پنجمین دوره آموزشی چگونگی انتخاب مواد مرجع استاندارد مناسب و استفاده صحیح از آن‌ها در آزمایشگاه با هدف بهبود کیفیت خدمات آزمایشگاه‌های عضو شبکه و تضمین کیفیت نتایج آزمون‌ها، در مشهد برگزار شد.

پنجمین دوره از کارگاه آموزشی «چگونگی انتخاب مواد مرجع استاندارد مناسب و استفاده صحیح از آن‌ها در آزمایشگاه»، با حضور  37 نفر از مدیران کیفیت و کارشناسان مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی از استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی، 26 و 27 دی ماه جاری در شهر مشهد به میزبانی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

filereader.php?p1=main_4a8a08f09d37b7379

در این دوره که طی دو روز و به همت کارگروه تخصصی استاندارد و کالیبراسیون شبکه آزمایشگاهی برگزار گردید،
- جایگاه و اهمیت استفاده از مواد مرجع در آزمایشگاه‌ها؛
- تفاوت انواع مواد مرجع و چگونگی استفاده از آن‌ها؛
- الزامات مربوط به گواهینامه‌های مواد مرجع؛
- الزامات شرکت‌های تولید کننده مواد مرجع؛
تشریح شد و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

این دوره آموزشی با استناد به استانداردهای جهانی در مورد انتخاب ماده مرجع مناسب در آزمایشگاه، استفاده مناسب و اثربخش از مواد مرجع، شرایط تولید مواد مرجع و مانند آن، آماده و ارایه شده‌است.

برنامه پایانی روز دوم این دوره، بازدید از آزمایشگاه‌های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بود. این موسسه  از مراکز فعال عضو شبکه آزمایشگاهی است. این موسسه شامل دو پژوهشکده «علوم و صنایع غذایی» و «فناوری‌های پیشرفته مواد غذایی» است که به ارائه خدمات پژوهشی، آزمایشگاهی و مشاوره‌های تخصصی و فنی و مهندسی در زمینه صنعت غذا می‌پردازند.

filereader.php?p1=main_0cc175b9c0f1b6a83

شایان ذکر است به دلیل اهمیت آشنایی کافی مراکز آزمایشگاهی در این زمینه، این دوره در تهران و برخی از مراکز استان‌ها برای مدیران کیفیت مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی برگزار می‌گردد.

filereader.php?p1=thumbnail_92eb5ffee6ae
کلمات کلیدی : پژوهشکده علوم و صنایع غذایی,کارگاه آموزشی,شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی,مواد مرجع

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نـــام
ایمیل
نظر شما
کارکترهایی که در تصویر می بینید را وارد نمایید. (حساس به حروف کوچک و بزرگ)