- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت کیمیا گستران نوین آزمای تبریز
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت کیمیا گستران نوین آزمای تبریز
سال تاسیس : ۱۳۹۲
- وضعیت عضویت : فعال
- آذربایجان شرقی تبریز ,
- مدیر آزمایشگاه : امیرمحمد گوگانیان
- رابط آزمایشگاه : امیرمحمد گوگانیان
- تلفن : ۰۴۱۳۲۴۳۵۶۰۳
- نمابر : ۰۴۱۳۲۴۳۵۶۰۳
- Kgnat.comp@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت کیمیا گستران نوین آزمای تبریز
زمینه های تخصصی :
آزمون های فیزیکو شیمیایی و میکروبیولوژی محصولات کشاورزی، آب و پساب، مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و آزمون های فیزیکو شیمیایی خاکنشانی آزمایشگاه :
تبریز، بعد از پلیس راه تبریز-آذرشهر، جنب پمپ بنزین، جاده ی بارانلو، بعد از خط راه آهن ، میدان پارادایس ، کوی پارادایس
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
اتوکلاو
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
پمپ خلاء روتاری
-
ترازوی حساس
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
حمام آب
-
خوانشگر الایزا
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری چندین پارامتر
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری فعالیت آبی
-
دستگاه روتاتور
-
دستگاه سنجش نقطه اشتعال بسته
-
دستگاه کدورت سنج
-
دستگاه کلنی شمار
-
دما و رطوبت سنج
-
دما و رطوبت سنج
-
دورسنج
-
سانتریفیوژ
-
شوف بالن
-
شوف بالن
-
شیکر گردابی
-
طیف سنج نوری
-
طیف سنج نوری
-
غربال دانه بندی
-
فریزر
-
کوره الکتریکی
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هود لامینار
-
یخچال فریزر
-
یخچال فریزر
-
آزمون اندازه گیری یون نیتروژن آمونیاکی در آب به روش رنگ سنجی (نسلر)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری آمونیوم (یون آمونیوم) موجود در آب و پساب
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
آزمون اندازه گیری نیتریت در آب به روش رنگ سنجی
-
آزمون اندازه گیری آمونیاک (NH3) با روش طیف سنجی
-
اندازه گیری نیتروژن اکساید و نیتریک اکساید NO,NO2 با طیف سنجی مرئی فرابنفش
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
-
خدمات شمارش کل باکتری با روش H.P.C
-
اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز شیمیایی COD موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان اکسیژن محلول در آب، پساب و فاضلاب DO
-
آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) در آب، پساب و فاضلاب به روش رنگ سنجی (اسپکتروفوتومتری)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلورید، فلوراید و یون فلوراید در آب و مواد خوراک و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری دما آب
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب و محلول ها به روش وزن سنجی Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز تعیین کل ذرات محلول جامد در آب و پساب و محلول ها Total Dissolved Solids (TDS)
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب کلسیم کربنات در آب و پساب
-
آنالیز قلیاییت کل در آب و پساب به روش تیتراسیون Total Alkalinity
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ بعد از اکسیداسیون پراکسید هیدروژن و جوشش
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن کل در آب و پساب و خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون الکترومتریک
-
آنالیز تعیین چگالی واقعی ذرات خاک
-
اندازه گیری pH خاک
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
آزمون های کنترل میکروبی انواع چای
-
آزمون تعیین سطوح کم کلیفاژها / کلیفاژهای عفونت زا برای اشرشیا کل C در آب و پساب
-
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
-
آزمون تعیین غلظت ارتوفسفات
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیا کننده سولفات SRB در آب، پساب، خاک
-
آنالیز تعیین میزان کدورت در آب و پساب به روش نفلومتری
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان کلر آزاد موجود در آب و پساب به روش رنگ سنجی و اسپکترومتری
-
آزمون اندازه گیری سیانید در آب و پساب یا خاک
-
آنالیز فنل کل در آب و پساب
-
آنالیز قلیاییت در آب و پساب Alkalinity to P.P به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
حذف شده - (کد جایگزین: 1838) آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل، الکل کل در مواد خوراکی و نوشیدنی
-
اندازه گیری اندازه ذرات در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری اندیس استر در انواع سرکه
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری پارامترهای میکروبیولوژی در نمونه های جامد، محلول، هوا (کلیفرم ها، باکتری ها، هتروتروف، تخم انگل و...)
