- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها جهاد دانشگاهی واحد خراسان رضوی
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها جهاد دانشگاهی واحد خراسان رضوی
سال تاسیس : ۱۳۸۱
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی مشهد ,
- مدیر آزمایشگاه : حمیدرضا بیدخوری
- رابط آزمایشگاه : شقایق هنگوال
- تلفن : ۰۵۱-۳۱۹۹۷۴۲۶
- نمابر : ۰۵۱-۳۱۹۹۷۴۲۷
- www.foodres.ir
- jdmfoodlab@hotmail.com
سازمان مرتبط :
جهاد دانشگاهی
جهاد دانشگاهی واحد خراسان رضوی
زمینه های تخصصی :
صنایع غذایی و کشاورزی سلولی ملکولی و پزشکینشانی آزمایشگاه :
استان خراسان رضوی، مشهد، دانشگاه فردوسی، سازمان مرکزی جهاد دانشگاهی
نشانی دفتر :
سازمان مرکزی جهاد دانشگاهی -طبقه اول
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آسیاب چکشی
-
آسیاب دیسکی
-
آون
-
آون
-
آون خلاء
-
اتاق تمیز
-
اتوکلاو
-
اتوکلاو
-
الکتروفورز
-
انکوباتور کربن دی اکسید دار
-
انکوباتور کربن دی اکسید دار
-
انکوباتور کربن دی اکسید دار
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور یخچالدار
-
پمپ خلاء روتاری
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی سنجش رطوبت
-
حمام آب
-
حمام آب
-
حمام آب
-
حمام آب مرتعش
-
حمام فراصوت
-
حمام کنترل دما گردشی گرمایشی/سرمایشی
-
خشک کن پاششی
-
خوانشگر الایزا
-
دستگاه استخراج سوکسله
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری فعالیت آبی
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه پتانسیواستات و گالوانواستات
-
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
-
دستگاه سنجش بافت
-
دستگاه سنجش بافت
-
دستگاه سنجش رنگ
-
دستگاه سنجش شیر
-
دستگاه سنجش شیر
-
دستگاه شمارش و بررسی ذرات میکروسکوپی (فلوسایتومتر)
-
دستگاه فیلتراسیون تحت خلاء
-
دستگاه کلنی شمار
-
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
(RT-PCR) -
دستگاه هضم کجلدال
-
دستگاه همگن ساز
-
دستگاه همگن ساز
-
دستگاه یخ ساز
-
دوربین عکاسی دیجیتال
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ یخچال دار
-
سانتریفیوژ یخچال دار
-
سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
-
شوف بالن
-
شیکر ارلن اوربیتالی
-
شیکر گردابی
-
فریزر دمای خیلی پایین
-
فریزر دمای خیلی پایین
-
کوره الکتریکی
-
کولیس دیجیتال
-
مخلوط کن حرارتی
-
مخلوط کن هماتولوژی
-
میکروسکوپ فلورسانس
-
میکروسکوپ معکوس
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
میکروسکوپ نوری
(OM) -
میکروسکوپ نوری
(OM) -
میکروسکوپ نوری
(OM) -
میکروسکوپ استریو
-
میکروسکوپ استریو
-
میکرومتر دیجیتال
-
هاتپلیت
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
همزن مکانیکی
-
همگن ساز فراصوت
-
هود لامینار
-
هود لامینار
-
خدمات فیلتراسیون تحت خلاء
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - خوشاب گریپ فروت
-
آزمونهای میکروبی خوشاب گریپ فروت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب گریپ فروت
-
آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
-
آزمون میکروبی کمپوت آناناس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب (کمپوت) گیلاس
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو قلیه میگو
-
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (بادبان و مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی )
-
آزمون های میکروبی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو فلفل شورر
-
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنسرو قارچ (ویژگی های کنسرو قارچ )
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور - کنجاله بادام زمینی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمون های میکروبی (میکروبی) کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی شامل: آرسنیک، سرب، قلع، آهن، مس، روی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای میکروبی نخود کپک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نخود
