- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه ویرومد شرکت بایرپل فناور
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه ویرومد شرکت بایرپل فناور
سال تاسیس : ۱۳۸۹
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران پردیس ,
- مدیر آزمایشگاه : اسماعیل صابر فر
- رابط آزمایشگاه : معصومه عزیزی
- تلفن : ۰۲۱-۶۶۹۴۹۶۴۴-۴۳
- www.viromedlab.com
- info@bayerpaul.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت بایرپل فناور
زمینه های تخصصی :
میکروبی -شیمیایی -باقیمانده سموم - آنالیز دستگاهی - دامپزشکی- GMO- آب و پسابنشانی آزمایشگاه :
تهران، پردیس، پارک فناوری پردیس، خیابان نوآوری نهم ، پلاک 96
نشانی دفتر :
تهران، خیابان آزادی، خیابان اسکندری شمالی، پلاک 30 طبقه 3.
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
پلاریمتر
-
حمام آب
-
دستگاه استخراج سوکسله
-
دستگاه الک لرزان
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC )
-
آزمون اندازه گیری سولفید هیدروژن H2S
-
آزمون اندازه گیری کلر با روش های کروماتوگرافی
-
آزمون اندازه گیری سیکلو هگزان به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری استایرن
-
آزمون اندازه گیری اتیل استات
-
آزمون اندازه گیری بوتیل استات
-
اندازه گیری اتانول و 2 پروپانول (ایزو پروپیل الکل)
-
آزمون اندازه گیری استون
-
آزمون اندازه گیری دی کلرومتان (متیلن کلراید)
-
اندازه گیری کلروفرم
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری یون های لیتیم، پتاسیم و سدیم در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری جیوه در آب با روش طیف سنجی جذب اتمی با و بدون غنی سازی AAS
-
آزمون اندازه گیری دما آب
-
آنالیز قلیاییت کل در آب و پساب به روش تیتراسیون Total Alkalinity
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
آزمون اندازه گیری سموم کلره در آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری سموم کلره در خاک به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آنالیز شناسایی عناصر در آب به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون تعیین میزان سرب موجود در ذرات معلق در هوا
-
آنالیز سیکلوهگزان با روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری مقدار قلع در مواد خوراکی کنسرو شده به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
آنالیز کیفیت آب با اندازه گیری آرسنیک، آلومینیوم، سلنیم، کروم به روش طیف سنجی جذب اتمی با تکنیک تولید هیدرید
-
اندازه گیری ابعاد با کولیس
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل، الکل کل در مواد خوراکی و نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
اندازه گیری پاتولین در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری داکسی نیوالنول در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
اندازه گیری دما
-
اندازه گیری قطر نمونه با میکرومتر
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری قندها، قند محلول در مواد خوراکی، محلول ها و فرآورده های مختلف
-
اندازه گیری کافئین در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار توسط HPLC
-
اندازه گیری کلسیم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک و مواد معدنی با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری كلسيم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری پتاسیم، کلسیم و منیزیم تبادلی در خاک با طیف سنج جذب اتمی
-
اندازه گیری ماده خشک بدون چربی در کره
-
اندازه گیری مقدار کمی نگهدارنده در مواد خوراکی (بنزوات، سوربات، ناتامایسین) فلاونوییدها، ویتامینها با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی ویتامین ها با HPLC
-
اندازه گیری میزان فلزات سنگین (سرب و قلع ...) در ظروف مورد مصرف در پزشکی و تعیین حد مجاز آن
-
اندازه گیری میزان قلیاییت آب و خاک
-
اندازه گیری میزان کلراید خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری میزان منیزیم خاک، کود، گیاه به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری میزان مواد در شیر و فراورده های آن مانند: سرب، کلسیم، سدیم ، پتاسیم و منیزیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری نیترات در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین به روش هایدراید در نمونه های محلول با AAS
-
آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات شناسایی مواد و ویژگی های خاک
-
آنالیز شناسایی زیرالنون، داکسی نیوالنول و فومانایزین (مایکوتوکسین ها) با HPLC
-
آنالیز شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید
-
آنالیز شناسایی فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی با روش کوره گرافیتی
-
آنالیز شناسایی مواد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باقیمانده سموم کشاورزی و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در نمونه های زیستی و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در مواد خوراکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه مواد خوراکی انسانی و دامی، محصولات کشاورزی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه نمونه های دارویی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه نمونه های گیاهی و محصولات کشاورزی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سولفید و سولفیت موجود در آب و پساب
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در پسماند، رسوب و خاک به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه های آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ميزان باقيمانده سموم كشاورزي در نمونه هاي پسماند و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مقدار اسیدهای آمینه (مانند ویتامین های محلول در آب)
-
شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های آب، پساب و فاضلاب به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های دارو و فراورده ای دارویی به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در مواد خوراکی، آبزیان، لبنیات، خوراک دام و طیور، دارو، رنگ های خوراکی ... به روش طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون رسوب ژربر
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین (غیر آهن) در فرمالین صنعتی
-
تعیین مقدار سرب در سدیم کلراید به روش طیف سنجی جذب اتمی با شعله
-
اندازه گیری سرب در میوه ها، سبزی ها و فرآورده های آن با طیف سنجی جذب اتمی بدون شعله
-
آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز، نیکل در کودها با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون کیفیت آب با اندازه گیری کروم با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری قلع در شیر غلیظ قوطی شده و لبنیات با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
آزمون اندازه گیری سرب و کادمیوم در ظروف شیشه ای
-
آزمون اندازه گیری آزادسازی سرب و کادمیم در ظروف شیشه ای گود در تماس با مواد خوراکی
-
اندازه گیری میزان قلع در مواد غذایی کنسرو شده با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان سرب، قلع، کادمیوم، مس، آهن، روی در مواد خوراکی (و کنسرو) با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
جداسازی، اندازه گیری، تعیین نوع ترکیبات در عصاره ها و محلول های پروتئینی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون تعیین ترکیب و محتوای استرول ها در دانه های روغنی با کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز اسیدهای چرب اشباع نشده با کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی شکر سفید
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراکی های کمکی شیرخواران و کودکان بر پایه غلات
-
آزمون اندازه گیریADF, NDF,ADL در خوراک دام یا گیاهان
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
اندازه گیری اکراتوکسین A به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی در غلات
-
آنالیز اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن محلول در آب
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری pH دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب سدیم (SAR)
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آنالیز فیتوشیمیایی با استفاده از دستگاه HPLC به روش reverse phase
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
-
اندازه گیری سرب در بنزین با طیف سنج جذب اتمی
-
اندازه گیری جیوه به روش جذب اتمی بدون شعله در کودها
-
آزمون اندازه گیری سلنیوم در کودها به روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
اندازه گیری میزان فلزات سنگین در رسوب، خاک، پسماند و بافت جانداران
-
اندازگیری نیتروز آمین در فراورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری پارابن ها در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
-
اندازگیری ملامین در فرآورده های لبنی، شیرخشک و .... به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
اندازگیری توکوفرول ها و توکوتری انول ها در روغن ها به روش HPLC
-
اندازه گیری آنتی اکسیدان های مصنوعی در روغن به روش HPLC
-
اندازه گیری میزان اکریل آمید در نان، بیسکوییت و چیپس به روش GC
-
اندازه گیری نیتروز آمین در فرآورده های گوشتی به روش GC
-
اندازه گیری فلاونوئید ها در آبلیمو به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری انواع آنتی بیوتیک به روش HPLC
-
اندازه گیری کلرامفنیکل در فرآورده های شیری و گوشتی به روش HPLC
-
اندازه گیری سوکرالوز به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتوز به روش HPLC
-
آنالیز تعیین اسیدیته و قلیائیت در شوینده ها، پاک کننده ها و لوازم آرایشی
-
آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم آزاد در شوینده ها به روش شیمیایی
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کلراید در مواد خوراکی، دارو و مواد اولیه دارویی و مواد غیرخوراکی
-
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
-
آزمون تعیین کرایس (اندیس کرایس) در انواع مواد خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری میزان سرب در شوینده
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط AAS
-
آزمون های فیزیکی سلولزی توسط طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون اسانس در مواد خوراکی
-
آزمون اسیدیته فرار در آبمیوه ها
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد محلول و نامحلول در مایعات خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون مواد محلول در الکل در شوینده ها
-
آزمون عصاره آبی در انواع مایعات خوراکی و خوراکی ها
-
آزمون قلیای آزاد در شوینده ها
-
آزمون قلیای فعال در شوینده ها
-
آزمون قلیای کل در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری میزان گلیسیرین در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری میزان ارسنیک در مواد غذایی توسط AAS
-
آزمون تعیین وجود فلزات سنگین بر اساس سرب در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون تعیین درصد خلوص مواد شیمیایی یا حلال های آلی به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
-
اندازه گیری میزان اسید گلیسیریزیک در عصاره شیرین بیان توسط HPLC
-
اندازه گیری درصد خلوص اتیلن دی آمین تترا استیک اسید نمک دی سدیم (EDTA)
-
آزمون اندازه گیری روی (Zinc) در نمونه جامد با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین درصد خلوص کربنات کلسیم
-
آزمون اندازه گیری درصد خلوص آمونیم کلرید (نشادر)
-
آزمون اندازه گیری آلومینیوم در آب به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری هیدرازین در آب به روش حجمی (تیتراسیون مستقیم با ید)
-
آزمون اندازه گیری سولفید به روش تیتراسیون در نمونه آب، پساب یا نمونه های دارویی
-
آزمون اندازه گیری آهن در محلول های آبی با روش تیتراسیون
-
