پنجمین دوره آموزشی چگونگی انتخاب مواد مرجع استاندارد مناسب و استفاده صحیح از آن‌ها در آزمایشگاه با هدف بهبود کیفیت خدمات آزمایشگاه‌های عضو شبکه و تضمین کیفیت نتایج آزمون‌ها، در مشهد برگزار شد.

پنجمین دوره از کارگاه آموزشی «چگونگی انتخاب مواد مرجع استاندارد مناسب و استفاده صحیح از آن‌ها در آزمایشگاه»، با حضور  37 نفر از مدیران کیفیت و کارشناسان مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی از استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی، 26 و 27 دی ماه جاری در شهر مشهد به میزبانی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

filereader.php?p1=main_4a8a08f09d37b7379

در این دوره که طی دو روز و به همت کارگروه تخصصی استاندارد و کالیبراسیون شبکه آزمایشگاهی برگزار گردید،
- جایگاه و اهمیت استفاده از مواد مرجع در آزمایشگاه‌ها؛
- تفاوت انواع مواد مرجع و چگونگی استفاده از آن‌ها؛
- الزامات مربوط به گواهینامه‌های مواد مرجع؛
- الزامات شرکت‌های تولید کننده مواد مرجع؛
تشریح شد و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

این دوره آموزشی با استناد به استانداردهای جهانی در مورد انتخاب ماده مرجع مناسب در آزمایشگاه، استفاده مناسب و اثربخش از مواد مرجع، شرایط تولید مواد مرجع و مانند آن، آماده و ارایه شده‌است.

برنامه پایانی روز دوم این دوره، بازدید از آزمایشگاه‌های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بود. این موسسه  از مراکز فعال عضو شبکه آزمایشگاهی است. این موسسه شامل دو پژوهشکده «علوم و صنایع غذایی» و «فناوری‌های پیشرفته مواد غذایی» است که به ارائه خدمات پژوهشی، آزمایشگاهی و مشاوره‌های تخصصی و فنی و مهندسی در زمینه صنعت غذا می‌پردازند.

filereader.php?p1=main_0cc175b9c0f1b6a83

شایان ذکر است به دلیل اهمیت آشنایی کافی مراکز آزمایشگاهی در این زمینه، این دوره در تهران و برخی از مراکز استان‌ها برای مدیران کیفیت مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی برگزار می‌گردد.

filereader.php?p1=thumbnail_92eb5ffee6ae
کلمات کلیدی : پژوهشکده علوم و صنایع غذایی,کارگاه آموزشی,شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی,مواد مرجع

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code