- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت سیمیا پرتو ویستا زیست
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت سیمیا پرتو ویستا زیست
سال تاسیس : ۱۳۹۵
- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- مازندران ساری ,
- مدیر آزمایشگاه : ستاره همتی باروق
- رابط آزمایشگاه : فرشته دلقندی
- تلفن : ۰۱۱۳۳۷۰۰۷۰۶
- نمابر : ۰۱۱۳۳۲۱۴۲۸۲
- simiapartov@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت سیمیا پرتو ویستا زیست
نشانی آزمایشگاه :
مازندران، ساری، کمربندی غربی، کوی اصحاب، روبروی پست بانک سپه
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
تیتراتور کارل فیشر
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری چندین پارامتر
-
دستگاه اندازه گیری دانسیته
-
دستگاه تقطیر کجلدال
-
دستگاه روتاتور
-
دستگاه سنجش پایداری اکسایشی روغنهای طبیعی و چربیها
(Rancimat) -
ژرمیناتور
-
شوف بالن
-
شیکر گردابی
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج نوری
-
طیف سنج نوری
-
غربال دانه بندی
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
(GC-MS ) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کروماتوگراف یونی
(IC )
-
آنالیز جداسازی و اندازه گیری مواد فرار با کروماتوگراف گازی GC
-
آزمون اندازه گیری میزان غلظت و خلوص DNA، RNA و پروتئین با نانودراپ
-
خدمات کنترل چشمی نشانه گذاری و بسته بندی پروفایل، رنگ و پوشش ها
-
آزمون اندازه گیری جرم واحد طول
-
آنالیز قدرت هیدروژنی (pH) در نمونه های مایع و جامد
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب سدیم (SAR) با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر در نمونه های آب، پساب، خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب کلسیم و منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری درجه آزاد سازی نیتروژن (ازت) از کود بعد از گذشت زمان
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم، سدیم، منیزیم، کلسیم (کل) در گیاهان به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین (کل) در گیاهان (برگ، ساقه، ریشه، دانه) به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم، منیزیم، مس، منگنز، آهن، روی کل و محلول در کود و خاک به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان/درصد رطوبت آزاد
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم، منیزیم، مس، منگنز، آهن، روی کلاته در کود به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم کل در خاک
-
آزمون اندازه گیری سولفات محلول (So4) در خاک، آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کربنات و بی کربنات محلول در خاک، آب و پساب
-
اندازه گیری نیترات و نیتریت در سبزی و میوه ها به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری مایکوتوکسین ها در خوراک دام و طیور به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید فیتیک
-
آزمون اندازه گیری فنل کل بر حسب گالیک اسید
-
آنالیز اندازه گیری شیرین کننده ها (آسپارتام ، آسه سولفام و ساخارین) به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری آسپارتام به روش HPLC
-
اندازه گیری آسه سولفام به روش HPLC
-
اندازه گیری ساخارین به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری فنل و پلی فنل کل به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری میزان کلر تام مایع هیپوکلریت سدیم (آب ژاول)
-
آزمون اندازه گیری میزان فلوراید در خمیر دندان و مواد اولیه دارویی
-
آزمون تعیین میزان کلرات مایع هیپوکلریت سدیم (آب ژاول)
-
آزمون اندازه گیری آهن فرو موجود در مواد خوراکی، گیاهان، آب و پساب و کود
-
آزمون اندازه گیری فسفر موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری ازت (نیتروژن) کل و فرم آمونیاکی موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آنیون های کل موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آنیون های تبادلی در خاک، کود، پساب، لجن و فاضلاب
-
آزمون اندازه گیری آنیون های محلول موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کاتیون های کل موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کاتیون های تبادلی در خاک، کود، پساب، لجن و فاضلاب
-
آزمون اندازه گیری کاتیون های محلول در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کربن آلی موجود در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
-
آزمون اندازه گیری رطوبت انواع مواد خوراکی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری آهن فریک موجود در مواد خوراکی، گیاهان، آب، پساب و کود
-
آزمون اندازه گیری بور محلول و کل (بر) به روش طیف سنجی نوری
-
حذف شده - با کد 7175 جایگزین شده - ظرفیت کاتیون های تبادلی در خاک یا کود
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات موجود در میوه و سبزی، گیاهان، مواد خوراکی
-
آنالیز عناصر آهن، منگنز، کلسیم و منیزیم به روش شیمی تر (تیتراسیون)
-
آزمون تعیین میزان مونومر (استایرن) باقی مانده در پلی استایرن به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون اندازه گیری متانول در روغن ترانسفورماتور با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز اسانس ها (شناسایی و تعیین درصد اجز) با کروماتوگراف گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز اسانس ها (شناسایی و تعیین درصد اجز) با کروماتوگراف گازی GC
-
آزمون اندازه گیری همزمان نیتروژن (ازت)، فسفر و پتاسیم در نمونه های آبی و گیاهی
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن (ازت) آمونیاکی در آب و گیاهان به روش کجلدال
-
اندازه گیری نیتروژن (ازت) نیتراته در آب یا پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم کل در خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کل در نمونه های آب، پساب یا خاک به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری پتاسیم محلول در عصارۀ اشباع
-
اندازه گیری سدیم محلول در عصارۀ اشباع
-
اندازه گیری منیزیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری کلسیم محلول در عصاره اشباع
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم، منیزیم، سدیم، کلسیم تبادلی در خاک
-
آزمون اندازه گیری ازت نیتراته و آمونیاکی همزمان در خاک یا رسوب (نیتروژن نیتراته و آمونیاکی)
-
آزمون اندازه گیری ازت آمونیاکی در خاک / رسوب / کود (نیتروژن آمونیاکی)
-
آزمون اندازه گیری ازت نیتراته در خاک / رسوب / کود (نیتروژن نیتراته)
-
آزمون اندازه گیری pH در رسوبات (رسوب دریا، رسوبات آلی ...)
-
آزمون سنجش یون کلرور در آب پساب و نمونه های محلول به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری ایزوپروپانول یا ایزوپروپیل الکل با GC
-
آزمون اندازه گیری کلسیم قابل جذب در آب،پساب و خاک با نورسنج شعلهای
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون رطوبت و مواد فرار در مواد خوراکی یا چاشنی
-
آزمون اندازه گیری پروپیلن گلیکول با GC
-
آنالیز اندازه گیری مقدار مواد موثره در انواع داروها
-
آزمون تعیین میزان ناخالصی ها در دارو
-
آزمون میزان یکنواختی در دارو
-
آنالیز اندازه گیری کلرهگزیدین با HPLC
-
آنالیز تعیین مقدار اسید هیالورونیک در ژل های تزریقی
-
آزمون اندازه گیری pH انواع جاذب ها (کربن فعال، مولکولارسیوها و . . . )
-
آزمون اندازه گیری آهن در نمونه های آبی
-
آنالیز کمی و کیفی مواد به روش طیف سنج جذب اتمی کوره GF AAS
-
آزمون اندازه گیری آلاینده های زیست محیطی آب و پساب، خاک و هوا با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز کاتیون های سدیم، کلسیم، پتاسیم، منیزیم موجود در آب، پساب و مایعات با کروماتوگراف یونی IC
-
اندازه گیری کلر، فلوراید، کلراید، نیتریت، نیترات، فسفات، کلرات و سولفات در نمونه مایع با کروماتوگرافی یونی IC
-
آزمون اندازه گیری نیتریت مایعات با دستگاه کروماتوگراف یونی IC
-
آزمون اندازه گیری برمید در نمونه مایع با دستگاه کروماتوگراف یونی IC
-
آزمون اندازه گیری یون تیوسولفات در نمونه آبی توسط دستگاه کروماتوگرافی یونی IC
-
آزمون اندازه گیری عناصر در محلول آبی با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری عناصر در محلول آبی با دستگاه طیف سنج جذب اتمی با تکنیک کوره گرافیتی
-
آزمون اندازه گیری مواد فرار با آون معمولی
-
آزمون اندازه گیری ارتو فسفات در آب به روش مولیبدات
-
آزمون اندازه گیری مقادیر کم فلزات محلول در آب به روش Graphite Furnace Atomic Absorption Spectrometry, GF-AAS
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، کبالت، مس،کروم، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، سدیم به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری قلع به روش هیدرید با طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
-
آزمون اندازه گیری فلوئور در DCP و آب و اسید فسفریک
-
آزمون اندازه گیری کورکومین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در فروکتوز با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون میزان مواد رنگی و رنگدانه بریلیانت بلو، ایندیگوتین، کینولین یلو، سان ست یلو با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در سیتریک اسید با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آمونیوم سیترات قلیایی با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کلر آزاد با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم هگزاسیانوفرات با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری برم در نمک با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری نیترات و نیتریت با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری سیلیس در آب و نمونه های آبی با طیف سنجی نوری یا Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سیانید با Uv-Vis
-
آزمون تعیین خلوص سدیم کربوکسی متیل سلولز درصد سدیم با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قندهای احیاء کننده سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قند کل سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص فروکتوز با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم در جوش شیرین به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری الکل در مواد خوراکی، خوراک دامی و دارو به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص ویتامین ث تیتراسیون با ید
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منگنز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات روی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
