شریف خانی ادامه داد: با توجه به تاثیرگذاری که این رویداد در جذب فارغ التحصیلان دارد بنابراین با برنامه ریزی های انجام شده امسال نمایشگاه در فضایی گسترده تر و خارج از دانشگاه شریف برگزار می شود تا شاهد برپایی نخستین نمایشگاه کار ایران در سطح ملی باشیم. این نمایشگاه با همکاری دانشگاه های برتر تهران همچون امیرکبیر، علم و صنعت ایران، تهران و خواجه نصیر الدین طوسی و صنایع نیازمند به نیروی نخبه برگزار می شود تا شاهد تعاملی گسترده تر باشیم.
وی درباره نحوه برگزاری نمایشگاه گفت: شرکت های حاضر در رویداد در غرفه هایی که به آنها داده می شود موقعیت های شغلی مد نظرشان را ارائه می دهند تا کارجویان بازدید کننده با این موقعیت ها آشنا شوند. بنابراین ارتباط بین کارجو و کارفرما در فضایی دینامیک و رقابتی محقق می شود تا هر دو بین گزینه های مختلف پیش رو انتخاب مناسب را انجام دهند.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف همچنین گفت: در حاشیه این نمایشگاه کارگاه های آموزشی برای کارجویان برگزار می شود تا مهارت های لازم در این زمینه را بدست آورند. همچنین شرکت های دانش بنیان معرفی شده توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای شرکت در این رویداد از تخفیف ویژه برخوردارند. دراین صورت علاوه بر کاهش هزینه این شرکت ها در استخدام نیرو آنها می توانند از نیروهایی متخصص بهره مند شوند.
شریف خانی در ادامه بیان کرد: جذب نیرویها مستعد کار سختی است همچنین راهکار و فرآیند مشخصی ندارد و کارفرمایان با روش هایی همچون قرار دادن آگهی در وب سایت های متنوع یا چاپ بر روی کاغذ در دانشگاه ها نیاز خود به نیرو را اعلام می کنند که بازخورد هیچ یک مشخص نیست. اما نمایشگاه به عنوان مرجعی متمرکز این فرایند را تسهیل می کند.
به گفته وی، نمایشگاه با همکاری دانشگاه ها و کانون های فارالتحصیلان و مجموعه های فعال در این حوزه برگزار می شود تا شاهد اطلاع رسانی متمرکز برای حضور فارغ التحصیلان باشیم. البته برنامه ریزی ها به گونه ای است که در این دوره شرکت های فعال در حوزه های فنی و مهندسی، مدیریت و خدمات حضور پررنگ تری دارند. زیرا این نخستین دوره است بنابراین کیفیت برگزاری اولویت مهم تری بود.
نخستین نمایشگاه ملی کار با حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی 3 تا 5 اسفند ماه در بوستان گفتگو برگزار می شود.