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری پکتین در انواع مربا
-
آزمون اندازه گیری تانن (جوهر مازو) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری ترشیدگی و کپک زدگی در انواع مواد خوراکی (غذایی)
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری درصد رطوبت اشباع خاک
-
اندازه گیری دما
-
اندازه گیری دما و رطوبت محیطی
-
اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری رطوبت در انواع محصولات خوراکی به روش اتو
-
اندازه گیری رنگ و رنگ تشخیص ظاهری در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری رنگدانه های زعفران
-
آزمون اندازه گیری فسفر؛ پتاسیم قابل جذب در خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری فسفر و فسفات در انواع فرآورده های گوشتی
-
اندازه گیری قابلیت ذوب شدن، رنده شدن، کشدار شدن و قابلیت الاستیسته در پنیر پیتزا
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری کدورت در ماء الشعیر و سایر نوشدینی ها
-
آزمون اندازه گیری کربن و گوگرد به روش آنالیز شیمیایی
-
آزمون اندازه گیری درصد مواد خنثی شونده (TNV) خاک به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری کلرور در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری کلسیم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک و مواد معدنی با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری گاز کربنیک در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری گلوتن مرطوب در انواع آرد
-
اندازه گیری ماده خشک بدون چربی در کره
-
اندازه گیری میزان پتاسیم خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم خاک یا کود با نورسنج شعله ای
-
اندازه گیری میزان قلیاییت آب و خاک
-
اندازه گیری میزان کلراید خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری میزان منیزیم خاک، کود، گیاه به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری میزان یون کلر در آب و پساب با طیف سنج نوری
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری نمره خاکستر در انواع قند و شکر
-
آنالیز نیتریت در انواع محصولات خوراکی و گیاهی با طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
آزمون اندازه گیری ید در انواع نمک ید دار و سایر فرآورده های خوراکی
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
-
آزمون اسيديته کل اشباع
-
آزمون اندازه گیری رسانایی الکتریکی آب
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل با الکل سنج
-
آزمون بلانکیت در آرد
-
آزمون بهم چسبیدگی در میوه
-
آزمون بهم چسبیدگی مواد خوراکی
-
آزمون تعیین شکر زدگی در انواع خشکبار
-
آزمون تعیین شکر زدگی در انواع میوه ها
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون شمارش باکتری ها به روش فیلتراسیون در آب
-
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
-
آزمون شمارش بیفیدو باکتریوم
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
-
آزمون شناسایی کمپیلو باکتر
-
آزمون های تشخیص آلودگی های میکروبی مواد خوراکی انسان و دام
-
آزمون های شیمیایی الزامات سازمان حفاظت محیط زیست و فیزیک بهداشت برای نمونه های آب، پساب فاضلاب صنعتی، بهداشتی، آب دریا و...
-
آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
-
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
-
آزمون هم چسبیدگی در ماکارونی
-
آزمونهای عمومی (شیمیایی) کنترل و کیفیت آبمیوه ها، آب آشامیدنی، نوشابه های غیر الکلی و ماءالشعیر
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت سرکه
-
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آنالیز اندازه گیری مقدار کلسیم و ید در خوراک دام و طیور
-
آنالیز اندازه گیری میزان جذب UV محلول ها در طول موج مختلف با روش طیفسنجی نوری
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آزمون تعیین باقیمانده خشک، ماده خشک، باقیمانده تبخیر، مواد جامد قابل حل در آب، پریکس و مواد جامد کل در مواد و محصولات خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان چربی ها (لیپیدها) از نمونه با استخراج سوکسله
-
آنالیز تعیین میزان رطوبت خاکستر مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین پارامترهای میکروبی و شاخص های بیولوژیک Biological Index آب و پساب
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آزمون شناسایی ریسه های کپک در مواد خوراکی (سس، لواشک، رب گوجه فرنگی ...)