-
آزمونهای میکروبی عدس،کپک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
-
آزمون های میکروبی انواع کنسرو
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در مواد خوراکی به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری دی اکسید گوگرد (SO2) (انیدرید سولفورو) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فرمالین به روش تیتراسیون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ذرت
-
آزمون اندازه گیری سدیم بنزوات و پتاسیم سوربات در نوشیدنی ها (دوغ، شیر، آبمیوه، نوشابه ...) با HPLC
-
آزمون تعیین اندیس اسیدی
-
آنالیز تعیین ویژگی های بافتی کشش (TENSION)
-
آنالیز تعیین ویژگی های بافتی تکسچر پروفایل (TPA)
-
آنالیز تعیین ویژگی های بافتی فشار ( COMPRESSION)
-
خدمات کوره الکتریکی دما بالا با اتمسفر کنترل شده و قابلیت برنامه ریزی
-
خدمات کوره الکتریکی دما بالا با قابلیت برنامه ریزی گرمایی
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی مواد خوراکی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی مربا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو عدسی یا کنسرو عدس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مخلوط سبزیجات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مایه ماکارونی یا لازانیا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی مالت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ژله نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه
-
آزمون تعیین میزان قلیائیت خاکستر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری انیدرید سولفور در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری میزان ماده خشک ناشی از شیر در فرآورده های شیری (لبنیات)
-
آزمون تعیین کرایس (اندیس کرایس) در انواع مواد خوراکی و کشاورزی
-
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
-
آزمون تعیین میزان لاکتوز در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کلراید در مواد خوراکی، دارو و مواد اولیه دارویی و مواد غیرخوراکی
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
اندازه گیری باقیمانده دانه و پوست در کنسرو گوجه فرنگی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون کامل شیر
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
آنالیزهای اندیس صابونی روغن های خوراکی
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو
-
آنالیز شناسایی میکرواورگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
آنالیز تعیین بریکس مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آزمون های کنترل و کیفیت شیر و فرآورده های آن (لبنیات) شامل چربی، اسیدیته، نمک، پروتئین ...
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت کنسروها
-
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمون هم چسبیدگی در ماکارونی
-
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
اندازه گیری میزان پایداری در مقابل اتانول در شیر استرلیزه و پاستوریزه
-
اندازه گیری ماده خشک بدون چربی در کره
-
اندازه گیری گلوتن مرطوب در انواع آرد
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت در انواع محصولات خوراکی به روش اتو
-
اندازه گیری درصد رطوبت با مجموعه دین استارک
-
اندازه گیری درصد خاکستر با استفاده از روش گروایتومتری
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
-
اندازه گیری چربی در انواع فرآورده های شیری به روش ژربر
-
آزمون اندازه گیری تانن (جوهر مازو) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری پکتین در انواع مربا
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
-
آنالیز رنگ مواد خوراکی
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آبی
-
خدمات هاتپلیت
-
خدمات هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
خدمات اولتراسونیک پروبی
-
خدمات التراسونیک حمام مافوق صوت (حمام فراصوت)
-
اندازه گیری جذب نوری با دستگاه اسپکتروفتومتر
-
آنالیز با طیف سنج نور مرئی و فرابنفش UV-Vis
-
خدمات تغلیظ و خالص سازی مواد با روتاری وکیوم (rotary vacuum)
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
خدمات شستشوی الایزا
-
آنالیزهای سموم
-
آنالیز هورمون ها با خوانشگر الایزا Microplate Reader
-
آنالیز شناسایی آنتیژن ها با روش آنالیز الایزا
-
آنالیز شناسایی آنتی بادی و آنتی ژن ها با روش آنالیز الایزا
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
خدمات آنالیز خوانشگر الایزا (میکروپلیت ریدر Microplate Reader ، میکروفتومتریک پلیت ریدر، الایزا ریدر)
-
آنالیز پروتئین های مشتق شده از سلول میزبان Host cell derived proteins
-
آنالیز اندوتوکسین ها Endotoxin Test
-
آنالیز اگزوتوکسین ها EXotoxin Test
-
اندازه گیری رطوبت با رطوبت سنج مادون قرمز
-
خدمات جداسازی چربی با سانتریفیوژ ژربر
-
خدمات میکرو سانتریفیوژ
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار با دور بالا
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات جداسازی و رسوب گذاری میکرو تیوپ با دستگاه سانتریفیوژ
-
آنالیز تعیین میزان چربی ها (لیپیدها) از نمونه با استخراج سوکسله
-
آنالیز بررسی میزان ROS درون سلولی به روش فلوسایتومتری
-
آنالیز بررسی ایمنوفنوتایپیک شاخص های سطحی و یا درون سلولی به روش فلوسایتومتری
-
آنالیز بررسی تکثیر سلول با استفاده از CFSE به روش فلوسایتومتری
-
آنالیز بررسی فنوتایپیک میکرووزیکول ها بوسیله Bead به روش فلوسایتومتری
-
آنالیز بررسی میزان اثر بخشی ترنسفکشن و بیان پروتئین GFP به روش فلوسایتومتری
-
آنالیز بررسی شکست DNA در اسپرم انسانی و دیگرا جانوران (تست SCSA,Tunnel) به روش فلوسایتومتری
-
آنالیز بررسی شاخص های مرتبط با سلول های بنیادی مزانشیمی انسانی و موشی به روش فلوسایتومتری
-
آنالیز بررسی شاخص های سطحی و درون سلولی با استفاده از آنتی بادی های منوکلونال به روش فلوسایتومتری
-
آنالیز بررسی آپوپتوز در سلول های کشت شده به روش فلوسایتومتری
-
آنالیز بررسی چرخه سلولی(Cell Cycle) و پلوئیدی(Ploidy) در سلول های جانوری و گیاهی به روش فلوسایتومتری
-
بررسی آسیب DNA اسپرم با استفاده از فلوسایتومتری (TUNEL و SCSA)
-
آنالیز و جداسازی نشانگرهای سلولی و سیستم ایمنی و تعیین درصد فعالیت سلول با روش فلوسایتومتری
-
آنالیز مقدار ژنوم با روش فلوسایتومتری
-
آنالیز مرگ برنامه ریزی شده سلولی (Programmed cell death) آپوپتوزیس با روش فلوسایتومتری
-
آنالیز شمارش و جداسازی اجزاء سلول با روش فلوسایتومتری
-
آنالیز سنجش درصد و سطح پلوئیدی سلولها (تعداد کروموزوم ها) با روش فلوسایتومتری
-
آنالیز خوانش، ردیابی و سنجش مولکول ها با روش فلوسایتومتری
-
آنالیز چرخه سلولی و اختلالات آن با روش فلوسایتومتری
-
آنالیز تیتراسیون ویروس با روش فلوسایتومتری
-
آنالیز بررسی عملکرد مواد دارویی سنتز شده با روش فلوسایتومتری
-
آنالیز ایمنوفنوتایپی با روش فلوسایتومتری
-
خدمات آسیاب چکشی و سایشی
-
خدمات اکستروژن مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن کازئینات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیاِیی شیر و فرآورده های آن (لبنیات)
-
خدمات حمام کنترل دما
-
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
-
خدمات آون خلاء
-
خدمات انکوباتور شیکردار
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات اتوکلاو
-
آنالیز ویسکوزیته (گرانروی)مطلق با ویسکومتر چرخشی
-
آنالیز و استخراج انواع رنگدانههای جلبکی
-
خدمات تهیه و تامین انواع استوک جلبک (بذر جبک)
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
اندازه گیری قطر نمونه با میکرومتر
-
اندازه گیری میزان هدایت الکتریکی محلول ها جهت محاسبه غلظت یونی
-
اندازهگیری ابعاد ماکرومتری با کولیس، خط کش و میکرومتر
-
تصویر برداری با دوربین دیجیتال
-
خدمات التراسونیک و هموژنایزر
-
خدمات تغلیظ عصاره های آبی و الکلی
-
