شیکر گردابی دانشگاه شهید بهشتی - دانشکده علوم و فناوری زیستی

آزمایشگاه مربوطه :

آزمایشگاه کنترل کیفیت فرآورده های زنبور عسل دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی

سازمان مربوطه :

دانشگاه شهید بهشتی - دانشکده علوم و فناوری زیستی

نشانی آزمایشگاه :

تهران، ولنجک، دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم و فناوری زیستی،مرکز پژوهشی فراورده های زنبور عسل، کد پستی 1983969411

مشخصات شیکر گردابی:

تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۳/۱۰/۱۶

نام انگلیسی :

Vortex Shaker

آخرین وضعیت دستگاه :

آماده سرويس دهي
موارد قابل اندازه گیری با دستگاه
مورد اندازه گیری شده واحد اندازه گیری دقت اندازه گیری
محلول دور بر دقیقه -
خدمات قابل ارائه با این دستگاه
شرح خدمت نحوه ارائه هزینه (ریال)
مخلوط کردن محلول توسط آزمايشگاه ۵۰۰,۰۰۰
زمان سرویس دهی با این دستگاه
روز ساعت شروع ساعت پایان توضیحات
سه شنبه ۸ ۱۲ -
متخصصین دستگاه
نام و نام خانوادگی مرتبه علمی تلفن
احمدرضا محرابیان دانشيار -