آزمایشگاه فرآوری آبزیان گروه مهندسی شیلات دانشکده منابع طبیعی
سال تاسیس : ۱۳۹۱
- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- البرز کرج ,
- مدیر آزمایشگاه : سید ولی حسینی
- رابط آزمایشگاه : سید ولی حسینی
- تلفن : ۰۲۶۳۲۲۴۵۹۰۹ --- ۰۲۶۳۲۲۲۳۰۴۴
- نمابر :۰۲۶۳۲۲۴۵۹۰۹
- www.ut.ac.ir
- hosseinisv@ut.ac.ir
سازمان مرتبط :
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
دانشگاه تهران
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی
دانشکده منابع طبیعی
گروه مهندسی شیلات
زمینه های تخصصی :
آنالیز انواع مواد غذایی گیاهی و جانوری از نظر: - پروفیل اسید امینه و پروفیل اسید چرب -تعیین انواع آمینه های بیوژن و ویتامین - میزان بار میکروبی، کپک، آلودگیهای ثانویه، - سنجش شاخص های کمی فساد نظیر اکسیداسیون چربی، ترکیبات ازته فرار، ... - سنجش فلزات سنگین و جیوه - آنالیز رنگ و بافت نمونه (سفتی، کشسانی، ...) - سنجش پروتئین، چربی، فیبر، خاکستر - آنالیز کلسترول، گلوگز، تری گلیسیرید - آنالیز آنزیم شامل آلکالاز، گلوتاتیون، ...نشانی آزمایشگاه :
استان البرز، میدان امام حسین (ع)، بلوار شهید چمران، دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، گروه شیلات، آزمایشگاه فرآوری آبزیان
برای مشاهده ی اطلاعات بیشتر درمورد تجهیزات آزمایشگاه فرآوری آبزیان Array بر لینک کلیک کنید.