صفحه اصلی

تجربه‌های ایران به عنوان یکی از کشورهای توانمند در حوزه تولید دارو و واکسن کووید 19 در ابعاد بین‌المللی معرفی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، از آخرین روزهای سال 98 که شیوع مهمان ناخوانده‌ای شرایط حیات جهان را دست‌خوش تغییر کرد و سلامت را با تهدیدهای جدی مواجه ساخت، شرکت‌های فعال در حوزه دارویی، تجهیزات پرشکی و تولیدکنندگان اقلام بهداشتی و دیگر فعالان زیست‌بوم سلامت دست به کار شدند تا در مقابل تهدید ویروس کووید 19 علیه سلامت، ایستادگی کنند.

 

بر همین اساس، تولید واکسن به عنوان یکی از مسیرهای مقابله با شیوع کرونا مطرح شد و ایران نیز با برخورداری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های فناورانه در حوزه زیست‌فناوری و دارویی به یاری شرکت‌های دانش‌بنیان این حوزه، به عرصه تولید واکسن‌ هم‌پای کشورهای پیشرفته گام گذاشت. در این مسیر به تجربه‌ها و توانمندی‌هایی دست یافت که قابل معرفی و بستری برای تعامل فناورانه با دیگر کشورها است. 

 

واحد بین‌الملل شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نظر دارد دستاوردهای ایران در تولید واکسن کرونا ایران‌ساخت را با هدف معرفی این توانمندی و دستاوردها در عرصه بین‌المللی ارائه کند. بر همین اساس، معرفی دستاوردهای ایران در حوزه تولید واکسن کووید 19 در قالب وبینار، 20 اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.

 

این وبینار ضمن ایجاد بستری تعاملی میان متخصصان و فناوران فعال در حوزه‌های سلامت، دستاوردهای ایران را در تولید واکسن کووید 19 معرفی می‌کند. فعالان شرکت‌های برجسته ایرانی تجربه‌ها و دستاوردهای خود را در مورد واکسن ویروس کرونا، میزان اثربخشی و مراحل تولید ارائه می دهند.

 

 

در این وبینار کیهان آزادمنش مدیر گروه تحقیقات و ویروس‌شناسی انستیتوپاستور، سید رضا بنی هاشمی، رئیس گروه تحقیق و توسعه موسسه تحقیقات واکسن و سرم رازی و حسن جلیلی رئیس گروه تحقیقاتی واکسن کوو ایران برکت ضمن بیان تازه‌ترین دستاوردها و رخ‌دادهای این حوزه، به شرح تجربیات و توانمندی‌های کشور در حوزه واکسن کووید 19 می‌پردازند.

 

علاقمندان برای شرکت در این وبینار می‌توانند از طریق آدرس اینترنتی ثبت نام  یا در صورت تمایل برنامه را از طریق وب سایت شبکه آزمایشگاه بین‌المللی به صورت زنده مشاهده کنند.