- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت یارا زیست بان کرمان
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت یارا زیست بان کرمان
سال تاسیس : ۱۳۹۹
- وضعیت عضویت : فعال
- کرمان کرمان ,
- مدیر آزمایشگاه : پریا پارسیا
- رابط آزمایشگاه : پریا پارسیا
- تلفن : ۰۹۳۸۶۵۳۸۷۳۴
- paria.parsia@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت یارا زیست بان کرمان
زمینه های تخصصی :
زیستفناوری، میکروبیولوژینشانی آزمایشگاه :
کرمان، خیابان دارلک 2، نبش جنوبی 4، مرکز رشد و نوآوری افضلی پور، طبقه 3. آزمایشگاه شرکت یارا زیست بان کرمان
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
اتوکلاو
-
الکتروفورز
-
انکوباتور
-
پمپ خلاء روتاری
-
ترازوی دیجیتال
-
جار بی هوازی
-
حمام آب
-
دستگاه اسانس گیر
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
مجموعه فیلتراسیون
-
منبع تغذیه
(PS) -
میکرو سانتریفیوژ
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هود لامینار
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
-
خدمات شمارش کل باکتری با روش H.P.C
-
اندازه گیری pH خاک
-
آزمون اثر بخشی ضد میکروبی مواد گندزدا برای مصارف دامپزشکی و کشاورزی
-
اندازه گیری فعالیت ضد باکتریی بر روی سطوح پلاستیکی و سایر سطوح نامتخلخل
-
آنالیز زیست کش ها جهت جلوگیری از رشد باکتری هوازی هتروتروف
-
آنالیز باکتری های آهن نوع Thiobacillus Ferrooxidan , Gallionella , SPHEAROTILUS
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیا کننده سولفات SRB در آب، پساب، خاک
-
خدمات فیلتراسیون محیط کشت میکروارگانیسم ها
-
آنالیز زیست کش ها جهت جلوگیری از رشد باکتری های بی هوازی (SRB)
-
آزمون اندازه گیری پارامترهای میکروبیولوژی در نمونه های جامد، محلول، هوا (کلیفرم ها، باکتری ها، هتروتروف، تخم انگل و...)
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در بافت گیاهی
-
اندازه گیری میزان قلیاییت آب و خاک
-
اندازه گیری میزان کلراید خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری میزان منیزیم خاک، کود، گیاه به روش تیتراسیون
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون شمارش باکتری ها به روش فیلتراسیون در آب
-
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
-
آزمون شمارش قارچ هتروتروف
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون شناسایی بروسلا
-
آزمون شناسایی سیانو باکتری های آب
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) برای جداسازی قطعات DNA خطی بالای 10 میلیون باز طول با استفاده از الکتروفورزهای محیط ضرباندار
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش MLEE
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش MLST
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش PAGE
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش VNTR
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آنالیز شناسایی باکتری SRB در نمونه سوخت هوایی
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ازتوباکتر/ آزوسپریلوم / سودوموناس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری تیو باسیلیوس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ریزوبیوم
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های کود میکروبی فسفاته
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاکننده آهن در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های تولید کننده اسید در آب، پساب، خاک
-
آنالیز و شناسایی پروتئین ها به روش Dot blotting
-
آنالیز و شناسایی پروتئین ها به روش رنگ آمیزی ژل نيترات نقره
-
بررسی و تعیین خواص ضد قارچی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
-
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آب و پساب
-
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آبزیان
-
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آب و پساب
-
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آبزیان
-
خدمات اتوکلاو
-
خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
-
خدمات اسانس گیری نمونه
-
خدمات اسانس گیری نمونه های گیاهی
-
تهیه محیط کشت پایه های گیاهی مختلف و ارائه آن
-
آزمون شناسایی مرفولوژیک کپک ها و مخمر ها
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون ضدعفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی- آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتر ساکازاکی
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
-
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک و مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع کنسرو
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در نخود
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو لوبیا سبز، کنسرو لوبیا سبز با گوشت تکه ای یا سویا
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ذرت، کنسرو ذرت شیرین یا کنسرو ذرت کوچک
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های میکروبی (میکروبی) کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها
-
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی به روش Disc diffusion
-
خدمات کشت افتراقی باکتری ها
-
خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
-
آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون فیلتراسیون نمونه برای اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در آب و آب معدنی یا پساب
-
آزمون میکروارگانیسم گرمادوست عامل فساد بدون گاز
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون قابلیت زیستی با روش شمارش
-
آزمون شناسایی قارچ ها در وسایل پزشکی
-
آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
-
آزمون شمارش لوکونوستوک
-
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
آزمون شمارش مخمرهای پروبیوتیک
-
آزمون شناسایی لاکتوباسیلوس پاراکازیی
-
آزمون جستجو و شناسایی لاکتوباسیلوس کازئی Lactobacillus casei
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات روی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منگنز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص ویتامین ث تیتراسیون با ید
-
آزمون اندازه گیری الکل در مواد خوراکی، خوراک دامی و دارو به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم در جوش شیرین به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص فروکتوز با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص آسپارتام با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قند کل سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قندهای احیاء کننده سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
