و رنگ خوراکی(چشایی) / اسانس روغنی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
اندازه گیری اسیدهای چرب فرار (VFA) در آب و خاک
-
اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل/اسیدیته بر حسب اسید استیک،پالمتیک / سیتریک و...
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل اتیلیک در مواد خوراکی و نوشیدنی
-
اندازه گیری اندازه ذرات در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری اندیس استر در انواع سرکه
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
اندازه گیری انواع نیتروژن (ازت) در خاک یا کود (ازت نیتراته، ازت آمونیاکی، ازت کل)
-
اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
اندازه گیری آنتی بیوتیک در فرآورده های شیری به روش انتشار در ژل
-
اندازه گیری پاتولین در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
اندازه گیری پارامترهای میکروبیولوژی اعم از کلیفرم ها، باکتری های هوازی و بی هوازی، هتروتروف، بیماریزا، غیر بیماری زا، تخم انگل، نماتد، فیتوپلانکتونها، زئوپلانکتونها و... در نمونه های جامد، محلول، هوا
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال )
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروکسید در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری تانن در مواد غذایی و نوشیدنی ها
-
آنالیز تراز فشار صدای محیط و توان صدا - شدت سر و صدا (Leq, Lmax, SPL, Lmin) (تراز روزانه و شبانه صدا)
-
اندازه گیری ترشیدگی و کپک زدگی
-
اندازه گیری صدای محیطی و توان صدا (Leq , Lmax , Lmin)
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
اندازه گیری چربی در انواع فرآورده های شیری به روش ژربر
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
-
اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری درصد رطوبت اشباع خاک
-
اندازه گیری درصد خاکستر با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری درصد رطوبت با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری درصد رطوبت با مجموعه دین استارک
-
اندازه گیری درصد عصاره استحصالی به روش رفلاکس
-
اندازه گیری درصد مواد نامحلول با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری دما
-
اندازه گیری دما و رطوبت محیطی
-
اندازه گیری ذرات محیطی
-
اندازه گیری رطوبت
-
اندازه گیری رطوبت با دستگاه رطوبت سنج ترایم
-
اندازه گیری رطوبت بلوک گچی با سنجشگر رطوبت
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری رطوبت در انواع محصولات خوراکی به روش اتو
-
آزمون اندازه گیری رطوبت گیاهان و علوفه
-
آزمون اندازه گیری رنگ افزودنی در زعفران
-
اندازه گیری رنگ محصولات کشاورزی خام و فرآوری شده
-
اندازه گیری رنگ مصنوعی در انواع محصولات خوراکی به روش کروماتوگرافی صفحه نازک TLC
-
اندازه گیری رنگ و رنگ تشخیص ظاهری در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری رنگدانه های زعفران
-
اندازه گیری سرب و کادمیوم در کاغذ، مقوا و خمیرهای کاغذ به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
اندازه گیری سموم قارچی اکراتوکسین به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین B،G به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین M1 به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی پاتولین به روش HPLC
-
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی زیرالنون به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی فومونیسین به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری ضریب شکست، نمایه شکست و اندیس رفراکسیون در انواع روغن خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
-
آزمون اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد (درصد جرمی) بر اساس ماده خشک در زعفران
-
آزمون اندازه گیری فسفاتاز قلیایی در انواع فرآورده های شیری
-
آزمون اندازه گیری فسفر؛ پتاسیم قابل جذب در خاک یا کود
-
اندازه گیری فسفر و فسفات در انواع فراورده های گوشتی
-
اندازه گیری فیبر، فیبر خام، فیبر تام و فیبر بر اساس ماده خشک در محصولات خوراکی
-
اندازه گیری قابلیت ذوب شدن، رنده شدن، کشدار شدن و قابلیت الاستیسته در پنیر پیتزا
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری کافئین در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار توسط HPLC
-
اندازه گیری کدورت در ماء الشعیر و سایر نوشدینی ها
-
آزمون اندازه گیری درصد مواد خنثی شونده (TNV) خاک به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری کلرور در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری کلیه عناصر ریز مغذی، ترکیبات آلی و... در خاک ها و نواع کود شیمیایی آلی و معدنی
-
اندازه گیری کلیه عناصر معدنی، آنیونها، کاتیون ها، ترکیبات آلی، پارامتر های خاک شناسی، مواد مغذی (ماکرو و میکرو) در نمونه های جامد و محلول در بخش کشاورزی
-
اندازه گیری کلسیم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک و مواد معدنی با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری كلسيم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری پتاسیم، کلسیم و منیزیم تبادلی در خاک با طیف سنج جذب اتمی
