نشست آشنایی با شبکه آزمایشگاهی فناورهای راهبردی با همکاری اتاق بازرگانی ایران و سندیکای صنعت برق با هدف معرفی خدمات و حمایت‌های این شبکه در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی این نشست شامل دو پنل تخصصی بود که در پنل اول با موضوع «مفاهیم ارزیابی انطباق ، معرفی ILAC و NACI»، رئیس کمیسیون کسب و کارهای نوین و دانش بنیان اتاق ایران و عضو هیأت مدیره سندیکا صنعت برق ایران، مجری پروژه توانمندسازی آزمایشگاه‌های راهبردی صنعت برق، مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری و رئیس گروه تایید صلاحیت آزمایشگاه‌های برق، مکانیک و خودرو حضور داشتند.

پنل دوم هم با موضوع «شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، حمایت‌ها و برنامه‌ها»، میزبان مهندس مجتبی نسب، دبیرشبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و همچنین مدیر برنامه‌ریزی و تایید صلاحیت آزمایشگاه‌های صنعت برق، آبانیرو (پژوهشگاه نیرو) بود.

 

 

نسب، به معرفی ظرفیت‌ها و حمایت‌های این شبکه آزمایشگاهی پرداخت و گفت: شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، بیش از یک دهه است که به طور اختصاصی حوزه‌های مختلف فناوری‌های راهبردی و صنعت را مورد توجه قرار داده است تا دسترسی پژوهشگران، دانشگاهیان، فعالان حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و صنایع را به ویژه در بخش‌های تحقیق و توسعه، به تجهیزات و خدمات آزمایشگاهی کارآمد و مبتنی بر استاندارد، تسهیل کند.

 

وی، با اشاره به گستردگی آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در استان‌های سراسر کشور گفت: شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، با هدف ارتقای کیفیت و استانداردسازی خدمات آزمایشگاهی، حمایت‌های مختلفی را از مراکز عضو صورت می‌دهد که شناخت الزامات و استقرار ملی 17025، خدمات تعمیر، احیا و بازسازی تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی، تامین مواد مرجع، کالیبراسیون دستگاه‌ها، تشکیل کارگروه‌های تخصصی دستگاهی برای ارتقای توانمندی کارشناسان آزمایشگاه‌ها بخشی از این حمایت‌ها است.

 

 

در این نشست که بررسی عملکرد و توانمندی‌های آزمایشگاه‌های مختلف و همچنین تبادل تجربیات و دانش بین مراکز آزمایشگاهی به عنوان هدف اصلی آن در نظر گرفته شده بود، شرکت‌کنندگان به ارزیابی توانمندی‌ها و عملکرد آزمایشگاه‌‌ها پرداختند.

همچنین بررسی و تبادل نظر پیرامون استانداردهای آزمایشگاهی، آشنایی با آزمایشگاه‌های حوزه برق و نهادهای تایید صلاحیت خارج از کشور، وضعیت ایران در حوزه آزمایشگاه و ارزیابی انطباق در صنعت برق، آشنایی با مرکز ملی تایید صلاحیت و فرآیند اخذ گواهینامه تایید صلاحیت 17025، تأیید صلاحیت آزمایشگاه‌ها، چالش‌ها و فرصت‌های موجود در این حوزه از جمله محورهای مطرح شده در دو پنل تخصصی بود.

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code