- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها پژوهشکده ژنتیک و زیستفناوری کشاورزی طبرستان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها پژوهشکده ژنتیک و زیستفناوری کشاورزی طبرستان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سال تاسیس : ۱۳۸۷
- وضعیت عضویت : فعال
- مازندران ساری ,
- مدیر آزمایشگاه : رقیه اصغرزاده
- رابط آزمایشگاه : مهدی عارف
- تلفن : ۳۳۶۸۷۷۴۷-۰۱۱
- نمابر : ۳۳۶۸۷۷۴۷-۰۱۱
- https://gabit.sanru.ac.ir
- gabit@sanru.ac.ir
سازمان مرتبط :
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
پژوهشکده ژنتیک و زیستفناوری کشاورزی طبرستان
زمینه های تخصصی :
ژنومیکس، پروتئومیکس، ترنسکریپتومیکس، فیزیولوژی، فیتوشیمی، کروماتوگرافی، اصلاح برنج، جلبک شناسینشانی آزمایشگاه :
مازندران، ساری، کیلومتر 9 جاده دریا، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، پژوهشکده ژنتیک و زیستفناوری کشاورزی طبرستان.
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون هیبریداسیون
-
اتاقک رشد کربن دی اکسید دار
-
الکتروفورز دوبعدی
-
الکتروفورز
-
الکتروفورز
-
الکتروفورز
-
الکتروفورز
-
انکوباتور شیکردار
-
انکوباتور شیکردار یخچالدار
-
انکوباتور شیکردار یخچالدار
-
انکوباتور کربن دی اکسید دار
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
پایه عصاره گیری از خاک و گل اشباع
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
حمام فراصوت
-
حمام فراصوت
-
خشک کن انجمادی
-
خوانشگر الایزا
-
خوانش گر میکروپلیت
-
دستگاه آب دیونیزه ساز
-
دستگاه اسانس گیر
-
دستگاه الکتروپوراتور
-
دستگاه اندازه گیر شوری
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری چندین پارامتر
-
دستگاه پلاروگراف
-
دستگاه پوست کن شالی برنج
-
دستگاه پوست کن شالی برنج
-
دستگاه پولیش برنج
-
دستگاه پولیش برنج
-
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه تشعشع سنج فعال فتوسنتزی
(PAR) -
دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
-
دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
-
دستگاه روبشگر دو بعدی
-
دستگاه روتاتور
-
دستگاه سفیدی سنج
-
دستگاه سنجش هدایت روزنه ای برگ
-
دستگاه نورسنج زیستی
-
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
(RT-PCR) -
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
(RT-PCR) -
دستگاه همگن ساز
-
دستگاه همگن ساز بافت
-
رطوبت سنج غلات
-
سانتریفیوژ سرعت بالا
-
سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
-
سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
-
سیستم مکان یاب جهانی
(GPS) -
شمارشگر بذر
-
شوف بالن
-
شیکر ارلن اوربیتالی
-
شیکر گردابی
-
طیف سنج فلورسانس
(FS) -
طیف سنج مادون قرمز نزدیک
(NIR ) -
طیف سنج نوری
-
طیف سنج نوری دو پرتویی
-
فریزر دمای پایین
-
فریزر دمای خیلی پایین
-
کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
(GC-MS ) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کروماتوگراف مایع سریع پروتئین
(FPLC) -
کوره جعبهای
-
مخلوط کن حرارتی
-
میکروسکوپ فلورسانس
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
میکروسکوپ استریو
-
نورسنج شعلهای
-
هود شیمیایی
-
هود لامینار
-
آزمون اندازه گیری فنل نمونه با روش کروماتوگرافی
-
آزمون اندازه گیری شوری آب دریا و آب های لب شور به روش هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
آزمون کیفی تعیین سمیت سلولی (سمیت کیفی) با روش کشت سلولی (MTT)
-
اندازه گیری چربی و ترکیب اسید های چرب در شیر و فرآورده های آن با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری pH خاک
-
آنالیز شناسایی ارگانیسم های تغییر ژنتیکی یافته و محصولات حاصل از آنها با روش PCR
-
آنالیز شناسای دقیق محصولات مختلف تراریخت با استفاده از پرایمرهای اختصاصی در PCR و الکتروفورز
-
آنالیز شناسایی دقیق محصولات مختلف تراریخت و ارگانیسم های تغییر ژنتیکی یافته و محصولات حاصل از آنها با استفاده از پرایمرهای اختصاصی در PCR و الکتروفورز
-
آنالیز تعیین مشخصات اجزای فرار در نمونه های نانو لوله کربنی تک جداره با استفاده از آنالیز گاز خروجی با روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز شناسایی و تعیین ترکیبات بیوفنلی در روغن زیتون با HPLC
-
آنالیز شناسایی حلال های آتشگیر توسط کروماتوگرافی گازی (کلیه حلال های آلی و ترکیبات مایع فرار و نیمه فرار)
-
