آزمایشگاه کنترل کیفیت فرآورده های زنبور عسل دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی

سال تاسیس : ۱۳۹۱
  • وضعیت عضویت : آزمایشی
  • تهران تهران ,
  • مدیر آزمایشگاه : احمدرضا محرابیان
  • رابط آزمایشگاه : احمدرضا محرابیان
  • تلفن : ۰۲۱۲۹۹۰۵۹۳۴
  • نمابر : ۰۲۱۲۲۴۳۱۶۶۴
  • www.sbu.ac.ir
  • Mehrabian.pe@gmail.com

سازمان مرتبط :

  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    • دانشگاه شهید بهشتی

      • دانشکده علوم و فناوری زیستی

زمینه های تخصصی :

اصالت سنجی، تعیین منشاء گیاهی و کنترل کیفیت فرآورده های زنبور عسل(عسل، گرده گل، بره موم و ژل رویال) آزمون های گرده شناسی آزمون های گیاه شناسی آزمون های بوم شناسی

نشانی آزمایشگاه :

تهران، ولنجک، دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم و فناوری زیستی،مرکز پژوهشی فراورده های زنبور عسل، کد پستی 1983969411

نشانی دفتر :

تهران، ولنجک، دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم و فناوری زیستی، مرکز پژوهشی فراورده های زنبور عسل، کد پستی 1983969411

حوزه فناوری مرتبط :

تجهیزات آزمایشگاه

  • دستگاه اندازه گیری پی اچ و هدایت الکتریکی

    (pH/EC)
  • دستگاه اندازه گیری ضریب شکست

  • دوربین عکاسی دیجیتال

  • دوربین میکروسکوپی

  • سانتریفیوژ

  • شیکر ارلن اوربیتالی

  • شیکر گردابی

  • میکروسکوپ نوری

    (OM)
  • هات پلیت و همزن مغناطیسی

  • هات پلیت و همزن مغناطیسی