اندازه گیری پری
-
آزمون تشخیص جوش شیرین
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری مقدار فسفر در خوراک دام، طیور و آبزیان با UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری جیوه در خوراک دام و طیور و آبزیان با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) در چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی (poly aromatic hydrocarbons) با HPLC
-
آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش شعله
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری اوره با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری مقدار کلسیم در خوراک دام، طیور و آبزیان با تیتراسیون (عیارسنجی)
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری آرسنیک به روش رنگ سنجی با UV-VIS
-
آزمون تعیین pH و هدایت الکتریکی محیط های شیمیایی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی، خوارک دام و طیور، بهداشتی و دارو به روش طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی AAS
-
آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل کل در آبلیمو به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در برنج به روش اسپکتروفتومتری
-
آنالیز تعیین غلظت به وسیله دستگاه طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
آزمون تعیین درصد خلوص رنگ به روش تیتراسیون پیشرفته
-
آزمون بررسی شکل ظاهری (کنترل چشمی - کنترل ظاهری)
-
آزمون حسی خواص ارگانولپتیکی مواد خوراکی (Organoleptic)
-
آزمون مجتمع استخراج پروتئین و آنالیز تعیین غلظت پروتئین با روش های اسپکتروفوتومتری، آزمون BCA و روش برادفورد Bradford
-
آزمون اسکن ناحیه فرابنفش جذبی UV-Vis
-
آزمون اسکن طیف فرابنفش جذبی UV-Vis
-
آزمون اندازه گیری طیف جذبی نقطه انتهایی End point فرابنفش با UV-Vis
-
آنالیز ترکیبات گاز به روش کروماتوگراف گازی
-
آزمون ارزیابی اسیدها (سیتریک، کلریدریک، سولفوریک، نیتریک و بوریک)
-
آزمون تعیین باقیمانده بر روی الک
-
آزمون اندازه گیری فسفات آلی
-
آزمون تعیین مقدار کلرات در نمونه آبی
-
اندازه گیری دمای آب
-
آزمایش تعیین درصد یک عنصر درنمونه کاتالیست حل شده با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
خدمات آماده سازی نمونه آب
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
خدمات هضم نمونه به روش 4 اسید
-
اندازه گیری عناصر فلزات سنگین در سنگ، خاک و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین آهن، سرب، جیوه، آلومینیم، مس، قلع در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عنصر سلنیوم Se در خاک، سنگ و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عنصر سلنیوم Se در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آنالیز کیفی مواد و ترکیبات آلی با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC و کروماتوگراف گازی طیف سنج جرمی GC-MS
-
آنالیز کیفی مواد و ترکیبات آلی با کروماتوگراف گازی طیف سنج جرمی GC-MS
-
اندازه گیری چگالی محلول ها با رفراکتومتر
-
آزمون تعیین اثر بر کیفیت آب آشامیدنی(بو رنگ طعم)
-
آزمون کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب و پساب
-
تهیه اسلاید از اسپور
-
اندازه گیری پتاسیم-آب
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع و کشک مایع صنعتی
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم با AAS
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آب نارنج با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره و آبلیمو با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون کامل اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر و موسیر با دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیار شور توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در سرکه توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شکر سفید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری آهن غلات و فراورده های آن توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون کامل اندازه گیری فلزات سنگین در کره، روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با AAS
-
آزمون اندازه گیری سرب در سدیم کلراید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون تعیین درصد نمونه های گازی با روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری ابعاد فیزیکی محصولات کشاورزی
-
آنالیز روغن های معدنی
-
آزمون بررسی اسیدی یا قلیایی بودن نمونه
-
اندازه گیری عناصر فلزی یا فلزات سنگین با روش طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون استاندارد اندازه گیری هیستامین (باقیمانده سموم) در ماهی و فرآورده های آن با HPLC
-
آزمون های اندازه گیری باقیمانده سموم در مواد غذایی با منشاء گیاهی شامل: اندازه گیری میزان باقی مانده آفت کش ها GC-MS یا LC-MS با روش کچرز
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-خوراک انسان و دام-اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی ( استاندارد INSO 6872)