آنالیز الکتروفورز ژل آگارز
-
آنالیز کیفی (شناسایی) مواد با استفاده از طیف سنجی جرمی کروماتوگرافی گازی GC-MS
-
استخراج RNA و سنتز cDNA بررسی کیفی و کمی و اندازه گیری مقدار بیان نسبی انواع ژن ها
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
آزمون اندازه گیری غلظت پروتئین به روش الایزا
-
اندازه گیری مقدار کمی رنگدانه های گیاهی (فلاونوییدها) با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی نگهدارنده در مواد خوراکی (بنزوات، سوربات، ناتامایسین) فلاونوییدها، ویتامینها با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی ویتامین ها با HPLC
-
اندازه گیری میزان پرولین موجود در بافت گیاهان و جانوران
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز در بافت گیاهی
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در بافت گیاهی
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم سوپر اکسید دسموتاز در بافت گیاهی
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم کاتالاز در نمونه
-
آزمون اندازه گیری میزان قند کل و محلول موجود در گیاهان
-
اندازه گيري ميزان عبور نور به روش طیف سنجی تك پرتوي
-
اندازه گیری و جداسازی پروتئین ها براساس وزن مولکولی با استفاده الکتروفورز تک بعدی (SDS-PAGE)
-
اندازه گیری و جداسازی پروتئین ها براساس pH ایزوالکتریک پروتئین ها (ایزوالکتریک فوکوسینگ یا IEF) و وزن مولکولی (SDS-PAGE ) با استفاده الکتروفورز دو بعدی
-
اندازهگيري α, β, γ- tocopherol با روش HPLC
-
اندازهگیری پروتئین محلول به روش اسپکتروفوتومتری
-
اندازهگیری غلظت H2O2
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون اندازهگیری میزان کلروفیل
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
-
آزمون اندازهگیری هورمونها ABA, IAA با روش HPLC
-
آزمون استخراج ژنوم از بافت به روش فنل کلروفرم
-
آزمون تعیین مقدار فنل کل با استفاده از روش فولین- سیوکالتو
-
آزمون تعیین میزان غلظت ماکرومولکول ها (DNA , RNA , پروتئین، باکتری، ...) با نورسنج زیستی
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از روش DPPH
-
آزمون سنجش کیفی آنزیمهای گیاه
-
آزمون شناسایی سیانو باکتری های آب
-
آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های بافت گیاهی
-
آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های زیستی (خون، بزاق، بافت، گیاهان ...)
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه های بافت گیاهی
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه های زیستی (سلول، سرم، خون، بزاق، بافت، گیاهان ....)
-
آنالیز DNAی میتوکندریائی با روش Real-time PCR
-
آنالیز اسید آمینه ها شامل استخراج، خالص سازی و تفکیک با روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری جذب و درصد عبور نور در ناحیه مرئی با روش طیفسنجی نوری
-
آنالیز اندازه گیری مواد به روش کروماتوگرافی لایه نازک TLC
-
آنالیز اندازه گیری میزان جذب UV محلول ها در طول موج مختلف با روش طیفسنجی نوری
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز شناسایی انواع آنتی بادی ها با خوانشگر الایزا Microplate Reader
-
آنالیز انواع و میزان آنزیم ها
-
آنالیز بررسی سمیت سلولی با روش (MTT)
-
آنالیز بررسی مارکرهای ژنتیکی با دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
-
آنالیز بیان پروتئین با روش PCR
-
آنالیز پروتئازهای گوارشی حشرات
-
آنالیز تراریختگی به روش PCR
-
آنالیز تراریختگی به روش Real-time PCR
-
آنالیز ترکیبات معدنی و آلی با روش پلاروگرافی
-
آنالیز تشخیص انواع جهش های ژنتیکی شامل الحاق، حذف و موتاسیون نقطه ای با روش Real-time PCR
-
آنالیز تصاویر ژلهای 2DE با نرم افزار 2DPlatinium 5
-
آنالیز تعیین تعداد کپی از هر ژن با روش Real-time PCR
-
آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتیباکتریال)
-
آنالیز تعیین در صد پروتئين با روش طیفسنجی مادون قرمز نزدیک NIR
-
آنالیز تعیین در صد چربي با روش طیفسنجی مادون قرمز نزدیک NIR
-
آنالیز تعیین درصد کربوهیدرات های محلول با روش طیفسنجی مادون قرمز نزدیک NIR
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و انگشت نگاری DNA با حساسیت بالا با روش (AFLP)
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش AP-PCR
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش d-PCR یا dd-PCR
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش MLST
