آزمایشگاه میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی گروه میکروبیولوژی دانشکده زیست شناسی
سازمان مرتبط :
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
زمینه های تخصصی : انجام آزمون های تخصصی میکروبی در حوزه های میکروبیولوژی غذایی، دارویی، آرایشی بهداشتی، صنعتی و محیطی و همچنین انجام و ارائه مستندات لازم استاندارهای ملی و بین الملی در حوزه میکروبی - مشاوره و راهنمایی از طریق شماره های 09307026350 و 09306959586 و ارسال پیام از طریق پیام رسان ایتا به شماره 09306959586 نشانی آزمایشگاه : تهران، میدان انقلاب اسلامی، درب شرقی دانشگاه تهران، کوچه شفیعی، پلاک 17، طبقه سوم بخش میکروبیولوژی دانشگاه تهران. مشاوره و راهنمایی از طریق شماره های 09307026350 و 09306959586 و ارسال پیام از طریق پیام رسان ایتا به شماره 09306959586
نشانی دفتر : تهران، میدان انقلاب اسلامی، درب شرقی دانشگاه تهران، کوچه شفیعی، پلاک 17، طبقه سوم بخش میکروبیولوژی دانشگاه تهران. دکتر حمید مقیمی- عضو هیئت علمی دانشگاه مشاوره و راهنمایی از طریق شماره های 09307026350 و 09306959586 و ارسال پیام از طریق پیام رسان ایتا به شماره 09306959586
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
آون
اتوکلاو
اتوکلاو
الکتروفورز
انکوباتور شیکردار
انکوباتور شیکردار یخچالدار
انکوباتور کربن دی اکسید دار
انکوباتور یخچالدار
انکوباتور
انکوباتور
بلاک گرمایشی
ترازوی حساس
ترازوی حساس
جار بی هوازی
حمام آب
حمام آب
دستگاه آب دیونیزه ساز
دستگاه اندازه گیری پی اچ
دستگاه اندازه گیری پی اچ و هدایت الکتریکی (pH/EC)
دستگاه تبخیر کننده چرخان
دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
دستگاه کلنی شمار
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR )
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR )
راکتور زیستی
سانتریفیوژ
سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
شیکر گردابی
طیف سنج مرئی-فرابنفش (UV-Vis)
طیف سنج مرئی-فرابنفش (UV-Vis)
فریزر دمای خیلی پایین
فریزر دمای خیلی پایین
میکرو سانتریفیوژ
میکروسکوپ معکوس
میکروسکوپ نوری (OM)
میکروسکوپ نوری (OM)
هات پلیت و همزن مغناطیسی
هود لامینار
یخچال آزمایشگاهی
آون
اتوکلاو
اتوکلاو
الکتروفورز
انکوباتور شیکردار
انکوباتور شیکردار یخچالدار
انکوباتور کربن دی اکسید دار
انکوباتور یخچالدار
انکوباتور
انکوباتور
بلاک گرمایشی
ترازوی حساس
ترازوی حساس
جار بی هوازی
حمام آب
حمام آب
دستگاه آب دیونیزه ساز
دستگاه اندازه گیری پی اچ
دستگاه اندازه گیری پی اچ و هدایت الکتریکی
دستگاه تبخیر کننده چرخان
دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
دستگاه کلنی شمار
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
راکتور زیستی
سانتریفیوژ
سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
شیکر گردابی
طیف سنج مرئی-فرابنفش
طیف سنج مرئی-فرابنفش
فریزر دمای خیلی پایین
فریزر دمای خیلی پایین
میکرو سانتریفیوژ
میکروسکوپ معکوس
میکروسکوپ نوری
میکروسکوپ نوری
هات پلیت و همزن مغناطیسی
هود لامینار
یخچال آزمایشگاهی
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
آنالیز شناسایی آلودگی میکروبی در نمونه سوخت هوایی با روش کشت مستقیم
آنالیز شناسایی و شمارش تعداد میکروارگانیسم ها در سوخت هوایی با روش فیلتراسیون
آزمون سوسپانسیون برای ارزیابی فعالیت ویروس کش ها برای ضد عفونی کننده ها یا گند زداهای شیمیایی
آنالیز سنجش های واحد تشکیل دهنده کلنی (CFU) با روش تصویر برداری و آنالیز تصویر برای شمارش و تعیین مشخصات سلول ها و کلنی ها در محیط کشت
آزمون اثر بخشی ضد میکروبی مواد گندزدا برای مصارف دامپزشکی و کشاورزی
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گند زداهای شیمیایی مورد استفاده در محیط های دامداری
آزمون های بررسی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی
آزمون تعیین مقاومت منسوجات در برابر قارچ ها
آزمون های کنترل میکروبی انواع چای
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت پایه قارچ کشی یا مخمر کشی ضد عفونی کننده ها یا گند زداهای شیمیایی
