- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت نگار مهر سایدا
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت نگار مهر سایدا
سال تاسیس : ۱۴۰۰
- وضعیت عضویت : فعال
- گلستان گرگان ,
- مدیر آزمایشگاه : نگار عباسی
- رابط آزمایشگاه : نگار عباسی
- تلفن : ۳۲۴۵۵۶۴۴-۰۱۷
- dr.abbasi91@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت نگار مهر سایدا
نشانی آزمایشگاه :
گلستان، گرگان، خیابان افسران، کوچه سوم، آزمایشگاه دامپزشکی دکتر نگار عباسی.
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
اتوکلاو
-
انکوباتور
-
ترازوی حساس
-
خوانشگر الایزا
-
دستگاه هضم کجلدال
-
طیف سنج نوری دو پرتویی
-
کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
(GC-MS ) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کوره الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری آمینو اسید آزاد در خاک یا کود با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفریک آزاد P2O5 به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سفتی یا نرمی میوه و گیاهان
-
آزمون های از هم پاشیدگی کود (یک یا چند روزه)
-
آنالیز مقدار داروها در پلاسما انسانی با استفاده از HPLC
-
آزمون اندازهگیری لاکتات دهیدروژناز بافت و سرم
-
آنالیز سنجش میلوپراکسیداز MPO در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون ...)
-
آنالیز سنجش میزان تیول تام (TT) در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون)
-
آنالیز سنجش میزان گلوتاتیون پراکسیداز در نمونه های بافت، سرم و خون
-
آنالیز سنجش میزان گلوتاتیون اکسید شده (GSSG) در نمونه های زیستی (بافت، سرم و خون ...)
-
آزمون سنجش میزان فنول تام (TP) در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون)
-
آنالیز سنجش نیتریک اکساید NO در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون ...)
-
آزمون سنجش گلوتاتیون احیا GSH در نمونه های زیستی (بافت، خون، سرم ...)
-
آزمون سنجش آنزیم سوپراکسید دیسموتاز SOD در نمونه های زیستی (بافت، سرم، خون)
-
آنالیز تغییرات مربوط به آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز GPX در نمونه های زیستی (بافت، سرم، خون ...)
-
آنالیز ظرفیت تام آنتی اکسیدانی TAC بافتی، سرم و خون
-
آنالیز میزان هورمون های استروژن، پروژسترون، تستوسترون سرمی
-
آنالیز اندازه گیری مایکوتوکسین ها در مواد خوراکی و خوراک دام، طیور و آبزیان به روش الایزا
-
آزمون اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین به روش الایزا
-
آزمون تعیین دانسیته، وزن مخصوص حداقل و دانسیته نسبی سنگ و مصالح ساختمانی
-
آزمون افت وزنی ناشی از کربن فعال آب بند (واتراستاپ)
-
اندازه گیری پیکروکروسین به روش HPLC
-
اندازه گیری سافرانال به روش HPLC
-
اندازه گیری کروسین به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری رنگ های مصنوعی (متیل رد و سان ست یلو) به روش HPLC
-
اندازه گیری سیترینین به روش HPLC
-
اندازه گیری بربرین به روش HPLC
-
اندازه گیری اوراپتن به روش HPLC
-
اندازه گیری نیترات و نیتریت در سبزی و میوه ها به روش HPLC
-
اندازه گیری آتروستاتین به روش HPLC
-
اندازه گیری آموکسی سیلین به روش HPLC
-
اندازه گیری گلیسیریزین به روش HPLC
-
اندازه گیری آلیسین به روش HPLC
-
اندازه گیری شیکوریک اسید به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری کاپتوپریل
-
آزمون اندازه گیری بوسولیک اسید
-
آزمون اندازه گیری متابولیت های زعفران (کروسین، پیکروکروسین، سافرانال)
-
آزمون اندازه گیری مایکوتوکسین ها در خوراک دام و طیور به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری آنتی بیوتیک ها در شیر و فرآورده های آن با خوانشگر الایزا
-
آزمون شناسایی مایکوتوکسین ها در شیر و فرآورده های آن با خوانشگر الایزا
-
آنالیز اندازه گیری شیرین کننده ها (آسپارتام ، آسه سولفام و ساخارین) به روش HPLC
-
اندازه گیری آسه سولفام به روش HPLC
-
اندازه گیری ساخارین به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری کلرهگزیدین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ملانین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
اندازه گیری پری
-
آزمون تشخیص جوش شیرین
-
آزمون اندازه گیری ال کارنیتین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ملاتونین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری کاتچین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری آکریل آمید با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHT با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHA با HPLC
-
آزمون اندازه گیری TBHQ با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری گلوکز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ایزومالت با HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری زایلیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اینوزیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مانیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری سوربیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری فسفولیپید تام در ماده موثره و فرآورده های دارویی
-
آزمون اندازه گیری تری گلیسرید در ماده موثره و فرآورده های دارویی
-
آزمون تعیین pH اولیه و بعد از کارکرد روغن هیدرولیک
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) در چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی (poly aromatic hydrocarbons) با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مواد غیر فعال کننده فلزات (TTAA, BTA) در روغن و روغن های عایقی با HPLC