آنالیز سدیم بنزوات و پتاسیم سوربات در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی با HPLC
-
آنالیز نیتروز آمین های غیر فرار در شوینده ها با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز اندازه گیری آرسنیک در مواد شوینده بر حسب AS2O3
-
آزمون اندازه گیری قلیایی آزاد بر حسب NAOH
-
آزمون اندازه گیری قدرت امولسیون کنندگی و چرک بری (مایع و ژل ظرفشویی)
-
آزمون اکسیدان (مایع و ژل ظرفشویی)
-
آزمون اندازه گیری کل مواد فعال در سطح شوینده
-
اندازه گیری دانسیته مواد شوینده
-
حذف شده - با کد 5061 جایگزین شد - اندازه گیری سدیم کربنات آزاد در مواد شوینده بر حسب NA2CO3
-
آزمون اندازه گیری سدیم کلرات در مواد شوینده
-
آزمون اندازه گیری پراکسید هیدروژن وزنی در مواد آرایشی بهداشتی
-
آزمون پایداری مواد پاک کننده در آب سخت
-
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی SPE
-
آنالیز انواع آمین ها توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری غلظت محصولات عمده فساد محلول های آمین توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری آنیون های گرما مقاوم توسط کروماتوگراف یونی (IC)
-
آنالیز اندازه گیری غلظت آمین ها و مونو اتیلن گلیکول در محلول ها توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن (BTX) توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری سولفید هیدروژن در محلول های آمین توسط تیتراتور
-
آزمون اندازه گیری فرمالین به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری اسید تارتاریک در آبغوره
-
آزمون استاندارد بسته بندی قوطی های فلزی پر
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در برنج (شامل: سرب، آرسنیک، کادمیم)
-
آزمونهای مایکوتوکسین برنج-آفلاتوکسین، اکراتوکسین، داکسی نیوالنول، زیرالنون
-
آزمون های باقیمانده سموم در برنج
-
آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمونهای باقیمانده سموم چای سیاه با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمونهای فلزات سنگین عدس شامل: سرب،کادمیم
-
آزمون های باقیمانده سموم عدس با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمونهای مایکوتوکسین عدس شامل: آفلاتوکسین، اکراتوکسین
-
آزمونهای فلزات سنگین نخود شامل : سرب،کادمیم
-
آزمونهای باقیمانده سموم نخود
-
آزمونهای مایکوتوکسین نخود شامل : آفلاتوکسین، اکراتوکسین
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تون در روغن شامل : جیوه،قلع
-
آزمونهای باقیمانده سموم کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی شامل: آرسنیک، سرب، قلع، آهن، مس، روی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو لوبیا سبز شامل : قلع و سرب
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ذرت شامل : قلع، سرب
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تون با قارچ شامل: جیوه، سرب، مس، روی، آهن، آرسنیک، قلع، کادم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های فلزات سنگین کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمونهای فلزات سنگین گندم پوست کنده شامل : سرب، کادمیوم
-
آزمونهای مایکوتوکسین گندم پوست کنده شامل : آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالنول
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری گندم پوست کنده
-
آزمون های مایکوتوکسین (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالنول) گندم پوست کنده
-
آزمونهای باقیمانده سموم گندم پوست کنده
-
آزمونهای باقیمانده سموم پرک گندم
-
آزمون استاندارد بسته بندی و نشانه گذاری بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمونهای فلزات سنگین جو پوست کنده شامل : سرب،کادمیوم
-
آزمون های استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالن) جو پوست کنده
-
آزمون باقیمانده سموم در جو پوست کنده
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله کنجد
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنجاله بذر پنبه
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراک دام و طیور و آبزیان شامل سبوس گندم
-
آزمون استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین) خوراک دام و طیور، آبزیان یا سبوس گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی کلیکا شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمون باقیمانده سموم در کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو قارچ شامل : قلع و سرب
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی ساردین شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ساردین
-
آزمون اندازه گیری جمع شدگی منسوجات در اثر بخار
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو واویشکای ماهی کیلکا شامل : سرب، روی، آهن، مس، قلع ، آرسنیک، کادمیوم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو میگو در آب نمک شامل : سرب، روی، مس، قلع ، آرسنیک، جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی)
-
آزمونهای فلزات سنگین ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور شامل : سرب، روی، آهن، مس، قلع ، آرسنیک، کادمیوم و جیوه)
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
-
آنالیز فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی) در آب نمک
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی (بادبان-مارلین ماهی)-در سس گوجه فرنگی شامل : ارسنیک،،مس،آهن،سرب،قلع،روی
-
آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو قلیه میگو شامل : سرب کادمیم مس آهن روی قلع
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-کنسرو قلیه میگو
-
آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی شامل : جیوه , سرب , مس , روی , آهن , آرسنیک , قلع
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در انواع خوشاب (کمپوت)
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کمپوت آناناس
-
آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
