- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها پژوهشکده پوشش های نانو ساختار دانشگاه پیام نور یزد
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها پژوهشکده پوشش های نانو ساختار دانشگاه پیام نور یزد
پژوهشکده پوششهای نانو ساختار پیام نور استان یزد اولین پژوهشکده دانشگاه پیام نور کشور میباشد که در زمینه فناوری نانو فعالیت دارد. این پژوهشکده دارای آزمایشگاههای نانوبیوتکنولوژی و نانومواد بوده و همچنین مجهز به کامپیوتر محاسباتی است که با قابلیت استفاده از پردازش موازی 48 هسته¬ امکان انجام شبیه¬سازی¬های کلاسیکی، کوانتومی و دینامیکی و غیره را دارا است. این مرکز با در اختیار داشتن تجهیزات پیشرفته و کادری متخصص در زمینه فناوری نانو آمادگی ارائه خدمات تخصصی به همه اعضای عضو شبکه آزمایشگاهی نانو و همچنین کلیه همکاران مستقر در مراکز تحقیقاتی کشور را دارا میباشد.
سال تاسیس : ۱۳۸۷
- وضعیت عضویت : توانمند
- یزد یزد ,
- مدیر آزمایشگاه : علی کاظم پور
- رابط آزمایشگاه : ژینوس انصاری
- تلفن : ۰۳۵۳۵۲۱۶۱۳۴-۰۳۵۳۵۲۱۸۱۵۶
- نمابر : ۰۳۵- ۳۵۲۱۶۱۳۵
- http://nanoyazd.pnu.ac.ir
- nano@yazdpnu.ac.ir
سازمان مرتبط :
دانشگاه پیام نور
دانشگاه پیام نور یزد
پژوهشکده پوشش های نانو ساختار
زمینه های تخصصی :
ساخت و شناسایی، طراحی و شبیه سازی و زیست فناورینشانی آزمایشگاه :
یزد- شاهدیه، بلوار امام خمینی(ره) جنب پارک لاله، پژوهشکده پوشش های نانوساختار. کد پستی 74559-89431
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه همکار
-
اتوکلاو
-
الکتروفورز
-
الکتروفورز
-
الکتروفورز
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
پروب فراصوت
-
ترازوی دیجیتال
-
خشک کن انجمادی
-
دستگاه آب مقطرگیری
-
دستگاه آزمون آنتیباکتریال
-
دستگاه آسیاب سایشی
-
دستگاه اسانس گیر
-
دستگاه استخراج سوکسله
-
دستگاه الکتروریسی
-
دستگاه پتانسیواستات و گالوانواستات
-
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
-
دستگاه رایانه محاسباتی
-
دستگاه کندوپاش مغناطیسی به روش جریان مستقیم
-
دستگاه میکروسکوپ تونل زنی روبشی
(STM ) -
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
سانتریفیوژ
-
طیف سنج فلورسانس
(FS) -
طیف سنج مرئی-فرابنفش
(UV-Vis) -
طیف سنج نوری
-
کوره جعبهای
-
میکرو سانتریفیوژ
-
میکروسکوپ الکترونی روبشی
(SEM) -
میکروسکوپ معکوس
-
میکروسکوپ نیروی اتمی
(AFM )
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب کلسیم کربنات در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن کل در آب و پساب و خاک به روش تیتراسیون
-
آنالیز شناسای دقیق محصولات مختلف تراریخت با استفاده از پرایمرهای اختصاصی در PCR و الکتروفورز
-
آزمون اثر بخشی ضد میکروبی مواد گندزدا برای مصارف دامپزشکی و کشاورزی
-
اندازه گیری ضخامت پوشش فلزی به روش سطح مقطع با میکروسکوپ الکترونی SEM
-
آنالیز تعیین مشخصات ذرات شامل اندازه، تعداد، مورفولوژی، توزیع اندازه برای مواد جامد و پودری به روش میکروسکوپی الکترونی روبشی SEM
-
آنالیز کمی مواد با طیف سنجی مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری اورتو فسفات و فسفات کل موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی عناصر در آب به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات (کل) موجود در آب، خاک و پساب
-
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
-
آنالیز طیف لومینسانس ماده PL (نور تابناکی) به روش طیف سنجی نوری لومینسانس
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی و کل مواد جامد محلول با هدایت سنج الکتریکی
-
آزمون مقاومت به خوردگی، سرعت خوردگی و امپدانس با طیف سنجی امپدانس الکترو شیمیایی (EIS)
-
آزمون های تعیین مشخصات فیزیکی و شیمیایی آب و پساب (TH, EC, TDS, Cl, Alc, pH, salt DO ,فسفات)
-
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
-
آنالیز آنتی باکتریال به روش انتشار از طریق چاهک