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-خوراک انسان و دام-اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در میوه های خشک شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با HPLC و خالص سازی به وسیله ستون ایمونوافینیتی بر اساس استاندارد INSO9237
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در میوه های خشک شامل اندازه گیری اکراتوکسین A با HPLC و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-غلات و فرآوردههای آن شامل : تعیین مقدار داکسی نیوالنول به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و تخلیص با ستون فاز جامد( استاندارد INSO 10215)
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-غلات و فرآوردههای آن شامل : تعیین مقدار داکسی نیوالنول به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و تخلیص با ستون فاز جامد
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها-غلات و فرآوردههای آن شامل : تعیین مقدار داکسی نیوالنول تخلیص به وسیله ستون ایمونوافینیتی به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل : اندازه گیری زیرالنون به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 9239)
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل : اندازه گیری زیرالنون به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی مطابق استاندارد INSO 9238
-
آزمون مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 14770)
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی ( استاندارد INSO 7133)
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون استاندارد فلزات سنگین (بیشینه رواداری فلزات سنگین) در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام و طیور
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، آلومینیوم، مولیبدن، وانادیم، باریم، بورات
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سلنیوم ( ISIRI 6694INSO 20319-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری آرسنیک ( استاندارد ISIRI 6694INSO 19155-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه ( استاندارد ISIRI 6694 ISIRI 7483)
-
آزمون شناسایی فلزات سنگین آب آشامیدنی (سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی) با AAS
-
آزمون فلزات سنگین اندازه گیری سلنیوم در آب آشامیدنی بسته بندی شده
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل: اندازه گیری آرسنیک
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، باریم، بورات
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری سلنیوم
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آرسنیک
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمون های فلزات سنگین آب معدنی شامل: اندازه گیری سرب، کادمیم، کروم، مس، منگنز، نیکل
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در انواع خوشاب (کمپوت)
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی یا در آب نمک
-
آزمون های کامل فلزات سنگین در کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی یا آب نمک
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های استاندارد فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (بادبان یا مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری - ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های کامل فلزات سنگین ماهی و فرآورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی)
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو میگو در آب نمک شامل : سرب، روی، مس، قلع ، آرسنیک، جیوه
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو قارچ
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی کلیکا شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمون استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین) خوراک دام و طیور، آبزیان یا سبوس گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله کنجد
-
آزمون های استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالن) جو پوست کنده
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در جو پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
-
آزمون استاندارد بسته بندی و نشانه گذاری بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمون های مایکوتوکسین (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالنول) گندم پوست کنده
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری گندم پوست کنده
-
آزمونهای مایکوتوکسین گندم پوست کنده شامل : آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالنول
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در گندم یا گندم پوست کنده
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ذرت
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز، کنسرو لوبیا سبز با گوشت تکه ای یا سویا یا سیب زمینی
-
آزمون های شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین کنسرو لوبیا سبز، کنسرو لوبیا سبز با گوشت تکه ای یا سویا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو لوبیا چیتی و لوبیا قرمز با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون های شناسایی مایکوتوکسین در انواع نخود (شامل: آفلاتوکسین، اکراتوکسین)