خدمات تغلیظ عصاره های آبی و الکلی با تبخیر کننده چرخان
-
خدمات تغلیظ عصاره های گیاهی با تبخیر کننده چرخان
-
خدمات عصاره گیری نمونه های گیاهی
-
خدمات مخلوط کردن محلول ها با توانایی حرکت اوربیتالی و ثقلی با شیکر ارلن اوربیتالی
-
خدمات همزدن محلول ها با شیکر گردابی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مافوق صوت (همزن التراتراکس)
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی- حرارتی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مکانیکی
-
خدمات همزن انکوباتور یخچالدار
-
خدمات هموژن (همگن سازی) و امولسیون کردن با همگن ساز
-
خدمات هموژن کردن بافت و سلول با پردازشگر مافوق صوت
-
خدمات هموژن کردن، افزایش سرعت انحلال و کوچک کردن سایز مواد با پردازشگر مافوق صوت
-
آزمون اندازه گیری ضخامت نمونه ها با میکرومترها
-
خدمات بن ماری شیکردار
-
آزمون های کشش، فشار، خمش، اکستروژن و شکست در مواد خوراکی جامد
-
آزمون های سنجش میزان چسبندگی، پیوستگی، شکنندگی، سختی، سفتی و الاستیسیته بافت مواد خوراکی
-
خدمات تهیه محیط کشت مایع با تنظیم دما و دور همزن توسط انکوباتور شیکردار
-
خدمات خشک کن پاششی - افشانه ای (اسپری درایر)
-
خدمات خشک کردن با خشک کن پاششی
-
خدمات پمپ خلاء
-
خدمات مدلسازی خشک کن پاششی
-
خدمات هموژن و امولسیون کردن با همگن ساز دور بالا
-
آنالیز بررسی مارکرهای ژنتیکی با دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
-
آنالیز شناسایی مولکولی ارگانیسم ها (واکنش PCR و الکتروفورز)
-
تصویر برداری با میکروسکوپ معکوس فلورسنس یا اینورت فلورسنس
-
خدمات انکوباتور CO2 دار (کربن دی اکسید دار)
-
تصویربرداری با میکروسکوپ معکوس یا اینورت
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار
-
خدمات فریزر دمای خیلی پایین
-
خدمات هموژن کردن، شکستن دیواره سلولی و یا کاهش سایز با روبشگر مافوق صوت
-
خدمات هود لامینار
-
آزمون واکنش زنجیره ای پلیمراز با استفاده از دستگاه ترمال سایکلر
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه ها و بافت های جانوری
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه و بافت انسانی
-
آنالیز بررسی فرآیندهای زیستی در سلولهای زنده با روش Real-time PCR
-
آنالیز بررسی میزان اثر بخشی داروها و مانیتورینگ داروها با روش Real-time PCR
-
آنالیز تعیین تعداد کپی از هر ژن با روش Real-time PCR
-
آنالیز سنجش میزان بیان ژن با روش Real-time PCR
-
آنالیز و شناسایی پروتئین ها به روش Dot blotting
-
آنالیز و اندازه گیری با الکتروفورز دو بعدی 2D-PAGE
-
خدمات تهیه ژل الکتروفورز
-
خدمات سانتریفیوژ آزمایشگاه زیستی و بیوتکنولوژی
-
آزمون های ژنتیک و مولکولی با دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان Real Time PCR
-
تصویربرداری و آنالیز ژل های الکتروفورز توسط ثبت و نگهداری تصویر ژلها Gel Doc
-
آنالیز کمی و کیفی DNA استخراج شده به روش الکتروفورز ژل آگارز (Agarose gel electrophoresis)
-
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
اندازه گیری درصد مواد و ترکیبات به روش هاوس من (مانند درصد قند، گلیسیریزین، صمغ و نشاسته، ...)
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
-
آنالیز و تعیین خواص آنتی اکسیدانی در محلول ها (نمونه های زیستی، داروها، ...)
-
خدمات اسانس گیری نمونه های گیاهی
-
خدمات تخریب سلول ها و استخراج محتویات سلول با استفاده از هموژنایزر میکروبی
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در بافت
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری چگالی ظاهری
-
آزمون اندازه گیری چگالی، چگالی نسبی و چگالی API در نفت خام، نفت و فرآورده های مایع آن با روش هیدرومتری
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
-
آزمون کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت زعفران
-
آزمون شناسایی باکتری های انتروکوکوس فکالیس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
خدمات آماده سازی نمونه جهت اندازه گیری فنل و فلاونوئید