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری افزودنی ها (دی ترشل پارا کرزول DBPC) در روغن ها و روغن های عایقی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات فرار در روغن (روغن های عایقی) با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه آلانین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری پروفایل اسید آمینه با HPLC
-
آنالیز ویژگی های بهداشتی و میکروبیولوژیکی مواد اولیه خوراک دام و طیور آماده با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه سیستئین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه آسپارژیم با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تریپتوفان با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه هیستیدین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه لیزین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه پرولین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه فنیل آلانین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه گلایسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه متیونین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تائورین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تیروزین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه ایزولوسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه لوسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه سرین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه گلوتامین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه آرژنین با HPLC
-
اندازه گیری اسید آمینه والین
-
آزمون اندازه گیری ویتامین نیاسین (B3) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین فولیک اسید (B9) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین سیانوکوبالامین (B12) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ریبوفلاوین (B2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ث (آسکوربیک اسید) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین (B1) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پیریدوکسین (B6) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پنتوتنیک اسید (B5) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین بیوتین (B7, H2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K3 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K1 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ناتامایسین در پنیر و مواد خوراکی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در چای خشک و چای فوری با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در قهوه و فرآورده های آن با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید بنزوئیک و اسید سوربیک در محصولات کشاورزی و خوراکی با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون تشخیص کلیفرم ها از آنتروباکتری ها IMVIC
-
آنالیز تعیین نقشه گلیکوزیدی گلیکوپروتئین ها (Glycan mapping)
-
آنالیز شناسایی و تعیین نوع محتوای آنتی ژن واکسن
-
آزمون تعیین دوز موثر محتوای آنتی ژن واکسن
-
خدمات خالص سازی نمونه های پپتیدی با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با HPLC
-
آنالیز آلاینده ها در نمونه های آبی با دستگاه HPLC
-
آنالیز اپیوم ها در نمونه های بیولوژیکی با دستگاه HPLC
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
آزمون استاندارد اندازه گیری هیستامین (باقیمانده سموم) در ماهی و فرآورده های آن با HPLC
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-خوراک انسان و دام-اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی ( استاندارد INSO 6872)
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-خوراک انسان و دام-اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در میوه های خشک شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با HPLC و خالص سازی به وسیله ستون ایمونوافینیتی بر اساس استاندارد INSO9237
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در میوه های خشک شامل اندازه گیری اکراتوکسین A با HPLC و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-غلات و فرآوردههای آن شامل : تعیین مقدار داکسی نیوالنول به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و تخلیص با ستون فاز جامد( استاندارد INSO 10215)
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-غلات و فرآوردههای آن شامل : تعیین مقدار داکسی نیوالنول به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و تخلیص با ستون فاز جامد
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-غلات و فرآوردههای آن شامل : تعیین مقدار داکسی نیوالنول تخلیص به وسیله ستون ایمونوافینیتی به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل : اندازه گیری زیرالنون به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 9239)
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل : اندازه گیری زیرالنون به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی مطابق استاندارد INSO 9238
-
آزمون مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 14770)
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی ( استاندارد INSO 7133)
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی
-
آزمون استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین) خوراک دام و طیور، آبزیان یا سبوس گندم
-
