- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت داروسازی بوعلی دارو
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت داروسازی بوعلی دارو
سال تاسیس : ۱۳۹۲
- وضعیت عضویت : فعال
- قم قم ,
- مدیر آزمایشگاه : محبوبه مریمی
- رابط آزمایشگاه : محبوبه مریمی
- تلفن : ۰۲۵۳۳۳۴۰۶۳۸
- نمابر : ۰۲۵۳۳۳۴۰۰۶۶
- www.booali.ir
- mm_shimi62@yahoo.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت داروسازی بوعلی دارو
نشانی آزمایشگاه :
استان قم، شهرک صنعتی شکوهیه، بلوار چمران، پونک دو، پلاک 96، کدپستی: 3738115445.
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
اتاقک آزمون شرایط محیطی
-
اتوکلاو
-
انکوباتور
-
ترازوی حساس
-
حمام آب
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری گرانروی
-
دستگاه سنجش زمان باز شدن قرص
-
طیف سنج نوری دو پرتویی
-
کابین پرتو فرابنفش
-
کوره الکتریکی
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
نمونه بردار
-
آنالیز کمی مواد با طیف سنجی مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آزمون اندازه گیری مقدار خاکستر سولفاته در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز ویسکوزیته (گرانروی)مطلق با ویسکومتر چرخشی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
-
آزمون تعیین مقدار فنل کل با استفاده از روش فولین- سیوکالتو
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ازتوباکتر/ آزوسپریلوم / سودوموناس
-
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
خدمات اتوکلاو
-
خدمات اسانس گیری نمونه
-
خدمات انکوباتور
-
آزمون زمان متلاشی شدن (باز شدن) قرص یا کپسول
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری چگالی، چگالی نسبی و چگالی API در نفت خام، نفت و فرآورده های مایع آن با روش هیدرومتری
-
آزمون اندازه گیری فنول کل
-
آزمون اندازه گیری فلاونوئید کل
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک و مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز تعیین عدد اسیدی کل در روغن و گریس و فرآورده های نفتی
-
آزمون اسانس در مواد خوراکی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سبز
-
اندازه گیری یک نمونه با استفاده از جذب در طول موج مشخص و روش کالیبراسیون توسط دستگاه uv-vis
-
تعیین طیف و اندازه گیری مواد مختلف اعم از دارویی و غیره که در ناحیه مرئی و ماورا بنفش جذب دارند توسط دستگاه uv-vis
-
آنالیز طیف سنجی ماوراء بنفش و تعیین میزان جذب UV
-
آزمون های میکروبی آب
-
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب شرب
-
بررسی خواص ظاهری (رنگ، بو، شکل ظاهر) مواد اولیه
-
اندازه گیری حجم متوسط
-
آزمون تعیین اندیس اسیدی
-
آنالیز سنجش پلی فنول ها
-
آزمون اندازه گیری آنتوسیانین تام
-
آزمون اندازه گیری تانن و تانن تام (جوهر مازو) به روش طیف سنجی
-
جستجو و شمارش استرپتوکوکهای مدفوعی در نمونه های آب، آب معدنی یا پساب
-
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاء نیترات در نمونه های آب و پساب
-
آزمون های میکروبی انواع کنسرو
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
-
آزمونهای میکروبی عدس،کپک
-
آزمونهای میکروبی نخود کپک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمون های میکروبی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های میکروبی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون میکروبی کمپوت آناناس
-
آزمونهای میکروبی خوشاب گریپ فروت
-
آنالیز با طیف سنج نور مرئی و فرابنفش UV-Vis
-
آزمون های بیولوژیکی (محیط سازی، کشت زیرهود، انکوباتور، تشخیص میکروسکوپی) اشیاء، مواد و فضاهای تاریخی
-
اندازه گیری فنل تام
-
آزمون اندازه گیری فلانوئید به روش طیف سنجی
-
خدمات تهیه مقطع و رنگ آمیزی بافت، سلول و باکتری
-
آماده سازی نمونه گیاه با آسیاب
-
آزمون های میکروبی فرآورده های سلولزی
-
اندازه گیری λ max بوسیله طیف سنج نوری
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها
-
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی به روش Disc diffusion
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون اندازه گیری طیف جذبی نقطه انتهایی End point فرابنفش با UV-Vis
-
آزمون اسکن طیف فرابنفش جذبی UV-Vis
-
آزمون اسکن ناحیه فرابنفش جذبی UV-Vis
-
خدمات کشت افتراقی باکتری ها
-
خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
-
آزمون های مجتمع کاتالاز، اکسیداز، کواگالاز همولیز و دیسک گذاری
-
آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبیولوژی خمیر کاغذ و خمیر لینتر
-
آزمون تشخیص کلیفرم ها از آنتروباکتری ها IMVIC
-
آنالیز تعیین غلظت به وسیله دستگاه طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
آزمون شناسایی هر یک از انتروکوک/سودوموناس/کلی فرم/اشرشیا در آب به روش فیلتراسیون
-
آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل کل در آبلیمو به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع پنیر
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
-
آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون فیلتراسیون نمونه برای اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در آب و آب معدنی یا پساب
-
آزمون میکروارگانیسم گرمادوست عامل فساد بدون گاز
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی قارچ ها در وسایل پزشکی
-
آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
-
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
آزمون انتشار در ژل
-
آزمون شمارش مخمرهای پروبیوتیک
-
آزمون شناسایی لاکتوباسیلوس پاراکازیی
-
آزمون جستجو و شناسایی لاکتوباسیلوس کازئی Lactobacillus casei
-
آزمون آنتی بیوگرام (آنتی باکتریال) تعیین قطر هاله عدم رشد – آزمون دیسک دیفیوژن (Disk diffusion) Inhibition Zone
-
آزمون اندازه گیری pH انواع جاذب ها (کربن فعال، مولکولارسیوها و . . . )
-
خدمات کشت سلولی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب انار
-
آزمون های استاندارد میکروبی زعفران ( شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر فرادما
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شامپو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر کیک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع کنسرو و کمپوت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پروتئین سویا
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع ترشی و شور
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی لواشک
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
-
آزمون اندازه گیری خاکستر مواد اولیه دارویی و گیاهان دارویی
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک های فکالیس
-
آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) پنبه (پنبه هیدروفیل)
-
آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) باند و گاز
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبی عسل
-
آزمون تعیین گرید ویسکوزیته (گرانروی)
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب و بخار برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات عصاره گیری به روش خوابانیدن در حلال (ماسراسیون یا خیساندن)
-
خدمات عصاره گیری به روش پرکولاسیون برای نمونه های گیاهی
-
خدمات استخراج روغن از دانه های روغنی
-
آزمون میکروبیولوژی کرم و لوسیون ها بر اساس استاندارد ملی ISIRI3978
-
آزمون بررسی عملکرد و اثر ضد عفونی کنندگی مواد شوینده دست
-
آزمون اندازه گیری ضخامت نمونه ها با میکرومترها
-
آزمون اندازه گیری ضخامت فیلم و ورقه های پلاستیکی
-
آنالیز مکانیسم آنتی باکتریال ترکیبات (توسط روش دیسک، چاهک، MIC و MBC)
-
آزمون مشاهده صفحات TLC
-
آزمون پایداری تسریع شده محصولات گیاهان دارویی، مواد اولیه دارویی و شناسایی مواد موثره دارویی