-
اندازه گیری گاز کربنیک در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری گالوتن مرطوب در انواع آرد
-
اندازه گیری مقدار کمی نگهدارنده در مواد خوراکی (بنزوات، سوربات، ناتامایسین) فلاونوییدها، ویتامینها با HPLC
-
اندازه گیری میزان اکسیژن
-
اندازه گیری میزان پاک کننده ها در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان پتاسیم خاک
-
اندازه گیری میزان پخت و تردی در نان برنجی
-
آزمون اندازه گیری میزان پلاریزاسیون در انواع قند و شکر
-
اندازه گیری میزان دی اکسید کربن CO2 موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان سدیم خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان سولفات در آب، خاک و سنگدانه
-
اندازه گیری میزان فلزات سنگین (سرب و قلع ...) در ظروف مورد مصرف در پزشکی و تعیین حد مجاز آن
-
اندازه گیری میزان قلیاییت آب و خاک
-
اندازه گیری میزان قند کل و محلول موجود در بافت گیاهی
-
اندازه گیری میزان کلراید خاک
-
اندازه گیری میزان کلسیم خاک
-
اندازه گیری میزان گازهای CO، CO2، O2، O2-NOX-NO-H2S-SO2 با سنجشگر گاز
-
اندازه گیری میزان گچ به روش استن
-
اندازه گیری میزان گرد، غبار و ذرات معلق در هوا
-
اندازه گیری میزان منیزیم خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری میزان مواد در شیر و فراورده های آن مانند: سرب، کلسیم، سدیم ، پتاسیم و منیزیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری میزان نیتروژن در مواد
-
اندازه گیری میزان هدایت الکتریکی محلول ها جهت محاسبه غلظت یونی
-
اندازه گیری میزان یون کلر در آب و پساب با طیف سنج نوری
-
اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش اسپکتروفوتومتری
-
آزمون اندازه گیری نمره خاکستر در انواع قند و شکر
-
اندازه گیری نمره خوراکی در انواع محصولات خوراکی به روش ولهارد
-
اندازه گیری نمره رنگ در محلول در انواع قند و شکر به روش اسپکتروفتومتری
-
اندازه گیری نیترات در انواع محصولات خوراکی
-
آنالیز نیتریت در انواع محصولات خوراکی و گیاهی با طیف سنجی
-
اندازه گیری و سنجش فعالیت انواع آنزیم های در خاک
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
اندازه گیری ید در انواع نمک ید دار و سایر فراورده های خوراکی
-
اندازه گیری ترکیبات PCBs در خاک (Poly Chloro Biphenyl)
-
اندازه گیری کاتیون ها و آنیون های موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری گازهای آلاینده و ذرات (معلق) خروجی مربوطه به آلودگی هوا
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین به روش هایدراید در نمونه های محلول با AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین ( قلع، سرب و کادمیوم ... ) در نمونه های خوراکی و کشاورزی
-
اندازه گيري يون هاي ليتيم، پتاسيم و سديم در آب لبشور، آب دريا و آب خيلي شور به وسيله جذب اتمي
-
اندازهگیری میزان پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
اندازهگيري میزان کلروفيل
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته
-
آزمون استریل بودن (سترونی) Strility Test
-
آزمون اسيديته کل اشباع
-
آزمون اندازه گیری درصد نمک در دارو و مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری رسانایی الکتریکی آب
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی و کل مواد جامد محلول با هدایت سنج الکتریکی
-
آزمون انعقاد و تعیین میزان مواد منعقد کننده و انتخاب نوع مواد منعقد کننده
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
-
آزمون باقیمانده اسانس پس از تبخیر اسانس
-
آزمون تعیین انواع میزان قارچ های آب
-
آزمون تعیین درصد اشباع خاک
-
آزمون تعیین عدد اسیدی، عدد بازی، مقدار هیدروژن سولفید و مرکپتان در روغن ها
-
آزمون تعیین قابليت هدايت الكتريكي خاک
-
آزمون تعیین قطر ذرات خاك با الك
-
آزمون تعیین کل کربن های آلی موجود در نمونه های آب و پساب
-
آزمون تعیین محتوی انرژی مواد غذایی جامد با بمب کالری متر
-
آزمون تعیین مقدار فنل کل با استفاده از روش فولین- سیوکالتو
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از روش DPPH
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با روش میزان احیاء کنندگی آهن (روش FRAP)
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون چگالی حقیقی خاک
-
آزمون چگالی ظاهری خاک
-
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
-
آزمون شمارش قارچ هتروتروف
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون میکروبی شناسایی کاندیدا البیکنس Candida albicans
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری (ذرات) کربن آلی خاک یا کود
-
آزمون مواد خنثيشونده (آهك)
-
آزمون های تشخیص آلودگی های میکروبی مواد خوراکی انسان و دام
-
آزمون های تعیین مشخصات فیزیکی و شیمیایی آب و پساب (TH, EC, TDS, Cl, Alc, pH, salt DO ,فسفات)
-
آزمون های شیمیایی الزامات سازمان حفاظت محیط زیست و فیزیک بهداشت برای نمونه های آب، پساب فاضلاب صنعتی، بهداشتی، آب دریا و...