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش Multiplex-PCR
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش Nested-PCR
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش PAGE
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش RAPD-PCR
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش Rep-PCR
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش RFLP-PCR
-
آنالیز تعیین غلظت پروتئین به روش بردفورد (برادفورد) Bradford
-
آنالیز تعیین محتوای اسید آمینه پپتیدها و پروتئین ها
-
آنالیز تعیین میزان آسیب به DNA با روش Real-time PCR
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری آلدهید ها با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری ترکیبات آروماتیک با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری متانول در آب با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز سلولی با استفاده از نشانگرهای سلولی RAPD, SSR, ISSR, AFLP
-
آنالیز سنجش ایمنی زیستی و پایداری ژن با روش Real-time PCR
-
آنالیز سنجش میزان بیان ژن با روش Real-time PCR
-
آنالیز شناسایی انواع حلال ها با HPLC
-
آنالیز شناسایی آنتی بادی و آنتی ژن ها با روش آنالیز الایزا
-
آنالیز شناسایی آنتیژن ها با روش آنالیز الایزا
-
آنالیز شناسایی مولکولی ارگانیسم ها (واکنش PCR و الکتروفورز)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری انواع رنگدانه ها
-
آنالیز شناسايي باكتري هوازي با استفاده از 16S ريبوزومي و تعيين توالي كامل 15S ريبوزومي
-
آنالیز کمی نشانگرهای میکروساتلیت ها (ریزماهواره) با روش Real-time PCR
-
آنالیز کمی و کیفی اسید های چرب با روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز کمی و کیفی متابولیت ها با روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه های آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ميزان بيان برخي ژنهاي تريكومي در گياه نعناع فلفلي تحت اثر محرك خارجي ساليسيك اسيد
-
آنالیز میزان رونویسی ژنهای کد کننده آنزیم های آنتی اکسیدانی گندم تحت تنش گرما
-
آنالیز و تعیین خواص آنتی اکسیدانی در محلول ها (نمونه های زیستی، داروها، ...)
-
آنالیز شناسایی مواد و عناصر و تهیه طیف نوری با طیفسنج نوری
-
آنالیز و شناسایی پروتئین ها از طریق انتقال DNA از ژل به غشاء به روش سادرن بلاتینگ
-
آنالیز و شناسایی پروتئین ها از طریق انتقال RNA از ژل به غشاء به روش نوردرن بلاتینگ
-
آنالیز و شناسایی پروتئین ها به روش رنگ آمیزی ژل آبی کوماسی
-
آنالیز و شناسایی پروتئین ها به روش رنگ آمیزی ژل کوماسی کلوئيدی
-
آنالیز و شناسایی پروتئین ها به روش رنگ آمیزی ژل نيترات نقره
-
آنالیز و شناسایی عناصر در خوراک و فرآورده های دامی و کشاورزی با نورسنج شعله ای
-
آنالیز و شناسایی عناصر در دارو و فرآورده های دارویی با شعله سنج
-
آنالیز و شناسایی عناصر در مواد خوراکی (غذایی) و کشاورزی با شعله سنج
-
آنالیز و مطالعه تنوع پروتئین ها با روش ایزوالکتروفوکوسینگ IEF
-
آنالیز و مطالعه تنوع پروتئین های گیاهی با روش ایزوالکتروفوکوسینگ IEF
-
آنالیز های تعیین کیفیت میکروبی کودهای بیولوژی
-
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...)
-
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
-
بررسی و تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (نمونه های زیستی، داروها، ...)
-
بررسی و تعیین خواص ضد قارچی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
-
آزمون تخمین میزان MDA (پراکسیداسیون اسیدهای چرب)
-
تصویر برداری با میکروسکوپ نوری
-
آزمون تعیین پروتئین خام (CP) نمونه گیاهی با روش طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIR)
-
آنالیز PCR با استخراج DNA و مواد
-
آنالیز PCR بدون استخراج DNA و مواد
-
خدمات Q PCR بدون سنتز cDNA و مواد
-
خدمات Q PCR / PCR به همراه سنتز cDNA و مواد
-
خدمات اتاقک رشد CO2 دار
-
خدمات اسانس گیری نمونه
-
خدمات اسانس گیری نمونه های گیاهی
-
خدمات اسکنر دو بعدی
-
آنالیز و اندازه گیری با الکتروفورز دو بعدی 2D-PAGE
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات انکوباتور CO2 دار (کربن دی اکسید دار)
-
خدمات انکوباتور شیکردار
-
خدمات انکوباتور یخچالدار
-
خدمات آب مقطرگیری
-
خدمات آماده سازی و استخراج پلاسمید
-
خدمات آون معمولی
-
خدمات تفکیک و جداسازی ترکیبات و محلول های زیستی (ژنتیکی، پروتینی، ...)