-
آنالیز اندازه گیری جذب و درصد عبور نور در ناحیه مرئی با روش طیفسنجی نوری
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) از طریق جداسازی DNA پلاسمید و مقایسه تعداد و اندازه پلاسمید روی ژل الکتروفورز
-
آنالیز تعیین سطح ویژه همراه با آنالیز نانو کاتالیست با برنامه جذب و دفع مواد شیمیایی
-
آنالیز تعیین شناسایی ترکیبات آلی و معدنی با روش طیف سنجی مادون قرمز
-
آنالیز توالی یابی کامل ژنوم (Whole Genome Sequencing) به روش Re-Sequencing
-
تصویربرداری و آنالیز توپوگرافی و مورفولوژی سطح مواد، بررسی ریزساخت سطحی و تعیین اندازه اجزاء با میکروسکوپ نیروی اتمی
-
آنالیز توپوگرافی و مورفولوژی، تصویر سه بعدی از سطح نمونه ها و بررسی ریزساخت سطحی با میکروسکوپ تونلی (تونل زنی) روبشی STM
-
آنالیز تهیه طیف و گراف IR و تعیین ساختار مواد به روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آنالیز خواص باتری و پیل های سوختی با روش های ولتامتری و پتانسیومتری
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی مولکولی ارگانیسم ها (واکنش PCR و الکتروفورز)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سولفید و سولفیت موجود در آب و پساب
-
آنالیز قطر منافذ، مساحت سطح ،حجم منافذ، توزیع اندازه منافذ نانو لوله های کربنی
-
آنالیز گراف برای ناحیه مرئی و فرابنفش با روش طیف سنجی نوری دو پرتویی
-
آنالیز و بررسی خواص الکتروشیمیایی ترکیبات با پتانسیوگالوناستات
-
تصویربرداری و تعیین ساختار مورفولوژی سطح نمونه (نانومتری) با میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM به همراه تجزیه و تحلیل ساختاری یا خصوصیات شیمیایی به روش طیف سنجی پراش انرژی پرتو ایکس EDS
-
تصویر برداری و تعیین ساختار مورفولوژی سطح نمونه (نانومتری یا میکرومتری) با میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM
-
تصویر برداری و تعیین ساختار مورفولوژی سطح نمونه (نانومتری) با میکروسکوپ الکترونی روبشی با حد تفکیک بالا FE SEM
-
تصویربرداری از حیوانات و موجودات زنده در سطح مولکولی با سیستم تصویربرداری از موجودات
-
آزمون تعیین غلظت نمونههای جاذب و شناسایی نانو ذرات فلزی با روش طیف سنج مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آنالیز PCR با استخراج DNA و مواد
-
آنالیز PCR بدون استخراج DNA و مواد
-
خدمات اتوکلاو
-
خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
-
خدمات اسانس گیری نمونه
-
خدمات اسانس گیری نمونه های گیاهی
-
خدمات استخراج و عصاره گیری توسط استخراج گر سوکسله Soxhlet
-
خدمات الکتروریسی برای SEM
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات انکوباتور CO2 دار (کربن دی اکسید دار)
-
خدمات انکوباتور شیکردار
-
خدمات انکوباتور یخچالدار
-
خدمات اولتراسونیک پروبی
-
خدمات آب مقطرگیری
-
خدمات آسیاب مخلوط کن (آسیاب بلوطی)
-
خدمات آون معمولی
-
خدمات برداشتن مایعات در حجم کم
-
خدمات پردازش تصاویر
-
خدمات پوشش دهی نانو کامپوزیتی و نانو ساختار PEO
-
تصویربرداری با میکروسکوپ معکوس یا اینورت
-
خدمات تغلیظ عصاره های گیاهی با تبخیر کننده چرخان
-
خدمات تبخیر کننده دوار یا تبخیر کننده چرخان (روتاری)
-
خدمات تولید نانو الیاف پلیمری ، کامپوزیتی ، هیبریدی و ... با الکتروریسی
-
خدمات ثبت و نگهداری تصویر ژلها
-
خدمات جداسازی و رسوب گذاری میکرو تیوپ با دستگاه سانتریفیوژ
-
خدمات خشک کن انجمادی (سرمایشی)
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات سانتریفیوژ آزمایشگاه زیستی و بیوتکنولوژی
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار با دور بالا
-
خدمات سنتز نانوذرات
-
خدمات شبیهسازیهای مولکولی شامل دینامیک مولکولی و مونت کارلو برای سیستمهای نانو، زیستی و مولکولی با تعداد ذرات بسیار زیاد
-
آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
خدمات فریز درایر
-
خدمات فریزر دمای خیلی پایین
-
