- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه مرکزی دانشگاه جیرفت
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه مرکزی دانشگاه جیرفت
سال تاسیس : ۱۳۸۸
- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- کرمان جیرفت ,
- مدیر آزمایشگاه : سعید شفیعی
- رابط آزمایشگاه : محبوبه امیرانی پور
- تلفن : ۴۳۳۴۷۰۶۱-۴۱۲۳۳۰۰۰-۰۳۴
- نمابر : ۴۳۳۴۷۰۶۵-۰۳۴
- https://www.ujiroft.ac.ir/FA.aspx
سازمان مرتبط :
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
دانشگاه جیرفت
نشانی آزمایشگاه :
استان کرمان، شهرستان جیرفت، کیلومتر 8 بزرگ راه خلیج فارس، دانشگاه جیرفت
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
آون
-
اتوکلاو
-
اتوکلاو
-
الکتروفورز
-
انکوباتور کربن دی اکسید دار
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور یخچالدار
-
ترازوی حساس
-
ترازوی حساس
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
حمام آب
-
حمام فراصوت
-
دستگاه آب مقطر گیری دو بار تقطیر
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازهگیری میزان کلروفیل
(CCM) -
دستگاه اندازه گیری نقطه ذوب
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
-
دستگاه طیف سنج نشر اتمی پلاسمای مایکروویو
(MP-AES) -
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
(RT-PCR) -
دستگاه هضم کجلدال
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
-
شیکر
-
شیکر راکر
-
شیکر گردابی
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج نوری
-
طیف سنج نوری دو پرتویی
-
کاساگراند
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
(GC-MS ) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کوره الکتریکی
-
کوره الکتریکی
-
میکرو سانتریفیوژ
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
میکروسکوپ استریو
-
نورسنج شعلهای
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
همزن مغناطیسی
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
اندازه گیری یون های لیتیم، پتاسیم و سدیم در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری شوری آب دریا و آب های لب شور به روش هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
اندازه گیری میزان فلزات در آب و پساب یا خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
آنالیز تعیین چگالی واقعی ذرات خاک
-
اندازه گیری pH خاک
-
آنالیز شناسایی دقیق محصولات مختلف تراریخت و ارگانیسم های تغییر ژنتیکی یافته و محصولات حاصل از آنها با استفاده از پرایمرهای اختصاصی در PCR و الکتروفورز
-
اندازه گیری سرب، کادمیم، روی، مس و آهن پس از هضم با ریزموج به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری کادمیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون تعیین غلظت روی (Zinc)
-
آزمون اندازه گیری و سنجش غلظت یون فسفات در آب و پساب
-
آنالیز کمی مواد با طیف سنجی مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آنالیز شناسایی عناصر در آب به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان فلزات در خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی خاک و عصاره خاک
-
استخراج RNA و سنتز cDNA بررسی کیفی و کمی و اندازه گیری مقدار بیان نسبی انواع ژن ها
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
اندازه گیری بیومس جمعیت میکروبی خاک
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری درصد رطوبت اشباع خاک
-
اندازه گیری دما و رطوبت محیطی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری رنگدانه های زعفران
-
اندازه گیری كلسيم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری پتاسیم، کلسیم و منیزیم تبادلی در خاک با طیف سنج جذب اتمی
-
اندازه گیری میزان پتاسیم خاک
-
اندازه گیری میزان گچ به روش استن
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری نمره خاکستر در انواع قند و شکر
-
اندازه گيري ميزان عبور نور به روش طیف سنجی تك پرتوي
-
آزمون اندازه گیری میزان عبور نور (طیف عبوری) در ناحیه مرئی/ فرابنفش از نمونه به روش طیف سنجی دو پرتوی
-
آزمون اسيديته کل اشباع
-
آزمون بلانکیت در آرد
-
آزمون پايداري خاكدانهها
-
آزمون تعیین درصد اشباع خاک
-
آزمون تعیین قابليت هدايت الكتريكي خاک
-
آزمون تعیین قطر ذرات خاك با الك
-
آزمون تعیین میزان نفوذپذیری (درصد تخلخل) خاک
-
آزمون تعیین نقطه ذوب
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون چگالی حقیقی خاک
-
آزمون چگالی ظاهری خاک
-
آزمون شمارش قارچ هتروتروف
-
آزمون شناسایی کمپیلو باکتر
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون ضريب نگهداري آب در خاك
-
آزمون های شناسایی تیپ های باکتری های بیماری زا
-
آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های بافت گیاهی
-
آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های زیستی (خون، بزاق، بافت، گیاهان ...)