آزمون های استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالن) جو پوست کنده
-
آزمونهای فلزات سنگین جو پوست کنده شامل : سرب،کادمیوم
-
آزمونهای باقیمانده سموم پرک گندم
-
آزمونهای باقیمانده سموم گندم پوست کنده
-
آزمون های مایکوتوکسین (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالنول) گندم پوست کنده
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری گندم پوست کنده
-
آزمونهای مایکوتوکسین گندم پوست کنده شامل : آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالنول
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمونهای مایکوتوکسین نخود شامل : آفلاتوکسین، اکراتوکسین
-
آزمونهای مایکوتوکسین برنج-آفلاتوکسین، اکراتوکسین، داکسی نیوالنول، زیرالنون
-
آزمون اندازه گیری سدیم بنزوات و پتاسیم سوربات در نوشیدنی ها (دوغ، شیر، آبمیوه، نوشابه ...) با HPLC
-
جداسازی اجزای یک مخلوط اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
جداسازی اجزای یک مخلوط غیر اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
جداسازی اجزای یک مخلوط غیر اسید آمینه با آشکارساز فلورسانت با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی SPE
-
آنالیز اسیدهای آلی در ادرار و قطره خون خشک شده با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
-
آنالیز نیتروز آمین های غیر فرار در شوینده ها با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
-
آنالیز سدیم بنزوات و پتاسیم سوربات در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی با HPLC
-
اندازه گیری میزان اسید گلیسیریزیک در عصاره شیرین بیان توسط HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتوز به روش HPLC
-
اندازه گیری سوکرالوز به روش HPLC
-
اندازه گیری کلرامفنیکل در فرآورده های شیری و گوشتی به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری انواع آنتی بیوتیک به روش HPLC
-
اندازه گیری فلاونوئید ها در آبلیمو به روش HPLC
-
اندازه گیری آنتی اکسیدان های مصنوعی در روغن به روش HPLC
-
اندازگیری توکوفرول ها و توکوتری انول ها در روغن ها به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
اندازگیری ملامین در فرآورده های لبنی، شیرخشک و .... به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری پارابن ها در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
-
اندازگیری نیتروز آمین در فراورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
-
انالیز کیفی عصاره گیاهی با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز استخراج فلاونوئید، ترپنوئید و آلکالوئیدهای گیاهان به روش کروماتوگرافی با کارایی بالا
-
آنالیز کمی دارو در نانوذرات مغناطیسی آهن با HPLC
-
آزمون تعیین pH آب دریا
-
آنالیز بررسی و تعیین اندازه و غلظت تاکسول Taxol
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
آنالیز فیتوشیمیایی با استفاده از دستگاه HPLC به روش reverse phase
-
آزمون اندازه گیری فنول کل
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آنالیز اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
اندازه گیری اکراتوکسین A به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی در غلات
-
آزمون اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در در کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری فعالیت اوره آز در کنجاله سویا
-
آزمون اندازه گیری کلسیم در دی کلسیم فسفات و مونوکلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری اوره کمی و کیفی در خوراک دام،طیور و آبزیان
-
جداسازی، اندازه گیری، تعیین نوع ترکیبات در عصاره ها و محلول های پروتئینی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
-
خدمات اتوکلاو
-
آناليز تعيين ميزان تركيبات فوران در روغن ترانس
-
آنالیزهای سموم
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری تاکسول (TAXOL) با HPLC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری انواع رنگدانه ها
-
آنالیز شناسایی مواد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز شناسایی ترکیبات و مواد موثر دارویی و گیاهان دارویی با HPLC
-
آنالیز شناسایی آنتیژن ها با روش آنالیز الایزا
-
آنالیز شناسایی آنتی بادی و آنتی ژن ها با روش آنالیز الایزا
-
آنالیز شناسایی انواع حلال ها با HPLC
-
آنالیز شناسایی انواع ایزومرها با HPLC
-
آنالیز تعیین محتوای اسید آمینه پپتیدها و پروتئین ها
-
آنالیز تعیین فرم اگریگه با SE- HPLC
-
آنالیز تعیین غلظت پروتئین به روش SE-HPLC
-
آنالیز اسید آمینه ها شامل استخراج، خالص سازی و تفکیک با روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ها در دارو، مواد خوراکی، گیاهان و مواد خام
-
آزمون اندازه گیری انواع شیرین کننده ها شامل: آسه سولفام، قنداپلورت، آسپارتام و شکر در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار
-
اندازه گیری ویتامین های محلول در چربی در مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان و دام وطیور
-
آزمون اندازه گیری ویتامین های محلول در آب، مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E و استرهای آن در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D - کوله کلسیفرول (D3) یا ارگو کلیسفرول (D2) به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D (بر حسب کوله کلسیفرول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A و استرهای آن (بر حسب رتینول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
