دستگاه اندازه گیری پی اچ، پتانسیل کاهش اکسیداسیون، دما و غلظت یونی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
سازمان مربوطه :
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
نشانی آزمایشگاه :
خراسان رضوی، مشهد،کیلومتر 12 بزرگراه قوچان، پارک علم و فن آوری ، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
مشخصات دستگاه اندازه گیری پی اچ، پتانسیل کاهش اکسیداسیون، دما و غلظت یونی:
تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
نام انگلیسی :
pH, Redox Potential, Temperature & Ion Concentration Meter
خاصیت قابل اندازه گیری :
شیمیایی
آخرین وضعیت دستگاه :
آماده سرويس دهي
| موارد قابل اندازه گیری با دستگاه |
| مورد اندازه گیری شده |
واحد اندازه گیری |
دقت اندازه گیری |
| الکترود یونایزیسون |
V |
0.1 |
| خدمات قابل ارائه با این دستگاه |
| شرح خدمت |
نحوه ارائه |
هزینه (ریال) |
| اندازه گیری پی اچ، پتانسیل کاهش اکسیداسیون، دما و غلظت یون |
توسط آزمايشگاه |
- |
| زمان سرویس دهی با این دستگاه |
| روز |
ساعت شروع |
ساعت پایان |
توضیحات |
| شنبه تا چهارشنبه |
۸ |
۱۴ |
- |
| متخصصین دستگاه |
| نام و نام خانوادگی |
مرتبه علمی |
تلفن |
| فهیمه محمودی |
كارشناس |
- |