-
خدمات تکثیر قارچ های مایکوریزا
-
خدمات تکثیر واکنش های زنجیره ای پلیمراز ژن و DNA با ترموسایکلر یا PCR
-
خدمات تهیه ژل الکتروفورز
-
خدمات تهیه گل و عصاره اشباع
-
خدمات تهیه و تامین انواع استوک جلبک (بذر جبک)
-
خدمات ثبت و نگهداری تصویر ژلها
-
خدمات جداسازی و خالص سازی باکتری
-
خدمات جداسازی و خالص سازی قارچ
-
خدمات جداسازی و رسوب گذاری میکرو تیوپ با دستگاه سانتریفیوژ
-
خدمات حمام آب
-
خدمات خشک کن
-
خدمات خشک کن انجمادی (سرمایشی)
-
خدمات دو بار تقطیر آب
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات سانتریفیوژ آزمایشگاه زیستی و بیوتکنولوژی
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار
-
خدمات شستشوی الایزا
-
خدمات عصاره گیری بافت گیاهی، نماتد، هیف قارچ و...
-
خدمات عصاره گیری خاک
-
خدمات عصاره گیری نمونه های گیاهی
-
خدمات فریز درایر
-
خدمات فریزر دمای پایین
-
خدمات فریزر دمای خیلی پایین
-
خدمات فیلتراسیون محیط کشت (میکرو بیولوژی/صنایع غذایی/اب خاک گیاه ... )
-
خدمات فيلتر ذرات درشتتر از 150 ميكرون
-
خدمات فيلتر ذرات ريزتر از 150 ميكرون
-
خدمات فيلتر ذرات ريزتر از 45 ميكرون
-
خدمات کشت بافت گیاهی
-
خدمات کشت میکروب
-
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
-
خدمات کشت و خالص سازی میکروبی
-
خدمات مخلوط کردن و ساخت ترکیبات با ترمو میکسر
-
خدمات میکرو سانتریفیوژ
-
خدمات نگهداری نمونه در یخچال و فریزر
-
خدمات وارد کردن ژن در حامل (وکتور) اختصاصی کلونینگ Cloning
-
آزمون واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
خدمات هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
خدمات همگن کردن نمونه با همگن ساز مافوق صوت (فراصوت) Ultrasonic Homogenizer
-
خدمات همزن انکوباتور
-
خدمات همزن انکوباتور یخچالدار
-
خدمات همگن سازی سوسپانسیون ها با روبشگر مافوق صوت
-
خدمات هموژن (همگن سازی) و امولسیون کردن با همگن ساز
-
خدمات هموژن کردن بافت و سلول با پردازشگر مافوق صوت
-
خدمات هموژن کردن، افزایش سرعت انحلال و کوچک کردن سایز مواد با پردازشگر مافوق صوت
-
خدمات هموژن کردن، شکستن دیواره سلولی و یا کاهش سایز با روبشگر مافوق صوت
-
خدمات هود بیولوژیک
-
خدمات هود شیمیایی
-
خدمات هود لامینار
-
خدمات هود لامینار کلاس II
-
شناسایی عوامل بیماری زا ویروسی به روش PCR
-
آماده سازی و استخراج DNA یا RNA از نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ...)
