- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت تحقیقاتی پویندگان فراوری طبیعی
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت تحقیقاتی پویندگان فراوری طبیعی
سال تاسیس : ۱۳۷۸
- وضعیت عضویت : توانمند
- قم قم ,
- مدیر آزمایشگاه : علیرضا محب علی
- رابط آزمایشگاه : علیرضا محب علی
- تلفن : ۰۲۵-۳۲۸۱۲۷۶۷
- نمابر : ۰۲۵-۳۲۸۱۰۱۰۶
- www.qccl.ir
- Fdoqccl@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت تحقیقاتی پویندگان فراوری طبیعی
زمینه های تخصصی :
کنترل کیفیت محصولات آرایشی و بهداشتی کنترل کیفیت مواد اولیه آرایشی و بهداشتی کنترل کیفیت مواد غذایینشانی آزمایشگاه :
قم- شهرک پردیسان- بلوار دانشگاه- بلوار شهید مولوی- پارک علم و فناوری،مجتمع مروارید 10،طبقه اول
نشانی دفتر :
تهران- ونک- خیابان ملاصدرا- بعد از چهار راه شیخ بهایی- روبروی بیمارستان بقیه الله- پلاک 201- طبقه اول- واحد C1
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
اتوکلاو
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
ترازوی حساس
-
ترازوی حساس
-
تیتراتور کارل فیشر
-
حمام آب
-
حمام فراصوت
-
دستگاه الک لرزان
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری گرانروی
-
دستگاه اندازه گیر یون
-
دستگاه کلنی شمار
-
دستگاه گرم کن
-
طیف سنج مرئی-فرابنفش
(UV-Vis) -
طیف سنج مرئی-فرابنفش
(UV-Vis) -
طیف سنج مرئی-فرابنفش
(UV-Vis) -
طیف سنج نوری
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کوره الکتریکی
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
آزمون تعيين درصد خلوص تركيبات آروماتيكي با کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری نیتریت در آب به روش رنگ سنجی
-
آزمون اندازه گیری اورتو کرزول و فنل در ادرار
-
آزمون اندازه گیری اتیلن گلیکول با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری آمونیاک (NH3) با روش طیف سنجی
-
اندازه گیری نیتروژن اکساید و نیتریک اکساید NO,NO2 با طیف سنجی مرئی فرابنفش
-
آزمون اندازه گیری سولفید هیدروژن H2S
-
آزمون اندازه گیری کلر با روش های کروماتوگرافی
-
آزمون اندازه گیری دی اکسید سولفور SO2 با روش کروماتوگرافی
-
آزمون اندازه گیری فنل نمونه با روش کروماتوگرافی
-
آزمون تعیین ضریب شکست روغن
-
آنالیز تعیین ضریب شکست و پراکندگی شکست در مایعات هیدروکربنی، نفت و فرآورده های آن
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات C5-C11 (هگزان، هپتان، اوکتان، نونان، دکان، ان دکان)
-
آزمون اندازه گیری اتیل استات
-
آزمون اندازه گیری بوتیل استات
-
اندازه گیری اتانول و 2 پروپانول (ایزو پروپیل الکل)
-
آزمون اندازه گیری استون
-
اندازه گیری کلروفرم
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن کل در آب و پساب و خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون الکترومتریک
-
آزمون تعیین میزان روغن در روغن های حل شونده در آب
-
اندازه گیری چربی و ترکیب اسید های چرب در شیر و فرآورده های آن با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری pH خاک
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
آزمون شناسایی انتروویروس های انسانی با آزمون پلاک تک لایه
-
آزمون های کنترل میکروبی انواع چای
-
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
-
آزمون تعیین متیلن بلو در کربن فعال
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون اندازه گیری مقدار خاکستر سولفاته در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری اورتو فسفات و فسفات کل موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات (کل) موجود در آب، خاک و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان آب در نمونه های جامد و مایع با روش تیتراسیون حجمی کارل فیشر
-
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع مواد خوراکی (مواد غذایی)
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
آزمون اندازه گیری اسانس و رنگ خوراکی (چشایی) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با HPLC
-
اندازه گیری اسید آسکوربیک در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با استفاده از HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل، الکل کل در مواد خوراکی و نوشیدنی
-
اندازه گیری اندیس استر در انواع سرکه
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری باقیمانده حلال در روغن خام آفتابگردان
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
اندازه گیری تخلخل در نان حجیم / نیمه حجیم
-
آزمون اندازه گیری ترشیدگی و کپک زدگی در انواع مواد خوراکی (غذایی)
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
اندازه گیری چربی در انواع فرآورده های شیری به روش ژربر
-
اندازه گیری چگالی مایعات و رزین ها با پیکنومتر
-
اندازه گیری چگالی محلول های آبی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
اندازه گیری درصد رطوبت با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری درصد عصاره استحصالی به روش رفلاکس
-
اندازه گیری درصد مواد نامحلول با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری درصد مواد و ترکیبات به روش هاوس من (مانند درصد قند، گلیسیریزین، صمغ و نشاسته، ...)