-
خدمات تهیه بافر TAE 50x
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
-
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک های فکالیس
-
آزمون چسبندگی سلول
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب و بخار برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانسگیری به روش تقطیر با بخار مستقیم برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات عصاره گیری به روش خوابانیدن در حلال (ماسراسیون یا خیساندن)
-
آزمون میکروبیولوژی کرم و لوسیون ها بر اساس استاندارد ملی ISIRI3978
-
آنالیز مکانیسم آنتی باکتریال ترکیبات (توسط روش دیسک، چاهک، MIC و MBC)
-
آزمون های میکروبی سوپ
-
آزمون های میکروبی فیلتر آب
-
آزمون های میکروبی ذرت
-
آزمونهای میکروبی نانو ذرات کپسوله
-
آزمون های میکروبی مهر
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) آب هویج
-
آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
-
آزمون میکروبی بابونه
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در شیر، لبنیات و فرآورده های آن
-
آزمون های میکروبی خاک
-
آزمون میکروبی پودرکیک
-
آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
-
آزمون بررسی هاله عدم رشد به روش چاهک
-
آزمونهای میکروبی شربت الوورا
-
آزمونهای میکروبی تخم مرغ
-
آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) انواع ماست
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در بلغور گندم
-
آزمونهای میکروبی زرشک
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع پودر فلفل و فلفل خشک شده
-
خدمات القای مدل انسداد مجاری ادراری جهت بررسی سلولی
-
آزمونهای میکروبی پنیر
-
آزمونهای میکروبی گلپر
-
آزمون های کامل میکروبی خیارشور و کنسرو خیارشور
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمونهای میکروبی زیتون
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در دراژه شکلاتی
-
آزمونهای میکروبی عصاره
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در پودر سوخاری
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
-
آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی خامه
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) شربت زعفران
-
آزمونهای میکروبی چای ماسالا
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع گوشت و فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)
-
آزمون سروگروپینگ باکتری E.coli
-
خدمات کیت رنگ آمیزی زیل نلسون
-
خدمات مشاهده اسپور باکتری با رنگ مالاشیت گرین، کربول فوشین
-
خدمات رنگ متیلن بلو، نوترال رد (قرمز خنثی)
-
خدمات کیت رنگ آمیزی فلورکروم (فلورسنت) مایکو باکتریوم
-
خدمات تهیه لام آماده آموزشی باکتری های پاتوژن انسانی و دامی
-
خدمات تهیه لام آماده آموزشی اجزای باکتری (کپسول، تاژک، اسپور و گرانول)
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف متیل رد
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف ووگس پرسکوئر VP
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف کواکس
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف نیترات 1 و 2
-
خدمات تهیه معرف نین هیدرین جهت محیط هیپورات
-
خدمات تهیه انواع بافرهای TBE, TAE, 10X
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته کل در گیاهان با روش تیتراسیون
-
آزمون اسیدیته قابل تیتر در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، پتاسیم محلول در خاک یا کود با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته و آمونیاکی همزمان در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته و آمونیاکی) به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن آمونیاکی در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت آمونیاکی) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربنات کلسیم فعال در خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفریک آزاد P2O5 به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
-
آزمون اندازه گیری تنفس میکروبی برانگیخته با سوبسترا (اندرسون و دومسچ) در خاک
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC به روش میکروبراث دیلوشن برای نمونه های باکتری
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC به روش ماکروبراث دیلوشن برای نمونه های باکتری
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC به روش میکروبراث دیلوشن برای نمونه های قارچ و مخمر
-
آنالیز میزان فعالیت پروتئولیتیک باکتری ها
-
آنالیز میزان فعالیت لیپولیتیک باکتری ها
-
آزمون اندازه گیری میزان تولید دی استیل توسط باکتری ها در محصولات تخمیری لبنی (فرآورده های شیری)
-
آنالیز تولید آمین های بیوژن توسط باکتری ها
-
خدمات تهیه انواع اسلایدهای قارچ شناسی
-
آزمون جداسازی و شناسایی انواع قارچ ها
-
آزمون کشت، جداسازی و تشخیص انواع باکتری های بیماری زا و غیر بیماری زا
-
تصویر برداری کرک، برگ، دمبرگ، اپیدرم و غیره در گیاه
-
آماده سازی و آنالیز سیتوژنتیک کروموزومی
-
آزمون اندازه گیری میکروبی سطوح و هوا (با یا بدون نمونه برداری)
-
آزمون ویژگی های میکروبی آب مقطر
-
آزمون های میکروبی حنا و رنگ موهای گیاهی
-
آزمون میکروبی محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون آنتی باکتریال اندازه گیری فعالیت ضد باکتریایی در منسوجات با روش استاندارد AATCC Test Method 100
-
آزمون آنتی باکتریال اندازه گیری فعالیت ضد باکتریایی در منسوجات با روش استاندارد AATCC Test Method 147
-
آزمون عملکرد و اثربخشی ضد عفونی کننده های دست (محلول، ژل، پد ...)
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا به روش صافی غشایی Pseudomonas aeruginosa
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی به روش صافی غشایی Escherichia coli (E.coli)
-
آزمون شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک به روش صافی غشایی
-
آزمون شناسایی و شمارش انواع باکتری کلی فرم به روش صافی غشایی
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش باکتری سالمونلا در کود یا خاک Salmonella
-
آزمون شناسایی و شمارش فکال کلی فرم ها در کود یا خاک به روش 15 لوله ای
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی در خاک یا کود به روش 15 لوله ای
-
آزمون تعیین کارایی پایش باکتری در ماسک ها (BFE)
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در انواع آرد غلات