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی الزامات سازمان حفاظت محیط زیست و بهداشت حرفه ای برای نمونه های کود، گیاه، لجن، رسوب، خاک و...
-
آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
-
آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات شناسایی مواد و ویژگی های خاک
-
آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات و ویژگی های کود
-
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
-
آزمونهای عمومی (شیمیایی) کنترل و کیفیت آبمیوه ها، آب آشامیدنی، نوشابه های غیر الکلی و ماءالشعیر
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنترل و کیفیت ادویه یا چاشنی ها
-
آزمون های عمومی کنترل و کیفیت روغن های خوراکی (اندیس صابونی، اندیس استری، آزمون ذوب و انجماد روغن ..)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت سرکه
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت کنسروها
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت محصولات و فراورده های لبنی (چربی، اسیدیته، نمک، پروتئین ... )
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی فرآورده های قندی و شکر (شامل شکر و قند، شربت، مربا، نبات، پولکی،گز و ...)
-
آماده سازی با روش انحلال با اسید (نمونه جامد)
-
آماده سازی برای اندازه گیری عناصر به روش هایدرید (نمونه جامد)
-
آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های زیستی (خون، بزاق، بافت، گیاهان ...)
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه های زیستی (سلول، سرم، خون، بزاق، بافت، گیاهان ....)
-
آنالیر تعیین مقدار مواد آلی در خاک به روش شیمیایی (روش والکلی بلاک)
-
آنالیز آنتی باکتریال به روش انتشار از طریق چاهک
-
آنالیز اثر بازدارنده های گیاهی بر روی آنزیم های کربوهیدراز و پروتئازهای حشرات
-
آنالیز اسانس گیاهی با روش کروماتوگرافی گازی دو بعدی GC*GC
-
آنالیز استخراج و تشخیص رنگ های افزوده شده به مواد خوراکی
-
آنالیز اسید آمینه ها شامل استخراج، خالص سازی و تفکیک با روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری جذب و درصد عبور نور در ناحیه مرئی با روش طیفسنجی نوری
-
آنالیز اندازه گیری مستقیم اسید نوکلئیک و پروتئین توسط AAS
-
آنالیز اندازه گیری مقدار کلسیم و ید در خوراک دام و طیور
-
آنالیز اندازه گیری مواد به روش کروماتوگرافی لایه نازک TLC
-
آنالیز اندازه گیری میزان جذب UV محلول ها در طول موج مختلف با روش طیفسنجی نوری
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل
-
آنالیز آنتی اکسیدان ها - انواع گالات در دارو به روش اسپکتروفتومتری
-
آنالیز آنتی اکسیدان ها - انواع گالات در مواد خوراکی و نوشیدنی به روش اسپکتروفتومتری
-
آنالیز پروتئازهای گوارشی حشرات
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین بریکس مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین پراکسید مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
-
آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتیباکتریال)
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین بافت، درصد رس، سیلت و ماسه خاک
-
آنالیز تعیین درصد قند مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین رنگ در آب و پساب
-
آنالیز تعیین محتوای اسید آمینه پپتیدها و پروتئین ها
-
آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در اسید در مواد خوراکی (پودر ماهی)
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آنالیز تعیین مواد جامد قابل حل در آب، پریکس و مواد جامد کل در محصولات خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان آب در نمونه با روش تیتراسیون
-
آنالیز تعیین میزان چربی در نمونه های خوراکی و محیطی
-
آنالیز تعیین میزان چربی ها (لیپیدها) از مواد جامد با روش سوکسوله
-
آنالیز تعیین میزان رطوبت خاکستر مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز تعیین ویژگی های بافتی