-
آزمونهای فلزات سنگین -خوشاب گریپ فروت شامل : سرب، قلع
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - خوشاب گریپ فروت
-
آزمون باقیمانده سموم در خوشاب گریپ فروت
-
آزمون های فلزات سنگین آب معدنی شامل: اندازه گیری سرب، کادمیم، کروم، مس، منگنز، نیکل
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آرسنیک
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری سلنیوم
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، باریم، بورات
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل: اندازه گیری آرسنیک
-
آزمون فلزات سنگین اندازه گیری سلنیوم در آب آشامیدنی بسته بندی شده
-
آزمون شناسایی فلزات سنگین آب آشامیدنی (سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی) با AAS
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه ( استاندارد ISIRI 6694 ISIRI 7483)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری آرسنیک ( استاندارد ISIRI 6694INSO 19155-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سلنیوم ( ISIRI 6694INSO 20319-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، آلومینیوم، مولیبدن، وانادیم، باریم، بورات
-
آزمون استاندارد فلزات سنگین (بیشینه رواداری فلزات سنگین) در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مداد و مغز مداد (آنتیموان، آرسنیک، باریم، کادمیم، کروم، سرب، جیوه، سلنیوم)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشت افزار ماژیک معمولی (آنتیموان، آرسنیک، باریم، کادمیم، کروم، سرب، جیوه، سلنیوم)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در اسباب بازی (آنتیموان، آرسنیک، باریم، کادمیم، کروم، سرب، جیوه، سلنیوم)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شامپو (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون فلزات سنگین در شامپو (اندازه گیری آرسنیک)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در پاک کننده های دندان (آرسنیک)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان کلسیم قابل حل در اسید)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان مس قابل حل در اسید)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان آهن)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان منگنز قابل حل در اسید)
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی ( استاندارد INSO 7133)
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 14770)
-
آزمون مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی مطابق استاندارد INSO 9238
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل : اندازه گیری زیرالنون به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل : اندازه گیری زیرالنون به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 9239)
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-غلات و فرآوردههای آن شامل : تعیین مقدار داکسی نیوالنول تخلیص به وسیله ستون ایمونوافینیتی به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-غلات و فرآوردههای آن شامل : تعیین مقدار داکسی نیوالنول به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و تخلیص با ستون فاز جامد
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-غلات و فرآوردههای آن شامل : تعیین مقدار داکسی نیوالنول به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و تخلیص با ستون فاز جامد( استاندارد INSO 10215)
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در میوه های خشک شامل اندازه گیری اکراتوکسین A با HPLC و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در میوه های خشک شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با HPLC و خالص سازی به وسیله ستون ایمونوافینیتی بر اساس استاندارد INSO9237
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-خوراک انسان و دام-اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-خوراک انسان و دام-اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی ( استاندارد INSO 6872)
-
آزمون های اندازه گیری باقیمانده سموم در مواد غذایی با منشاء گیاهی شامل: اندازه گیری میزان باقی مانده آفت کش ها GC-MS یا LC-MS با روش کچرز
-
آزمون استاندارد اندازه گیری هیستامین (باقیمانده سموم) در ماهی و فرآورده های آن با HPLC
-
اندازه گیری عناصر فلزی یا فلزات سنگین با روش طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری سرب در سدیم کلراید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری آهن غلات و فراورده های آن توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شکر سفید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در سرکه توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیارشور توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آب نارنج توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع صنعتی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
-
اندازه گیری منیزیم تبادلی
-
آزمون اندازه گیری منیزیم قابل جذب
-
اندازه گیری منیزیم محلول در اب
-
اندازه گیری عنصر سلنیوم Se در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عنصر سلنیوم Se در خاک، سنگ و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین آهن، سرب، جیوه، آلومینیم، مس، قلع در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عناصر فلزات سنگین در سنگ، خاک و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عنصر طلا با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
خدمات آماده سازی نمونه آب
-
آزمون تعیین ماهیت سموم کشاورزی
-
آزمون بررسی شکل ظاهری (کنترل چشمی - کنترل ظاهری)
-