اندازه گیری نیترات در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری مقدار کمی ویتامین ها با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی نگهدارنده در مواد خوراکی (بنزوات، سوربات، ناتامایسین) فلاونوییدها، ویتامینها با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی رنگدانه های گیاهی (فلاونوییدها) با HPLC
-
اندازه گیری قندها، قند محلول در مواد خوراکی، محلول ها و فرآورده های مختلف
-
اندازه گیری سموم قارچی فومونیسین به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی زیرالنون به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی پاتولین به روش HPLC
-
اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین M1 به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین B،G به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
آنالیز سموم قارچی اکراتوکسین A به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
آنالیز اندازه گیری داکسی نیوالنول در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
اندازه گیری پاتولین در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
اندازه گیری اسید آسکوربیک در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با استفاده از HPLC
-
آنالیز تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون تشخیص آلودگی کشت های سلولی با مایکوپلاسما با استفاده از فلورروکروم بیس بنزامید متصل شونده با DNA
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
اندازه گیری سیلیس با طیف سنجی نوری یا UV-Vis
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آنالیز تعیین کل ذرات محلول جامد در آب و پساب و محلول ها Total Dissolved Solids (TDS)
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
آنالیز تشخیص خلوص و پایداری روغن زیتون با UV-VIS
-
اندازه گیری سموم فسفره در آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری سموم فسفره در خاک به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری سموم کلره در آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز کمی مواد با طیف سنجی مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروکسید در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
-
آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
-
آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
-
آنالیز تعیین میزان نمونه های فرار به روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری ترکیبات بی فنیل کلره در آب و پساب با GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری ترکیبات بی فنیل کلره در خاک، رسوبات و بافت موجودات با GC-MS
-
آنالیز کمی و کیفی اسید های چرب با روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز کمی و کیفی متابولیت ها با روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز مواد و ترکیبات به روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیزهای شیمیایی خوراک دام و طیور
-
خدمات کوره الکتریکی
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون تعیین ترکیب و محتوای استرول ها در دانه های روغنی با کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز اسیدهای چرب اشباع نشده با کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون حلالیت پروتئین در محلول پتاس در کنجاله سویا
-
آزمون اندازه گیری بازهای نیتروژنی فرار (ازت کل فرار) TVN با هضم کجلدال
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری پروتئین قابل هضم در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در اسید سیتریک در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری اوره
-
آزمون درجه سختی آب
-
آزمون شناسایی مرفولوژیک کپک ها و مخمر ها
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری ترکیبات بی فنیل کلره و بی فنیل های چند کلره در موارد خوراکی توسط GC-MS
-
آنالیز طیف جذبی یا عبوری از مایعات، کلویید ها و ... در ناحیه مرئی و فرابنفش با UV-Vis NIR
-
اندازه گیری فرمالین در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش Uv-VIS
-
اندازه گیری کمی و کیفی سموم آلی کلره در مواد خوراکی توسط GC-MS
-
اندازه گیری یک نمونه با استفاده از جذب در طول موج مشخص و روش کالیبراسیون توسط دستگاه uv-vis
-
تعیین طیف و اندازه گیری مواد مختلف اعم از دارویی و غیره که در ناحیه مرئی و ماورا بنفش جذب دارند توسط دستگاه uv-vis
-
اسکن کردن یک نمونه در ناحیه مرئی و ماورا بنفش جهت تشخیص طول موج جذب
-
آنالیز طیف سنجی ماوراء بنفش و تعیین میزان جذب UV
-
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب شرب
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پساب صنعتی
-
اندازه گیری کربنات کلسیم به روش آنالیز خاکستر
-
آزمون های باقیمانده سموم در برنج
-
آزمونهای باقیمانده سموم چای سیاه با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون های باقیمانده سموم عدس با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمونهای باقیمانده سموم نخود
-
آزمونهای باقیمانده سموم کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون باقیمانده سموم در جو پوست کنده
-
آزمون باقیمانده سموم در کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمون باقیمانده سموم در خوشاب گریپ فروت
-
آنالیز با طیف سنج نور مرئی و فرابنفش UV-Vis
-
آزمون های اندازه گیری باقیمانده سموم در مواد غذایی با منشاء گیاهی شامل: اندازه گیری میزان باقی مانده آفت کش ها GC-MS یا LC-MS با روش کچرز
-
اندازه گیری کربنات کلسیم (آهک) به روش تیتراسیون
-
آنالیز اندازه گیری کلسیم (محلول) در آب و پساب به روش نورسنجی
-
اندازه گیری جذب، عبور و بازتاب لایه های نازک، محلول ها و نانوذرات در بازه مریی و فرابنفش با UV-Vis