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نخود
-
آزمون های استاندارد شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در عدس و دال عدس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
-
آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون های باقیمانده سموم در برنج
-
آزمونهای مایکوتوکسین برنج-آفلاتوکسین، اکراتوکسین، داکسی نیوالنول، زیرالنون
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در برنج
-
اندازه گیری اسید تارتاریک در آبغوره
-
آزمون اندازه گیری فرمالین به روش تیتراسیون
-
آزمون خواص حسی، بو و چشایی مواد خوراکی (غذایی)
-
آزمون اندازه گیری غلظت DNA با طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
خدمات ارزیابی خلوص DNA توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون اندازه گیری درجه خلوص در نمک ها سیالات حفاری
-
خدمات تعیین دانه بندی نمونه (الک تر)
-
خدمات تعیین دانه بندی نمونه (الک خشک)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری میزان نیتریت (یون نیتریت) موجود در آب و پساب
-
آزمون تعیین اجزای میعانات گازی تا C20 به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون اندازه گیری سدیم بنزوات و پتاسیم سوربات در نوشیدنی ها (دوغ، شیر، آبمیوه، نوشابه ...) با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید و قلیای آزاد با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری آنالیت ها با دستگاه GC-MS
-
اندازه گیری آنالیت ها با دستگاه HPLC
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر کل در نمونه های آب، پساب یا خاک
-
اندازه گیری میزان نیتروژن کل با کلجدال در نمونه های آب و پساب
-
آنالیز اندازه گیری بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن (BTX) توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری آنیون های گرما مقاوم توسط کروماتوگراف یونی (IC)
-
خدمات مشاوره تفسیر داده های آنالیز اسانس با GC-MS
-
آنالیز سنجش پلی فنول ها
-
بررسی خواص ظاهری (رنگ، بو، شکل ظاهر) مواد اولیه
-
تعیین نقطه انجماد
-
جداسازی اجزای یک مخلوط اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
جداسازی اجزای یک مخلوط غیر اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
جداسازی اجزای یک مخلوط غیر اسید آمینه با آشکارساز فلورسانت با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
آزمون تعیین ترکیبات اشباع مواد هیدروکربنی به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون تعیین درصد خلوص مونو اتانول آمین به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین درصد خلوص اسید استیک به روش تیتراسیون حجمی
-
اندازه گیری یون سولفات در آب و پساب، آب های لب شور و آب دریا
-
آزمون اندازه گیری عناصر در نمونه های آبی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
اندازه گیری آهن دوظرفیتی در آب، پساب و نمونه های جامد
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل در آب یا گیاه به روش مولیبدات
-
اندازه گیری فسفر کل آلی در نمونه آب به روش مولیبدات
-
اندازه گیری فسفر کل محلول در نمونه آب به روش مولیبدات
-
آزمون اندازه گیری سولفیت در آب یا پساب
-
اندازه گیری جیوه در خوراک دام با روش اسپکترومتری جذب اتمی بخارسرد (CV-AAS) پس از هضم فشاری ریزموج
-
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی SPE
-
آنالیز تعیین درصد عنصر فلزی روی، کلسیم، منیزیم، باریم در روغن به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
آنالیز سدیم بنزوات و پتاسیم سوربات در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی با HPLC
-
آنالیز طیف سنجی ماوراء بنفش و تعیین میزان جذب UV
-
اندازه گیری غلظت نمونه گازی با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی گازی
-
اسکن کردن یک نمونه در ناحیه مرئی و ماورا بنفش جهت تشخیص طول موج جذب
-
اندازه گیری یک نمونه با استفاده از جذب در طول موج مشخص و روش کالیبراسیون توسط دستگاه uv-vis
-
اندازه گیری کلر در نمونه با روش تیتراسیون به طریقه ولهارد
-
آزمون اندازه گیری آهن در محلول های آبی با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین درصد رطوبت جامد (از طریق تغییر وزن)
-
آزمون تعیین درصد خلوص کربنات کلسیم
-
آزمون اندازه گیری روی (Zinc) در نمونه جامد با روش تیتراسیون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیک و شیمی در انواع مربا، مربا مارمالاد و ژله مربا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو عدسی یا کنسرو عدس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مخلوط سبزیجات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن) در روغن یا آب نمک
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت و کنسرو ذرت شیرین
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی (نخود سبز)
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مایه ماکارونی یا لازانیا
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی دی کلسیم فسفات (DCP)
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
آزمون تعیین درصد خلوص مواد شیمیایی یا حلال های آلی به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
-
