به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، جواد زارع مدیرعامل و مدیر ارشد آزمایشگاه تخصصی فرآوردههای نفتی پترو آزمای سیراف ضمن اشاره به این موضوع که اکنون این آزمایشگاه جزو کاملترین آزمایشگاههای شرق کشور در حوزه ی روانکارها و فرآوردههای نفتی است، گفت: آزمایشگاه در سال 1397 ثبت گردید و در سال ابتدایی تاسیس، موفق به دریافت استاندارد بین المللی 17025 از سازمان تایید صلاحیت ایران شدیم.
این فعال حوزه پژوهش ادامه داد: اکنون مجموعه دارای دامنه ای بیش از 30 آزمون تخصصی فرآورده های نفتی بوده و با تجهیزات آزمایشگاهی کارآمد در حوزه روانکارها، آزمون های دامنه فعالیت، به بیش از 60 آزمون خواهد رسید.
زارع، ضمن اشاره به تجهیزات و خدمات این مجموعه، عنوان کرد: حمام گرانروی، دستگاه اکتان، دستگاه سنجش رنگ و همچنین آنالیز تعیین ضریب شکست و پراکندگی شکست در مایعات هیدروکربنی، نفت و فرآورده های آن، اندازه گیری عدد اکتان بنزین، تعیین دمای ریزش نفت خام و فرآورده ها، از جمله تجهیزات و خدمات این مجموعه به شمار میرود.
وی ضمن معرفی این آزمایشگاه به عنوان معتمد کلیه گمرکات کشور و ادارات استاندارد بیان کرد: این واحد از امکان دریافت شبانهروزی نمونه ها برخوردار است؛ پس از دریافت و امکان سنجی آزمونها، کدگذاری و فرآیند آزمون انجام شده و در نهایت دقت، در کوتاه ترین زمان ممکن نتایج در سامانه های مربوطه بارگذاری میشوند.
زارع ادامه داد: مشتریان این واحد اکثرا گمرکات کشور، ادارات استاندارد، واحدهای تولیدی روانکارها و هیدروکربن، تجار و صادرکنندگان فرآورده های نفتی، دانشجویان و اساتید دانشگاه ها هستند.
مدیرعامل این آزمایشگاه در خصوص فعالیت در دوره کرونا گفت: با توجه به تجهیز امکاناتی نظیر کروماتوگرافی گازی در دوران کرونا، به تشخیص کیفیت و اصالت اتانولهای مصرفی واحدهای تولیدی مواد ضدعفونی کننده پرداختیم.
زارع ضمن اشاره به برگزاری دورههای آموزشی با هدف افزایش سطح توانایی و دانش کارآموزان در حوزه ی کار با دستگاهها و افزایش بهرهوری و ارتقاء کیفیت محصولاتشان گفت: اساتید، اغلب افراد با تجربه و با توانایی بالا در جهت آموزش در حیطههای مختلف کاری هستند و سرفصل دوره ها با توجه به دامنه گواهینامه آموزشی مرکز سیستمهای کیفیت، تدوین استاندارد، تجهیزات پتروشیمی و دورههای آموزشی مربوط با صنایع شیمیایی و پلیمر است.
این فعال حوزه پژوهش با اشاره به نقش شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی در ارائه گسترده خدمات و ظرفیتهای موجود در سراسر کشور گفت: توسعه این روند میتوان زمینه را برای ارتقا و تحول پژوهشها از یک سو و افزایش کارآمدی محصولات فراهم کند.