- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت محیط آرای زلال
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت محیط آرای زلال
سال تاسیس : ۱۳۸۹
- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- آذربایجان شرقی تبریز ,
- مدیر آزمایشگاه : هما سادات صالح هاشمی
- رابط آزمایشگاه : هما سادات صالح هاشمی
- تلفن : ۰۴۱۳۶۵۵۵۸۱۷
- نمابر : ۰۴۱۳۶۵۵۵۸۱۷
- mohitaraezolal@yahoo.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت محیط آرای زلال
نشانی آزمایشگاه :
آذربایجان شرقی، تبریز، چهارراه عباسی، به سمت اتوبان پاسدران، بلوار شهید رجایی، بالاتر از سه راه شفیع زاده، پلاک 4، طبقه 2
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
آون
-
انکوباتور یخچالدار
-
پلاریمتر
-
دستگاه اندازه گیری اکسیژن بیولوژیکی
(BOD) -
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه کدورت سنج
-
طیف سنج نوری
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کوره الکتریکی
-
اندازه گیری کلروفرم
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری آمونیاک در آب، خاک و پساب
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان اکسیژن محلول در آب، پساب و فاضلاب DO
-
آزمون اندازه گیری دترجنت موجود در آب و پساب
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری مقدار خاکستر سولفاته در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری سیانید در آب و پساب یا خاک
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل، الکل کل در مواد خوراکی و نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
اندازه گیری پیپرین در پودر فلفل سیاه
-
آزمون اندازه گیری تانن (جوهر مازو) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری گاز کربنیک در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری نمره خاکستر در انواع قند و شکر
-
آنالیز نیتریت در انواع محصولات خوراکی و گیاهی با طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
آزمون pH، دما و رسانایی محلول اسانس
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی و کل مواد جامد محلول با هدایت سنج الکتریکی
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در اسید در مواد خوراکی (پودر ماهی)
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آنالیز تعیین مواد جامد قابل حل در آب، پریکس و مواد جامد کل در محصولات خوراکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سولفید و سولفیت موجود در آب و پساب
-
آنالیز میزان کدورت نمونه با کدورت سنج
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
آزمون دوباره تری انواع پوشک و نوار بهداشتی
-
آزمون قدرت جذب نوار بهداشتی، ایرلید و انواع پوشک
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
-
آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
اندازه گیری باقیمانده دانه و پوست در کنسرو گوجه فرنگی
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آنالیز تعیین اسیدیته و قلیائیت در شوینده ها، پاک کننده ها و لوازم آرایشی
-
آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
-
آزمون اندازه گیری میزان ماده خشک ناشی از شیر در فرآورده های شیری (لبنیات)
-
آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
-
آزمون اسید استیک در دیاستات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی
-
آزمون اندازه گیری انیدرید سولفور در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اسیدیته فرار در آبمیوه ها
-
آزمون قلیای کل در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری کافئین در انواع نوشیدنی ها
-
آزمونهای اندازه گیری شیمیایی انواع سس ( سس مایونز- سس سالاد- سس گوجه فرنگی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی نوشیدنی های گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی مالت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی مربا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پساب صنعتی
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر کل در نمونه های آب، پساب یا خاک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنسرو قارچ (ویژگی های کنسرو قارچ )
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب (کمپوت) گیلاس
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
-
آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
-
آزمایش اندازه گیری کدورت در آب
-
آزمون کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب و پساب
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
آزمون ویژگی های منسوجات نبافته شامل پوشش رویی پوشک و نوار بهداشتی
-
آزمون ویژگی های لایه عبور دهنده و توزیع کننده در پوشک و نوار بهداشتی
-
آزمون حسی خواص ارگانولپتیکی مواد خوراکی (Organoleptic)
-
آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع پنیر
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع ماست
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع فرآورده های گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر خام منجمد، کباب لقمه منجمد، فرآورده های سوخاری مرغ)
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع فرآورده های آرد مانند کیک، شیرینی آردی، کلوچه، پودر کیک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قند، شکر و فرآورده های آن (حبه، پختی، پرسی، خام، نبات ...)
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شیر و فرآورده های آن (لبنیات)
-
آزمون فیلتراسیون نمونه برای اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در آب و آب معدنی یا پساب
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون تعیین خاکستر نامحلول در اسید کلریدریک در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون عمومی اندازهگیری فیبر خام در انواع فرآوردههای کشاورزی و مواد خوراکی
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری پری
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی لواشک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی مایع دستشویی
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی صابون رختشویی
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی صابون شفاف و نیمه شفاف
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی صابون پرچرب
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبی عسل
-
آزمون اندازه گیری کل مواد محلول در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن در آب و پساب به روش طیف سنجی نوری (اسپکتروفوتومتری)
-
آزمون اندازه گیری رطوبت انواع مواد خوراکی و محصولات کشاورزی
-
چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مواد جامد بدون چربی در شکلات و دراژه
-
آزمون اندازه گیری سولفات محلول (So4) در خاک، آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان خاکستر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان/درصد رطوبت آزاد
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم باقیمانده در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفریک آزاد P2O5 به روش تیتراسیون