آزمون تعیین درصد خلوص در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون تعیین وجود فلزات سنگین بر اساس سرب در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان ارسنیک در مواد غذایی توسط AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط AAS
-
آزمون تعیین میزان ارسنیک در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری میزان ماده خشک ناشی از شیر در فرآورده های شیری (لبنیات)
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش تیتراسیون
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کیفی و کمی داروی آنتی هیسامین کلرفنیرامین توسط GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازگیری کیفی و کمی هیدرو کربنهای آروماتیک چند حلقه ای در مواد خوراکی توسط GC-MS
-
آزمون تعیین عدد صابونی شدن در مواد غیر خوراکی
-
آنالیز تعیین عدد اسیدی کل در روغن و گریس و فرآورده های نفتی
-
اندازه گیری کمی و کیفی سموم آلی کلره در مواد خوراکی توسط GC-MS
-
آنالیز اندازه گیری انواع آنتی بیوتیک به روش HPLC
-
اندازه گیری آنتی اکسیدان های مصنوعی در روغن به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
حذف شده - (با کد 3905 جایگزین گردید) اندازه گیری کروم در کیفیت آب به روش های بیناب سنج جذب اتمی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
-
اندازه گیری جرم با ترازوی میلی گرمی حساس
-
خدمات آون و خشک کن
-
آزمون درجه سختی آب
-
آنالیز و شناسایی گازهای مبرد و تعیین درصد خلوص و میزان آب و اسیدیته توسط GC, کارل فیشر
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص روغن های خوراکی و گیاهی
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون اندازه گیری کل فسفر آلی در آب
-
اندازه گیری نیتروژن آلی (کل) (در آب، پساب، خاک، کود، گیاهان)
-
آزمون اندازه گیری اوره
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری پروتئین قابل هضم در خوراک دام، طیور و آبزیان (قابلیت هضم پروتئین)
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آنالیز اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
اندازه گیری اکراتوکسین A به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی در غلات
-
آزمون اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری بازهای نیتروژنی فرار (ازت کل فرار) TVN با هضم کجلدال
-
آزمون اندازه گیری فعالیت اوره آز در کنجاله سویا
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراکی های کمکی شیرخواران و کودکان بر پایه غلات
-
آزمون اندازه گیری اوره کمی و کیفی در خوراک دام،طیور و آبزیان
-
آنالیز اسیدهای چرب اشباع نشده با کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون تعیین ترکیب و محتوای استرول ها در دانه های روغنی با کروماتوگرافی گازی GC
-
جداسازی، اندازه گیری، تعیین نوع ترکیبات در عصاره ها و محلول های پروتئینی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
اندازه گیری دانسیته به روش هیدرومتری
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیری مقدار آرسنیک کل با روش طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
-
اندازه گیری میزان سرب، قلع، کادمیوم، مس، آهن، روی در مواد خوراکی (و کنسرو) با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان قلع در مواد غذایی کنسرو شده با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون کیفیت آب با اندازه گیری کروم با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
اندازه گیری سرب در میوه ها، سبزی ها و فرآورده های آن با طیف سنجی جذب اتمی بدون شعله
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری اسیدهای چرب ترانس در انواع مواد خوراکی و روغن به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در مواد خوراکی، آبزیان، لبنیات، خوراک دام و طیور، دارو، رنگ های خوراکی ... به روش طیف سنج جذب اتمی
-
شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های آب، پساب و فاضلاب به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مقدار اسیدهای آمینه (مانند ویتامین های محلول در آب)
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون شناسایی فلزات قلیایی و قلیایی خاکی با نورسنج شعله ای (سدیم، پتاسیم، کلسیم ...)
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آزمون شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید در محصولات خوراکی
-
خدمات غربال دانه بندی
-
خدمات شیکر الک خشک
-
خدمات آون معمولی
-
آزمون تعیین غلظت نمونههای جاذب و شناسایی نانو ذرات فلزی با روش طیف سنج مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آزمون تعیین عدد صابونی شدن اسیدها
-
آزمون تعیین عدد خنثی سازی اسیدها
-
آنالیزهای شیمیایی خوراک دام و طیور
-
آنالیز نمک های خوراکی با طیف سنجی جذب اتمی
-
آنالیز ميزان باقيمانده سموم كشاورزي در نمونه هاي پسماند و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه های آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز مواد و ترکیبات به روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز مواد با روش کروماتوگرافی گازی دو بعدی GC*GC
-
آنالیز شناسایی مایکوتوکسین ها (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، پاتولین و ...)
