مجموعه آزمایشگاه ها دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار
سازمان مرتبط :
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار
زمینه های تخصصی :
زیستفناوری نشانی آزمایشگاه :
استان سمنان، شهرستان گرمسار، روستای کوشک، دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار
نشانی دفتر :
استان سمنان ،شهرستان گرمسار ،خیابان دانشجو ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار ،ساختمان پژوهش ،طبقه چهارم ،معاونت پژوهشی
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
اتوکلاو
-
الکتروفورز
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
بلاک گرمایشی
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
خوانشگر الایزا
-
دستگاه آب مقطر گیری دو بار تقطیر
-
دستگاه استخراج سوکسله
-
دستگاه تقطیر کجلدال
-
دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
-
دستگاه شستشو دهنده الایزا
-
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR )
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ ژربر
-
طیف سنج نوری
-
فریزر دمای خیلی پایین
-
کوره الکتریکی
-
مخلوط کن ضربه ای (استومیکر)
-
میکرو سانتریفیوژ
-
میکروسکوپ فلورسانس
-
میکروسکوپ نوری
(OM)
-
هود لامینار
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
▾- آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
- آزمون اندازه گیری نیتریت در آب به روش رنگ سنجی
- اندازه گیری میزان اکسیژن محلول در آب، پساب و فاضلاب DO
- آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
- آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
- آزمون های تعیین مشخصات فیزیکی و شیمیایی آب و پساب (TH, EC, TDS, Cl, Alc, pH, salt DO ,فسفات)
- خدمات فریزر دمای خیلی پایین
- آماده سازی و استخراج DNA یا RNA از نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ...)
- آزمون اندازه گیری بازهای نیتروژنی فرار (ازت کل فرار) TVN با هضم کجلدال
- آزمون اندازه گیری رطوبت
- خدمات تصویربرداری میکروسکوپ فلورسنت برای نمونه های لام و ظروف کشت سلولی
- آزمون تشخیص گونه های جانوری متداول در بانک های سلولی و تایید عدم اختلاط رده سلولی به روش multiplex PCR
- آزمون کامل(شیمیایی) عسل
- آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
- آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
- آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
- آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
- آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
- اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
- آزمون واکنش زنجیره ای پلیمراز با استفاده از دستگاه ترمال سایکلر
- آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
- آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
- آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
- آزمون اندازه گیری غلظت DNA با طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
- آزمون اندازه گیری جذب نوری با دستگاه اسپکتروفتومتر
- آزمایش اندازه گیری کدورت در آب
- آنالیز آمونیاک آب و پساب به روش فتومتری
- آنالیز شناسایی نمونه حشره یا قارچ در سطح جنس (مورفولوژی) با استریومیکروسکوپ
- آنالیز شناسایی نمونه حشره یا قارچ در سطح گونه (مورفولوژی) با استریومیکروسکوپ
- آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
- آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
- خدمات کشت افتراقی باکتری ها
- خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
- آزمون های مجتمع کاتالاز، اکسیداز، کواگالاز همولیز و دیسک گذاری
- خدمات محیط کشت تریپل شوگر آیرون TSI
- خدمات محیط کشت Sulfide indole motility (SIM)
- آزمون تشخیص کلیفرم ها از آنتروباکتری ها IMVIC
- آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
- آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
- آزمون اندازه گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور
- آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
- آزمون تعیین خاکستر نامحلول در اسید کلریدریک در خوراک دام، طیور و آبزیان
- آزمون اندازه گیری مقدار چربی در خوراک دام، طیور و آبزیان با استخراج گر سوکسله
- آزمون شمارش کلی فرم
- آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
- آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
- آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
- آزمون هوارد سل
- آزمون شمارش مخمرهای پروبیوتیک
- آزمون جستجو و شناسایی لاکتوباسیلوس کازئی Lactobacillus casei
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی همبرگر
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مرغ پخته آماده مصرف منجمد
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سوسیس و کالباس
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کباب کوبیده
- آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
- آزمون تشخیص بیماری یون در گاوها به روش الایزا
- آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سوبتیلیس
- آنالیز تشخیص مولکولی سویه های میکروبی با روش PCR
- آزمون اندازه گیری رطوبت انواع مواد خوراکی و محصولات کشاورزی
- آنالیز تعیین درصد اسیدیته آزاد در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
- آنالیز اندازه گیری درصد ماده خشک موجود در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
- آزمون های میکروبی ذرت
- آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن
- آزمون شناسایی مایکوتوکسین ها در شیر و فرآورده های آن با خوانشگر الایزا
- آزمون اندازه گیری آنتی بیوتیک ها در شیر و فرآورده های آن با خوانشگر الایزا
- آنالیز سروتایپینگ باکتری ها (سالمونلا، اشریشیا کلی ...) به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
- آنالیز سروتایپینگ به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
- آنالیز شناسایی عوامل پاتوژن در مواد خوراکی به روش دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
- آنالیز تشخیص ورم پستان، اشریشیا کلی، سالمونلا در نمونه های دامی
- آزمونهای میکروبی تخم مرغ
- آزمونهای میکروبی ماست
- آزمونهای میکروبی پنیر
- آزمونهای میکروبی خامه
- آزمون اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین به روش الایزا
- آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع گوشت و فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)
- خدمات کیت رنگ آمیزی زیل نلسون
- خدمات مشاهده اسپور باکتری با رنگ مالاشیت گرین، کربول فوشین
- خدمات رنگ متیلن بلو، نوترال رد (قرمز خنثی)
- خدمات کیت رنگ آمیزی فلورکروم (فلورسنت) مایکو باکتریوم
- خدمات تهیه لام آماده آموزشی باکتری های پاتوژن انسانی و دامی
- خدمات تهیه لام آماده آموزشی اجزای باکتری (کپسول، تاژک، اسپور و گرانول)
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف متیل رد
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف ووگس پرسکوئر VP
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف کواکس
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف نیترات 1 و 2
- خدمات تهیه انواع محیط کشت افتراقی لوله ای
- خدمات تهیه انواع بافرهای TBE, TAE, 10X
- آزمون اندازه گیری سولفات محلول (So4) در خاک، آب و پساب