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلروفیل در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کلی فرم T-Coliform, F-Coliform موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاکننده آهن در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های اکسید کننده آهن در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های تولید کننده اسید در آب، پساب، خاک
-
آنالیز میزان کدورت نمونه با کدورت سنج
-
آنالیز و شناسایی عناصر در خوراک و فرآورده های دامی و کشاورزی با نورسنج شعله ای
-
آنالیز و شناسایی عناصر در مواد خوراکی (غذایی) و کشاورزی با شعله سنج
-
آزمون تعیین کیفیت پخت در انواع کنسروها
-
آزمون تعیین کیفیت نگهداری انواع کنسرو
-
خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات آون معمولی
-
خدمات شمارش کلنی نمونه ها با دستگاه کلنی شمار
-
آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
خدمات کوره الکتریکی
-
خدمات هود لامینار
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن محلول در آب
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
-
آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری اوره
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن غیرآلی یا نیتروژن معدنی (کل)
-
آزمون اندازه گیری کل فسفر آلی در آب
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد خوراکی
-
آزمون تعیین pH آب دریا
-
تعیین نیترات آب دریا
-
تعیین نیتریت آب دریا
-
آزمون اندازه گیری فسفات آب دریا
-
آزمون اندازه گیری سیلیس یا سیلیکا در آب دریا، آب و پساب به روش طیف سنجی
-
آزمون تعیین آمونیاک در آب دریا
-
آنالیز تعیین مقدار عناصر کربن، هیدروژن، نیتروژن و گوگرد در انواع خاک
-
اندازه گیری کربن و ماده آلی خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون باقیمانده اسانس پس از تبخیر
-
آزمون تعیین واکشیدگی و جذب آب فرآورده های خوراکی
-
اندازه گیری باقیمانده دانه و پوست در کنسرو گوجه فرنگی
-
آزمون استخراج و اندازه گیری غلظت پروتئین به روش BCA
-
اندازه گیری فرمالین در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش Uv-VIS
-
اندازه گیری مواد فعال کاتیونی، آنیونی و غیر یونی در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری مواد قابل استخراج در الکل در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش وزن سنجی
-
اندازه گیری زئین در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش وزن سنجی
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون های استاندارد سترونی تجاری (میکروبیولوژی) مواد خوراکی کنسرو شده
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
-
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک و مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
فیلتراسیون مواد جامد معلق در شیر
-
آنالیز تعیین اسیدیته و قلیائیت در شوینده ها، پاک کننده ها و لوازم آرایشی
-
آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم آزاد در شوینده ها به روش شیمیایی
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کلراید در مواد خوراکی، دارو و مواد اولیه دارویی و مواد غیرخوراکی
-
آزمون تعیین میزان اکسیداسیون در مواد غذایی
-
آزمون تعیین میزان استری در مایعات خوراکی
-
آزمون تعیین میزان لاکتوز در مواد خوراکی
-
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
-
آزمون اندازه گیری میزان ماده خشک ناشی از شیر در فرآورده های شیری (لبنیات)
-
آزمون اسیدهای چرب آزاد در مواد آرایشی و بهداشتی
-
آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
-
آزمون تعیین میزان ارسنیک در مواد غذایی
-
آزمون تعیین وجود آهن در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای سیاه
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
اندازه گیری درصد خلوص اتیلن دی آمین تترا استیک اسید نمک دی سدیم (EDTA)
-
اندازه گیری درصد خلوص برمید پتاسیم (Potassium bromide)
-
اندازه گیری درصد خلوص نیتریت سدیم
-
آزمون تعیین درصد خلوص اسید اسکوربیک (ویتامین C) به روش طیف سنجی
-
آزمون تعیین درصد خلوص کربنات کلسیم
-
آزمون اندازه گیری درصد خلوص آمونیم کلرید (نشادر)
-
آزمون اندازه گیری درصد خلوص سولفات مس 5 آبه
-
اندازه گیری خلوص اسید بوریک
-
اندازه گیری کلر در نمونه با روش تیتراسیون به طریقه ولهارد
-
آزمون اندازه گیری سدیم و پتاسیوم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آنالیز اندازه گیری پتاسیم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با دستگاه نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
اندازه گیری عدد زئین در موارد شوینده
-
آزمون اندازه گیری قلیایی آزاد بر حسب NAOH
-
آزمون اندازه گیری مواد نامحلول در آب
-
آزمون کارایی مواد شوینده (مایع پاک کننده اجاق گاز)
-