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه های بافت گیاهی
-
آنالیر تعیین مقدار مواد آلی در خاک به روش شیمیایی (روش والکلی بلاک)
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی و خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین بافت، درصد رس، سیلت و ماسه خاک
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز سنجش میزان بیان ژن با روش Real-time PCR
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
-
آنالیز شناسایی مولکولی ارگانیسم ها (واکنش PCR و الکتروفورز)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه نمونه های گیاهی و محصولات کشاورزی
-
آنالیز شناسايي باكتري هوازي با استفاده از 16S ريبوزومي و تعيين توالي كامل 15S ريبوزومي
-
آنالیز اندازه گیری کادمیم، کروم، کبالت، مس، سرب، منگنز، نیکل، روی در خاک با استخراج کننده های آب و روش طیف سنجی جذب اتمی و شعله
-
آنالیز کمی و کیفی مواد به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
تصویر برداری با میکروسکوپ استریو
-
تصویر برداری با میکروسکوپ نوری
-
تصویر برداری میکروسکوپی دیجیتالی از مقاطع به روش میکروسکوپی
-
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آب و پساب
-
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آب و پساب
-
خدمات انجام مطالعات تاکسونومیکی مرتبط با عوامل کنترل بیولوژیک
-
آنالیز PCR با استخراج DNA و مواد
-
آنالیز PCR بدون استخراج DNA و مواد
-
خدمات اتوکلاو
-
خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات آب مقطرگیری
-
خدمات آون معمولی
-
خدمات تکثیر قارچ های مایکوریزا
-
خدمات تکثیر واکنش های زنجیره ای پلیمراز ژن و DNA با ترموسایکلر یا PCR
-
خدمات تهیه استوک خالص باکتری ها و قارچ ها
-
خدمات تهیه ژل الکتروفورز
-
خدمات ثبت و نگهداری تصویر ژلها
-
خدمات جداسازی و خالص سازی باکتری
-
خدمات جداسازی و خالص سازی قارچ
-
خدمات حرارت دادن کم و غیر مستقیم مایعات با شوف بالن
-
خدمات حمام آب
-
خدمات خشک کردن
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات سانتریفیوژ آزمایشگاه زیستی و بیوتکنولوژی
-
خدمات سانتریفیوژ دور بالا (سرعت بالا)
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار
-
خدمات شناسایی جنس ها و گونه های گیاهی
-
خدمات پژوهشی کشت آزمایشگاهی فولیکول های تخمدانی
-
خدمات کشت میکروب
-
خدمات کشت و تکثیر عوامل بیولوژیک بیمارگر آفات نظیر قارچهای بیمارگر حشرات، باکتریهای بیمارگر حشرات
-
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
-
خدمات کشت و خالص سازی میکروبی
-
خدمات کوره الکتریکی
-
خدمات کوره الکتریکی دما بالا
-
خدمات نگهداری نمونه در یخچال و فریزر
-
آزمون واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
خدمات هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن اورهد
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن لرزان
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی- حرارتی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مکانیکی
-
آزمون شناسایی جلبک های ماکروسکوپی در آب (جنس)
-
اندازه گیری قلیاییت و هدایت الکتریکی آب و خاک
-
آنالیز شناسایی باکتری هوازی با استفاده از 16S ریبوزومی
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
-
آزمون اندازه گیریADF, NDF,ADL در خوراک دام
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری پروتئین قابل هضم در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب سدیم (SAR)
-
آنالیز نتایج حاصل از توالی یابی PCR
-
خدمات آون و خشک کن
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون تعیین pH آب دریا
-
اندازه گیری کمی و کیفی سموم آلی کلره در مواد خوراکی توسط GC-MS
-
تصویربرداری و آنالیز ژل های الکتروفورز توسط ثبت و نگهداری تصویر ژلها Gel Doc
-
آزمون اندازه گیری میزان ماده خشک ناشی از شیر در فرآورده های شیری (لبنیات)
-
اندازه گیری خلوص اسید بوریک
-
آزمون اندازه گیری آهن در محلول های آبی با روش تیتراسیون
-
آنالیز اندازه گیری مقدار عناصر لیتیم، سدیم و پتاسیم با نورسنج شعله ای
-
شناسایی فنل ها در مخلوط نمونه کلرور فریک
-
شناسایی استر ها در مخلوط نمونه هیدرولیز
-
شناسایی ترکیبات غیر اشباع در مخلوط نمونه آب برم
-
شناسایی اسیدهای کربوکسیلیک در مخلوط نمونه
-
شناسایی الکل ها در مخلوط نمونه کلراید روی
-
شناسایی آمین ها در مخلوط نمونه اسید نیترو
-
شناسایی آلدئیدها و کتن ها در مخلوط نمونه دی نیترو فنیل هیدرازین
-
آزمون شناسایی آلدئیدها و کتن ها در مخلوط نمونه سدیم بی سولفیت
-
آزمون تالنز (تولنس) شناسایی آلدئیدها و کتن ها در مخلوط نمونه