-
آنالیز فوتولومینسانس با اندازه گیری گسیل نوری از نیمه رساناها و مولکولهای آلی، پلیمرها و نانوساختارها با UV-Vis
-
آزمون اندازه گیری طیف جذبی نقطه انتهایی End point فرابنفش با UV-Vis
-
آزمون اسکن طیف فرابنفش جذبی UV-Vis
-
آزمون اسکن ناحیه فرابنفش جذبی UV-Vis
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل کل در آبلیمو به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری آرسنیک به روش رنگ سنجی با UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری مقدار چربی در خوراک دام، طیور و آبزیان با استخراج گر سوکسله
-
آزمون اندازه گیری مقدار کلسیم در خوراک دام، طیور و آبزیان با تیتراسیون (عیارسنجی)
-
آزمون اندازه گیری اوره با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری مقدار فسفر در خوراک دام، طیور و آبزیان با UV-VIS
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون اندازه گیری سیانید با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سیلیس در آب و نمونه های آبی با طیف سنجی نوری یا Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری نیترات و نیتریت با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری برم در نمک با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم هگزاسیانوفرات با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کلر آزاد با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آمونیوم سیترات قلیایی با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در سیتریک اسید با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون تعیین محتوای کارتنوئیدها با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در فروکتوز با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری میزان کانتازانتین و آستازانتین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کورکومین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون آنتی بیوگرام (آنتی باکتریال) تعیین قطر هاله عدم رشد – آزمون دیسک دیفیوژن (Disk diffusion) Inhibition Zone
-
خدمات پرینتر سه بعدی رزین های قابل پخت با تابش (پرینت سه بعدی پلیمرهای قابل پخت با اشعه فرابنفش UV)
-
آزمون اندازه گیری روغن و چربی در گیاه، مواد خوراکی، غلات، میوه و سبزیجات
-
آزمون اندازه گیری فنل و پلی فنل کل به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع گوشت و فرآورده های آن (مرغ، دام)
-
آزمون های میکروبی انواع گوشت و فرآورده های آن (دام و طیور)
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته کل در گیاهان با روش تیتراسیون
-
آنالیز اندازه گیری و شناسایی آنتی بادی و آنتی ژن ها و عوامل هورمونی در دام، طیور و حیوانات با خوانشگر الایزا Microplate Reader
-
آزمون اندازه گیری و شناسایی باقیمانده سموم در خشکبار و آجیل
-
آزمون تعیین انرژی مواد خوراکی (انسان و دام و طیور و آبزیان) به روش هضم کجلدال
-
آزمون پژوهشی شناسایی مایکوپلاسما گالیسپتیکوم MG به روش Rapid
-
آزمون پژوهشی شناسایی مایکوپلاسما گالیسپتیکوم به روش الایزا Elisa MG
-
آزمون پژوهشی شناسایی مایکوپلاسما سینوویه به روش Rapid-MS
-
آزمون پژوهشی شناسایی مایکوپلاسما سینوویه به روش الایزا Elisa MS
-
آزمون پژوهشی شناسایی مایکوپلاسما مله اگریدیس به روش Rapid-MS
-
آزمون پژوهشی شناسایی مایکوپلاسما مله اگریدیس به روش الایزا Elisa MS
-
آزمون پژوهشی شناسایی سالمونلا پلوروم با روش Rapid
-
آزمون پژوهشی شناسایی نیوکاسل در طیور به روش هماگلوتیناسیون Haemagglutination inhibition (HI)
-
آزمون پژوهشی شناسایی آنفلونزا در طیور به روش هماگلوتیناسیون Haemagglutination inhibition (HI)
-
آزمون پژوهشی شناسایی ویروس برونشیت به روش الایزا Elisa IBV
-
آزمون پژوهشی شناسایی گامبورو یا تورم عفونی بورس به روش الایزا Elisa IBD
-
آزمون پژوهشی شناسایی رئو ویروس به روش الایزا Elisa REO
-
آنالیز شناسایی اکسید نیتروژن با طیف سنج مرئی UV-vis
-
آزمون اندازه گیری سموم مالاتیون در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم دلتامترین در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم گلیفوسات در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم فنپروپاترین در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم اتیون در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم آلدرین در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم آلاکلر در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم پرمترین در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم لیندان در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم کلرپریفوس در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم پاراکوات در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم متوکسی کلر در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم پاراتیون در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم دیازینون در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم دی متوات در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم فنوالرات در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم آمیتراز در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم سایپرمترین در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم اندوسولفان در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری سموم تریازین در آب و پساب با GC-MS
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته قابل سنجش در شیر و فرآورده های آن (لبنیات)