آزمون پایداری مواد شوینده (مایع و ژل ظرفشویی)
-
آزمون اندازه گیری قدرت امولسیون کنندگی و چرک بری (مایع و ژل ظرفشویی)
-
آزمون اکسیدان (مایع و ژل ظرفشویی)
-
اندازه گیری میزان حلال در شوینده
-
اندازه گیری مواد غیر فرار در شوینده ها
-
اندازه گیری دانسیته مواد شوینده
-
آزمون اندازه گیری رسوب در مواد شوینده
-
آزمون های میکروبی آب
-
آزمون های اندوتوکسین و میکروبی آب و پساب
-
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب شرب
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پساب صنعتی
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری ازت غیر پروتئینی در کنجاله سویا
-
آزمایش اندازه گیری سولفات به روش وزن سنجی
-
آزمون اندازه گیری کلراید در آبهای شیرین، آب، پساب
-
اندازه گیری یون سولفور در آب به روش یدومتری
-
آزمون اندازه گیری سولفیت در آب یا پساب
-
اندازه گیری فسفر کل محلول در نمونه آب به روش مولیبدات
-
اندازه گیری فسفر کل آلی در نمونه آب به روش مولیبدات
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل در آب یا گیاه به روش مولیبدات
-
اندازه گیری آهن دوظرفیتی در آب، پساب و نمونه های جامد
-
آزمون اندازه گیری فلوراید یا یون فلوراید در آب و پساب
-
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
-
آزمون اندازه گیری تانن و تانن تام (جوهر مازو) به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری میزان نیتروژن کل با کلجدال در نمونه های آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر کل در نمونه های آب، پساب یا خاک
-
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
-
آزمون بیولوژی در نمونه های آب و پساب
-
آزمون شناسایی باسیلوس استئارو ترموفیلوس و باسیلوس آتروفئوس در پسماندهای بیمارستانی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری میزان نیتریت موجود در خاک
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری میزان نیتریت (یون نیتریت) موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان نیتروژن کل با کلجدال در نمونه های خاک، کود، گیاه
-
آزمون خواص حسی، بو و چشایی مواد خوراکی (غذایی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ذرت
-
آزمون اندازه گیری فرمالین به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری اسید تارتاریک در آبغوره
-
آزمون اندازه گیری دی اکسید گوگرد (SO2) (انیدرید سولفورو) در مواد خوراکی
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع کنسرو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و ویژگی های برنج
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) عدس
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی در نخود
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در نخود
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیک و شیمی کنسرو لوبیا سبز و کنسرو خوراک لوبیا سبز با سیب زمینی
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو لوبیا سبز، کنسرو لوبیا سبز با گوشت تکه ای یا سویا
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ذرت، کنسرو ذرت شیرین یا کنسرو ذرت کوچک
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی در کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمون های میکروبی (میکروبی) کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی گندم پوست کنده
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در غلات و فرآورده های آن
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیکی و شیمیایی پرک گندم یا پرک جو
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی و فلزات سنگین پرک گندم یا پرک جو
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی جو پوست کنده
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله کنجد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله بذر پنبه شامل ناپذیرفتنی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور - کنجاله بادام زمینی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور، آبزیان - سبوس گندم
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنسرو قارچ (ویژگی های کنسرو قارچ )
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو قارچ
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی )
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (بادبان و مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیکی و شیمی کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب (کمپوت) گیلاس
-
آزمون های استاندارد میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
-
آزمون میکروبی کمپوت آناناس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب گریپ فروت
-
آزمونهای میکروبی خوشاب گریپ فروت
-
اندازه گیری میزان نیتروژن کجلدال با ماکرو کجلدال در نمونه های آب و پساب و سایر