-
اندازه گیری دما
-
اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری رطوبت در انواع محصولات خوراکی به روش اتو
-
آزمون اندازه گیری رنگ افزودنی در زعفران
-
آزمون اندازه گیری رنگ مصنوعی در انواع محصولات خوراکی به روش کروماتوگرافی صفحه نازک TLC
-
اندازه گیری رنگ و رنگ تشخیص ظاهری در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری رنگدانه های زعفران
-
اندازه گیری شیرین کننده های مصنوعی در مواد خوراکی و فرآورده های مختلف
-
اندازه گیری ضریب شکست، نمایه شکست و اندیس رفراکسیون در انواع روغن خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
-
اندازه گیری عدد پولسنگ در انواع روغن و کره
-
آزمون شیمیایی اندازه گیری عدد ریشر - مایسل در انواع روغن و کره
-
آزمون اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد (درصد جرمی) بر اساس ماده خشک در زعفران
-
آزمون اندازه گیری غلظت پروتئین به روش الایزا
-
اندازه گیری غلظت رنگ ها با روش پتانسیومتری
-
آزمون اندازه گیری فسفر و فسفات در انواع فرآورده های گوشتی
-
اندازه گیری قابلیت ذوب شدن، رنده شدن، کشدار شدن و قابلیت الاستیسته در پنیر پیتزا
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری کافئین در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار توسط HPLC
-
اندازه گیری کلرور در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری گلوتن مرطوب در انواع آرد
-
اندازه گیری مواد طعم دهنده مصنوعی(چشایی) در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری میزان پایداری در مقابل اتانول در شیر استرلیزه و پاستوریزه
-
آزمون اندازه گیری میزان پلاریزاسیون در انواع قند و شکر
-
آزمون اندازه گیری میزان قند کل و محلول موجود در گیاهان
-
اندازه گیری میزان یون کلر در آب و پساب با طیف سنج نوری
-
اندازه گیری نقطه انجماد در انواع روغن های خوراکی
-
اندازه گیری نقطه دود در انواع روغن های خوراکی
-
اندازه گیری نقطه ذوب در انواع روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری نمره خاکستر در انواع قند و شکر
-
آزمون اندازه گیری نمره خوراکی در انواع محصولات خوراکی به روش ولهارد
-
آزمون اندازه گیری نمره رنگ در محلول در انواع قند و شکر به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری نیترات در انواع محصولات خوراکی
-
آنالیز نیتریت در انواع محصولات خوراکی و گیاهی با طیف سنجی
-
اندازه گیری ویسکوزیته (گرانروی) محلول
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
آزمون اندازه گیری ید در انواع نمک ید دار و سایر فرآورده های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان جذب آب
-
اندازهگیری پروتئین محلول به روش اسپکتروفوتومتری
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
-
آزمون pH، دما و رسانایی محلول اسانس
-
آزمون ارزیابی آمیختگی در اتانول اسانس
-
آزمون اندازه گیری میزان نمک در دارو، مواد خوراکی، خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل با الکل سنج
-
آزمون بازدارنده میکروبی در شیر استرلیزه و پاستوریزه
-
آزمون باقیمانده اسانس پس از تبخیر اسانس
-
آزمون بلانکیت در آرد
-
آزمون تعیین انواع میزان قارچ های آب
-
آزمون تعیین حدود مجاز میکروبی
-
آزمون تعیین درصد رطوبت نسبی RWC موجود در بافت گیاهی
-
آزمون تعیین ضریب شکست محلول ها
-
آزمون تعیین عدد اسیدی، عدد بازی، مقدار هیدروژن سولفید
-
آزمون تعیین عدد اسیدی، عدد بازی، مقدار هیدروژن سولفید و مرکپتان در روغن ها
-
آزمون تعیین نقطه ذوب
-
آزمون تعیین نقطه ذوب مواد جامد
-
آزمون تعیین درصد اسید سولفوریک در محلول ها
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون چرخش نوری اسانس (قطبش)