-
آنالیز تعیین پارامترهای میکروبی و شاخص های بیولوژیک Biological Index آب و پساب
-
آنالیز توپوگرافی و مورفولوژی سطح مواد، بررسی ریزساخت سطحی و تعیین اندازه اجزاء با میکروسکوپ نیروی اتمی
-
آنالیز رنگ مواد خوراکی
-
آنالیز زیست پالای آب و پساب از آلاینده ها
-
آنالیز زیست پالای خاک از آلاینده ها
-
آنالیز سنجش امواج رادیویی
-
آنالیز سنجش آلاینده های هوا
-
آنالیز سنجش دود
-
آنالیز سنجش میزان ذرات خروجی دودکش
-
آنالیز سنجش گاز محیطی
-
آنالیز سنجش هیدروکربن گاز دودکش
-
آنالیز شمارش کل هاگ های باکتریهای گرمادوست
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز شناسایی انواع مواد و عناصر در کود با AAS یا ICP
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های هوازی مزوفیل
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آنالیز شناسایی پاتوژن های میکروبی در آبهای محیطی با روش Real-time PCR
-
آزمون شناسایی تخم انگل
-
آنالیز شناسایی آلاینده های ترکیبات نفتی آلی شامل هیدروکربن های آروماتیک و حلقوی در هوا TPH-TOG-MTBE-BTEX-PAH-THC
-
آنالیز شناسایی تنوع باکتری های تشکیل دهنده کلنی در ریشه گیاهان
-
آنالیز شناسایی جیوه با استفاده از روش بخار سرد
-
آنالیز شناسایی ریسه های کپک در مواد خوراکی (سس و رب گوجه فرنگی ...)
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید
-
آنالیز شناسایی فلزات با روش کوره گرافیتی
-
آنالیز شناسایی فلزات با روش طیف سنجی مرئی فرابنفش- مادون قرمز UV-Vis NIR
-
آزمون اندازه گیری عناصر و فلزات سنگین در آب و محلول ها به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آزمون شناسایی عناصر و فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
آنالیز شناسایی فلزات با شعله سنج
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلروفیل در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز شناسایی کیفی آفلاتوکسین
-
آنالیز شناسایی مخمر اسموفیل
-
آنالیز شناسایی مخمر در فراورده ها
-
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی میزان فلزات سنگین در آب با روش طیفسنجی فلورسانس اتمی (AFS)
-
آنالیز شناسایی میزان فلزات سنگین در خاک با روش طیفسنجی فلورسانس اتمی (AFS)
-
آنالیز شناسایی میکرواورگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا
-
آنالیز شناسایی نفت و روغن TOG در آب و پساب با روش وزن سنجی
-
آنالیز شناسایی نماتد در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باقیمانده سموم کشاورزی و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در نمونه های زیستی و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری T- Coliform, F- Coliform موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در مواد خوراکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری انواع رنگدانه ها
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری تاکسول (TAXOL) با HPLC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری ترکیبات بی فنیل کلره در آب و پساب با GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری ترکیبات بی فنیل کلره در خاک، رسوبات و بافت موجودات با GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه مواد خوراکی انسانی و دامی، محصولات کشاورزی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه نمونه های گیاهی و محصولات کشاورزی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سولفید و سولفیت موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فسفات خاک بروش کاهش با آسکوربیک اسید
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری مواد و عناصر در خاک (سیلیس کل، سیلیس قابل جذب، آهن، منگنز، روی و مس ......)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری مواد و عناصر عصاره اشباع (منیزیم، سدیم، پتاسیوم، کربنات، بی کربنات، سولفات، کلر محلول)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های آلیاژی