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون های ژنتیک و مولکولی با دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان Real Time PCR
-
طبقه بندی مولکولی گیاهان و جانوران با استفاده از نشانگرهای SSR
-
خدمات کلونینگ ژن های عملکردی پروکاریوتی و یوکاریوتی در حامل های (وکتور های) درخواستی
-
آنالیز نتایج حاصل از توالی یابی PCR
-
آزمون اندازه گیری فنول کل
-
تهیه محیط کشت پایه های گیاهی مختلف و ارائه آن
-
تولید گیاهان عاری از ویروس و بیماری
-
خدمات تکثیر پایه و گل گیاهان خاص در شرایط این ویترو
-
آزمون اندازه گیری فلاونوئید کل
-
اندازه گیری پروتئین کل
-
کشت تخمک، گرده، کادوس و بافت گیاهی
-
آنالیز تعیین تنوع ژنتیکی با استفاده از مارکرهای مولکولی
-
ارائه پودر خشک اندام های مختلف گیاهی
-
تولید بایومس (زیست توده) برای هر گونه آنالیز
-
نگهداری بلند مدت میکروارگانیسم ها به روش لیوفیلیزاسیون و تهیه آمپول لیوفیلیزه
-
تهیه بایومس خشک از نمونه های زیستی
-
خدمات نگهداری بلند مدت میکروارگانیسم ها به روش کرایو
-
آزمون شناسایی مرفولوژیک کپک ها و مخمر ها
-
شناسایی کامل فنوتیپی میکروارگانیسم ها
-
جدا سازی و خالص سازی میکروارگانیسم ها از نمونه ای محیطی و زیستی
-
آنالیز غربال گری سویه های میکروبی با توانمدی تولید آنزیم های بیولوژیک
-
آنالیز بررسی اثر سلامت بخشی میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
خدمات مطالعه بیوانفورماتیک میکروبی با استفاده از نرم افزار
-
شناسایی باکتری ها براساس تعیین توالی ژن gyrB
-
آنالیز ژنوتایپینگ باکتری ها بر اساس تعیین توالی ژن gyrB
-
جدا سازی، خالص سازی و شناسایی کامل میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و تخمیری
-
خدمات آون و خشک کن
-
اندازه گیری جرم با ترازوی میلی گرمی حساس
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
تعیین میزان کلروفیل a در آب
-
آزمون شناسایی سیانو باکتری ها (سیانوفیت) در آب
-
آنالیز تفاوت بیان ژن در دو بافت گیاه انگل سس (بافت پارانشیم و غیر پارانشیم)با روش بیان متمایز
-
آنالیز بیان رونوشت ژن در گیاه سنبل الطیب تحت تیمار قارچ و متیل جاسمونیک در شرایط کشت بافت
-
خدمات آماده سازی و استخراج RNA از انواع بافت ها و نمونه های زیستی
-
حذف شده - با کد 2296 جایگزین شد - شمارش باکتری کود میکروبی فسفاته
-
اندازه گیری فلاونوئید ها در آبلیمو به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری انواع آنتی بیوتیک به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتوز به روش HPLC
-
آنالیز بررسی کیفی اسید های نوکلوئیک توسط PCR(Thermal cycler)
-
آنالیز بررسی اسید های نوکلئیک و پروتئین ها (الکتروفورز عمودی و افقی) توسط Electrophoresis
-
تصویربرداری و آنالیز ژل های الکتروفورز توسط ثبت و نگهداری تصویر ژلها Gel Doc
-
آنالیز اندازه گیری غلظت نمونه های اسید نوکلوئیک توسط Nanodrop
-
خوانش غلظت نمونه های پروتئینی توسط Nanodrop
-
خوانش نمونه های مختلف با طول موج مرئی به صورت سوسپانسیون در حجم پایین توسط Nanodrop
-
خدمات تکثیر DNA در سلول های پروکاریوت و یوکاریوت توسط RT-PCR
-
محاسبه دلتا-دلتا سی تی RT-PCR
-
حضور یا عدم حضور ژن توسط RT-PCR
-
اندازهگیری رنگ و اختلاف رنگ در انواع رنگ ها توسط اسپکتروفتومتر
-
خدمات تیمار سلولها (Treat) با استفاده از غلظتهای بدست آمده باروش MTT و ذخیره سازی آنها برای استخراج پروتئین توسط RT-PCR
-
اندازه گیری غلظت کلروفیل آ به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری سدیم و پتاسیوم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آنالیز اندازه گیری پتاسیم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با دستگاه نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آنالیز سنجش پلی فنول ها
-
آزمون اندازه گیری آنتوسیانین تام
-
آزمون اندازه گیری تانن و تانن تام (جوهر مازو) به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری ساپونین یا ساپونین تام
-
خدمات ارزیابی خلوص DNA توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون اندازه گیری غلظت DNA با طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و ویژگی های برنج
-
آزمونهای مایکوتوکسین برنج-آفلاتوکسین، اکراتوکسین، داکسی نیوالنول، زیرالنون
-
آزمون های باقیمانده سموم در برنج
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
-
آزمون های ردیابی تراریختگی برنج
-
آزمونهای ردیابی تراریختگی ذرت، برنج، سویا و فرآوردههای آنها (شناسایی محصولات تراریخته)
-
آماده سازی و استخراج DNA از ذرت، برنج، سویا یا فرآوردههای آنها
-
آنالیز با طیف سنج نور مرئی و فرابنفش UV-Vis
-
آزمون های اندازه گیری باقیمانده سموم در مواد غذایی با منشاء گیاهی شامل: اندازه گیری میزان باقی مانده آفت کش ها GC-MS یا LC-MS با روش کچرز
-
آزمون استاندارد اندازه گیری هیستامین (باقیمانده سموم) در ماهی و فرآورده های آن با HPLC
-
آزمون بررسی اسیدی یا قلیایی بودن نمونه
-
آزمون سنجش سوپر اکسید دیسموتاز در اریتروسیت (SOD RBC) در نمونه های زیستی
-
اندازه گیری مالون دی آلدهید (MDA) در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفاتاز
-
جداسازی،نگهداری و تکثیر قارچ های عامل بیوکنترل و محرک رشد
-
بررسی قارچ ها به روش میکروسکوپی
-
اندازه گیری فنل تام
-
آزمون اندازه گیری فلانوئید به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری فعالیت آنتی اکسیدان BHT
-
آنالیز DNA گیاهان دارویی با استفاده از PCR
-
آنالیز DNA گیاهان دارویی با استفاده از الکتروفورز
-
اندازه گیری جذب نوری با دستگاه اسپکتروفتومتر
-
خدمات انکوباتور یخچالدار CO2
-
آنالیز شناسایی نوع گوشت های خام و فرآوری شده (سوسیس، کالباس و همبرگر، ناگت)
-
آنالیز شناسایی تقلبات روغن های گیاهی
-
آنالیز شناسایی اختلاط پسته با باقلا
-
آنالیز شناسایی اختلاط بادام و بادام زمینی
-
آنالیز شناسایی تقلبات زعفران به روش مولکولی
-
آنالیز تعیین اختلاط انواع برنج ها (ژنوتایپینگ)
-
اندازه گیری λ max بوسیله طیف سنج نوری
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها
-
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی به روش Disc diffusion
-
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی (آنتی باکتریال) به روش تعیین CFU
-
آنالیز شناسایی باکتری به روش 16S rRNA
-
آزمون های بیوشیمیایی برای شناسایی باکتری
-
آزمون پتانسیل نیتریفیکاسیون (نیتریفیکاسیون، ازت، چرخه ازت)
-
آزمون اندازه گیری طیف جذبی نقطه انتهایی End point فرابنفش با UV-Vis
-
آزمون اسکن طیف فرابنفش جذبی UV-Vis
-
آزمون اسکن ناحیه فرابنفش جذبی UV-Vis
-
آزمون استخراج، بررسی خلوص و غلطت اسیدهای نوکلئیک
-
خدمات سنتز cDNA
-
آنالیز کمی ژن ها (relative and absolute) با Real-Time PCR و آنالیز داده های آن
-
آزمون مجتمع استخراج پروتئین و آنالیز تعیین غلظت پروتئین با روش های اسپکتروفوتومتری، آزمون BCA و روش برادفورد Bradford
-
خدمات کلونینگ و تولید پروتئین نوترکیب در E.coli
-
آنالیز توالی ها و مطالعات فیلوژنتیک با استفاده از نرم افزار های مربوطه
-
آزمون زنده مانی (Viability) سلولی
-
خدمات شمارش سلول با استفاده از میکروسکوپ
-
آزمون های مجتمع سمیت مواد بر روی رده های سلولی با روش های (MTT, XTT, LDH Assays)
-
خدمات ترنسفکشن سلولها با DNA و انواع RNA با آزمون لوسیفراز
-
آنالیز سنجش میزان آپوپتوز یا مرگ (خودکشی) برنامهریزیشده سلول (Apoptosis)
-
خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
-
آزمون های مجتمع کاتالاز، اکسیداز، کواگالاز همولیز و دیسک گذاری
-
آماده سازی نمونه برای آنالیز با دستگاه HPLC
-
آماده سازی نمونه برای آنالیز با دستگاه GC-MS
-
آنالیز تعیین غلظت به وسیله دستگاه طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در برنج به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری ناتامایسین در پنیر و مواد خوراکی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری آرسنیک به روش رنگ سنجی با UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین (B1) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ث (آسکوربیک اسید) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ریبوفلاوین (B2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین سیانوکوبالامین (B12) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین فولیک اسید (B9) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین نیاسین (B3) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه آرژنین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه گلوتامین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه سرین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه لوسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه ایزولوسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تیروزین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تائورین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه متیونین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه گلایسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه فنیل آلانین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه پرولین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه لیزین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه هیستیدین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تریپتوفان با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه آسپارژیم با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه سیستئین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری پروفایل اسید آمینه با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه آلانین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری مالتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری سوربیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مانیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اینوزیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری زایلیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ایزومالت با HPLC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری گلوکز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری TBHQ با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHA با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHT با HPLC
-
آزمون اندازه گیری آکریل آمید با HPLC
-
آزمون اندازه گیری کاتچین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ملاتونین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ال کارنیتین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری پروفایل اسید چرب با GC یا GC-MS
-
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
آزمون میزان مواد رنگی و رنگدانه بریلیانت بلو، ایندیگوتین، کینولین یلو، سان ست یلو با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری میزان کانتازانتین و آستازانتین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کورکومین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون زیست سازگاری مستقیم جهت تست سمیت مستقیم با روش MTT
-
خدمات کشت سلولی
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری کلسیم قابل جذب در آب،پساب و خاک با نورسنج شعلهای
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
-
خدمات کشت باکتری حاوی وکتور کلون شده
-
خدمات کشت سویه های E-Coli
-
خدمات کشت باکتری حاوی حامل ژن بیان کننده (Expression vector)
-
خدمات تهیه بافر TAE 50x
-
خدمات کشت و استخراج پلاسمید (miniprep)
-
خدمات طراحی وکتور (باید هدف طراحی درج شود)
-
آزمون شناسایی کیفی (اندازه، شکل، رنگ) و کمی میکروپلاستیک در محیط و نمونه با میکروسکوپ
-
آزمون اندازه گیری pH در رسوبات (رسوب دریا، رسوبات آلی ...)