-
آزمون چگالی نسبی اسانس ها
-
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
-
آزمون شمارش قارچ هتروتروف
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
-
آزمون ضريب شکست اسانس
-
آزمون مقاومت در برابر رطوبت (Hummity Test)
-
آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
-
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنترل و کیفیت ادویه یا چاشنی ها
-
آزمون های عمومی کنترل و کیفیت روغن های خوراکی (اندیس صابونی، اندیس استری، آزمون ذوب و انجماد روغن ..)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت سرکه
-
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمون های کنترل و کیفیت شیر و فرآورده های آن (لبنیات) شامل چربی، اسیدیته، نمک، پروتئین ...
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی انواع قند و شکر و فرآورده های نیشکر
-
آزمونهای کنترل کیفی ، پایداری و خلوص داروها با روش کروماتوگرافی لایه نازک با کارایی بالا HPTLC
-
آنالیز اندازه گیری مقدار مواد آلی در مایع به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری مواد به روش کروماتوگرافی لایه نازک TLC
-
آنالیز اندازه گیری یون های کلرید، فلوراید، تیوسیانات، سیانات، بروماید، یداید با یون سنج
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز انواع و میزان آنزیم ها
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد جرمی عصاره محلول در آب
-
آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی و خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین درصد قند مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در اسید در مواد خوراکی (پودر ماهی)
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آزمون تعیین باقیمانده خشک، ماده خشک، باقیمانده تبخیر، مواد جامد قابل حل در آب، پریکس و مواد جامد کل در مواد و محصولات خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان چربی ها (لیپیدها) از نمونه با استخراج سوکسله
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز تعیین ویژگی های بافتی (نرمی، وضعیت ظاهری، بیاتی، تردی، سختی، سفتی) انواع مواد خوراکی و کشاورزی
-
آنالیز تعیین پارامترهای میکروبی و شاخص های بیولوژیک Biological Index آب و پساب
-
آنالیز تغییرات چگالی محلول در اثر تغییر اجزا محلول
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی انواع حلال ها با HPLC
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی مواد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری انواع رنگدانه ها
-
آنالیز کمی و کیفی مواد به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز مواد و ترکیبات به روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز ویسکوزیته (گرانروی)با ویسکومتر بروکفیلد
-
آنالیز، شناسایی و اندازهگیری ترکیبات اسانس ها، اسانسهای روغنی و عصاره های گیاهی
-
آنالیزهای اندیس استری روغن های خوراکی
-
آنالیزهای اندیس صابونی روغن های خوراکی
-
آنالیزهای آزمون ذوب و انجماد روغن روغن های خوراکی
-
آنالیز نمونه های مایع هیدروکربنی (از C4 تا C20) با کروماتوگراف گازی GC
-
آزمون تعیین پوکی، پری، شیشه ای شدن و ترک خوردگی در انواع کله قند
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
آزمون تعیین کیفیت پخت در انواع کنسروها
-
آزمون تعیین کیفیت نگهداری انواع کنسرو
-
خدمات اسانس گیری نمونه
-
خدمات اسانس گیری نمونه های گیاهی
-
خدمات تهیه گل و عصاره اشباع
-
خدمات شمارش کلنی نمونه ها با دستگاه کلنی شمار
-
خدمات کشت میکروب
-
آزمون شناسایی فلزات قلیایی و قلیایی خاکی با نورسنج شعله ای (سدیم، پتاسیم، کلسیم ...)