-
آنالیز شناسایی و تعیین مقدار داروها دارای خاصیت فلورسانس در مایعات بیولوﮊیک با روش طیفسنجی نوری فلورسانس
-
آنالیز شناسایی و تعیین میزان آنیون ها و کاتیون ها با روش طیفسنجی نوری
-
آنالیز شناسایی و تعیین میزان مواد و عناصر به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاکننده آهن در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي احياكننده آهن در محصولات خوردگي
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های اکسید کننده آهن در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي اكسيد كننده آهن در محصولات خوردگي
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های تولید کننده اسید در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي توليد كننده اسيد در محصولات خوردگي
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های هتروتروف هوازی در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي هتروتروف هوازي در محصولات خوردگي
-
آنالیز شناسایی مواد موثره در گیاهان دارویی
-
آنالیز شیمیایی و تعيين پارامترهاي شيميايي خاك
-
آنالیز اندازه گیری کادمیم، کروم، کبالت، مس، سرب، منگنز، نیکل، روی در خاک با استخراج کننده های آب و روش طیف سنجی جذب اتمی و شعله
-
آنالیز فلزات در آب و پساب به روش کروماتوگرافی یونی
-
آنالیز فلزات سنگین با روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی GF AAS
-
آنالیز کمی و کیفی اسید های چرب با روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز کود و کمپوست با روش جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آنالیز لجن، خاک و ضایعات با روش جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آنالیز شناسایی مایکوتوکسین ها (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، پاتولین و ...)
-
آنالیز مقاومت پوشش ها به قارچها و جلبک ها
-
آنالیز مواد با روش کروماتوگرافی گازی دو بعدی GC*GC
-
آنالیز مواد و ترکیبات به روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز میزان غلظت عناصر بیسموت، سرب، ارسنیک، جیوه با طیفسنجی فلورسانس اتمی AFS
-
آنالیز میزان کدورت نمونه
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در پسماند، رسوب و خاک به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه های آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ميزان باقيمانده سموم كشاورزي در نمونه هاي پسماند و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ناخالصیهای ناچیز در آلیاژها با روش جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آنالیز نمک های خوراکی با طیف سنجی جذب اتمی
-
آنالیز و ارزيابي خوردگي ميكروبي در سامانه هاي مختلف
-
آنالیز و تهیه طیف نوری با روش طیفسنجی نوری
-
آنالیز و ثبت صوت و صدا
-
آنالیز و شناسایی ترکیبات نفتی با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز و شناسایی عناصر در خوراک دام و فرآورده های دامی، کشاورزی با شعله سنج
-
آنالیز و شناسایی عناصر در دارو و فرآورده های دارویی با شعله سنج
-
آنالیز و شناسایی عناصر در سیالات زیستی، آب و پساب، خاک، مواد معدنی با شعله سنج
-
آنالیز و شناسایی عناصر در مواد خوراکی، خوراک دام و فرآورده های دامی، کشاورزی با شعله سنج
-
آنالیز های تعیین کیفیت میکروبی کودهای بیولوژی
-
آنالیز، شناسایی و اندازهگیری ترکیبات اسانس ها، اسانسهای روغنی و عصاره های گیاهی
-
آنالیزهای اندیس استری روغن های خوراکی
-
آنالیزهای اندیس صابونی روغن های خوراکی
-
آنالیزهای شیمیایی پساب خروجی صنایع، کشاورزی، شیمی، زمین شناسی، محیط زیست و ....
-
آنالیزهای شیمیایی خوراک دام و طیور
-
بررسی و تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...)
-
بررسی و تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
-
بررسی و تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (نمونه های زیستی، داروها، ...)