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
-
خدمات کوره الکتریکی
-
خدمات کوره الکتریکی دما بالا
-
خدمات گرم کننده
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن حرارتی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی- حرارتی
-
خدمات هود شیمیایی
-
آنالیز شناسایی اولیه مواد مجهول با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی
-
آزمون دشارژ باتری غیر قابل شارژ
-
آنالیز شدت خوردگی و مقاومت به خوردگی با روش طیف سنجی نویز الکتروشیمیائی ENS
-
خدمات سرورهای محاسباتی مجازی بسیار بزرگ (64 هسته ای)
-
خدمات سرورهای محاسباتی مجازی بزرگ (32 هسته ای)
-
خدمات سرورهای محاسباتی مجازی متوسط (16 هسته ای)
-
خدمات سرورهای محاسباتی مجازی کوچک (8 هسته ای)
-
خدمات سنتز کلسیناسیون یا کلسیناسیون ذوب با استفاده از کوره الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آماده سازی و فرآوری (خردایش و پودرسازی) نمونه ها توسط کراشر و آسیاب گلوله ای یا آسیاب پودر ساز
-
خدمات لایه نشانی کند و پاش مغناطیسی به روش جریان مستقیم/ فرکانس رادیویی DC/RF
-
خدمات آون و خشک کن
-
اندازه گیری جرم با ترازوی میلی گرمی حساس
-
آزمون واکنش زنجیره ای پلیمراز با استفاده از دستگاه ترمال سایکلر
-
خدمات آماده سازی نمونه های زیستی برای تصویربرداری میکروسکوپ الکترونی SEM
-
تصویربرداری و آنالیز ژل های الکتروفورز توسط ثبت و نگهداری تصویر ژلها Gel Doc
-
الکتروریسی انواع محلول های پلیمری جهت عکس برداری میکروسکوپی توسط Electrospinning
-
تصویر برداری از سطح پوشش و بررسی تخلخل، حفره ها یا یکنواختی پوشش با میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM
-
تصویربرداری از الیاف الکتروریسی با میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM
-
تصویر برداری از فسیل های گیاهی و جانوری با امکان چرخش و تصویر برداری از زوایای مختلف با میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM
-
تصویر برداری از انواع کانی های رسی با میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM
-
خدمات پوشش دهی طلا-پالادیوم جهت نمونه سازی میکروسکوپ الکترونی روبشی با لایهنشانی به روش کند و پاش
-
آنالیز طیف سنجی ماوراء بنفش و تعیین میزان جذب UV
-
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
-
آنالیز اندازه گیری میزان سیانید در نمونه های خاک و سایر به روش Distillation با طیف سنج نوری
-
خدمات پودر کردن و آسیاب کردن
-
اندازه گیری ظرافت الیاف مصنوعی توسط میکروسکوپ
-
آزمون تعیین شکل سطح مقطع الیاف توسط میکروسکوپ
-
خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
-
خدمات بسته بندی مواد خوراکی در خلاء
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری مقدار پلاستی سایزرها
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
-
خدمات شمارش کل باکتری با روش H.P.C
-
آنالیز شناسایی آلودگی میکروبی در نمونه سوخت هوایی با روش کشت مستقیم
-
آنالیز شناسایی و شمارش تعداد میکروارگانیسم ها در سوخت هوایی با روش فیلتراسیون
-
آزمون اثر بخشی ضد میکروبی مواد گندزدا برای مصارف دامپزشکی و کشاورزی
-
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گند زداهای شیمیایی مورد استفاده در محیط های دامداری
-
آزمون تعیین مقاومت منسوجات در برابر قارچ ها
-
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت پایه قارچ کشی یا مخمر کشی ضد عفونی کننده ها یا گند زداهای شیمیایی
-
آنالیز تعیین کارآیی قارچ کشی مواد ضد عفونی کننده و گندزداهای شیمیایی
-
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
-
خدمات فیلتراسیون محیط کشت میکروارگانیسم ها
-
آنالیز میکروبی نمونه های میکروبیولوژی ( لام مرطوب )
-
اندازه گیری آنتی بیوتیک در فرآورده های شیری به روش انتشار در ژل
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
-
آزمون تعیین حدود مجاز میکروبی
-