آزمون اندازه گیری انواع قند آسه سولفام-کا، آسپارتام و ساخارین در مواد خوراکی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید بنزوئیک و اسید سوربیک در محصولات کشاورزی و خوراکی با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در قهوه و فرآورده های آن با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در چای خشک و چای فوری با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ناتامایسین در پنیر و مواد خوراکی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K1 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K3 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین بیوتین (B7, H2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پنتوتنیک اسید (B5) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پیریدوکسین (B6) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین (B1) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ث (آسکوربیک اسید) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ریبوفلاوین (B2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین سیانوکوبالامین (B12) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین فولیک اسید (B9) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین نیاسین (B3) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آنالیز ویژگی های بهداشتی و میکروبیولوژیکی مواد اولیه خوراک دام و طیور آماده با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مقدار چربی در خوراک دام، طیور و آبزیان با استخراج گر سوکسله
-
آزمون اندازه گیری مقدار کلسیم در خوراک دام، طیور و آبزیان با تیتراسیون (عیارسنجی)
-
آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش رنگ سنجی
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) در چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی (poly aromatic hydrocarbons) با HPLC
-
آزمون اندازه گیری جیوه در خوراک دام و طیور و آبزیان با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری مالتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری سوربیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مانیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اینوزیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری زایلیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ایزومالت با HPLC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری گلوکز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری TBHQ با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHA با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHT با HPLC
-
آزمون اندازه گیری آکریل آمید با HPLC
-
آزمون اندازه گیری کاتچین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ملاتونین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ال کارنیتین با HPLC
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
آزمون تشخیص جوش شیرین
-
اندازه گیری پری
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
-
آزمون اندازه گیری اتانول در مواد خوراکی مانند کفیر و گلاب با GC
-
آزمون اندازه گیری متانول در گلاب با GC
-
آزمون اندازه گیری خلوص اتانول با GC
-
آزمون اندازه گیری میزان و خلوص متانول با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری پلی گلیسرول با GC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری و چربی شیر بدون آب با GC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC
-
آزمون اندازه گیری پروفایل اسید چرب با GC یا GC-MS
-
آزمون اندازه گیری Omega-3 Fatty acids با GC
-
آزمون اندازه گیری میزان ایزوپروپیل الکل در زانتان گام با GC
-
آزمون اندازه گیری لاکتوز در شیر و شیر خشک با GC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز، مالتوز، ساکارز، گلوکز با GC
-
آزمون اندازه گیری متیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری اسیدهای چرب و استر در گلیسیرین با کروماتوگراف گازی GC
-
آزمون اندازه گیری اتیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری پروپیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری ملانین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات مس به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات آهن به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات روی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منگنز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص ویتامین ث تیتراسیون با ید
-
آزمون اندازه گیری الکل در مواد خوراکی، خوراک دامی و دارو به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم در جوش شیرین به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص فروکتوز با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص آسپارتام با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قند کل سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قندهای احیاء کننده سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص سدیم کربوکسی متیل سلولز درصد سدیم با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری گلوکونات منگنز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سولفات به روش کیفی
-
آزمون اندازه گیری قلع به روش هیدرید با طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، کبالت، مس،کروم، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، سدیم به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
آنالیز اندازه گیری کلرهگزیدین با HPLC
-
آزمون تعیین میزان ناخالصی ها در دارو
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری گلوتارآلدهید
-
آزمون اندازه گیری پروپیلن گلیکول با GC
-
آزمون تعیین عدد انیدرین در روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ایزوپروپانول یا ایزوپروپیل الکل با GC
-
آزمون سنجش یون کلرور در آب پساب و نمونه های محلول به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری pH در رسوبات (رسوب دریا، رسوبات آلی ...)