-
آنالیز کمی و کیفی کلیه آنیون ها و کاتیون های معدنی به روش کروماتوگرافی یونی IC یا طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز کمی و کیفی مواد به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز فلزات سنگین با روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی GF AAS
-
آنالیز فلزات در آب و پساب به روش کروماتوگرافی یونی
-
آنالیز عناصر به روش کروماتوگرافی یونی
-
آنالیز شناسایی و تعیین میزان مواد و عناصر به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
-
آنالیز شناسایی و تعیین میزان آنیون ها و کاتیون ها با روش طیفسنجی نوری
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه نمونه های گیاهی و محصولات کشاورزی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری با GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در مواد خوراکی
-
آنالیز شناسایی مواد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون شناسایی عناصر و فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
آزمون اندازه گیری عناصر و فلزات سنگین در آب و محلول ها به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آنالیز شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید
-
آنالیز شناسایی زیرالنون، داکسی نیوالنول و فومانایزین (مایکوتوکسین ها) با HPLC
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری هیدروکربن های سبک با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری متانول در آب با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری حلال های نیتروژنی با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری ترکیبات آروماتیک با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری آلدهید ها با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز تعیین میزان آب در نمونه با روش تیتراسیون
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
-
آنالیز اندازه گیری مقدار مواد آلی در مایع به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری مقدار کلسیم و ید در خوراک دام و طیور
-
آنالیز اسید آمینه ها شامل استخراج، خالص سازی و تفکیک با روش HPLC
-
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمون تعیین میزان رطوبت موجود در روغن ها به روش کارل فیشر Carl fisher
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین ( قلع، سرب و کادمیوم ... ) در نمونه های خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین به روش هایدراید در نمونه های محلول با AAS
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E و استرهای آن در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D - کوله کلسیفرول (D3) یا ارگو کلیسفرول (D2) به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D (بر حسب کوله کلسیفرول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A و استرهای آن (بر حسب رتینول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آنالیز نیتریت در انواع محصولات خوراکی و گیاهی با طیف سنجی
-
اندازه گیری نیترات در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری نمره رنگ در محلول در انواع قند و شکر به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
اندازه گیری نقطه ذوب در انواع روغن های خوراکی
-
اندازه گیری نقطه انجماد در انواع روغن های خوراکی
-
اندازه گیری میزان یون کلر در آب و پساب با طیف سنج نوری
-
آزمون اندازه گیری میزان نیتروژن در مواد
-
اندازه گیری میزان مواد در شیر و فراورده های آن مانند: سرب، کلسیم، سدیم ، پتاسیم و منیزیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری میزان قلیاییت آب و خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان سولفات در آب، خاک و سنگدانه
-
اندازه گیری میزان پتاسیم خاک
-
اندازه گیری مواد در روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی (مانند: آهن، مس، نیکل) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری مقدار کمی ویتامین ها با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی نگهدارنده در مواد خوراکی (بنزوات، سوربات، ناتامایسین) فلاونوییدها، ویتامینها با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی رنگدانه های گیاهی (فلاونوییدها) با HPLC
-
اندازه گیری پتاسیم، کلسیم و منیزیم تبادلی در خاک با طیف سنج جذب اتمی
-
اندازه گیری كلسيم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری کلسیم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک و مواد معدنی با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری قندها، قند محلول در مواد خوراکی، محلول ها و فرآورده های مختلف
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
-
اندازه گیری طیف جذبی یا عبوری لایه های جامد در ناحیه نزدیک فروسرخ با UV-Vis NIR
-
اندازه گیری شیرین کننده های مصنوعی در مواد خوراکی و فرآورده های مختلف
-
اندازه گیری سموم قارچی فومونیسین به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی زیرالنون به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی پاتولین به روش HPLC
-
اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین M1 به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین B،G به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
آنالیز سموم قارچی اکراتوکسین A به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری روغن معدنی در انواع روغن به روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری روغن فرار در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری رنگ و رنگ تشخیص ظاهری در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت در انواع محصولات خوراکی به روش اتو
-
اندازه گیری دما و رطوبت محیطی
-
اندازه گیری دما
-
اندازه گیری درصد مواد و ترکیبات به روش هاوس من (مانند درصد قند، گلیسیریزین، صمغ و نشاسته، ...)