-
آزمون اندازه گیری مواد قابل استخراج با آب
-
آزمون بررسی اسیدی یا قلیایی بودن نمونه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی صابون بهداشتی
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی شامپوی موی سر
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی مایعات اسیدی سرویسهای بهداشتی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی مایعات ظرفشویی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی صابون بچه
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی شیشه پاک کن (برپایه حلال)
-
آزمونهای استاندارد فیزیکی و شیمیایی مایع پاک کننده اجاق گاز
-
آزمون اندازه گیری سدیم تبادلی
-
آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) محلول در آب (آب، پساب، آب دریا، محلول های آبی ...)
-
اندازه گیری منیزیم تبادلی
-
آزمون اندازه گیری منیزیم قابل جذب
-
اندازه گیری منیزیم محلول در اب
-
آزمون اندازه گیری فلوئور (F) به روش طیف سنجی
-
آزمایش اندازه گیری کدورت در آب
-
آنالیز قلیائیت آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز اندازه گیری کلسیم (محلول) در آب و پساب به روش نورسنجی
-
آنالیز منیزیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز پتاسیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز سختی کل آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز کلراید آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز کلر آزاد آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز فسفات آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز آهن کل آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز مس آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز روی آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز آلومینیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز آمونیاک آب و پساب به روش فتومتری
-
آزمون کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب و پساب
-
آزمون تعیین اثر بر کیفیت آب آشامیدنی(بو رنگ طعم)
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل و خاکستر سولفاته شده
-
آزمون تعیین میزان منگنز در آب و پساب
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها
-
آزمون اندازه گیری سختی، شوری و کدورت آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری همزمان کربنات، بی کربنات و pH
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
خدمات آماده سازی نمونه آب
-
اندازه گیری کلسیم تبادلی با فلیم فتومتر
-
آزمون اندازه گیری کربنات و بی کربنات به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کلر - برای تعیین وجود کلر در نمونه
-
اندازه گیری دمای آب
-
اندازه گیری یدید پتاسیم در نمونه جامد
-
اندازه گیری آلومینیم در نمونه سولفات آلومینیم با روش گراویمتری
-
آزمون اندازه گیری درصد خلوص سدیم یا پتاسیم هیدروکساید و تعیین درصد کربنات سدیم موجود در آن
-
آزمون ارزیابی کاستیک سودا، کربنات سدیم و بیکربنات سدیم
-
آنالیز سدیم هیدروکسید (کاستیک سودا)
-
آزمون اندازه گیری pH، شوری، دما و TDS
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیکی و شیمی شیر و فرآورده های آن (لبنیات)
-
خدمات کشت افتراقی باکتری ها
-
خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
-
آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون
-
آزمون حسی خواص ارگانولپتیکی مواد خوراکی (Organoleptic)
-
آزمون بررسی شکل ظاهری (کنترل چشمی - کنترل ظاهری)
-
آزمون بررسی کارایی محیط های کشت میکروبی
-
آزمون تعیین درصد خلوص رنگ به روش تیتراسیون پیشرفته
-
آنالیز تعیین غلظت به وسیله دستگاه طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
آزمون شناسایی هر یک از انتروکوک/سودوموناس/کلی فرم/اشرشیا در آب به روش فیلتراسیون
-
آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ذرت دامی
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در برنج به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل کل در آبلیمو به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون تعیین pH و هدایت الکتریکی محیط های شیمیایی
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع پنیر
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیک، شیمی و میکروبی انواع فرآورده های گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر و کباب لقمه منجمد، فرآورده سوخاری مرغ)
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و سم شناسی انواع میوه های خشک
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع فرآورده های آرد مانند کیک، شیرینی آردی، کلوچه، پودر کیک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قند، شکر و فرآورده های آن (حبه، پختی، پرسی، خام، نبات ...)