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم، منیزیم، سدیم، کلسیم تبادلی در خاک
-
اندازه گیری کلسیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری منیزیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری سدیم محلول در عصارۀ اشباع
-
اندازه گیری پتاسیم محلول در عصارۀ اشباع
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کل در نمونه های آب، پساب یا خاک به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری فعالیت آنزیم سلولاز در خاک با طیف سنج نوری
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب و بخار برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانسگیری به روش تقطیر با بخار مستقیم برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
آنالیز اسانس ها با کروماتوگراف گازی GC
-
آنالیز اسانس ها با کروماتوگراف گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
خدمات عصاره گیری به روش خوابانیدن در حلال (ماسراسیون یا خیساندن)
-
خدمات عصاره گیری به روش پرکولاسیون برای نمونه های گیاهی
-
آماده سازی و استخراج DNA از انواع روغن های خوراکی
-
آماده سازی و استخراج DNA از ژلاتین و فرآورده های حاوی آن
-
آنالیز جنس و گونه باکتری های پروبیوتیک و غیر بیماریزا با PCR
-
آزمون اندازه گیری متانول در روغن ترانسفورماتور با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون اندازه گیری کلروفیل موجود در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن در آب و پساب به روش طیف سنجی نوری (اسپکتروفوتومتری)
-
آنالیز تشخیص مولکولی سویه های میکروبی با روش PCR
-
آزمون های میکروبی سوپ
-
آزمون های میکروبی فیلتر آب
-
آزمون های میکروبی ذرت
-
آزمونهای میکروبی نانو ذرات کپسوله
-
آزمون های میکروبی مهر
-
آزمونهای میکروبی آب هویج
-
آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
-
آزمون میکروبی بابونه
-
آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن
-
آزمون های میکروبی خاک
-
آزمون شناسایی مایکوتوکسین ها در شیر و فرآورده های آن با خوانشگر الایزا
-
آزمون اندازه گیری آنتی بیوتیک ها در شیر و فرآورده های آن با خوانشگر الایزا
-
آزمون میکروبی پودرکیک
-
آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
-
آزمون بررسی هاله عدم رشد به روش چاهک
-
آزمونهای میکروبی شربت الوورا
-
آزمونهای میکروبی تخم مرغ
-
آزمونهای میکروبی ماست
-
آزمونهای میکروبی بلغور گندم
-
آزمونهای میکروبی فلفل
-
آزمونهای میکروبی پنیر
-
آزمونهای میکروبی گلپر
-
آزمونهای میکروبی خیارشور
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمونهای میکروبی زیتون
-
آزمونهای میکروبی دراژه شکلاتی
-
آزمونهای میکروبی عصاره
-
آزمونهای میکروبی پودرسوخاری
-
آزمون های میکروبی حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
-
آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی خامه
-
آزمونهای میکروبی شربت زعفران
-
آزمونهای میکروبی چای ماسالا
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمون اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین به روش الایزا
-
آنالیز اندازه گیری مایکوتوکسین ها در مواد خوراکی و خوراک دام، طیور و آبزیان به روش الایزا
-
آنالیز ظرفیت تام آنتی اکسیدانی TAC بافتی، سرم و خون
-
آنالیز تغییرات مربوط به آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز GPX در نمونه های زیستی (بافت، سرم، خون ...)
-
آزمون سنجش آنزیم سوپراکسید دیسموتاز SOD در نمونه های زیستی (بافت، سرم، خون)
-
آزمون سنجش گلوتاتیون احیا GSH در نمونه های زیستی (بافت، خون، سرم ...)
-
آزمون سنجش میزان فنول تام (TP) در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون)
-
آنالیز سنجش میزان گلوتاتیون اکسید شده (GSSG) در نمونه های زیستی (بافت، سرم و خون ...)