-
اندازه گیری درصد مواد نامحلول با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری درصد رطوبت با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری درصد خاکستر با استفاده از روش گروایتومتری
-
آنالیز اندازه گیری داکسی نیوالنول در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
اندازه گیری چگالی محلول های آبی
-
اندازه گیری چگالی مایعات و رزین ها با پیکنومتر
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
آزمون اندازه گیری ترشیدگی و کپک زدگی در انواع مواد خوراکی (غذایی)
-
اندازه گیری پکتین در انواع مربا
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری پروکسید در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
اندازه گیری پاتولین در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری انواع نیتروژن (ازت) در خاک یا کود (ازت نیتراته، ازت آمونیاکی، ازت کل)
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل، الکل کل در مواد خوراکی و نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
حذف شده - (کد جایگزین: 1838) آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
اندازه گیری اسید آسکوربیک در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با استفاده از HPLC
-
آنالیز قلیاییت در آب و پساب Alkalinity to P.P به روش تیتراسیون
-
آنالیز فنل کل در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری سیانید در آب و پساب یا خاک
-
آنالیز میزان و نوع رسوبات جامد در آب و پساب Settleable Solid
-
آنالیز کیفیت آب با اندازه گیری آرسنیک، آلومینیوم، سلنیم، کروم به روش طیف سنجی جذب اتمی با تکنیک تولید هیدرید
-
اندازه گیری میزان کلر آزاد موجود در آب و پساب به روش رنگ سنجی و اسپکترومتری
-
آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری مقدار قلع در مواد خوراکی کنسرو شده به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز آنیون های موجود در آب و پساب به روش کروماتوگرافی یونی
-
آنالیز اسیدهای چرب (هیدورکربن ها) در گازهای مایع نفتی با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز اسیدهای چرب (هیدورکربن ها) در ترکیبات پروپان و پروپن با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز هیدروکربن های آروماتیک 8 کربنه با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز تعیین درصد وزنی مواد جامد
-
آزمون اندازه گیری میزان آب در نمونه های جامد و مایع با روش تیتراسیون حجمی کارل فیشر
-
اندازه گیری میزان فلزات در خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات (کل) موجود در آب، خاک و پساب
-
اندازه گیری میزان کلراید موجود در آب و پساب با تیتراتور
-
آنالیز کیفی (شناسایی) مواد با استفاده از طیف سنجی جرمی کروماتوگرافی گازی GC-MS
-
آنالیز سیکلوهگزان با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز شناسایی عناصر در آب به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری ارتوفسفات در آب به روش رنگ سنجی اسید اسکوربیک
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری اورتو فسفات و فسفات کل موجود در آب و پساب
-
آنالیز کمی مواد با طیف سنجی مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون اندازه گیری و سنجش غلظت یون فسفات در آب و پساب
-
آزمون تعیین غلظت ارتوفسفات
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن در دانه های روغنی آفتابگردان
-
آزمون اندازه گیری کادمیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری سرب، کادمیم، روی، مس و آهن پس از هضم با ریزموج به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
اندازه گیری چربی و ترکیب اسید های چرب در شیر و فرآورده های آن با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری BTEX (بنزن، تولوئن، اتیل بنزن، زایلن) در آب و پساب
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون الکترومتریک
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن کل در آب و پساب و خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ بعد از اکسیداسیون پراکسید هیدروژن و جوشش
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی آنیون سورفاکتانت ها Anionic surfactants در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان فلزات در آب و پساب یا خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
آنالیز قلیاییت کل در آب و پساب به روش تیتراسیون Total Alkalinity
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب کلسیم کربنات در آب و پساب
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب Total Suspended Solid (TSS)
-
آزمون اندازه گیری دما آب
-
آزمون اندازه گیری جیوه در آب با روش طیف سنجی جذب اتمی با و بدون غنی سازی AAS
-
اندازه گیری یون های لیتیم، پتاسیم و سدیم در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلورید، فلوراید و یون فلوراید در آب و مواد خوراک و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری دترجنت موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) در آب، پساب و فاضلاب به روش رنگ سنجی (اسپکتروفوتومتری)
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری آمونیاک در آب، خاک و پساب
-
اندازه گیری کلروفرم
-
آزمون تعیین ضریب شکست روغن
-
آزمون اندازه گیری کلر با روش های کروماتوگرافی
-
اندازه گیری نیتروژن اکساید و نیتریک اکساید NO,NO2 با طیف سنجی مرئی فرابنفش
-
آزمون اندازه گیری آمونیاک (NH3) با روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری نیتریت در آب به روش رنگ سنجی
-
آزمون تعيين درصد خلوص تركيبات آروماتيكي با کروماتوگرافی گازی
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری آمونیوم (یون آمونیوم) موجود در آب و پساب