-
آزمون شناسایی آنیون های هالید
-
خدمات تهیه نمونه تلقیح باکتری
-
آزمون های میکروبی آب
-
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب شرب
-
آزمایش اندازه گیری سولفات به روش وزن سنجی
-
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
-
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
-
خدمات تعیین دانه بندی نمونه (الک خشک)
-
خدمات تعیین دانه بندی نمونه (الک تر)
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی
-
آزمون بررسی اسیدی یا قلیایی بودن نمونه
-
اندازه گیری وزن تر و خشک گیاه و خاک (اندازه گیری عملکرد)
-
اندازه گیری تنفس میکروبی در خاک
-
اندازه گیری جرم مخصوص ظاهری خاک
-
آزمون اندازه گیری سدیم تبادلی
-
اندازه گیری سدیم قابل جذب
-
اندازه گیری پتاسیم- گیاه
-
اندازه گیری پتاسیم-آب
-
شناسایی حشرات
-
آزمون اندازه گیری ظرفیت تبادل کاتیونی (CRC) به روش تیتراسیون یا نورسنج شعله ای
-
خدمات هاتپلیت
-
آنالیز اپیدرم ها و تهیه اسلاید (روزنه و کرک) در نمونه های گیاهی
-
آناتومی و مطالعات بافت های گیاهی
-
آزمون حد انقباض خاک
-
اندازه گیری عناصر فلزات سنگین در سنگ، خاک و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری کربنات و بی کربنات به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین حدود اتربرگ (حد روانی - حد خمیری) خاک
-
آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
آزمون ایجاد محیط دمایی تا 20- درجه سانتیگراد
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
-
آزمون میکروارگانیسم گرمادوست عامل فساد بدون گاز
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون اندازه گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون تعیین خاکستر نامحلول در اسید کلریدریک در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون عمومی اندازهگیری فیبر خام در انواع فرآوردههای کشاورزی و مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مقدار ازت و محاسبه مقدار پروتئین خام در خوراک دام، طیور و آبزیان با کجلدال
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون قابلیت زیستی با روش شمارش
-
آزمون شناسایی قارچ ها در وسایل پزشکی
-
آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
-
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
آزمون شمارش مخمرهای پروبیوتیک
-
آزمون شناسایی لاکتوباسیلوس پاراکازیی
-
آزمون جستجو و شناسایی لاکتوباسیلوس کازئی Lactobacillus casei
-
آزمون هدایت الکتریکی کود و عصاره کود
-
آزمون تعیین درصد سنگ ریزه در خاک
-
خدمات کشت سلولی
-
آزمون رطوبت و مواد فرار در مواد خوراکی یا چاشنی
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی زعفران
-
آزمون های استاندارد میکروبی زعفران ( شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
-
آزمون کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت زعفران
-
آزمون اندازه گیری خاکستر مواد اولیه دارویی و گیاهان دارویی
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک های فکالیس
-
آزمون پایداری خاک
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم، منیزیم، سدیم، کلسیم تبادلی در خاک
-
اندازه گیری کلسیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری منیزیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری سدیم محلول در عصارۀ اشباع
-
اندازه گیری پتاسیم محلول در عصارۀ اشباع
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کل در نمونه های آب، پساب یا خاک به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم کل در خاک
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن (ازت) آمونیاکی در آب و گیاهان به روش کجلدال
-
آزمون اندازه گیری کلروفیل موجود در گیاهان
-
آزمون شناسایی توتال کلیفرم و فکال کلیفرم ها
-
آزمون شناسایی باکتری های انتروکوکوس فکالیس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سوبتیلیس
-
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
-
آنالیز تعیین درصد اسیدیته آزاد در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آنالیز اندازه گیری درصد ماده خشک موجود در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آماده سازی لام از تمام انواع بافت های گیاهی و جانوری با میکروتوم
-
خدمات جداسازی و کشت سلول از انواع بافت های بدن (Primary culture)
-
آنالیز بررسی میزان رشد، تکثیر و مرگ سلولی
-
خدمات جداسازی و شستشوی اسپرم
-
خدمات تحریک تخمک گذاری، اخذ تخمک و جداسازی فولیکول تخمدانی
-
آماده سازی تخمک و انجام لقاح آزمایشی (IVF)
-
خدمات رنگ آمیزی گیمسا در نمونه های زیستی (بافت، سلول ...)
