جستجو در آزمایشگاه ها
مرکز تحقیقات علوم و مهندسی صنایع غذایی مجتمع تحقیقاتی شیخ بهایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
سال تاسیس : ۱۳۹۶
- وضعیت عضویت : توانمند
- تهران تهران ,
- مدیر آزمایشگاه : مهدی کمالی دولت آبادی
- رابط آزمایشگاه : اسماعیل رنجبری
- تلفن : ۴۴۸۶۵۳۳۹-۰۲۱
- https://srb.iau.ir/rcfood/fa
- reserchcenter1401@gmail.com
سازمان مرتبط :
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
مجتمع تحقیقاتی شیخ بهایی
زمینه های تخصصی :
علوم و مهندسی صنایع غذایینشانی آزمایشگاه :
تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری، میدان دانشگاه، بلوار شهدای حصارک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، مجتمع تحقبقاتی شیخ بهایی، طبقه اول، سالن شرقی، آزمایشگاه علوم و مهندسی صنایع غذایی.
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
آون خلاء
-
انکوباتور شیکردار
-
ترازوی حساس
-
حمام آب
-
دستگاه استخراج سوکسله
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه سنجش پایداری اکسایشی روغنهای طبیعی و چربیها
(Rancimat) -
دستگاه سنجش خواص رئولوژیکی خمیر
-
دستگاه سنجشگر روغن سرخ کردنی
-
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه هضم کجلدال
-
سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
-
طیف سنج نوری دو پرتویی
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کوره الکتریکی مافلی
-
مخلوط کن تحت خلأ
-
نورسنج شعلهای
آون
▾- آون
- آون خلاء
- انکوباتور شیکردار
- ترازوی حساس
- حمام آب
- دستگاه استخراج سوکسله
- دستگاه اندازه گیری پی اچ
- دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
- دستگاه تبخیر کننده چرخان
- دستگاه سنجش پایداری اکسایشی روغنهای طبیعی و چربیها
- دستگاه سنجش خواص رئولوژیکی خمیر
- دستگاه سنجشگر روغن سرخ کردنی
- دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
- دستگاه هضم کجلدال
- سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
- طیف سنج نوری دو پرتویی
- کروماتوگراف گازی
- کوره الکتریکی مافلی
- مخلوط کن تحت خلأ
- نورسنج شعلهای