جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه کنترل کیفیت فرآورده های زنبور عسل دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی
سال تاسیس : ۱۳۹۱
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- تهران تهران ,
- مدیر آزمایشگاه : احمدرضا محرابیان
- رابط آزمایشگاه : احمدرضا محرابیان
- تلفن : ۰۲۱۲۹۹۰۵۹۳۴
- نمابر : ۰۲۱۲۲۴۳۱۶۶۴
- www.sbu.ac.ir
- Mehrabian.pe@gmail.com
سازمان مرتبط :
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
دانشگاه شهید بهشتی
دانشکده علوم و فناوری زیستی
زمینه های تخصصی :
اصالت سنجی، تعیین منشاء گیاهی و کنترل کیفیت فرآورده های زنبور عسل(عسل، گرده گل، بره موم و ژل رویال) آزمون های گرده شناسی آزمون های گیاه شناسی آزمون های بوم شناسینشانی آزمایشگاه :
تهران، ولنجک، دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم و فناوری زیستی،مرکز پژوهشی فراورده های زنبور عسل، کد پستی 1983969411
نشانی دفتر :
تهران، ولنجک، دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم و فناوری زیستی، مرکز پژوهشی فراورده های زنبور عسل، کد پستی 1983969411
تجهیزات آزمایشگاه
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ و هدایت الکتریکی
(pH/EC) -
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دوربین عکاسی دیجیتال
-
دوربین میکروسکوپی
-
سانتریفیوژ
-
شیکر ارلن اوربیتالی
-
شیکر گردابی
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی