به گزارش شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، در کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای دستگاهی آنالیز مواد غذایی که در مشهد برگزار میگردد، موضوعاتی مانند مبانی طیف سنجی، اصول طیف سنجی اتمی، مبانی طیف سنجی جذب اتمی، روشهای آمادهسازی نمونه، روشهای اندازهگیری کمی، اصول کروماتوگرافی و کروماتوگرافی گازی، کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا، اندازه گیری کمی و کیفی در کروماتوگرافی و کاربردهای کروماتوگرافی در صنایع غذایی آموزش داده میشود.
این کارگاه دو روزه، یکشنبه پنجم و دوشنبه ششم اسفندماه سال جاری از ساعت ۸ تا ۱۴ در پردیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی واقع در کیلومتر ۱۲ جاده مشهد – قوچان برگزار خواهد شد.
علاقهمندان برای ثبت نام و شرکت در این کارگاه می توانند با شماره 35425364-051 تماس بگیرند.