- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت سنجش آزمای خیام شرق
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت سنجش آزمای خیام شرق
سال تاسیس : ۱۴۰۱
- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- خراسان رضوی مشهد ,
- مدیر آزمایشگاه : افسانه حیدری دربندی
- رابط آزمایشگاه : افسانه حیدری دربندی
- تلفن : ۰۵۱۳۸۵۸۰۳۰۳
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت سنجش آزمای خیام شرق
نشانی آزمایشگاه :
خراسان رضوی، مشهد، چهار راه لشگر، خیابان جهاد، بین جهاد 2 و 4، ساختمان بیوتکنولوژی، طبقه چهارم
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام فراصوت
-
دستگاه اندازه گیری چندین پارامتر
-
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
یخچال فریزر
-
اندازه گیری میزان اکسیژن محلول در آب، پساب و فاضلاب DO
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری دما آب
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب و محلول ها به روش وزن سنجی Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز تعیین کل ذرات محلول جامد در آب و پساب و محلول ها Total Dissolved Solids (TDS)
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب کلسیم کربنات در آب و پساب
-
آنالیز تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
اندازه گیری پاتولین در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروکسید در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A و استرهای آن (بر حسب رتینول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D (بر حسب کوله کلسیفرول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D - کوله کلسیفرول (D3) یا ارگو کلیسفرول (D2) به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E و استرهای آن در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین های محلول در آب، مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان دام و طیور
-
اندازه گیری ویتامین های محلول در چربی در مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان و دام وطیور
-
آنالیز شناسایی انواع حلال ها با HPLC
-
آنالیز شناسایی ترکیبات و مواد موثر دارویی و گیاهان دارویی با HPLC
-
آزمون تعیین عدد خنثی سازی اسیدها
-
خدمات حرارت دادن کم، غیر مستقیم و گرم کردن یکنواخت محلول/مایعات با شوف بالن
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی- حرارتی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مکانیکی
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
آنالیز استخراج فلاونوئید، ترپنوئید و آلکالوئیدهای گیاهان به روش کروماتوگرافی با کارایی بالا
-
آزمون تعیین میزان لاکتوز در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اسیدهای چرب آزاد در مواد آرایشی و بهداشتی
-
آزمون تعیین درصد خلوص کربنات کلسیم
-
آزمون اندازه گیری آلومینیوم در آب به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری هیدرازین در آب به روش حجمی (تیتراسیون مستقیم با ید)
-
اندازه گیری درصد خلوص ویتامین Biotin) H2)
-
اندازه گیری خلوص اسید بوریک
-
آزمون اندازه گیری سولفید به روش تیتراسیون در نمونه آب، پساب یا نمونه های دارویی
-
اندازه گیری میزان آلومینیوم در نمونه های معدنی با روش تیتراسیون کمپلکسومتری
-
آزمون اندازه گیری آهن در محلول های آبی با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری قلیایی آزاد بر حسب NAOH
-
آزمون اندازه گیری قدرت امولسیون کنندگی و چرک بری (مایع و ژل ظرفشویی)
-
آزمون اکسیدان (مایع و ژل ظرفشویی)
-
آزمونهای مایکوتوکسین برنج-آفلاتوکسین، اکراتوکسین، داکسی نیوالنول، زیرالنون
-
آزمونهای مایکوتوکسین عدس شامل: آفلاتوکسین، اکراتوکسین
-
آزمون های شناسایی مایکوتوکسین در انواع نخود (شامل: آفلاتوکسین، اکراتوکسین)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در جو پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
-
آزمون های استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالن) جو پوست کنده
-
آزمون استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین) خوراک دام و طیور، آبزیان یا سبوس گندم
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در میوه های خشک شامل اندازه گیری اکراتوکسین A با HPLC و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در میوه های خشک شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با HPLC و خالص سازی به وسیله ستون ایمونوافینیتی بر اساس استاندارد INSO9237
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-خوراک انسان و دام-اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-خوراک انسان و دام-اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی ( استاندارد INSO 6872)
-
آزمون استاندارد اندازه گیری هیستامین (باقیمانده سموم) در ماهی و فرآورده های آن با HPLC
-
آزمون بررسی اسیدی یا قلیایی بودن نمونه
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
خدمات هاتپلیت
-
آنالیز آلاینده ها در نمونه های آبی با دستگاه HPLC
-
آزمون اندازه گیری همزمان کربنات، بی کربنات و pH
-
