گردهمایی سالانه رابطین مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، با حضور بیش از 160 نفر از رابطین و کارشناسان مراکز عضو شبکه، برگزار شد. از اهداف برگزاری این نشست، همفکری، همافزایی، انتقال تجربه و آشنایی با رابطین سایر مراکز است.
در ابتدای این برنامه، دکتر سلمان طاهری، مدیر آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران، ضمن خوشامدگویی به مهمانان، توانمندیها و فعالیتهای پژوهشگاه را به صورت خلاصه معرفی کرد. مرکز پژوهشهای شیمی و مهندسی شیمی ایران، با هدف فراهم آوردن امکانات پژوهشی بنیادی، کاربردی و آموزشی در کلیه زمینههای شیمی و مهندسی شیمی و پرورش استعدادها و خلاقیت موجود در کشور و بهرهگیری از ذخائر عظیم نفت، گاز، معادن، فلزات، گیاهان دارویی و نیز فراهم آوردن تمهیدات برای تولید نیمه صنعتی، مردادماه 1368 تأسیس شد. این مرکز در سال 1386 به پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ارتقا یافت.
سپس دکتر رضا اسدی فرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، ضمن یادآوری اهدف کلان شبکه آزمایشگاهی، بر نقش مهم رابطین مراکز در تحقق این اهداف تأکید کرد. وی، یادگیری و ترویج تفکر شبکهای، به اشتراک گذاری منابع، دانش و تجربه را رمز پیشرفت و موفقیت دانست و افزود: «تفکرهای سنتی و توجه فقط به نیازهای شخصی، مانع رشد است و شکستن این سدها میتواند راه را برای ایجاد جریان ایدههای نو، باز کند».
پس از سخنرانی مدیر شبکه آزمایشگاهی، طی مراسمی، از رابطین منتخب و کارشناسان برگزیده مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی، بر اساس عملکرد سال 96، تقدیر شد.
در بخش دوم پنجمین نشست رابطین مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهندس زهره فتاح، کارشناس شبکه آزمایشگاهی، فعالیت جدید شبکه آزمایشگاهی که در سال 97 ارایه شده است و همچنین تغییرات شکل گرفته در برخی از فرایندهای اجرایی شبکه را برای حاضرین تشریح کرد.
در انتهای بخش صبحگاهی این برنامه نیز، مهندس داود قرایلو، مدیر فنی مرکز خدمات تخصصی دانشگاه صنعتی شریف، در زمینه شیوههای بهتر ارایه ایدهها و نظرات و همچنین تعامل سازنده، برای مهمانان صحبت کرد. وی در این سخنرانی، ضمن بیان بخشهایی از کتاب «ایده عالی مستدام»، ساده سازی مطالب، استفاده از مثالهای ملموس و بهرهمندی از روشهای معتبر برای ارایه و انتقال مطالب به مخاطب را از روشهای ماندگار ساختن ایدهها و آموزهها عنوان کرد.
در بخش عصرگاهی نشست رابطین شبکه آزمایشگاهی، مهمانان برنامه از تجهیزات و توانمندیهای آزمایشگاهی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی، بازدید کردند.
شایان ذکر است همزمان با برگزاری این برنامه، گزارش لحظه به لحظه نشست نیز در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی ارایه شد که علاقمندان میتوانند این گزارش را در اینجا مشاهده نمایند.