-
آزمون تعیین پری، شیشه ای شدن و ترک خوردگی در انواع کله قند
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
آزمون تعیین کیفیت پخت در انواع کنسروها
-
آنالیز PCR با استخراج DNA و مواد
-
خدمات PCR به همراه استخراج DNA و مواد
-
خدمات اتاق رشد گیاه
-
خدمات اتاق کشت بافت
-
خدمات اتاقک رشد
-
خدمات اتوکلاو
-
خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
-
خدمات اسانس گیری نمونه
-
خدمات اسانس گیری نمونه های گیاهی
-
خدمات استخراج توسط استخراج گر سوکسله Soxhlet
-
خدمات استخراج فیبر خام
-
خدمات التراسانتریفیوژ
-
خدمات التراسونیک حمام مافوق صوت
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات انکوباتور BOD
-
خدمات انکوباتور خشک کننده
-
خدمات انکوباتور رطوبت ساز
-
خدمات انکوباتور شیکردار
-
خدمات انکوباتور مجهز به خنک کننده و سردکننده
-
خدمات انکوباتور میکروپروسسور
-
خدمات انکوباتور یخچالدار
-
خدمات انواع سنگ شکن
-
خدمات ایجاد شرایط دمایی، رطوبتی و نوری مناسب برای کشت بافت گیاهی
-
خدمات آب مقطرگیری
-
خدمات آزمون و تایید دستگاه بی خطر ساز پسماند بیمارستان ها
-
خدمات آسیاب جارمیل
-
خدمات آسیاب فکی
-
خدمات آسیاب مخلوط کن
-
خدمات آماده سازی و ساخت کربن فعال
-
خدمات آون معمولی
-
خدمات آون هیبریداسیون
-
خدمات پمپ پیستونی
-
خدمات پمپ هوادهی محیط های آبی
-
خدمات تصفیه آب و انواع پساب با سامانه اسمز مستقیم
-
خدمات تصفیه آب و انواع پساب با سامانه اسمز معکوس
-
خدمات تغلیظ عصاره های آبی و الکلی
-
خدمات تغلیظ عصاره های آبی و الکلی با تبخیر کننده چرخان
-
خدمات تغلیظ عصاره های گیاهی با تبخیر کننده چرخان
-
خدمات تفکیک و جداسازی ترکیبات و محلول های زیستی (ژنتیکی، پروتینی، ...)
-
خدمات تبخیر کننده چرخان (روتاری)
-
خدمات تکثیر واکنش های زنجیره ای پلیمراز ژن و DNA با ترموسایکر
-
خدمات تهیه استوک خالص باکتری ها و قارچ ها
-
خدمات تهیه ژل الکتروفورز
-
خدمات تهیه گل و عصاره اشباع
-
خدمات ثبت و نگهداری تصویر ژلها
-
خدمات جداسازی حلالهای آلی از آبی با تبخیر کننده چرخان
-
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در آب، پساب و فاضلاب
-
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در خاک
-
خدمات جهت یابی و مکان یابی با GPS
-
خدمات حرارت دادن کم و غیر مستقیم مایعات با شوف بالن
-
خدمات حمام روغن
-
خدمات خالص سازی انواع بیومولکول ها بروش تعویض یونی
-
خدمات خشک کردن
-
خدمات خشک کن
-
خدمات خلاء
-
خدمات دانه بندی خاک به روش هیدرومتری
-
خدمات دو بار تقطیر آب
-
خدمات راکتور بی هوازی (تصفیه فاضلاب)
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات سانتریفیوژ آزمایشگاه زیستی و بیوتکنولوژی
-
خدمات سانتریفیوژ دور بالا
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار با دور بالا
-
خدمات سیستم کشت بی هوازی
-
خدمات شمارش کلنی نمونه ها با دستگاه کلنی شمار
-
خدمات جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
خدمات شیکر الک خشک
-
خدمات عصاره گیری خاک
-
خدمات عصاره گیری نمونه های گیاهی
-
خدمات فریز درایر
-
خدمات کشت بافت گیاهی
-
خدمات کشت میکروب
-
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
-
خدمات کوره الکتریکی
-
خدمات کوره الکتریکی دما بالا
-
خدمات لام سدویک حفره دار
-
خدمات مخلوط کن
-
خدمات نگهداری نمونه در یخچال و فریزر
-
خدمات نمونه برداری از هوا (برای اندازه گیری میزان مواجهه با مواد شیمیایی طبق استانداردهای مختلف NIOSH , ACGIH , OSHA)
-
آزمون واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
خدمات هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
خدمات هضم اسیدی با هیدر دایجست
-
خدمات هضم کننده
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول
-
خدمات همزن انکوباتور یخچالدار
-
خدمات هود بیولوژیک
-
خدمات هود شیمیایی
-
خدمات هود کشت بافت
-
خدمات هود لامینار
-
خدمات هود لامینار کلاس II
-
آزمون اندازه گیری ذرات محیطی در حد PM10 , PM2.5
-
آزمون شناسایی جیوه با استفاده از روش بخار سرد در محصولات خوراکی
-
آزمون شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید در محصولات خوراکی
-
شناسایی فلزات با استفاده از کوره گرافیتی در محصولات خوراکی
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
آزمون شناسایی فلزات قلیایی و قلیایی خاکی با نورسنج شعله ای (سدیم، پتاسیم، کلسیم ...)