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شیر و فرآورده های آن (لبنیات)
-
آزمون اندازه گیری آرسنیک به روش رنگ سنجی با UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
-
آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون فیلتراسیون نمونه برای اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در آب و آب معدنی یا پساب
-
آزمون میکروارگانیسم گرمادوست عامل فساد بدون گاز
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
خدمات بررسی وضع ظاهری (بررسی چشمی) قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون اندازه گیری آب آزاد در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون تعیین خاکستر نامحلول در اسید کلریدریک در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون عمومی اندازهگیری فیبر خام در انواع فرآوردههای کشاورزی و مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مقدار ازت و محاسبه مقدار پروتئین خام در خوراک دام، طیور و آبزیان با کجلدال
-
آزمون اندازه گیری مقدار کلسیم در خوراک دام، طیور و آبزیان با تیتراسیون (عیارسنجی)
-
آزمون اندازه گیری اوره با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش رنگ سنجی
-
آزمون اندازه گیری مقدار فسفر در خوراک دام، طیور و آبزیان با UV-VIS
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
آزمون تشخیص جوش شیرین
-
اندازه گیری پری
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون قابلیت زیستی با روش شمارش
-
آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
-
آزمون شمارش لوکونوستوک
-
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
آزمون شمارش مخمرهای پروبیوتیک
-
آزمون شناسایی لاکتوباسیلوس پاراکازیی
-
آزمون جستجو و شناسایی لاکتوباسیلوس کازئی Lactobacillus casei
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات مس به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات آهن به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات روی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منگنز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص ویتامین ث تیتراسیون با ید
-
آزمون اندازه گیری الکل در مواد خوراکی، خوراک دامی و دارو به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم در جوش شیرین به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص فروکتوز با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص آسپارتام با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قند کل سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قندهای احیاء کننده سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص سدیم کربوکسی متیل سلولز درصد سدیم با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری گلوکونات منگنز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سیانید با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سیلیس در آب و نمونه های آبی با طیف سنجی نوری یا Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری نیترات و نیتریت با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری برم در نمک با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم هگزاسیانوفرات با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کلر آزاد با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آمونیوم سیترات قلیایی با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در سیتریک اسید با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون تعیین محتوای کارتنوئیدها با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون میزان مواد رنگی و رنگدانه بریلیانت بلو، ایندیگوتین، کینولین یلو، سان ست یلو با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در فروکتوز با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری میزان کانتازانتین و آستازانتین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کورکومین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سولفات به روش کیفی
-
آزمون اندازه گیری ارتو فسفات در آب به روش مولیبدات
-
آزمون اندازه گیری مواد فرار با آون معمولی
-
آزمون اندازه گیری یون کلر در ترکیبات قابل حل در آب به روش پتانسیومتری
-
آزمون اندازه گیری پارامترهای TDS, TSS, TS در آب
-
آزمون درصد شن خاک با روش هیدرومتری
-
آزمون تعیین درصد سیلت خاک با روش هیدرومتری
-
آزمون تعیین درصد رس خاک
-
آزمون اندازه گیری اسید سولفوریک آزاد
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی پودر دستی یا ماشین لباسشویی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب انار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب آلبالو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب پرتقال
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی (میکروبیولوژی) نوشابه های گازدار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی های مالت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب انگور
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی های میوه ای بدون گاز
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی فرآورده یخی خوراکی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع نکتار میوه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع شربت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی ورزشی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب لیمو ترش
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سرکه
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیک و شیمی در رب انار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مایونز و سس های سالاد
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی سس گوجه فرنگی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سس ماکارونی با سویا
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سس تند فلفل قرمز
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آبغوره
-
آزمون رطوبت و مواد فرار در مواد خوراکی یا چاشنی
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی زعفران
-
آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) در زعفران
-
آزمون کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت زعفران