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری آنزیم های خاص
-
اندازه گیری میزان گازهای CO، CO2، O2،HC و NOx با سنجشگر گاز
-
آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
اندازه گیری حلالیت در اسید
-
اندازه گیری میزان نفوذپذیری
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن محلول در آب
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
-
آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری اوره
-
شناسایی مخلوط حلال های شیمیایی و گازها توسط FTIR و GC-MS
-
اندازه گیری پروتئین کل
-
آزمون استاندارد صابون بهداشتی
-
آزمون استاندارد پاک کننده های دندان
-
آزمون استاندارد مواد ظرفشویی (مایعات ظرفشویی)
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون کامل شیر
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
استخراج اسانس از عرقیات به روش حلال
-
اندازگیری نیتروز آمین در فراورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری پارابن ها در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
-
اندازه گیری میزان 1 و 4 دی اکسان در شوینده ها به روش GC-MS
-
اندازه گیری میزان اکریل آمید در نان، بیسکوییت و چیپس به روش کروماتوگراف گازی GC
-
اندازه گیری نیتروز آمین در فرآورده های گوشتی به روش GC
-
اندازه گیری فرمالین در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش Uv-VIS
-
اندازه گیری مواد فعال کاتیونی، آنیونی و غیر یونی در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری مواد قابل استخراج در الکل در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش وزن سنجی
-
اندازه گیری زئین در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش وزن سنجی
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک و مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز کامل مواد اولیه لوازم و محصولات آرایشی و بهداشتی با دستگاه های کارل فیشر، GC، HPLC
-
آنالیز تعیین اسیدیته و قلیائیت در شوینده ها، پاک کننده ها و لوازم آرایشی
-
آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم آزاد در شوینده ها به روش شیمیایی
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کلراید در مواد خوراکی، دارو و مواد اولیه دارویی و مواد غیرخوراکی
-
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
-
آزمون اندازه گیری میزان کلر فعال در شوینده ها، مواد رنگ بر و سفید کننده ها
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون معادل دکستروز در گلوکز مایع
-
آزمون اسیدهای چرب آزاد در مواد آرایشی و بهداشتی
-
آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
-
آزمون اکسیژن فعال در صنایع آرایشی و بهداشتی
-
آزمون استات سدیم در دیاستات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی
-
آزمون اسید استیک در دیاستات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی
-
آزمون اندازه گیری انیدرید سولفور در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون آمین آزاد در کوکونات دی اتانل امید
-
آزمون تعیین وجود آهن در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری میزان سرب در شوینده
-
آزمون اسانس در مواد خوراکی
-
آزمون اسیدهای رزین در شوینده ها
-
آزمون اسیدیته فرار در آبمیوه ها
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد محلول و نامحلول در مایعات خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون مواد محلول در الکل در شوینده ها
-
آزمون قلیای آزاد در شوینده ها
-
آزمون قلیای فعال در شوینده ها
-
آزمون قلیای کل در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری کافئین در انواع نوشیدنی ها
-
آزمون تعیین میزان چربی کل در صابون ها
-
آزمون اندازه گیری میزان گلیسیرین در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد نامحلول در الکل در شوینده ها
-
آزمون تعیین میزان قلیائیت خاکستر در مواد خوراکی
-
آزمون تعیین درصد خلوص مواد شیمیایی یا حلال های آلی به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی انواع سس (سس گوجه فرنگی، سس فلفل تند، سس چیلی تای، سس سرکه و سبزی، سس پیتزا، سس سویا، سس فلفل پوربیبر، سس خردل، سس سالسا)
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیک و شیمی انواع آبمیوه و نوشیدنی های بدون گاز
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پودر نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ژله نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیک و شیمی در انواع مربا، مربا مارمالاد و ژله مربا
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیک و شیمی در چای سبز
