به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، عبدالمجید رازی مدیر آزمایشگاه دانش بنیان پتروسنجش آپادانا به معرفی این شرکت پرداخت و گفت: : این آزمایشگاه در حوزه فرآورده های نفتی و مشتقات آن، ضمن انجام پژوهش و تحقیقات، خدمات آزمایشگاهی را به دانشگاهیان، پژوهشگران و فناوران ارائه میکند.
رازی در خصوص میزان اشتغالزایی ایجاد شده در این شرکت گفت: این مجموعه بصورت مستقیم برای قریب به 11 نفر اشتغال ایجاد کرده و بصورت غیرمستقیم نیز موجب اشتغالزایی برای 5 نفر شده است.
این فعال حوزه پژوهش، ضمن اشاره به طیف گسترده خدمات قابل ارائه در این شرکت دانش بنیان گفت: تقطیر در فشار اتمسفریک، اندازهگیری چگالی، اندازهگیری گرانروی کینماتیک، تشخیص خوردگی تیغه مسی، اندازه گیری ریزش، اندازهگیری میزان گوگرد (تیول مرکاپتان)، تعیین میزان گوگرد به روش طیف سنجی، اندازهگیری نقطه اشتعال، اندازهگیری میزان آروماتیک و بنزن با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی گازی از جمله آزمونهایی هستند که در این آزمایشگاه با بالاترین دقت و کیفت انجام میشوند.
وی در خصوص نحوه دریافت نمونه بیان کرد: عمده نمونههای ارسالی به آزمایشگاه از جانب گمرکات کشور و تحت نظارت سازمان ملی استاندارد بوده و بخش خصوصی نیز با این آزمایشگاه همکاری دارد البته در زمان کرونا این فرآیند کمی کند گردید.
رازی، به همکاری در خصوص آزمونهای درخواستی اشاره کرد و گفت: این همکاری در سنوات گذشته با دانشجویان رشته شیمی یا نفت صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه این مجموعه دارای گواهینامه آموزشی از سازمان ملی استاندارد استان تهران است بیان کرد: این شرکت می تواند در حوزه های دوره های تدوین استاندارد ، سیستم مدیریت، صنایع شیمیایی، پلیمر و تجهیزات و فرآورده های نفتی دوره برگزار کند.
مدیر آزمایشگاه دانش بنیان پتروسنجش آپادانا، با تاکید بر این که شکلگیری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی نقش قابل توجهی در ارائه گسترده خدمات و توسعه فعالیتهای آزمایشگاهی و پژوهشگاهی داشته است گفت: از سال 1399 عضو شبکه راهبردی شدیم. شبکه آزمایشگاهی، یکی از مهمترین زیرساختهای حمایتی معاونت علمی ریاست جمهوری به شمار میرود که رشد بسیار کیفی و کمی مناسبی نیز در این سالها داشته است.