- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه مرکزی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه مرکزی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران
سال تاسیس : ۱۳۹۲
- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- تهران تهران ,
- مدیر آزمایشگاه : فردین جوانمردی
- رابط آزمایشگاه : رضا چهاردولی
- تلفن : ۰۲۱۴۲۹۳۳۰۳۵
- https://snsd.tums.ac.ir/lab
- f.javanmardy@gmail.com
سازمان مرتبط :
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران
دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
زمینه های تخصصی :
تغذیه و علوم صنایع غذائینشانی آزمایشگاه :
تهران، خیابان انقلاب، خیابان قدس، خیابان پورسینا، دانشکده بهداشت(ساختمان سبز)، آزمایشگاه مرکزی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
حمام آب
-
خوانشگر الایزا
-
دستگاه الکتروکمی لومینسانس
(ECL) -
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه تجزیه و تحلیل گازهای تنفسی
-
دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
-
دستگاه سنجش ترکیبات بدن
-
دستگاه سنجش خودکار بیوشیمی
-
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
(RT-PCR) -
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج نوری
-
طیف سنج نوری نانودراپ
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
میکرو سانتریفیوژ
-
میکرو سانتریفیوژ یخچال دار
-
میکروسکوپ معکوس
-
همگن ساز فراصوت
-
اندازه گیری چربی و ترکیب اسید های چرب در شیر و فرآورده های آن با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری کادمیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون تعیین غلظت روی (Zinc)
-
آنالیز کمی مواد با طیف سنجی مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آنالیز شناسایی عناصر در آب به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز اندازه گیری میزان فلزات به روش جذب اتمی کوره گرافیتی GF-AAS
-
آنالیز شناسایی عناصر کمیاب در آب با دستگاه AAS
-
اندازه گیری میزان فلزات در خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
-
استخراج RNA و سنتز cDNA بررسی کیفی و کمی و اندازه گیری مقدار بیان نسبی انواع ژن ها
-
اندازه گیری اسید آسکوربیک در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با استفاده از HPLC
-
اندازه گیری کافئین در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار توسط HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی نگهدارنده در مواد خوراکی (بنزوات، سوربات، ناتامایسین) فلاونوییدها، ویتامینها با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی ویتامین ها با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D - کوله کلسیفرول (D3) یا ارگو کلیسفرول (D2) به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC
-
اندازهگيري α, β, γ- tocopherol با روش HPLC
-
آزمون هموگلوبین
-
آنالیز اندازه گیری میزان جذب UV محلول ها در طول موج مختلف با روش طیفسنجی نوری
-
آنالیز شناسایی انواع آنتی بادی ها با خوانشگر الایزا Microplate Reader
-
آنالیز شناسایی مولکولی ارگانیسم ها (واکنش PCR و الکتروفورز)
-
آنالیز فلزات سنگین با روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی GF AAS
-
آزمون تعیین پارامترهای خونی با دستگاه اتوآنالایزر بیوشیمی
-
آنالیز PCR با استخراج DNA و مواد
-
تصویربرداری با میکروسکوپ معکوس یا اینورت
-
خدمات تکثیر واکنش های زنجیره ای پلیمراز ژن و DNA با ترموسایکلر یا PCR
-
خدمات هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
خدمات همزدن نمونه های داخل میکروتیوپ با میکروفیوژ
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مافوق صوت (همزن التراتراکس)
-
آماده سازی و استخراج DNA یا RNA از نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ...)
