پنجمین دوره از کارگاه آموزشی «چگونگی
انتخاب مواد مرجع استاندارد مناسب و استفاده صحیح از آنها در آزمایشگاه»،
با حضور 37 نفر از مدیران
کیفیت و کارشناسان مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی از استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی، 26 و 27 دی ماه جاری در شهر مشهد به میزبانی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد.
در این دوره که طی دو روز و به همت کارگروه تخصصی استاندارد و کالیبراسیون شبکه آزمایشگاهی برگزار گردید،
- جایگاه و اهمیت استفاده از مواد مرجع در آزمایشگاهها؛- تفاوت انواع مواد مرجع و چگونگی استفاده از آنها؛- الزامات مربوط به گواهینامههای مواد مرجع؛- الزامات شرکتهای تولید کننده مواد مرجع؛
تشریح شد و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
این
دوره آموزشی با استناد به استانداردهای جهانی در مورد انتخاب ماده مرجع
مناسب در آزمایشگاه، استفاده مناسب و اثربخش از مواد مرجع، شرایط تولید
مواد مرجع و مانند آن، آماده و ارایه شدهاست.
برنامه پایانی روز دوم این دوره، بازدید از آزمایشگاههای موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بود. این موسسه از مراکز فعال عضو شبکه آزمایشگاهی است. این موسسه شامل دو پژوهشکده «علوم و صنایع غذایی» و «فناوریهای پیشرفته مواد غذایی» است که به ارائه خدمات پژوهشی، آزمایشگاهی و مشاورههای تخصصی و فنی و مهندسی در زمینه صنعت غذا میپردازند.
شایان
ذکر است به دلیل اهمیت آشنایی کافی مراکز آزمایشگاهی در این زمینه، این
دوره در تهران و برخی از مراکز استانها برای مدیران کیفیت مراکز عضو
شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی برگزار میگردد.