صفحه اصلی

مرکز تحقیقاتی آنالیز و بیوآنالیز دانشگاه الزهرا، خدمات آزمایشگاهی اندازه‌گیری به وسیله دستگاه اسپکترومتری جرمی پیشرفته متصل شده به دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد فوق العاده بالا را ارائه می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، بهره‌مندی محققان، متخصصان و فناوران از تجهیزات و خدمات آزمایشگاهی کیفی و دقیق، یکی از لازمه‌های اصلی برای کارآمدی پژوهش‌ها، تبدیل ایده‌های نوآورانه به محصول و توسعه فناورانه است. بر همین اساس، مراکز آزمایشگاهی مختلف سعی دارند تا خدمات آزمایشگاهی را منطبق بر روزآمدترین استانداردها و روش‌های موجود ارائه دهند.

 

بر همین اساس مرکز تحقیقاتی آنالیز و بیوآنالیز دانشگاه الزهرا، که خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی خود را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ارائه می‌دهد، زمینه‌ای فراهم آورده است تا طیف متنوعی از خدمات، در اختیار مخاطبان از جمله دانشجویان و استادان دانشگاه، محققان و فناوران قرار بگیرد.

 

این مرکز تحقیقاتی، فعالیت خود را در حوزه اندازه گیری ترکیبات مختلف در محیط‌های پیچیده ای همچون فرمولاسیون های دارویی، مواد غذایی و آرایشی بهداشتی، و نمونه های زیستی آغاز کرد. آزمایشگاه های این مرکز با بهره‌مندی از استاندارد 17025 برای اندازه گیری نگه دارنده ها در لبنیات، اندازه گیری ناخالصی ها در مواد اولیه و محصولات نهایی دارویی کاربرد دارند. این مرکز تحقیقات از دو گروه «آنالیز و اصالت سنجی» و «بیوآنالیز و تشخیص های مولکولی در حوزه سلامت خانواده» تشکیل شده است.

 

 

این مرکز تحقیقاتی، خدمات آزمایشگاهی نظیر آنالیز کیفی و کمی مواد در مقادیر بسیار کم به‌وسیله دستگاه اسپکترومتری جرمی پیشرفته مدل تری‌پل کوادروپل متصل شده به دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد فوق العاده بالا (UHPLC-MS/MS) را به اعضای باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی از جمله متخصصان، محققان، دانشگاهیان و سایر پژوهشگران ارائه می‌دهد.

 

همچنین در آزمایشگاه های این مرکز تحقیقاتی، طیف وسیعی از تجهیزات دستگاهی در حوزه کروماتوگرافی، اسپکترومتری و ... برای توسعه و اعتبارسنجی روش های آنالیز و بیوآنالیز به کار می‌روند تا بر اساس نیاز پژوهش‌ها و صنایع مختلف، راه کار مناسب برای اندازه گیری کیفی و کمی ترکیبات هدف، ارائه دهند.

 

علاقمندان برای آگاهی از تجهیزات، خدمات و نحوه بهره‌مندی از آن‌ها به صفحه مرکز تحقیقاتی آنالیز و بیوآنالیز دانشگاه الزهرا در وب‌سایت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و یا abrc.alzahra.ac.ir مراجعه کنند.