آزمون سوسپانسیون کمی ویروس کشی برای ضد عفونی کننده ها و گند زداهای شیمیایی
آنالیز تعیین کارآیی قارچ کشی مواد ضد عفونی کننده و گندزداهای شیمیایی
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
اندازه گیری فعالیت ضد باکتریی بر روی سطوح پلاستیکی و سایر سطوح نامتخلخل
آنالیز زیست کش ها برای قارچ آسپرژیلوس نگرا
آنالیز زیست کش ها جهت جلوگیری از رشد باکتری هوازی هتروتروف
آزمون شمارش باکتری بوسیله لام مخصوص شمارش
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیا کننده سولفات SRB در آب، پساب، خاک
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های SRB در محصولات خوردگی
آنالیز میکروبی نمونه های میکروبیولوژی ( لام مرطوب )
آنالیز زیست کش ها جهت جلوگیری از رشد باکتری های بی هوازی (SRB)
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
اندازه گیری بیومس جمعیت میکروبی خاک
آزمون اندازه گیری پارامترهای میکروبیولوژی در نمونه های جامد، محلول، هوا (کلیفرم ها، باکتری ها، هتروتروف، تخم انگل و...)
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
آزمون بازدارنده میکروبی در شیر استرلیزه و پاستوریزه
آزمون تعیین انواع میزان قارچ های آب
آزمون تعیین حدود مجاز میکروبی
آزمون خوردگی SRB ( باکتری های احیا کننده سولفیدی) در خاک و آب
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
آزمون شمارش قارچ هتروتروف
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
آزمون شناسایی سیانو باکتری های آب
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
آزمون های تشخیص آلودگی های میکروبی مواد خوراکی انسان و دام
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
آنالیز آنتی باکتریال به روش انتشار از طریق چاهک
آنالیز پیشرفته کمی جوامع میکروبی با داده های انبوه حاصل از توالی یابی NGS
آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتیباکتریال)
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی و مولوکولی (ژنوتایپینگ) باکتری با روش ریبوتایپینگ
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی و مولوکولی (ژنوتایپینگ) قارچ ها با روش ریبوتایپینگ
آنالیز تعیین پارامترهای میکروبی و شاخص های بیولوژیک Biological Index آب و پساب
آنالیز شمارش کل هاگ های باکتریهای گرمادوست
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
آنالیز شناسایی پتانسیل ژنی و ذخیره ژنتیکی جوامع میکروبی با استفاده از متاژنومیکس کل جامعه میکروبی
آنالیز شناسایی پروفایلینگ میکروبی بر اساس روش های غیر وابسته به کشت میکروبی
آنالیز شناسایی تنوع باکتری های تشکیل دهنده کلنی در ریشه گیاهان
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
آنالیز شناسایی کلی فرم
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های کود میکروبی فسفاته
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاکننده آهن در محصولات خوردگی
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های اکسید کننده آهن در آب، پساب، خاک
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های اکسید کننده آهن در محصولات خوردگی
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های تولید کننده اسید در آب، پساب، خاک
آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي توليد كننده اسيد در محصولات خوردگي
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های هتروتروف هوازی در آب، پساب، خاک
آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي هتروتروف هوازي در محصولات خوردگي
آنالیز شناسايي باكتري هوازي با استفاده از 16S ريبوزومي و تعيين توالي كامل 15S ريبوزومي
آنالیز شناسایی ترکیب جمعیتی و فراوانی گونه های باکتریایی با روش متاژنومیکس (Metagenomics)
آنالیز مقاومت پوشش ها به قارچ ها و جلبک ها
آنالیز های تعیین کیفیت میکروبی کودهای بیولوژی
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...)
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
بررسی و تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (نمونه های زیستی، داروها، ...)