آزمون تعیین میزان رطوبت در کاتالیست با BET
-
آزمون خوردگی SRB ( باکتری های احیا کننده سولفیدی) در خاک و آب
-
آزمون شمارش باکتری ها به روش فیلتراسیون در آب
-
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
-
آزمون شمارش بیفیدو باکتریوم
-
آزمون شمارش قارچ هتروتروف
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آزمون شمارش و فراوانی اسپور
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
-
آنالیز آنتی باکتریال به روش انتشار از طریق چاهک
-
آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتیباکتریال)
-
آنالیز تعیین پارامترهای میکروبی و شاخص های بیولوژیک Biological Index آب و پساب
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آنالیز شناسایی باکتری SRB در نمونه سوخت هوایی
-
آزمون شناسایی تخم انگل
-
آزمون شناسایی ریسه های کپک در مواد خوراکی (سس، لواشک، رب گوجه فرنگی ...)
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی میکرواورگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کلی فرم T-Coliform, F-Coliform موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ازتوباکتر/ آزوسپریلوم / سودوموناس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری تیو باسیلیوس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ریزوبیوم
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های کود میکروبی فسفاته
-
آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي توليد كننده اسيد در محصولات خوردگي
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های هتروتروف هوازی در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي هتروتروف هوازي در محصولات خوردگي
-
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...)
-
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
-
بررسی و تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (نمونه های زیستی، داروها، ...)
-
بررسی و تعیین خواص ضد قارچی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
-
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آب و پساب
-
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آبزیان
-
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آب و پساب
-
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آبزیان
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات انکوباتور شیکردار
-
خدمات انکوباتور یخچالدار
-
خدمات تهیه استوک خالص باکتری ها و قارچ ها
-
خدمات جداسازی و خالص سازی باکتری
-
خدمات جداسازی و خالص سازی قارچ
-
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در آب، پساب و فاضلاب
-
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در خاک
-
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در نمونه های نفتی
-
خدمات رنگ آمیزی گرم
-
خدمات ساخت محیط های کشت تمایزی
-
آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
خدمات کشت میکروب
-
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
-
خدمات کشت و خالص سازی میکروبی
-
خدمات همزدن محلول ها با شیکر گردابی
-
خدمات همزن انکوباتور یخچالدار
-
خدمات هود لامینار کلاس II
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون عملکرد و کارایی دستگاه ضدعفونی کننده هوا
-
آزمون پژوهشی تعیین نوع آنتی بیوتیک (حساس، مقاوم، نیمه حساس) بر روی میکروب ها با روش kurbety-butrmon
-
آزمون شناسایی مرفولوژیک کپک ها و مخمر ها
-
شناسایی کامل فنوتیپی میکروارگانیسم ها
-
جدا سازی و خالص سازی میکروارگانیسم ها از نمونه ای محیطی و زیستی
-
آنالیز غربال گری سویه های میکروبی با توانمدی تولید آنزیم های بیولوژیک
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون ضدعفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی- آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی
-
آزمون شمارش باکتری تیو باسیلیوس
-
آزمون شمارش باکتری ریزوبیوم
-
آزمون شمارش باکتری ازتوباکتر/آزوسپریلوم/سودوموناس/باسیلیوس
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون سترونی تجاری مواد خوراکی کنسرو شده
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
-
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک و مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون های میکروبی آب
-
آزمون صحت عملکرد دستگاه امحاء پسماندهای بیمارستانی با استفاده از اندیکاتور بیولوژیک باکتری باسیلوس استئارو ترموفیلوس
-
آزمون صحت عملکرد دستگاه امحاء پسماندهای بیمارستانی با استفاده از اندیکاتور بیولوژیک باکتری باسیلوس سوبتلیس
-
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
-
جستجو و شمارش استرپتوکوکهای مدفوعی در نمونه های آب، آب معدنی یا پساب
-
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
-
آزمون بیولوژی در نمونه های آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاء نیترات در نمونه های آب و پساب
-
آزمون شناسایی باسیلوس استئارو ترموفیلوس و باسیلوس آتروفئوس در پسماندهای بیمارستانی
-
آزمون های میکروبی انواع کنسرو
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
-
آزمونهای میکروبی عدس،کپک
-
آزمونهای میکروبی نخود کپک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون متیلن بلو Methylene Blue (MBT)
-
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های میکروبی (میکروبی) کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمون های میکروبی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های میکروبی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون میکروبی کمپوت آناناس
-
آزمونهای میکروبی خوشاب گریپ فروت
-
بررسی قارچ ها به روش میکروسکوپی
-
خدمات جداسازی اسپور از خاک
-
تهیه اسلاید از اسپور
-
خدمات تهیه مقطع و رنگ آمیزی بافت، سلول و باکتری
-
شمارش تعداد میکروارگانیسم ها در سوخت هوایی - روش فیلتراسیون
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها
-
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی به روش Disc diffusion
-
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی (آنتی باکتریال) به روش تعیین CFU
-
آزمون های بیوشیمیایی برای شناسایی باکتری
-
آزمون شمارش میکروبی یا کانت میکروبی (Bio Burden) تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی
-
آزمون صحه گذاری استریل بودن تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی
-
خدمات کشت افتراقی باکتری ها
-
خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
-
آزمون های مجتمع کاتالاز، اکسیداز، کواگالاز همولیز و دیسک گذاری
-
آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبیولوژی خمیر کاغذ و خمیر لینتر
-
آزمون میکروبیولوژی ورق مقوایی و جعبه مقوایی مورد مصرف در بسته بندی موادخوراکی
-
آزمون بررسی کارایی محیط های کشت میکروبی
-
خدمات محیط کشت تریپل شوگر آیرون TSI
-
خدمات محیط کشت Sulfide indole motility (SIM)
-
آزمون تشخیص کلیفرم ها از آنتروباکتری ها IMVIC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
آزمون استاندارد تعیین فعالیت عوامل آنتی باکتریال گنجانده شده در مواد پلیمری و کفپوش (سطوح آنتی باکتریال) Agar Slurry
-
آزمون اندازه گیری میکروبی سطوح و هوا (با یا بدون نمونه برداری)
-
آزمون ویژگی های میکروبی آب مقطر
-
آزمون های میکروبی حنا و رنگ موهای گیاهی
-
آزمون میکروبی محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون آنتی باکتریال اندازه گیری فعالیت ضد باکتریایی در منسوجات با روش استاندارد AATCC Test Method 100
-
آزمون آنتی باکتریال اندازه گیری فعالیت ضد باکتریایی در منسوجات با روش استاندارد AATCC Test Method 147
-
آزمون عملکرد و اثربخشی ضد عفونی کننده های دست (محلول، ژل، پد ...)