آزمون اندازه گیری انواع قند آسه سولفام-کا، آسپارتام و ساخارین در مواد خوراکی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید بنزوئیک و اسید سوربیک در محصولات کشاورزی و خوراکی با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در قهوه و فرآورده های آن با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در چای خشک و چای فوری با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ناتامایسین در پنیر و مواد خوراکی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K1 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K3 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین بیوتین (B7, H2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پنتوتنیک اسید (B5) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پیریدوکسین (B6) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین (B1) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ث (آسکوربیک اسید) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ریبوفلاوین (B2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین سیانوکوبالامین (B12) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین فولیک اسید (B9) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین نیاسین (B3) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری سوربیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مانیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اینوزیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری زایلیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ایزومالت با HPLC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری گلوکز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری TBHQ با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHA با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHT با HPLC
-
آزمون اندازه گیری آکریل آمید با HPLC
-
آزمون اندازه گیری کاتچین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ملاتونین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ال کارنیتین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات مس به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات آهن به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات روی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منگنز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص ویتامین ث تیتراسیون با ید
-
آزمون اندازه گیری الکل در مواد خوراکی، خوراک دامی و دارو به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم در جوش شیرین به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص فروکتوز با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص آسپارتام با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قند کل سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قندهای احیاء کننده سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص سدیم کربوکسی متیل سلولز درصد سدیم با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری گلوکونات منگنز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری مقدار و خلوص کولین کلراید و بتائین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مواد فرار با آون معمولی
-
آزمون تعیین درصد سنگ ریزه در خاک
-
آزمون تعیین درصد مواد خارجی (بزرگتر از 4 میلی متر) در کود و کمپوست
-
آزمون اندازه گیری pH انواع جاذب ها (کربن فعال، مولکولارسیوها و . . . )
-
آزمون میزان یکنواختی در دارو
-
آزمون تعیین میزان ناخالصی ها در دارو
-
آنالیز اندازه گیری مقدار مواد موثره در انواع داروها
-
آزمون سنجش یون کلرور در آب پساب و نمونه های محلول به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری pH در رسوبات (رسوب دریا، رسوبات آلی ...)
-
آزمون های استاندارد شناسایی مواد رنگزای آزوی معین در محصولات نساجی
-
آنالیز عناصر آهن، منگنز، کلسیم و منیزیم به روش شیمی تر (تیتراسیون)
-
آنالیز تعیین درصد اسیدیته آزاد در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
اندازه گیری ساخارین به روش HPLC
-
اندازه گیری آسه سولفام به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری آسپارتام به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری شیرین کننده ها (آسپارتام ، آسه سولفام و ساخارین) به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری مایکوتوکسین ها در خوراک دام و طیور به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری متابولیت های زعفران (کروسین، پیکروکروسین، سافرانال) با HPLC
-
آزمون اندازه گیری بوسولیک اسید
-
آزمون اندازه گیری کاپتوپریل
-
آنالیز اندازه گیری شیکوریک اسید به روش HPLC
-
اندازه گیری آلیسین به روش HPLC
-
اندازه گیری گلیسیریزین به روش HPLC
-
اندازه گیری آموکسی سیلین به روش HPLC
-
اندازه گیری آتروستاتین به روش HPLC
-
اندازه گیری نیترات و نیتریت در سبزی و میوه ها به روش HPLC
-
اندازه گیری اوراپتن به روش HPLC
-
اندازه گیری بربرین به روش HPLC
-
اندازه گیری سیترینین به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری رنگ های مصنوعی (متیل رد و سان ست یلو) به روش HPLC
-
اندازه گیری کروسین به روش HPLC
-
اندازه گیری سافرانال به روش HPLC
-
اندازه گیری پیکروکروسین به روش HPLC
-
