به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، پژوهشگاه فناوریهای نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی ابن سینا با هدف ارتقای آگاهی دانشجویان و افزایش توانمندی کارشناسان آزمایشگاهی، کارگاه آنتیبادی پلی کلونال را خرداد ماه جاری برگزار میکند.
امروزه، درمانهای آنتیبادی مصنوعی که همانند آنتیبادیهای طبیعی تکثیر میشوند و عمل میکنند دائما توسط آزمایشگاهها در سراسر جهان مورد تحقیق قرار میگیرند.
هدف اصلی از تولید آنتیبادی در حیوانات آزمایشگاهی، به دست آوردن تیتر بالا، آنتیسرا با میل ترکیبی بالا برای استفاده در آزمایش یا تستهای تشخیصی میباشد.
برای تولید آنتیبادی های پلی کلونال آنتی ژن مربوطه به یک حیوان حساس تزریق میشود و سرم محتوای آنتیبادی از آن استخراج می شود.
مهارتهای فنی مورد نیاز برای تولید آنتیبادی پلی کلونال سخت نیست، تولید آنها ارزان بوده و میتوانند نسبتا به سرعت تولید شوند و چند ماه زمان برای تولیدشان کافی است.
درمان از طریق آنتی بادی پلی کلونال و منوکلونال در زمینه تحقیقات بالینی ضروری شده است بر همین اساس، پژوهشگاه فناوریهای نوین علوم پزشکی جهاد دانشگاهی ابن سینا کارگاه تولید آنتیبادی پلیکلونال را خرداد ماه سال جاری برگزار میکند.
از مهمترین سرفصلهای این کارگاه میتوان به تکنیک تولید آنتی بادی پلی کلونال، آمادهسازی آنتی ژن جهت تزریق، ایمنسازی حیوان آزمایشگاهی، خونگیری از حیوان آزمایشگاهی، جداسازی سرم و تخلیص آنتی بادی اشاره کرد.
گفتنی است، علاقمندان برای شرکت در این دوره و یا کسب اطلاعات بیشتر درباره کارگاههای آموزشی میتوانند به سایت www.avicenna.com مراجعه و یا با شمارههای 22432020-021داخلی 459 و 021-22431945 تماس حاصل کنند و یا از طریق واتساپ با شماره 09032426859 با این مجموعه در ارتباط باشند.
شایان ذکر است مجموعه آزمایشگاههای مرکزی تحقیقات پژوهشگاه ابن سینا با هدف کمک به انجام و پیشبرد طرحهای پژوهشی محققان، ارائه خدمات به دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاههای سراسر کشور را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی در اولویت فعالیتهای خود قرار داده است.
این مجموعه فناور که از سال 1400 به عضویت شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی درآمده است در استان تهران استقرار دارد و خدمات خود را بر بستر این شبکه آزمایشگاهی به مخاطبان سراسر کشور ارائه میکند.
فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمونهای این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی قابل مشاهده است.