-
اندازه گیری میزان چربی بدن ، اندازه گیری BMI، میزان قدرت عضلات، ریسک بیماریهای قلبی عروقی
-
آنالیز سنجش تبادل گازهای تنفسی بر روی تردمیل آزمایشگاهی
-
آنالیزهای محاسبه ویژگی های آنتروپومتریک بدن انسان (ورزشکاران)
-
اندازه گیری میزان سرب، قلع، کادمیوم، مس، آهن، روی در مواد خوراکی (و کنسرو) با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آنالیز اسیدهای چرب اشباع نشده با کروماتوگرافی گازی GC
-
اندازه گیری جرم با ترازوی میلی گرمی حساس
-
اندازگیری نیتروز آمین در فراورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری پارابن ها در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
-
اندازگیری ملامین در فرآورده های لبنی، شیرخشک و .... به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
اندازه گیری آنتی اکسیدان های مصنوعی در روغن به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری انواع آنتی بیوتیک به روش HPLC
-
اندازه گیری سوکرالوز به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتوز به روش HPLC
-
آنالیز بررسی کیفی اسید های نوکلوئیک توسط PCR(Thermal cycler)
-
تصویربرداری و آنالیز ژل های الکتروفورز توسط ثبت و نگهداری تصویر ژلها Gel Doc
-
آنالیز سدیم بنزوات و پتاسیم سوربات در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی با HPLC
-
جداسازی اجزای یک مخلوط اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
اندازه گیری آنالیت ها با دستگاه HPLC
-
آزمون اندازه گیری سدیم بنزوات و پتاسیم سوربات در نوشیدنی ها (دوغ، شیر، آبمیوه، نوشابه ...) با HPLC
-
اندازه گیری عناصر فلزی یا فلزات سنگین با روش طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با HPLC
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش ARMS-PCR
-
آزمون های مجتمع RT-PRC, RFLP-PCR, ARMS-PCR با ایستگاه کاری واکنش زنجیره ای پلیمراز
-
آنالیز کمی ژن ها (relative and absolute) با Real-Time PCR و آنالیز داده های آن
-
آزمون اندازه گیری انواع قند آسه سولفام-کا، آسپارتام و ساخارین در مواد خوراکی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید بنزوئیک و اسید سوربیک در محصولات کشاورزی و خوراکی با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در قهوه و فرآورده های آن با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در چای خشک و چای فوری با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ناتامایسین در پنیر و مواد خوراکی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K1 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K3 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین بیوتین (B7, H2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پنتوتنیک اسید (B5) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پیریدوکسین (B6) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین (B1) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ث (آسکوربیک اسید) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ریبوفلاوین (B2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین سیانوکوبالامین (B12) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین فولیک اسید (B9) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین نیاسین (B3) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
اندازه گیری اسید آمینه والین
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه آرژنین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه گلوتامین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه سرین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه لوسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه ایزولوسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تیروزین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تائورین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه متیونین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه گلایسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه فنیل آلانین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه پرولین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه لیزین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه هیستیدین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تریپتوفان با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه آسپارژیم با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه سیستئین با HPLC
-
آنالیز ویژگی های بهداشتی و میکروبیولوژیکی مواد اولیه خوراک دام و طیور آماده با HPLC
-
آزمون اندازه گیری پروفایل اسید آمینه با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه آلانین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) در چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی (poly aromatic hydrocarbons) با HPLC
-
آزمون اندازه گیری سوربیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مانیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اینوزیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری زایلیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ایزومالت با HPLC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری گلوکز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری TBHQ با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHA با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHT با HPLC
-
آزمون اندازه گیری آکریل آمید با HPLC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری و چربی شیر بدون آب با GC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC
-
آزمون اندازه گیری پروفایل اسید چرب با GC یا GC-MS
-
آزمون اندازه گیری Omega-3 Fatty acids با GC
-
آزمون اندازه گیری مقادیر کم فلزات محلول در آب به روش Graphite Furnace Atomic Absorption Spectrometry, GF-AAS
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز با HPLC
-
آنالیز اندازه گیری شیرین کننده ها (آسپارتام ، آسه سولفام و ساخارین) به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری مایکوتوکسین ها در خوراک دام و طیور به روش HPLC
-
آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی (مولکولی) با روش PCR گوشت و فرآورده های آن
-
آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی با روش PCR فرآورده های پروتئینی و کنسروهای گوشتی
-
آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی با روش PCR در انواع ماهی و کنسرو ماهی
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه ها و بافت های جانوری
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه و بافت انسانی
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ویروس،...)
-
آنالیز کمی و کیفی DNA استخراج شده به روش الکتروفورز ژل آگارز (Agarose gel electrophoresis)
-
آماده سازی و استخراج DNA از انواع مواد خوراکی (ادویه و چاشنی، گیاهان، غلات، ...)
-
آماده سازی و استخراج DNA از شیر و فرآورده های آن
-
آنالیز جداسازی و اندازه گیری مواد فرار با کروماتوگراف گازی GC
-
آنالیز اندازه گیری و شناسایی آنتی بادی و آنتی ژن ها و عوامل هورمونی در دام، طیور و حیوانات با خوانشگر الایزا Microplate Reader
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری Mg (منیزیوم) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیریGlucose (قند) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری اوره (BUN) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری Creatinine (کراتینین) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری Triglyceride (تری گلیسرید)در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری Cholesterol (کلسترول) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری HDL (لیپوپروتئین با دانسیته بالا) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری LDL (لیپوپروتئین با دانسیته پایین) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری VLDL (لیپوپروتئین با دانسیته خیلی پایین) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری اسید اوریک (Uric acid) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری گلوکز در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری گالاکتوز در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری ساکاروز در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری انواع قند (گلوکز، فروکتوز، گالاکتوز، ساکاروز، فوکوز) در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین، ریبوفلامین، پیریدوکسین، نیاسین و اسید فولیک با HPLC
-
آنالیز پروفایل اسید آمینه های پروتئین ها شامل استخراج، خالص سازی و تفکیک با روش HPLC
-
آزمون پژوهشی هورمون محرک تیروئید(TSH)
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفریک نوشابه های گازدار
-
آزمون تعیین میزان نمک کره یا چربی های خوراکی با HPLC