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام
-
شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های آب، پساب و فاضلاب به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های دارو و فراورده ای دارویی به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های غذا، آبزیان، لبنی، خوراک دام و طیور، رنگ های خوراکی به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
شناسایی و تعیین میزان عناصر به روش طیف سنجی جذب اتمی هیدوژون ژنراتور HG AAS
-
لايه نشاني به روش رسوب بخار شیمیای CVD
-
آزمون درجه روشنایی
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان گازهای CO، CO2، O2،HC و NOx با سنجشگر گاز
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین (غیر آهن) در فرمالین صنعتی
-
تعیین مقدار سرب در سدیم کلراید به روش طیف سنجی جذب اتمی با شعله
-
اندازه گیری سرب در میوه ها، سبزی ها و فرآورده های آن با طیف سنجی جذب اتمی بدون شعله
-
آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز، نیکل در کودها با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون کیفیت آب با اندازه گیری کروم با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان قلع در مواد غذایی کنسرو شده با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان سرب، قلع، کادمیوم، مس، آهن، روی در مواد خوراکی (و کنسرو) با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز MPN برای اشرشیاکلی
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیری میزان عناصر در گیاه
-
آزمون جارتست و مشاوره برای تصفیه پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان هدر رفت یا پرت حرارتی (LOI)
-
اندازه گیری مقدار فسفر در کانه های آهن توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون اندازه گیری گوگرد در نمونه های معدنی (غلظت بالای 1 /0 درصد)
-
اندازه گیری مقدار تیتانیوم در نمونه های معدنی
-
اندازه گیری مس اکسیدی در کانسنگ مس
-
اندازه گیری میزان سرب اکسیدی، روی اکسیدی در کانسنگ سرب و روی توسط ASS
-
اندازه گیری میزان اسید گلیسیریزیک در عصاره شیرین بیان توسط HPLC
-
آزمونهای اندازه گیری شیمیایی انواع سس ( سس مایونز- سس سالاد- سس گوجه فرنگی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی نوشیدنی های گازدار
-
اندازه گیری آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پوشک - نوار بهداشتی
-
نمونه برداری از هوای محیط کار با سیکلون و پمپ نمونه برداری فردی یا IOM
-
نمونه برداری از عوامل بیولوژیک
-
آزمون اندازه گیری میزان ذرات به روش گراویمتری (با ترازوی دقت 1.0 میلی گرم) قبل و بعد از نمونه برداری
-
خدمات نمونه برداری به وسیله ایمپینجر با مدیای مورد استفاده
-
خدمات نمونه برداری از بیوآئروسولها
-
آزمون تعیین میزان غلظت آلاینده ها با استفاده از دتکتورتیوپ (لوله آشکار ساز)
-
آزمون اندازه گیری تراز فشار صوت
-
اندازه گیری تراز فشار صوت با تجزیه در بسامدهای مختلف
-
آزمون دزیمتری صدا و ارتعاش، دزیمتری صدا (کوتاه مدت)
-
آزمون سنجش میزان پرتوهای مادون قرمز (IR)
-
آزمون سنجش میزان پرتو های ماوراء بنفش (UV)
-
آنالیز سنجش شاخص های استرس گرمایی و سرمایی
-
آزمون های تعیین دمای تر، خشک، سرعت جریان هوا، فشار استاتیک، دینامیک و دمای تشعشعی برای تعیین آسایش دمایی
-
آنالیز سنجش میدان های الکترومغناطیسی فرکانس به شدت پایین (ELF) و خیلی پایین (VLF)
-
سنجش میزان میدانهای الکتریکی
-
آزمون ارتعاش سنجی تمام بدن، دست، بازو و آنالیز ارتعاش در سه محور
-
آنالیز نرم افزاری پوسچر توسط نرم افزارهای تحلیل ارگونومیکی و ارزیابی حمل بار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی مرتبط و تعیین ماهیت الیاف به کار رفته در پوشک و نوار بهداشتی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول های خاص و تام در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون اندازه گیری متیل استرهای اسیدهای چرب در روغن های گیاهی و حیوانی (خوراکی)