جستجوی پیشرفته مقالات
آرشیو مقالات
تولید نانوالیاف با روشهای نوین الکتروریسی
(۱۴۰۳/۰۳/۳۱)بررسی میزان گلوتن در مواد غذایی با استفاده از روش الایزا
(۱۴۰۳/۰۳/۳۱)بهینه سازی واحدهای گاز سوز با استفاده از الگوریتم فرا ابتکاری آموزش - یادگیری
(۱۴۰۳/۰۳/۳۱)بررسی نرمال بودن توزیع نتایج آزمون با استفاده از نرم افزار MiniTab
(۱۴۰۳/۰۳/۳۱)تصویربرداری فراطیفی رامان و پیاده سازی الگوریتم های یادگیری ماشین، راهکاری نوین در استخراج نقشه توزیع مولکولی مواد
(۱۴۰۳/۰۳/۳۱)ارزش گوهرشناسی و دیرینه شناسی کهربا و روش های آزمایشگاهی تشخیص آن
(۱۴۰۳/۰۳/۳۱)تشحیص آلرژن های غذایی نظیر گلوتن با استفاده از روش واکنش زنجیر های پلیمراز در زمان واقعی
(۱۴۰۲/۱۲/۲۹)معرفی دستگاه طیف سنج جرمی نسبت ایزوتوپی و کاربرد ایزوتوپ های پایدار در ردیابی و کنترل اصالت مواد غذایی
(۱۴۰۲/۱۲/۲۹)تعیین مقدار کمّی ترکیبات هیدروکربن مایع: مقایسه بین کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی فرابنفش خلاء و کروماتوگرافی گازی دو بعدی
(۱۴۰۲/۱۲/۲۹)برسی و شبیه سازی آنالیز تخریب زانویی 90 درجه
(۱۴۰۲/۱۲/۲۹)