-
خدمات رنگ آمیزی اورسئین در بافت و سلول
-
آزمون اندازه گیری مواد جامد بدون چربی در شکلات و دراژه
-
آزمون های میکروبی سوپ
-
آزمون های میکروبی ذرت
-
آزمونهای میکروبی نانو ذرات کپسوله
-
آزمونهای میکروبی آب هویج
-
آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
-
آزمون میکروبی بابونه
-
آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن
-
آزمون های میکروبی خاک
-
آنالیز عامل سقط جنین در دام ها به روش PCR
-
آنالیز سروتایپینگ باکتری ها (سالمونلا، اشریشیا کلی ...) به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
آنالیز سروتایپینگ به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
آنالیز شناسایی عوامل پاتوژن در مواد خوراکی به روش دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
آنالیز تشخیص ورم پستان، اشریشیا کلی، سالمونلا در نمونه های دامی
-
آنالیز سنجش میزان آپوپتوز یا مرگ (خودکشی) برنامهریزیشده سلول (Apoptosis) در اسپرم، تخمک و جنین
-
آزمون میکروبی پودرکیک
-
آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
-
آزمونهای میکروبی شربت الوورا
-
آزمونهای میکروبی تخم مرغ
-
آزمونهای میکروبی ماست
-
آزمونهای میکروبی بلغور گندم
-
آزمونهای میکروبی زرشک
-
آزمونهای میکروبی پنیر
-
آزمونهای میکروبی گلپر
-
آزمونهای میکروبی خیارشور
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمونهای میکروبی زیتون
-
آزمونهای میکروبی دراژه شکلاتی
-
آزمونهای میکروبی عصاره
-
آزمونهای میکروبی پودرسوخاری
-
آزمون های میکروبی حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
-
آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی خامه
-
آزمونهای میکروبی شربت زعفران
-
آزمونهای میکروبی چای ماسالا
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمون تایید کاهش میکروبی یک نمونه با یک باکتری
-
آزمون میکروبی باکتری های سرما دوست
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع گوشت و فرآورده های آن (مرغ، دام)
-
آزمون های میکروبی انواع گوشت و فرآورده های آن (دام و طیور)
-
خدمات کیت رنگ آمیزی زیل نلسون
-
خدمات رنگ آمیزی آلبرت (گرانول باکتری)
-
خدمات کیت رنگ آمیزی لیفسون (تاژک باکتری)
-
خدمات رنگ متیلن بلو، نوترال رد (قرمز خنثی)
-
خدمات تهیه لام آماده آموزشی باکتری های پاتوژن انسانی و دامی
-
خدمات تهیه انواع محیط کشت افتراقی لوله ای
-
خدمات استخراج باکتریوسین از لاکتوباسیلوس
-
آزمون های فیزیکی، شیمیاِیی و میکروبی سبزیجات خشک، منجمد و تازه
-
آزمون های میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص ظاهری خاک
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص حقیقی خاک با استوانه مدرج
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم کل در خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم، سدیم، منیزیم، کلسیم (کل) در گیاهان به روش طیف سنج نوری یا شعله
-
آزمون اندازه گیری درصد تخلخل خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان خاکستر در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی مورفولوژیکی قارچ میکوریز در نمونه
-
خدمات اندازه گیری کیفی و کمی بافت های گیاهی (ابعاد، روزنه و ...) با میکروسکوپ
-
آزمون اندازه گیری رطوبت ظرفیت زراعی خاک (FC)
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم، منیزیم، مس، منگنز، آهن، روی کل و محلول در کود و خاک به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین (کل) در گیاهان (برگ، ساقه، ریشه، دانه) به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم، سدیم، منیزیم، کلسیم (کل) در گیاهان به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم باقیمانده در آب و پساب
-
آزمون درصد شن در خاک بر اساس اندازه با انواع الک
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در خاک یا کود با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری کربنات کلسیم فعال در خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید محلول در خاک، کود یا گیاه به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربن کل در خاک یا کود به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب کلسیم و منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری گچ در خاک
-
اندازه گیری جرم مخصوص حقیقی خاک
-
آزمون اندازه گیری فسفر در نمونه های آب، پساب، خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون پایداری خاک (خاکدانه) به روش الک تر
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
-
آنالیز حساسیت دارویی به روش میکرودایلوشن براث (روش MIC) پروتکل CLSI (مخمری و ساپروفیتی)
-
آزمون روش Rosette
-
آماده سازی و استخراج DNA از بافت های انسان
-
آماده سازی و استخراج DNA و/یا RNA از نمونه های زیستی و بافت
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه گیاهی و خوراکی
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه ها و بافت های جانوری
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه و بافت انسانی
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ویروس،...)
-
آماده سازی و استخراج DNA از انواع مواد خوراکی (ادویه و چاشنی، گیاهان، غلات، ...)
-
آماده سازی و استخراج DNA از شیر و فرآورده های آن
-
آنالیز اندازه گیری درصد گوشت در گوشت چرخ کرده و فرآورده های گوشتی با روش مولکولی PCR
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه بافت انسانی
-
آنالیز افزایش یا کاهش بیان ژن با روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR)
-
آزمون تعیین دانسیته خاک به روش موم گیری