صفحه اصلی

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی معتقد است که اگر تفکر شبکه‌ای داشته باشیم می‌توانیم یک نهضت جدید، سازمان جدید یا یک ایده جدید داشته باشیم.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رضا اسدی‌فرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به ضرورت توسعه تفکر شبکه ای در کشور، گفت: اولین تفاوت بین تفکر شبکه‌ای با تفکرات معمولی، سنتی و سلسله مراتبی، این است که فردی که تفکر شبکه‌ای دارد، باور دارد هیچ کاری با زور و اجبار و ابلاغ به نتیجه نمی‌رسد.


وی افزود: فردی که تفکر شبکه‌ای دارد، فقط امکاناتی که مالکیت آن را دارد، در نظر نمی‌گیرد بلکه به همه امکانات سازمان‌های دیگر در داخل کشور و یا حتی بیرون از مرزهای کشور به عنوان یک فرصت می‌نگرد.


به گفته اسدی‌فرد، در تفکر شبکه‌ای باید مسیرها و زمینه‌های هموار ایجاد شود که همه افراد علاقمند کار کردن در یک برنامه شوند. در واقع لازم است که منافع فردی افراد با منافع سازمان همراستا شود. یک مدیر باید بتواند برای اجرایی کردن یک برنامه یا سیاست، خودش را در جایگاه تک تک نقش آفرینان آن در همه سطوح قرار دهد و ملاحظات و منافع آنها را در نظر بگیرد.


وی در ادامه تصریح کرد: شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی تاکنون تلاش کرده در همین راستا و بر مبنای تفکر شبکه ای فعالیت کند تا از مزایای آن نیز بهره مند شود.