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای کیسه ای
-
اندازه گیری درصد خلوص برمید پتاسیم (Potassium bromide)
-
اندازه گیری درصد خلوص نیتریت سدیم
-
آزمون تعیین درصد خلوص اسید اسکوربیک (ویتامین C) به روش طیف سنجی
-
آزمون تعیین درصد خلوص کربنات کلسیم
-
آزمون اندازه گیری آهن در محلول های آبی با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری کلر در نمونه با روش تیتراسیون به طریقه ولهارد
-
شناسایی اسیدهای کربوکسیلیک در مخلوط نمونه
-
شناسایی الکل ها در مخلوط نمونه کلراید روی
-
آنالیز اندازه گیری آرسنیک در مواد شوینده بر حسب AS2O3
-
آزمون اندازه گیری فرمالدئید در مواد شوینده
-
آزمون سنجش پایداری حرارتی و برودتی شوینده ها
-
اندازه گیری عدد زئین در موارد شوینده
-
آزمون اندازه گیری مواد نامحلول در آب
-
آزمون پایداری مواد شوینده (مایع و ژل ظرفشویی)
-
آزمون اندازه گیری قدرت امولسیون کنندگی و چرک بری (مایع و ژل ظرفشویی)
-
آزمون اکسیدان (مایع و ژل ظرفشویی)
-
اندازه گیری فشار داخلی اسپری مو
-
اندازه گیری میزان افشانه کردن بر حسب گرم در ثانیه (اسپری مو)
-
اندازه گیری میزان حلال در شوینده
-
اندازه گیری مواد غیر فرار در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری کل مواد فعال در سطح شوینده
-
آنالیز میزان خوردگی آلیاژهای آلومینیم AL
-
آزمون پایداری شامپوی سر
-
اندازه گیری دانسیته مواد شوینده
-
آزمون اندازه گیری رسوب در مواد شوینده
-
آزمون های میکروبی آب
-
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب شرب
-
آزمایش قابلیت اختلاط امولسیونها با آب
-
آزمون اندازه گیری نقطه جوش
-
آزمون اندازه گیری اسید و قلیای آزاد با روش تیتراسیون
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری میزان نیتریت (یون نیتریت) موجود در آب و پساب
-
آزمون حلالیت در آب
-
آزمون اندازه گیری درجه خلوص در نمک ها سیالات حفاری
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع کنسرو
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شامپو (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون فلزات سنگین در شامپو (اندازه گیری آرسنیک)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در پاک کننده های دندان (فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون انطباق بسته بندی تجهیزات پزشکی
-
آزمون بررسی دهانشویه
-
آزمون استاندارد ویژگی های مسواک
-
آزمون استاندارد کنترل خمیر دندان
-
آنالیز طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آزمون اندازه گیری مواد قابل استخراج با آب
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی صابون بهداشتی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پاک کننده های دندان
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی شامپوی موی سر
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی مایعات ظرفشویی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی صابون بچه
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی افشانه مو
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی افشانه بی بوکن
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی شیشه پاک کن (برپایه حلال)
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلوئور (F) به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری جذب نوری با دستگاه اسپکتروفتومتر
-
خدمات هاتپلیت
-
آنالیز شناسایی نوع گوشت های خام و فرآوری شده (سوسیس، کالباس و همبرگر، ناگت)
-
آنالیز شناسایی تقلبات روغن های گیاهی
-
آزمون کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب و پساب
-
آزمون استاندارد قلیایی یا اسیدیته آزاد در پارافین مایع بهداشتی
-
آزمون استاندارد خاکستر سولفاته در پارافین مایع بهداشتی
-
آزمون استاندارد تعیین مقدار پارافین جامد در پارافین مایع بهداشتی
-
آزمون استاندارد نقطه ذوب در وازلین مطابق استاندارد ISIRI3949
-
آزمون استاندارد مواد صابونی شدن در وازلین مطابق استاندارد ملی
-
آزمون استاندارد خاکستر سولفاته در وازلین
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل و خاکستر سولفاته شده
-
آزمون های شیمیایی فرآورده های سلولزی
-
آزمون های میکروبی فرآورده های سلولزی
-
طیف سنجی جذبی، انعکاسی و عبوری روی نمونه های جامد، فیلم و پودر با طیف سنج مرئی فرابنفش
-
اندازه گیری λ max بوسیله طیف سنج نوری
-
اندازه گیری چگالی محلول ها با رفراکتومتر
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها
-
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی (آنتی باکتریال) به روش تعیین CFU