به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، توحید شموسی سرپرست شرکت جویا بهنود درباره فعالیت خود در این مجموعه آزمایشگاهی گفت: ابتدا کارشناس آزمون در فیلد محصولات غذایی بودم و در سال 99 مسئول فنی بخش شیمی شده ام و همزمان با مسئولیت فنی در بخش اداری نیز فعالیت داشتم و در سال 1400 سمت سرپرست آزمایشگاه را دریافت کردم و تا به امروز در این سمت با شرکت جویابهنود همکاری می کنم.
این فعال حوزه پژوهش و فناوری ادامه داد: شرکت جویا بهنود از سال 1396، فعالیت خود را با هدف ارائه خدمات آزمایشگاهی، کنترل کیفیت، ارزیابی کارخانجات تولیدی، بازرسی فروشگاه و تضمین کیفیت در مرکز رشد سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران آغاز کرده است.
شموسی، با اشاره به فعالیت گسترده آزمایشگاه جویا بهنود توضیح داد: این بخش توانسته است مجوزهای همکار معاونت غذا و دارو، سازمان دامپزشکی و گواهینامه ایزو 17025 را کسب نماید و در حال حاضر در 3 بخش شیمی دستگاهی، شیمی کلاسیک و میکروبی مطابق با استاندارد های ملی ایران فعالیت میکند. همچنین بازرسی انبار های سرد و خشک، بازرسی فروشگاهی و ارزیابی کارخانجات تولیدی از دیگر بخشهای فعالیت جویا بهنود هستند.
سرپرست مجموعه جویا بهنود، درباره ایجاد اشتغال در این مجموعه فناور و آزمایشگاهی گفت: با توجه به تخصصی بودن حوزه کاری شرکت جویابهنود، تمامی پرسنل دانش آموخته های تخصصی در رشته های دامپزشکی، شیمی تجزیه و آلی، مهندسی علوم و صنایع غذایی و میکروبیولوژی هستند.
شموسی به برخی از مهمترین تجهیزات آزمایشگاهی جویا بهنو د اشاره کرد و افزود: در بخش شیمی دستگاهی شرکت در حال حاضر تجهیزاتی همچون GCMS برای اندازه گیری باقی مانده سموم آفت کشها، GC برای آزمون پروفایل اسید چرب و استرولهای گیاهی، HPLC برای اندازه گیری هیستامین، سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم، آنتی اکسیدانها، آفلاتوکسین ها و اندازه گیری قندهای مصنوعی نظیر آسپارتام و ساخارین و Atomic Absorption برای اندازه گیری فلزات مورد استفاده قرار میگیرند.
وی درباره بخش میکروبی توضیح داد: تمامی آزمون های میکروبی در محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی، شوینده، مکمل های غذایی و ورزشی، پروبیوتیک ها، انجام می گردد. نظیر: اشریشیاکلای، کلستریدیوم، باسیلوس سرئوس، استافیلوکوکوس کوآگولاز مثبت و ... در این آزمایشگاه قابل انجام هستند.
شموسی با اشاره به بخش شیمی کلاسیک توضیح داد: تمامی آزمونهای شیمی مطابق با استانداردهای ملی غذایی و شوینده مانند پروتئین، استخراج چربی جهت آزمون های پراکسید و اسیدیته، کربوهیدرات، فسفات و نیتریت ، خاکستر و بریکس، پرولین و هیدروکسی متیل فورفورال و ... قابل انجام هستند.
سرپرست مجموعه آزمایشگاهی جویا بهنود با بیان اینکه شرکت برای تحقیقات دانشگاهی تخفیف 10 درصدی را لحاظ می کند افزود: این مجموعه آزمایشگاهی، از پژوهشها در حوزه غذا حمایت میکند و تا کنون تحقیقات مختلفی را با موضوعات مختلف به سرانجام رسانده است.
شموسی، درباره برگزاری دورههای آموزشی و تخصصی در شرکت جویا بهنود عنوان کرد: شرکت جویابهنود در نظر دارد در سال 1403 دوره های مربوط به کاربری با تجهیزات کروماتوگرافی، آموزش نحوه کنترل عملکرد محیط کشت ها، انجام آزمون های میکروبی و شیمی را مطابق با استاندارد های ملی ایران برگزار کند.
شرکت جویا بهنود در استان تهران استقرار دارد و خدمات خود را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، به مخاطبان سراسر کشور ارائه میکند.
فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمونهای این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی قابل مشاهده است.