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا به روش صافی غشایی Pseudomonas aeruginosa
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی به روش صافی غشایی Escherichia coli (E.coli)
-
آزمون شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک به روش صافی غشایی
-
آزمون شناسایی و شمارش انواع باکتری کلی فرم به روش صافی غشایی
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش باکتری سالمونلا در کود یا خاک Salmonella
-
آزمون شناسایی و شمارش فکال کلی فرم ها در کود یا خاک به روش 15 لوله ای
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی در خاک یا کود به روش 15 لوله ای
-
آنالیز تعیین پایداری گرمایی پلیمرها و تعیین پایه مواد پلیمری به روش گرماسنجی روبشی تفاضلی DSC
-
آنالیز تعیین ظرفیت گرمایی ویژه پلاستیک ها به روش گرماسنجی روبشی تفاضلی DSC
-
آنالیز حجم سطح و اندازه حفره کاتالیست ها با دستگاه BET
-
آنالیز سطح لایه های سیلیکاتی و سیلیکا هیدارته با دستگاه BET
-
اندازه گیری سطح ویژه، همدمای جذب و دفع و توزیع اندازه حفرات کربن فعال با BET
-
آنالیز اندازه گیری سینتیگ فرآیند در فصل مشترک مایع - جامد یا مایع - مایع با میکروسکوپ الکتروشیمیایی روبشی SECM
-
آنالیز تخمین تک نقطه ای سطح ویژه کاتالیست خودرو و پایه کاتالیست به روش جذب سطحی نیتروژن
-
آنالیز توپوگرافی و مورفولوژی، تصویر سه بعدی از سطح نمونه ها و بررسی ریزساخت سطحی با میکروسکوپ تونلی روبشی الکتروشیمیایی EC-STM
-
آنالیز تهیه طیف ATR و تعیین ساختار مواد به روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آنالیز تهیه طیف و گراف IR و تعیین ساختار مواد به روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آنالیز شناسایی پایه پلاستیکها با روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه (FT-IR)
-
آنالیز شناسایی ترکیبات آلی و طبیعی با روش کروماتوگرافی لایه نازک با کارایی بالا HPTLC
-
آنالیز شناسایی ترکیبات آلی و معدنی با روش طیف سنجی مرئی فرابنفش- مادون قرمز UV-Vis NIR
-
آنالیز شناسایی ترکیبات و مواد موثر دارویی و گیاهان دارویی با HPLC
-
آنالیز قطر منافذ، مساحت سطح ،حجم منافذ، توزیع اندازه منافذ نانو لوله های کربنی
-
تصویر برداری با تفکیک بالا از فعالیت های شیمیایی روی سطح با میکروسکوپ الکتروشیمیایی روبشی SECM
-
خدمات التراسونیک حمام مافوق صوت (حمام فراصوت)
-
خدمات التراسونیک و هموژنایزر
-
خدمات همگن کردن نمونه با همگن ساز مافوق صوت (فراصوت) Ultrasonic Homogenizer
-
تولید نیتروزن مایع
-
اندازه گیری سطح ویژه، همدمای جذب و دفع و توزیع اندازه حفرات با BET
-
تعیین مقدار رانیتیدین توسط HPTLC
-
آنالیز تعیین مقدار همزمان استامینوفن و مانیتول در نمونه دارویی توسط HPTLC یا HPLC
-
تصویربرداری از نانوالیاف و نانو لوله های کربنی توسط AFM
-
تصویربرداری از کاربید تیتانیوم توسط AFM
-
تصویربرداری از نانوالیاف پلی اکریلونیتریل توسط AFM
-
تصویربرداری از گرافن کوانتوم دات بارگذاری شده با دارو توسط AFM
-
تصویربرداری از پلی آمید کوپلیمر(نایلون) توسط AFM
-
آنالیز سوسپانسیون و امولسیون با استفاده از تفرق نور پویا (DLS)
-
آزمون اندازه گیری سدیم و پتاسیوم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آنالیز اندازه گیری پتاسیم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با دستگاه نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آنالیز طیف سنجی ماوراء بنفش و تعیین میزان جذب UV
-
جداسازی اجزای یک مخلوط اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی شامل: آرسنیک، سرب، قلع، آهن، مس، روی
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمون شناسایی فلزات سنگین آب آشامیدنی (سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی) با AAS
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشت افزار ماژیک معمولی (آنتیموان، آرسنیک، باریم، کادمیم، کروم، سرب، جیوه، سلنیوم)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شامپو (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آنالیز با طیف سنج نور مرئی و فرابنفش UV-Vis
-
آزمون گرماسنجی روبشی تفاضلی DSC
-