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر پاستوریزه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر طعم دار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر فرادما
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شامپو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع کرم پودر، رژ لب، کرم، لوسیون
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی خامه
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر آب پنیر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی نمک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی انواع صابون
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سوپ آماده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای معطر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای فوری خشک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کشک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دوغ
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی بستنی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کره
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کره کاکائو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مارگارین
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پنیر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پنیر پیتزا
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی همبرگر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مرغ پخته آماده مصرف منجمد
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سوسیس و کالباس
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کباب کوبیده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پیتزا منجمد
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیک و شیمی در مرغ برگر منجمد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دانه و فرآورده غلات حجیم شده (بلغور و آرد غلات)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد گندم
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ماکارونی
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی گندم پوست کنده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی جو پوست کنده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد سوخاری
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمی در انواع غلات و فرآورده های آن
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چیپس و خلال سیب زمینی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شکلات
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی بیسکوییت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کیک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر کیک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شکر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نان حجیم و نیمه حجیم
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کلوچه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نبات
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیرینی آردی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند حبه
-
آزمون استاندراد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند کلوخه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مربا، ژله، مارمالاد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی فرآورده های ژله ای
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آدامس
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه کیسه ای
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی تافی و آب نبات
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قهوه (قهوه فوری، پودر قهوه ...)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ویفر یا کراکر
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نان سنتی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر نوشیدنی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع کنسرو و کمپوت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پروتئین سویا
-
آزمون استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع ترشی (ترشیجات)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی میوه های خشک و خشکبار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو و فرآورده های کاکائویی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کرم کاکائویی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی لواشک
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کلسیم قابل جذب در آب،پساب و خاک با نورسنج شعلهای
-
آزمون سنجش یون کلرور در آب پساب و نمونه های محلول به روش تیتراسیون
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
-
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک های فکالیس
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی مایع دستشویی
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی صابون رختشویی
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی صابون شفاف و نیمه شفاف
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی صابون پرچرب
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی پودر صابون رختشویی
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبی عسل
-
آنالیز شاخص های بیولوژیک Biological Index کلیفرم های گوارشی (فکال کلیفرم)، توتال کلیفرم و تخم انگل در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم، منیزیم، سدیم، کلسیم تبادلی در خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کل در نمونه های آب، پساب یا خاک به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم کل در خاک
-
اندازه گیری نیتروژن (ازت) نیتراته در آب یا پساب
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن (ازت) آمونیاکی در آب و گیاهان به روش کجلدال
-
آزمون میکروبیولوژی کرم و لوسیون ها بر اساس استاندارد ملی ISIRI3978
-
آزمون اندازه گیری مواد نامحلول در تولوئن
-
آنالیز عناصر آهن، منگنز، کلسیم و منیزیم به روش شیمی تر (تیتراسیون)
-
آنالیز تیتانیوم، سیلیس، فسفر به روش طیف سنجی نوری
