مجموعه آزمایشگاه ها شرکت سیستم کیفیت فنون
سال تاسیس : ۱۳۸۷
- وضعیت عضویت : توانمند
- تهران تهران ,
- مدیر آزمایشگاه : منا جلال
- رابط آزمایشگاه : عفت قلعه نوئی
- تلفن : ۰۲۱-۷-۴۸۶۳۷۶۹۱
- نمابر :۰۲۱-۴۸۶۳۰۱۶۶
- www.tqsco.com
- info@tqsco.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت سیستم کیفیت فنون
زمینه های تخصصی :
واحد آزمایشگاه شرکت سیستم کیفیت فنون با داشتن بیش از یک دهه سابقه در انجام آزمون های تخصصی محصولات غذایی و کشاورزی و نیز اخذ گواهینامه تایید صلاحیت آزمایشگاه ایزو آی ای سی 17025 از مرکز ملی تایید صلاحیت ایران NACI از سال 1390، همواره به عنوان یکی از آزمایشگاه های مورد اعتماد سازمان ملی استاندارد در امر انجام آزمون محصولات غذایی مختلف با استفاده از پیشرفته ترین تجهیزات آزمون مانند کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC، طیف سنجی جذب اتمی Atomic Absorption Spectroscopy، طیف سنجی نوری Spectrophotometry UV-Visible، پلاریمتری Polarimetry و... مطرح بوده است. لازم به ذکر است این شرکت دارای پروانه تایید صلاحیت به شماره T/1342 از اداره کل استاندارد استان تهران برای انجام آزمون های تخصصی بر روی مشخصه های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی، مایکوتوکسین ها (آفلاتوکسین B و G، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالنول) و فلزات سنگین (مس، آرسنیک، سرب، کادمیوم، جیوه، آهن، روی) در محصولات غذایی مختلف می باشد. همچنین این آزمایشگاه با ایجاد زیرساخت های فنی لازم از سال 1389 موفق به اخذ پروانه بهره برداری آزمایشگاه مجاز از اداره کل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو نیز شده است. دامنه آزمون محصولات غذایی و کشاورزی واحد آزمایشگاه سیستم کیفیت فنون بر اساس استانداردهای ملی ایران و ضوابط سازمان غذا و دارو به شرح ذیل می باشد: • انواع چای و قهوه: چای سیاه کیسه ای و پاکتی، چای سبز، قهوه بوداده و ساییده، قهوه فوری، پودر مخلوط قهوه • انواع دمنوش: گل گاو زبان، اسطوخدوس، سنبل الطیب، بهار نارنج، به لیمو، ختمی سیاه، پنیرک، رازیانه، گل ختمی، گل بنفشه، تاج خروس، زوفا، پوست خشک انار، برگ زیتون، برگ استویا، گالگا، نعناع، گلبرگ خشک گل محمدی، آویشن، پونه، بابونه، ترخون، میخک درسته و ساییده، رزماری ، ریشه شیرین بیان، بذر گشنیز، مریم گلی، بادرنجبویه، گلرنگ • انواع فرآورده های قنادی: کیک، کلوچه، بیسکویت، ویفر، کراکر، شکلات، تافی و آبنبات، آدامس، فرآورده های ژله ای، عسل، نبات، خرما، حلوا ارده، ارده، کرم کاکائو، پودر کاکائو، سوهان، پشمک، گز • انواع فرآورده های غلات: برنج سفید ایرانی و خارجی، برنج قهوه ای، گندم، جو پوست کنده، پرک گندم، آرد گندم، آرد برنج، آرد سوخاری، ماکارونی، پودر کیک نیمه آماده، پروتئین سویا، انواع نشاسته خوراکی غلات • انواع قند و شکر: شکر سفید، قند کله، قند کلوخه، قند حبه ای • انواع خشکبار و میوه های خشک: پسته و فرآورده های آن، مغز گردو، مغز فندق، بادام زمینی، مغز بادام درختی، مغز بادام هندی، تخمه آفتابگردان، نخودچی، کشمش سبز، بی دانه و دانه دار، تخمه کدو، تخمه هندوانه، انواع میوه جات خشک (انجیر، توت، سیب، آناناس، گلابی، پاپایا، هلو، موز، توت فرنگی، مرکبات، خرمالو، آلو، کیوی، انبه، نارگیل و...)، انواع خرما (خرمای خشک، مضافتی، شاهانی، پیارم، کبکاب و...) • انواع آبمیوه، کنسانتره و آب آشامیدنی: انواع آبمیوه ها (آب پرتقال، انبه، انگور، آلبالو، سیب و...)، آب آشامیدنی، آب لیموترش، نوشابه های ورزشی و انرژی زا، پودر نوشیدنی فوری • انواع ادویه جات، چاشنی ها: زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل چیلی (قرمز)، فلفل سبز خشک شده، پودر کاری، پودر پاپریکا، زعفران، دارچین، سماق، گلپر، زیره سبز، بادیان، هل، زنجبیل، نمک خوراکی ید دار • انواع سبزیجات خشک: نعناع خشک، ریحان خشک، شوید خشک، گشنیز خشک، شنبلیله خشک، اسفناج خشک، ترخون خشک، جعفری خشک، لیمو ترش خشک، سیر خشک، پیاز خشک، پودر موسیر • انواع حبوبات: انواع لوبیا، نخود، عدس، لپه، ماش، باقلای خشک • انواع کمپوت و کنسرو: انواع کمپوت میوه جات (سیب، گیلاس، آناناس، گلابی، هلو، زردآلو و...)، کنسرو رب گوجه فرنگی، کنسرو ماهی تن، کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی/ قارچ، کنسرو خوراک بادمجان، کنسرو ذرت شیریننشانی آزمایشگاه :
تهران، بزرگراه اشرفی اصفهانی، خیابان شهید مخبری، ساختمان گلداران، پلاک32، طبقه همکف.
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
حوزه فناوری مرتبط :
برای مشاهده ی اطلاعات بیشتر درمورد تجهیزات مجموعه آزمایشگاه ها شرکت سیستم کیفیت فنون بر لینک کلیک کنید.