- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت نوین مرجع پور ایرانیان پیشگام
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت نوین مرجع پور ایرانیان پیشگام
سال تاسیس : ۱۳۸۹
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
- مدیر آزمایشگاه : محسن محمدی
- رابط آزمایشگاه : محسن محمدی
- تلفن : ۰۲۱۴۴۹۶۰۵۲۱ - ۰۹۰۵۹۰۷۶۰۳۵
- نمابر : ۰۲۱۴۴۹۶۰۵۲۱
- www.labpip.com
- Pip_lab2020@yahoo.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت نوین مرجع پور ایرانیان پیشگام
نشانی آزمایشگاه :
تهران، فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس، روبروی فرهنگسرای فردوس، پلاک 191، واحد 2، کد پستی : 1481886416
نشانی دفتر :
تهران، فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس، روبروی فرهنگسرای فردوس، پلاک 191، واحد 2، کد پستی : 1481886416
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
آون
-
اتوکلاو
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
پلاریسکوپ
-
پمپ خلاء روتاری
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
حمام فراصوت
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه توزیع گر پارافین
-
شوف بالن
-
طیف سنج نوری
-
کوره الکتریکی
-
میکروسکوپ فلورسانس
-
یخچال فریزر
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
آنالیز ظروف بسته بندی پلی پروپیلن
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری رنگدانه های زعفران
-
اندازه گیری فسفر و فسفات در انواع فراورده های گوشتی
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون شناسایی کمپیلو باکتر
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین بریکس مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد جرمی عصاره محلول در آب
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
اندازه گیری پروتئین کل
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری انیدرید سولفور در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمونهای اندازه گیری شیمیایی انواع سس ( سس مایونز- سس سالاد- سس گوجه فرنگی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مایه ماکارونی یا لازانیا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
-
آزمون استاندارد بسته بندی قوطی های فلزی پر
-
آزمون های میکروبی انواع کنسرو
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو فلفل شورر
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو فلفل شور
-
آنالیز شناسایی بافت های غیر مجاز در فرآورده های گوشتی
-
آزمون تعیین اندازه رطوبت عسل
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
آزمون ظروف فلزی غیر قابل نفوذ جهت نگهداری مواد غذایی- ویژگیها- قوطی های بدون پوشش آلی داخلی
-
آزمون قوطی فلزی- بسته بندی مواد غذایی و غیر غذایی
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع فرآورده های گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر خام منجمد، کباب لقمه منجمد، فرآورده های سوخاری مرغ)
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و سم شناسی انواع میوه های خشک
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون تعیین خاکستر نامحلول در اسید کلریدریک در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون عمومی اندازهگیری فیبر خام در انواع فرآوردههای کشاورزی و مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مقدار چربی در خوراک دام، طیور و آبزیان با استخراج گر سوکسله
-
آزمون اندازه گیری مقدار ازت و محاسبه مقدار پروتئین خام در خوراک دام، طیور و آبزیان با کجلدال
-
آزمون اندازه گیری مواد جامد محلول در آب با رفکتومتر
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
-
اندازه گیری پری
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری نیترات و نیتریت با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در فروکتوز با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون رطوبت و مواد فرار در مواد خوراکی یا چاشنی
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی زعفران
-
آزمون های استاندارد میکروبی زعفران ( شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
-
آزمون کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت زعفران
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای فوری خشک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی همبرگر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سوسیس و کالباس
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کباب کوبیده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مرغ برگرمنجمد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دانه و فرآورده غلات حجیم شده (بلغور و آرد غلات)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پروتئین سویا
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی میوه های خشک و خشکبار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کرم کاکائویی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی لواشک
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبی عسل
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب و بخار برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانسگیری به روش تقطیر با بخار مستقیم برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات استخراج روغن از دانه های روغنی
-
آزمون تعیین ویژگی های ظاهری ظروف پلاستیکی پلی استایرن
-
آزمون تعیین ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی ظروف پلاستیکی پلی استایرن
-
آزمون تعیین اثر متقابل مواد داخل ظرف و انواع ظروف پلاستیکی
-
کنترل چشمی کیفیت چاپ ظروف پلاستیکی
-
آزمون اندازه گیری ضخامت نمونه ها با میکرومترها
-
آزمون اندازه گیری میزان تغییر ابعادی ظروف پلاستیکی (پلی استایرن، پلی پروپیلن)
-
آزمون اندازه گیری میزان نشت پذیری ظروف پلاستیکی (پلی استایرن، پلی پروپیلن)
-
آزمون اندازه گیری مواد جامد محلول در فاز آبی (بریکس) با اندازه گیر ضریب شکست (رفرکتومتر)
-
آزمون اندازه گیری رطوبت انواع مواد خوراکی و محصولات کشاورزی
-
آنالیز تعیین درصد اسیدیته آزاد در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری درصد ماده خشک موجود در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
اندازه گیری الیاف خام گیاه، مواد خوراکی، میوه و سبزیجات
-
آزمون های میکروبی ذرت
-
آنالیز تشخیص ورم پستان، اشریشیا کلی، سالمونلا در نمونه های دامی
-
آزمونهای میکروبی زرشک
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع گوشت و فرآورده های آن (مرغ، دام)
-
آزمون های میکروبی انواع گوشت و فرآورده های آن (دام و طیور)
-
آزمون فیزیک و شیمیایی و میکروبی فرآورده های پروتئینی و کنسروهای گوشتی
-
آزمون های فیزیکی، شیمیاِیی و میکروبی سبزیجات خشک، منجمد و تازه
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع چای
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی و میکروبی ادویه یا چاشنی ها
-
آزمون اندازه گیری میزان/درصد رطوبت آزاد