- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت امین طرح آزما ایرانیان
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت امین طرح آزما ایرانیان
سال تاسیس : ۱۳۹۶
- وضعیت عضویت : فعال
- آذربایجان شرقی تبریز ,
- مدیر آزمایشگاه : امین بلیلا
- رابط آزمایشگاه : امین بلیلا
- تلفن : ۰۴۱۳۵۴۸۷۰۵۸
- نمابر : ۰۴۱۳۵۴۸۷۰۵۸
- balilaamin@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت امین طرح آزما ایرانیان
زمینه های تخصصی :
آنالیز تخصص مواد غذایی -عسل -کشاورزی - خوراک دام و طیور و آبزیان - میکروبیولوژی -شیمیایی دارای گواهینامه 17025-همکاراداره کل استاندارد-همکارمعاونت غذاودارو-همکاراداره کل دامپزشکینشانی آزمایشگاه :
تبریز، بالاتراز معاونت غذا و دارو جنب میدان شهید تجلایی مجتمع چیچک واحد یک .
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
اتوکلاو
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
سانتریفیوژ ژربر
-
طیف سنج نوری
-
کوره الکتریکی
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
آزمون تعیین اندازه رطوبت عسل
-
آنالیز با طیف سنج نور مرئی و فرابنفش UV-Vis
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - خوشاب گریپ فروت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب گریپ فروت
-
آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب (کمپوت) گیلاس
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (بادبان و مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی )
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو فلفل شورر
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنسرو قارچ (ویژگی های کنسرو قارچ )
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور، آبزیان - سبوس گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور - کنجاله بادام زمینی
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنجاله بذر پنبه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله بذر پنبه شامل ناپذیرفتنی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله کنجد
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله کنجد
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی جو پوست کنده
-
آزمون استاندارد بسته بندی و نشانه گذاری بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی پرک گندم یا جو
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پرک گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری گندم پوست کنده
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی گندم پوست کنده
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نخود
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و ویژگی های برنج
-
آزمون اندازه گیری دی اکسید گوگرد (SO2) (انیدرید سولفورو) در مواد خوراکی
-
اندازه گیری اسید تارتاریک در آبغوره
-
آزمون اندازه گیری فرمالین به روش تیتراسیون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ذرت
-
اندازه گیری خواص حسی و چشایی
-
آزمون اندازه گیری غلظت DNA با طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
خدمات ارزیابی خلوص DNA توسط اسپکتروفتومتر
-
اندازه گیری کربنات کلسیم به روش آنالیز خاکستر
-
آنالیز سنجش پلی فنول ها
-
بررسی خواص ظاهری (رنگ، بو، شکل ظاهر) مواد اولیه
-
طیف سنجی ماوراء بنفش و تعیین میزان جذبUV
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای کیسه ای
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سبز
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی مربا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو عدسی یا کنسرو عدس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مخلوط سبزیجات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مایه ماکارونی یا لازانیا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی مالت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ژله نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پودر نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی هگزان Hexane
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی دی کلسیم فسفات (DCP)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی آبلیمو
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای سیاه
-
اندازه گیری مقدار تیتانیوم در نمونه های معدنی
-
اندازه گیری مقدار فسفر در کانه های آهن توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
اندازه گیری فرمالین در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش Uv-VIS
-
اندازه گیری باقیمانده دانه و پوست در کنسرو گوجه فرنگی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
-
خدمات انکوباتور یخچالدار
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت سرکه
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنترل و کیفیت ادویه یا چاشنی ها
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
-
آزمون هم چسبیدگی در ماکارونی
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون تعیین مقدار فنل کل با استفاده از روش فولین- سیوکالتو
-
آزمون اندازه گیری نمره رنگ در محلول در انواع قند و شکر به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری نمره خاکستر در انواع قند و شکر
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
آنالیز کمی مواد با طیف سنجی مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آزمون اندازه گیری دما آب
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب