مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با همکاری شرکت همگرای شزان، اولین استارت آپ در زمینه مکملهای غذایی و گیاهی را با هدف تبدیل ایده به کسب و کار، برگزار میکند.
این رویداد که طی 3 روز از 6 تا 8 آذرماه جاری در مشهد برگزار میشود، در چهار محور «مکملهای موثر در بهبود عملکرد مغز»، «مکملهای پروبیوتیک و پریبیوتیک»، «مکملهای کاهش وزن» و «کاربرد فناوریهای نوین در تهیه مکملهای غذایی و گیاهی»
علاقمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به نشانیهایrifst.ac.ir و evand.com/event مراجعه کنند.
شایان ذکر است امکان حضور در این رویداد به صورت انفرادی یا گروهی فراهم است.
مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و شرکت نوآوران فناوریهای همگرای شناختی، زیستی، اطلاعات و نانو ( شزان)، از اعضای شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هستند.