بررسی و تعیین خواص ضد قارچی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آب و پساب
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آبزیان
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آب و پساب
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آبزیان
خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
خدمات انکوباتور خشک کننده
خدمات آماده سازی و استخراج پلاسمید
خدمات بیو راکتور
خدمات تهیه استوک خالص باکتری ها و قارچ ها
خدمات جداسازی و خالص سازی باکتری
خدمات جداسازی و خالص سازی قارچ
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در آب، پساب و فاضلاب
خدمات خشک کن
خدمات راکتور نوری
خدمات شمارش کلنی نمونه ها با دستگاه کلنی شمار
خدمات فرمانتاسیون و فرآیندهای تخمیری با بیوراکتور
خدمات فرمانتور (راکتور زیستی)
خدمات کشت میکروب
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
خدمات کشت و خالص سازی میکروبی
آماده سازی و استخراج DNA یا RNA از نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ...)
آنالیز شناسایی باکتری هوازی با استفاده از 16S ریبوزومی
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
خدمات معتبرسازی حذف/غیر فعال سازی ویروس ها طی فرایند تولید زیست داروها
تهیه بایومس خشک از نمونه های زیستی
خدمات نگهداری بلند مدت میکروارگانیسم ها به روش کرایو
آزمون شناسایی مرفولوژیک کپک ها و مخمر ها
شناسایی کامل فنوتیپی میکروارگانیسم ها
جدا سازی و خالص سازی میکروارگانیسم ها از نمونه ای محیطی و زیستی
آنالیز غربال گری سویه های میکروبی با توانمدی تولید آنزیم های بیولوژیک
آنالیز بررسی اثر سلامت بخشی میکروارگانیسم های پروبیوتیک
خدمات آون و خشک کن
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
آزمون شمارش باکتری تیو باسیلیوس
آزمون شمارش باکتری ازتوباکتر/آزوسپریلوم/سودوموناس/باسیلیوس
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
خدمات تهیه نمونه تلقیح باکتری
آزمون های میکروبی آب
آزمون های اندوتوکسین و میکروبی آب و پساب
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب شرب
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی پساب بهداشتی
آزمون صحت عملکرد دستگاه امحاء پسماندهای بیمارستانی با استفاده از اندیکاتور بیولوژیک باکتری باسیلوس استئارو ترموفیلوس
آزمون صحت عملکرد دستگاه امحاء پسماندهای بیمارستانی با استفاده از اندیکاتور بیولوژیک باکتری باسیلوس سوبتلیس
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاء نیترات در نمونه های آب و پساب
آزمون های میکروبی انواع کنسرو
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
آزمونهای میکروبی عدس،کپک
آزمونهای میکروبی نخود کپک
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون با قارچ
آزمون های میکروبی (میکروبی) کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا
آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
آزمون های میکروبی کنسرو میگو در آب نمک
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
آزمون های میکروبی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
آزمون های میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
آزمون میکروبی کمپوت آناناس
آزمونهای میکروبی خوشاب گریپ فروت
جداسازی،نگهداری و تکثیر قارچ های عامل بیوکنترل و محرک رشد
خدمات تهیه مقطع و رنگ آمیزی بافت، سلول و باکتری
آزمون اندازه گیری روند رشد باکتری
آزمون جداسازی باکتری های محلول کننده فسفات
آزمون کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب و پساب
آزمون های میکروبی فرآورده های سلولزی
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی به روش Disc diffusion
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی (آنتی باکتریال) به روش تعیین CFU
آنالیز شناسایی باکتری به روش 16S rRNA
آزمون های بیوشیمیایی برای شناسایی باکتری
آزمون شمارش میکروبی یا کانت میکروبی (Bio Burden) تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی
خدمات کشت افتراقی باکتری ها
خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
آزمون های مجتمع کاتالاز، اکسیداز، کواگالاز همولیز و دیسک گذاری
آزمون استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) پوشک و نوار بهداشتی
آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبیولوژی خمیر کاغذ و خمیر لینتر
آزمون میکروبیولوژی ورق مقوایی و جعبه مقوایی مورد مصرف در بسته بندی موادخوراکی
آزمون بررسی کارایی محیط های کشت میکروبی
خدمات محیط کشت تریپل شوگر آیرون TSI
خدمات محیط کشت Sulfide indole motility (SIM)
آزمون تشخیص کلیفرم ها از آنتروباکتری ها IMVIC