صفحه اصلی

شرکت فنی مهندسی صنعت کیفیت نامداران از مجموعه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی است که خدمات آنالیزی خود را در زمینه فرآورده‌های غذایی، روغن، محصولات چوب و سایر حوزه‌ها ارائه می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، فاطمه دارا مدیر آزمایشگاه فنی مهندسی صنعت کیفیت نامداران با اشاره به فعالیت‌های این مجموعه عنوان کرد: آزمایشگاه ابتدا با بخش فیبری سلولزی و فرآورده­های چوبی کار خود را آغاز کرد.  سپس بخش آنالیز مواد غذایی به مجموعه اضافه شد.

 

وی با اشاره به فعالیت در حوزه مواد غذایی گفت: خدمات این آزمایشگاه شامل تست­های فیزیکی شیمیایی عمومی مواد غذایی، شناسایی عناصر آلاینده از جمله فلزات سنگین مواد غذایی است. همچنین در زمینه آنالیز روغن­های خوراکی به صورت تخصصی در سطح استان فعالیت دارد. این آزمایشگاه گواهینامه ایزو 17025 از سوی مرکز ملی تایید صلاحیت ایران اخذ کرده است.

 

دارا، در رابطه با اشتغال ایجاد شده توسط این آزمایشگاه گفت: در این مجموعه ۲۰ نفر نیروی ثابت مشغول به کار هستند که از این تعداد، ۸ نفر به صورت تخصصی در بخش آنالیز فعالیت دارند.

 

این فعال حوزه پژوهش با اشاره به تست­های مربوط به  فرآورده‌های چوبی، عنوان کرد: با استفاده از تجهیزات و دستگاه‌های تخصصی، خدمات تخصصی برای آنالیز و شناسایی فرآورده‌های چوبی از جمله ام‌دی‌اف، نئوپان، پارکت و سایر محصولات مبتنی بر چوب ارائه می‌شود.

 

این فعال حوزه پژوهش با اشاره به تنوع در ارائه خدمات آزمایشگاهی به دانشگاهیان، تولیدکنندگان و محققان عنوان کرد: این آزمایشگاه با بهره‌مندی از دستگاه جذب اتمی، کروماتوگرافی گازی و مایع با کارایی بالا،  به صورت تخصصی بر روی آنالیز و شناسایی روغن‌ها و چربی­های خوراکی و حیوانی فعالیت دارد.

 

 

مدیر آزمایشگاه فنی مهندسی صنعت کیفیت نامداران با اشاره به مشارکت این مجموعه جهت تدوین استاندارد در زمینه فیبری سلولزی بیان کرد: این آزمایشگاه از سوی سازمان فنی ­حرفه ­ای داری مجوز آموزشی در رشته ­های صنایع غذایی و صنایع شیمیایی بوده و همچنین در زمینه کار بادستگاه ­های کروماتوگرافی گازی و مایع، جذب اتمی، تست­های عمومی مربوط به مواد غذایی، خدمات آموزشی ارائه می­دهد. متقاضیان می­توانند با گذارندن دوره در این آزمایشگاه از مدرک بین­المللی فنی­حرفه ای برخوردار شوند.

 

وی با تاکید بر توجه به نقش آزمایشگاه‌ها در ارتقای کیفیت فرآورده‌های غذایی گفت: شبکه آزمایشگاهی با ایجاد بستری از آزمایشگاه‌های توانمند، زمینه‌ای را فراهم کرده است که با استفاده از آنالیزهای دقیق و کیفی، تولیدات و محصولات موجود در بازار ارتقا پیدا کنند.