صفحه اصلی

یکی از شرکت‌های حاضر در پنجمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران با دستگاه‌های سیستم های فراوری مواد پیشرفته و سیستم های لایه نشانی در خلأ در این نمایشگاه حضور یافته بود.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ از میان بیش از 350 شرکت فناور حاضر در «پنجمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران» تعدادی از شرکت‌های فناور در حوزه تولید دستگاه‌های فرآوری مواد فعالیت می‌کنند.
خلأپوشان فلز، یکی از شرکت‌های فناور فعال در حوزه تولید تجهیزات آزمایشگاهی است که با دستگاه اسپارک پلاسما زینترینگ در نمایشگاه ساخت ایران حضور داشت.
این دستگاه ضمن برخوردار بودن از قابلیت زینترینگ سریع برای شکل بخشیدن به تجهیزات از شکل دهی اولیه بی نیاز است و طوری طراحی شده است که بتواند با چگالی کامل و تخلخل کنترل شده، هزینه پایین را به همراه داشته باشد.
اما تف‌جوشی یا سینتر روشی برای چسباندن یا چسبیدن ذرات یک یا چند ماده به یکدیگر از طریق ذوب سطحی براثر حرارت، همراه با فشار یا بدون آن است، به‌طوری‌که به صورت یک توده جامد درآیند.
اما پرس داغ در خلأ نیز با ویژگی کنترل سیستم به صورت تمام اتوماتیک با قابلیت برنامه ریزی و دمای کاری بالای 1600 درجه سانتی‌گراد محصول دیگری است که این شرکت فناور با توانمندی‌های نمونه خارجی، به این نمایشگاه ارائه داده است.
به گفته مهدی هاشمی مدیرعامل این شرکت فناور، سال گذشته بالغ بر 300 میلیون تومان در این نمایشگاه فروش داشت که نشان‌دهنده شکل گرفتن بازاری مناسب و افزایش استقبال از تولیدات این شرکت به واسطه‌ی ایجاد فضایی برای معرفی محصولات و تعامل دو سوی عرضه و تقاضا بوده است.
هاشمی ایجاد اشتغال مستقیم برای بالغ بر 50 نفر و 100 نفر به طور غیر مستقیم را از مهم‌ترین مزایای تولید و فروش محصولات این شرکت فناور داخلی بیان می‌کند و با اشاره به نقش حمایتی از شرکت‌های فناور در اشتغال امیدوار است ادامه روند فضاسازی برای شرکت‌های ارائه کننده محصولات و تجهیزات آزمایشگاهی بتواند در توسعه و رونق کسب و کار مبتنی بر فناوری و نوآوری مؤثر باشد.

بر اساس این گزارش، پنجمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران 4 تا 7 اردیبهشت ماه سال جاری در نمایشگاه بین‌المللی سالن خلیج فارس برگزار شد.