-
آنالیز سنجش میزان گلوتاتیون پراکسیداز در نمونه های بافت، سرم و خون
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف متیل رد
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف ووگس پرسکوئر VP
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف کواکس
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف نیترات 1 و 2
-
خدمات تهیه انواع بافرهای TBE, TAE, 10X
-
خدمات تهیه سوش استاندارد باکتری های مختلف ATCC
-
خدمات استخراج باکتریوسین از لاکتوباسیلوس
-
آزمون فیزیک و شیمیایی و میکروبی فرآورده های پروتئینی و کنسروهای گوشتی
-
آزمون های فیزیکی، شیمیاِیی و میکروبی سبزیجات خشک، منجمد و تازه
-
آزمون های میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی (مولکولی) با روش PCR گوشت و فرآورده های آن
-
آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی با روش PCR فرآورده های پروتئینی و کنسروهای گوشتی
-
آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی با روش PCR در انواع ماهی و کنسرو ماهی
-
آزمون شمارش کلی باکتری های خاک با روش MPN
-
آزمون شناسایی مورفولوژیکی قارچ میکوریز در نمونه
-
آنالیز کمی و کیفی با استخراج DNA از خاک با روش PCR
-
آزمون بررسی آناتومی اپیدرم آبزی، برگ، کرک با میکروسکوپ
-
خدمات اندازه گیری کیفی و کمی بافت های گیاهی (ابعاد، روزنه و ...) با میکروسکوپ
-
آنالیز شناسایی انواع مواد و عناصر محلول و کل در کود با نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آزمون اندازه گیری سفتی یا نرمی میوه و گیاهان
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
-
آنالیز کلونی زایی سلول (clonogenic assay) (رده سلول سرطانی)
-
آنالیز تشخیص مولکولی سویه های قارچی (بالینی، محیطی ...) با روش PCR
-
آنالیز حساسیت دارویی به روش میکرودایلوشن براث (روش MIC) پروتکل CLSI (مخمری و ساپروفیتی)
-
آنالیز و استخراج انواع رنگدانههای جلبکی
-
آنالیز قدرت هیدروژنی (pH) در نمونه های مایع و جامد
-
آماده سازی و استخراج DNA از بافت های انسان
-
آماده سازی و استخراج DNA و/یا RNA از نمونه های زیستی و بافت
-
آنالیز کیفی و تقلبات ادویه جات و چاشنی ها با روش مولکولی PCR یا RT-PCR
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه گیاهی و خوراکی
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه ها و بافت های جانوری
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه و بافت انسانی
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ویروس،...)
-
آنالیز کمی و کیفی DNA استخراج شده به روش الکتروفورز ژل آگارز (Agarose gel electrophoresis)
-
آماده سازی و استخراج DNA از انواع مواد خوراکی (ادویه و چاشنی، گیاهان، غلات، ...)
-
آماده سازی و استخراج DNA از شیر و فرآورده های آن
-
آنالیز اندازه گیری درصد گوشت در گوشت چرخ کرده و فرآورده های گوشتی با روش مولکولی PCR
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه بافت انسانی
-
آنالیز افزایش یا کاهش بیان ژن با روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR)
-
آزمون اندازه گیری میزان غلظت و خلوص DNA، RNA و پروتئین با نانودراپ
-
آنالیز جداسازی و اندازه گیری مواد فرار با کروماتوگراف گازی GC
-
خدمات رنگ آمیزی ژل اکریل آمید به روش آبی کوماسی
-
آنالیز با دستگاه کروماتوگراف مایع سریع پروتئین FPLC
-
خدمات جداسازی مولکول های باردار مثل RNA و DNA
-
خدمات استخراج DNA از قارچ جدا شده از گیاه
-
خدمات آنالیز با دستگاه نورسنج یا نورسنج شعله ای Flame Photometer/photometer
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری پروتئین (Protein) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری MDA (مالون دی آلدئید) در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین، ریبوفلامین، پیریدوکسین، نیاسین و اسید فولیک با HPLC
-
آنالیز با الکتروفورز افقی با استفاده از ژل آگارز
-
آنالیز اسید های چرب با روش HPLC
-
آنالیز پروفایل اسید آمینه های پروتئین ها شامل استخراج، خالص سازی و تفکیک با روش HPLC
-
آماده سازی برنج با پوست کنی یا پولیش برنج
-
آنالیز اندازه گیری و جداسازی پروتئین ها با الکتروفورز یک بعدی با روش (IEF)
-
خدمات تغلیظ نمونه توسط حلال پران روتاری
-
آنالیز با تشعشع سنج فتوسنتز (PAR)