-
آنالیز اسانس ها (شناسایی و تعیین درصد اجز) با کروماتوگراف گازی GC
-
آزمون اندازه گیری آهن فریک موجود در مواد خوراکی، گیاهان، آب، پساب و کود
-
چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کربن آلی موجود در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری کاتیون های محلول در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کاتیون های تبادلی در خاک، کود، پساب، لجن و فاضلاب
-
آزمون اندازه گیری کاتیون های کل موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد اسیدیته آزاد در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری آهن فرو موجود در مواد خوراکی، گیاهان، آب و پساب و کود
-
آزمون اندازه گیری روغن و چربی در گیاه، مواد خوراکی، غلات، میوه و سبزیجات
-
اندازه گیری ساخارین به روش HPLC
-
اندازه گیری آسه سولفام به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری آسپارتام به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری شیرین کننده ها (آسپارتام ، آسه سولفام و ساخارین) به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری مایکوتوکسین ها در خوراک دام و طیور به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری متابولیت های زعفران (کروسین، پیکروکروسین، سافرانال)
-
اندازه گیری شیکوریک اسید به روش HPLC
-
اندازه گیری آلیسین به روش HPLC
-
اندازه گیری گلیسیریزین به روش HPLC
-
اندازه گیری آموکسی سیلین به روش HPLC
-
اندازه گیری آتروستاتین به روش HPLC
-
اندازه گیری نیترات و نیتریت در سبزی و میوه ها به روش HPLC
-
اندازه گیری اوراپتن به روش HPLC
-
اندازه گیری بربرین به روش HPLC
-
اندازه گیری سیترینین به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری رنگ های مصنوعی (متیل رد و سان ست یلو) به روش HPLC
-
اندازه گیری کروسین به روش HPLC
-
اندازه گیری سافرانال به روش HPLC
-
آنالیز مقدار داروها در پلاسما انسانی با استفاده از HPLC
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم، منیزیم، مس، منگنز، آهن، روی کلاته در کود به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم، منیزیم، مس، منگنز، آهن، روی کل و محلول در کود و خاک به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین (کل) در گیاهان (برگ، ساقه، ریشه، دانه) به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون خاک باقیماده روی الک (سایزهای مختلف)
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته کل در گیاهان با روش تیتراسیون
-
آزمون اسیدیته قابل تیتر در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم، سدیم، منیزیم، کلسیم (کل) در گیاهان به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون درصد شن در خاک بر اساس اندازه با انواع الک
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، پتاسیم محلول در خاک یا کود با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته و آمونیاکی همزمان در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته و آمونیاکی) به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن آمونیاکی در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت آمونیاکی) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفریک آزاد P2O5 به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربن غیر فعال (OC passive) در خاک به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید محلول در خاک، کود یا گیاه به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربن کل در خاک یا کود به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب کلسیم و منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر در نمونه های آب، پساب، خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون پایداری خاک (خاکدانه) به روش الک تر
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب سدیم (SAR) با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی الکل اتیلیک
-
آزمون اندازه گیری چربی آزاد در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری چربی تام در مواد خوراکی
-
آزمون چک ظاهری روغن (کنترل چشمی)