به میزبانی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی ایران، کارگاه آموزشی مبانی بیوانفورماتیک در دی ماه امسال با تخفیف 30 درصدی ویژه دانشجویان، پژوهشگران و اعضای باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، بیوانفورماتیک، حوزه‌ای نوظهور و پیشرو از فناوری‌ها است که به استفاده از نرم‌افزارها برای آزمایش، تحلیل و فهم داده‌های زیستی می‌پردازد. با توجه به کاربردهای روزافزون این حوزه در پژوهش‌ها، تحقیقات و فناوری‌های حوزه زیست‌فناوری، آشنایی و آگاهی با این دانش از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

ناظر به همین اهمیت بالا، مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، کارگاه آموزشی آشنایی با مبانی بیوانفورماتیک را دی ماه جاری برگزار می‌کند.

 

این کارگاه آموزشی، حضوری بوده و به صورت تئوری و عملی با استفاده کامپیوتر و استفاده از نرم افزارهای کاربردی و دیگر تجهیزات مرتبط برگزار می شود.

 

 

از مهم‌ترین سرفصل‌ها و محورهایی که شرکت‌کنندگان در کارگاه آموزشی مبانی بیوانفورماتیک فرامی‌گیرند، می‌توان به جست‌وجو در پایگاه‌های اطلاعات علمی، آشنایی با نحوه ثبت داده در بانک ژن، چگونگی کار با ابزارهای کاربردی نرم افزار Chromas Pro، همردیفی دوتایی و چند گانه توالی های زیستی و انجام BLAST و آشنایی با اصول و نحوه رسم درخت فیلوژنی با استفاده از نرم‌افزار MEGA اشاره کرد.

 

این دوره توسط مدرسین دوره اعضای هیات علمی و کارشناسان ارشد دانشگاهی تدریس می‌شود و میزبان دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و کارشناسان شاغل در آزمایشگاه‌های تشخیصی خواهد بود. شرکت کنندگان برای کارگاه‌های دی ماه این مجموعه از تخفیف 30درصدی برخوردار خواهند شد.

 

علاقمندان برای ثبت نام به آدرس اینترنتی https://ibrc.ir/fa مراجعه کرده و برای کسب اطلاعات بیش‌تر با شماره تلفن 02188525383 تماس حاصل کنند.

 

مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و در راستای ارتقای سطح دانش و افزایش مهارت‌های دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته‌های علوم زیستی و رشته‌های مرتبط، در زمینه برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و عمومی فعالیت دارد. بخش عمده فعالیت‌های آموزشی این مرکز، برگزاری کارگاه‌های تخصصی کوتاه مدت است. این دوره‌ها با حضور استادان و کارشناسان مجرب برگزار شده و پس از پایان هر دوره گواهی معتبر شرکت در دوره به فراگیران ارائه می شود.

 

این مرکز ذیل جهاد دانشگاهی، در زمینه گرد‌آوری، تعیین هویت، ثبت، حفاظت ایمنی و استاندارد، تولید و توزیع ذخایر ژنتیکی بومی و غیر بومی اعم از بافت و رده‌های سلولی انسانی و جانوری، ذخایر گیاهی، ژن‌ها، ناقل‌های ژنتیکی، میکروارگانیسم ها، ویروس ها، داده های ژنتیکی و سایر حوزه‌های تحقیقاتی مرتبط با دانش ژنتیک فعالیت می‌کند.

 

فهرست توانمندی‌ها، خدمات، تجهیزات و روش آزمون‌های آزمایشگاهی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی قابل مشاهده است.

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی,کارگاه آموزشی

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code