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات موجود در میوه و سبزی، گیاهان، مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری بور محلول و کل (بر) به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری کل مواد محلول در آب و پساب
-
آنالیز اندازه گیری مقدار لیتیم با نورسنج شعله ای
-
آزمون اندازه گیری مواد آلی موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آهن فریک موجود در مواد خوراکی، گیاهان، آب، پساب و کود
-
آزمون شناسایی توتال کلیفرم و فکال کلیفرم ها
-
آزمون شناسایی باکتری های انتروکوکوس فکالیس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سوبتیلیس
-
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن در آب و پساب به روش طیف سنجی نوری (اسپکتروفوتومتری)
-
آزمون های کلی تعیین کیفیت آب، پساب و فاضلاب
-
آزمون اندازه گیری رطوبت انواع مواد خوراکی و محصولات کشاورزی
-
چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون تعیین محتوای رطوبتی انواع نمونه ها با روش وزن سنجی (گراویتومتری)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کربن آلی موجود در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری آنیون های محلول موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آنیون های کل موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد اسیدیته آزاد در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری لیتیم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با دستگاه نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آنالیز اندازه گیری درصد ماده خشک موجود در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری فنل و پلی فنل کل به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری اسید فیتیک
-
آزمون اندازه گیری مواد جامد بدون چربی در شکلات و دراژه
-
آزمون های میکروبی سوپ
-
آزمون های میکروبی ذرت
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) آب هویج
-
آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
-
آزمون میکروبی بابونه
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در شیر، لبنیات و فرآورده های آن
-
آزمون های میکروبی خاک
-
آزمون شناسایی مایکوتوکسین ها در شیر و فرآورده های آن با خوانشگر الایزا
-
آزمون اندازه گیری آنتی بیوتیک ها در شیر و فرآورده های آن با خوانشگر الایزا
-
آزمون میکروبی پودرکیک
-
آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
-
آزمونهای میکروبی شربت الوورا
-
آزمونهای میکروبی تخم مرغ
-
آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) انواع ماست
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در بلغور گندم
-
آزمونهای میکروبی زرشک
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع پودر فلفل و فلفل خشک شده
-
آزمونهای میکروبی پنیر
-
آزمونهای میکروبی گلپر
-
آزمون های کامل میکروبی خیارشور و کنسرو خیارشور
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمونهای میکروبی زیتون
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در دراژه شکلاتی
-
آزمونهای میکروبی عصاره
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در پودر سوخاری
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
-
آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی خامه
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) شربت زعفران
-
آزمونهای میکروبی چای ماسالا
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمون تایید کاهش میکروبی یک نمونه با یک باکتری
-
آزمون میکروبی باکتری های سرما دوست
-
آزمون اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین به روش الایزا
-
آنالیز اندازه گیری مایکوتوکسین ها در مواد خوراکی و خوراک دام، طیور و آبزیان به روش الایزا
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع گوشت و فرآورده های آن (مرغ، دام)
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع گوشت و فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف کواکس
-
خدمات تهیه امولسیون زرده تخم مرغ استریل محتوی تلوریت پتاسیم
-
خدمات تهیه امولسیون زرده تخم مرغ استریل
-
خدمات تهیه انواع محیط کشت افتراقی لوله ای
-
آزمون فیزیک و شیمیایی و میکروبی فرآورده های پروتئینی و کنسروهای گوشتی
-
آزمون های فیزیکی، شیمیاِیی و میکروبی سبزیجات خشک، منجمد و تازه
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع نوشیدنی های گازدار
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع چای و دمجوش
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی و میکروبی ادویه یا چاشنی ها
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص ظاهری خاک
-
آزمون اندازه گیری کربنات و بی کربنات محلول در خاک، آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری سولفات محلول (So4) در خاک، آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم کل در خاک
-
آزمون شمارش کلی باکتری های خاک با روش MPN
-
آزمون اندازه گیری میزان خاکستر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان/درصد رطوبت آزاد
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم باقیمانده در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، پتاسیم محلول در خاک یا کود با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته و آمونیاکی همزمان در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته و آمونیاکی) به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن آمونیاکی در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت آمونیاکی) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در خاک یا کود با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری کربنات کلسیم فعال در خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفریک آزاد P2O5 به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربن غیر فعال (OC passive) در خاک به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید محلول در خاک، کود یا گیاه به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربن کل در خاک یا کود به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب کلسیم و منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر در نمونه های آب، پساب، خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
-
آنالیز قدرت هیدروژنی (pH) در نمونه های مایع و جامد