اندازه گیری عناصر فلزی یا فلزات سنگین با روش طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری آهن غلات و فراورده های آن توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شکر سفید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در سرکه توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیارشور توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آب نارنج توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع صنعتی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
-
اندازه گیری پتاسیم- گیاه
-
اندازه گیری پتاسیم-آب
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین آهن، سرب، جیوه، آلومینیم، مس، قلع در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عناصر فلزات سنگین در سنگ، خاک و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان روی در کانسنگ ها توسط AAS
-
اندازه گیری میزان سرب در کانسنگ ها توسط AAS
-
آزمون اسکن طیف فرابنفش جذبی UV-Vis
-
آزمون اسکن ناحیه فرابنفش جذبی UV-Vis
-
آماده سازی نمونه برای آنالیز با دستگاه HPLC
-
آنالیز روغن های روانکار کارکرده با دستگاه طیف سنج مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آزمون اندازه گیری آرسنیک به روش رنگ سنجی با UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پنتوتنیک اسید (B5) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پیریدوکسین (B6) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین (B1) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ث (آسکوربیک اسید) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ریبوفلاوین (B2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین سیانوکوبالامین (B12) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین فولیک اسید (B9) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین نیاسین (B3) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ایزومالت با HPLC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری گلوکز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری TBHQ با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHA با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHT با HPLC
-
آزمون اندازه گیری آکریل آمید با HPLC
-
آزمون اندازه گیری کاتچین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ملاتونین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم هگزاسیانوفرات با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کلر آزاد با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آمونیوم سیترات قلیایی با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در سیتریک اسید با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، کبالت، مس،کروم، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، سدیم به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
آنالیز اندازه گیری کلرهگزیدین با HPLC
-
تصویربرداری از سطوح لایه های نازک و نانوساختارهای جامد با میکروسکوپ نیروی اتمی AFM
-
تصویربرداری با تکنیک نیروی الکتریکی Electrical با AFM
-
تصویربرداری پیزو الکتریک Piso electronic با AFM
-
اندازه گیری کلسیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری سدیم محلول در عصارۀ اشباع
-
اندازه گیری پتاسیم محلول در عصارۀ اشباع
-
آنالیز سطح ویژه، اندازه ذرات، میزان تخلخل و توزیع ذرات با دستگاه سنجشگر تخلخل و سطح ویژه به روش BET
-
آزمون ضریب نرمی سنگدانه ریز
-
آزمون تجزیه حرارتی برای آنالیز و شناسایی پلیمرها (اسپاتول فلزی، شعله، کاغذ pH)
-
آزمون اندازه گیری آهن فریک موجود در مواد خوراکی، گیاهان، آب، پساب و کود
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن در آب و پساب به روش طیف سنجی نوری (اسپکتروفوتومتری)
-
چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
-
آزمون اندازه گیری کاتیون های کل موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آنیون های محلول موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آنیون های تبادلی در خاک، کود، پساب، لجن و فاضلاب
-
آزمون اندازه گیری آنیون های کل موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز تعیین استحکام و مقاومت کششی فیلم ها و صفحات پلیمرها و پلاستیک
-
آنالیز تعیین مقاومت در مقابل فشار هیدرواستاتیک داخلی در لوله های پلاستیکی
-
آزمون مقاومت درزبندی فیلم و مقاومت درزبندی در محل گردن کیسه اسپتیک (محل اتصال در)
-
آنالیز میزان و نوع رسوبات جامد در آب و پساب Settleable Solid
-
آزمون استاندارد انواع فوم های پلیمری