آنالیز مقدار داروها در پلاسما انسانی با استفاده از HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته کل در گیاهان با روش تیتراسیون
-
آزمون اسیدیته قابل تیتر در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری سفتی یا نرمی میوه و گیاهان
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، پتاسیم محلول در خاک یا کود با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته و آمونیاکی همزمان در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته و آمونیاکی) به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربنات کلسیم فعال در خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفریک آزاد P2O5 به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری آمینو اسید آزاد در خاک یا کود با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید محلول در خاک، کود یا گیاه به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربن کل در خاک یا کود به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب کلسیم و منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
-
آزمون اندازه گیری درصد کلر فعال در هیپوکلریت کلسیم
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته الکل
-
آزمون اندازه گیری مایکوتوکسین ها در خشکبار، دانه های آجیلی، تخمه به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH خمیر کاغذ، کاغذ و مقوا (استخراج با آب سرد یا گرم)
-
خدمات اسانس گیری و استخراج اولئورزین ها
-
آزمون اندازه گیری ارزش اسیدی در اسانس ها
-
آنالیز کمی آنالیز کمی مواد دارویی و گیاهی با روش تیتراسیون با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری اسانس روغنی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون اندازه گیری نسبت کل کاتچین ها به کل پلی فنل در نوشیدنی ها
-
آزمون استاندارد آفلاتوکسین کل در خشکبار و آجیل
-
آزمون اندازه گیری اگزالیک اسید در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید استیک در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید مالیک در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید سیتریک در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید فیتیک در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید گلیسریزیک در مواد خوراکی، دارویی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید گلیسیریتینیک در مواد خوراکی، دارویی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری گلابریدین در مواد خوراکی، دارویی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری زانتوهومول در مواد خوراکی، دارویی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری گلوکز در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری گالاکتوز در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری ساکاروز در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری فوکوز در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری انواع قند (گلوکز، فروکتوز، گالاکتوز، ساکاروز، فوکوز) در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری اتانول و متانول در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازگیری بیس فنل با HPLC
-
آزمون اندازه گیری یون کلرید در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری عدد یدی در مواد خوراکی، خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آزمون سنجش قلیاییت متیل اورانژ به روش تیتراسیون
-
آزمون سنجش قلیاییت فنل فتالئین به روش تیتراسیون
-
آزمون چگالی نسبی انواع روغن خوراکی
-
آنالیز سختی کل آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب منیزیم در آب و پساب
-
آنالیز اسید های چرب با روش HPLC
-
آزمون اندازه گری وزن مخصوص مواد خوراکی با پینکومتر
-
آزمون اندازه گیری تانن (جوهر مازو) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مقدار ناخالصی های نامحلول در روغن و چربی گیاهی و حیوانی با HPLC
-
آزمون تعیین میزان نمک کره یا چربی های خوراکی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مقدار ناخالصی های نامحلول در روغن و چربی گیاهی و حیوانی با HPLC
-
آنالیز مواد افزوده به شیر خام و فرآورده های آن (لبنیات) با HPLC
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH رنگ های پایه آب
-
آزمون اندازه گیری آنتی بیوتیک تتراسایکلین با HPLC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استامینوفن در نمونه با دستگاه HPLC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری آسپرین (استیلسالیسیلیک اسید) در نمونه با دستگاه HPLC
-
آنالبز اندازه گیری باقیمانده مواد دارویی در نمونه های آب و پساب به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری 2 و 4 دی کلروفنوکسی استیک اسید در نمونه های محیطی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری باقیمانده سموم در نمونه های آب و پساب به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری ترکیبات پارابن در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور با دستگاه HPLC
-
خدمات تغلیظ نمونه توسط حلال پران روتاری
-
آنالیز اندازه گیری اپی گالوکاتچین گالات در عصاره چای سبز با HPLC
-
آنالیز و کنترل کیفی انواع و میزان مواد داروی اندانسترون با HPLC