به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، نخستین نشست تخصصی شبکه آزمایشگاههای کشور، با هدف هماندیشی در راستای ارتقای کیفیت تجهیزات صنعت برق و استفاده حدأکثری از ظرفیتهای شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، با حضور تعدادی از مدیران و نمایندگان شبکههای آزمایشگاهی صنعت برق به میزبانی پژوهشگاه نیرو برگزار شد.
در این نشست که با حضور جمعی از صاحب نظران، خبرگان صنعت برق و اعضای شبکه آزمایشگاههای صنعت برق کشور، در سالن فردوسی پژوهشگاه نیرو برگزار شد، موضوعاتی از جمله ارتقای کیفیت تجهیزات صنعت برق با بهرهگیری از ظرفیتهای صنعت برق، معرفی توانمندیهای آزمایشگاههای مرجع و تحقیقاتی پژوهشگاه نیرو، صورت گرفت.
مهندس مجتبی نسب، دبیر شبکه آزمایشگاهی فناورهای راهبردی، با اشاره به آمادگی ارائه حمایتها و تخصیص ظرفیتهای این شبکه آزمایشگاهی به آزمایشگاههای فعال در صنعت برق، عنوان کرد: شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، بستری برای به اشتراکگذاری، ارتقا و توسعه توانمندیها و ظرفیتهای آزمایشگاهی کشور است. در همین راستا، زیرپرتال تخصصی آزمایشگاه های صنعت برق در سامانه شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی ایجاد شده است تا مسیر دسترسی فعالان صنعت، پژوهش و فناوری برق به تجهیزات، خدمات آزمایشگاهی و دیگر امکانات آزمایشگاهی این حوزه هموار شود.
مهندس نسب، به معرفی ظرفیتها و حمایتهای این شبکه آزمایشگاهی پرداخت و گفت: شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، بیش از یک دهه است که به طور اختصاصی حوزههای مختلف فناوریهای راهبردی و صنعت را مورد توجه قرار داده است تا دسترسی پژوهشگران، دانشگاهیان، فعالان شرکتهای دانشبنیان و صنایع را به ویژه در بخشهای تحقیق و توسعه، به تجهیزات و خدمات آزمایشگاهی کارآمد و مبتنی بر استاندارد، تسهیل کند.
وی، با اشاره به گستردگی آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی در استانهای سراسر کشور گفت: شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، با هدف ارتقای کیفیت و استانداردسازی خدمات آزمایشگاهی، حمایتهای مختلفی را از مراکز عضو صورت میدهد که شناخت الزامات و استقرار ملی 17025، خدمات تعمیر، احیا و بازسازی تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی، تامین مواد مرجع، کالیبراسیون دستگاهها، تشکیل کارگروههای تخصصی دستگاهی برای ارتقای توانمندی کارشناسان آزمایشگاهها بخشی از این حمایتها است.
دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، با اشاره به طرحهای اعتباری ویژه دانشگاهیان و پژوهشگران گفت: باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی اکنون خدمات متنوعی را به جامعه مخاطبان آزمایشگاهی از دانشجویان، نخبگان، مخترعان، اعضای هیئت علمی دانشگاهها، پژوهشگران و فناوران ارائه میدهد که حمایت اعتباری برای دریافت خدمات آزمایشگاهی از مراکز عضو به صورت فصلی، در همین راستا صورت میگیرد.
در این نشست از تلاشهای آزمایشگاه های فعال در شبکه صنعت برق کشور تقدیر شد.
در پایان این نشست یک روزه، نمایندگان مراکز حاضر از آزمایشگاه سنجش کیفیت، آزمایشگاه مه نمکی و آزمایشگاه فشار قوی بازدید کردند.
گفتنی است، زیرشبکه تخصصی آزمایشگاههای صنعت برق با آدرس https://labsnet.ir/niroo در دسترس بوده و فعالان این حوزه میتوانند ضمن آشنایی با زیرساختهای آزمایشگاهی صنعت برق، از تجهیزات، امکانات و خدمات آزمایشگاههای تخصصی این حوزه استفاده کنند.